Orijinalini görmek için tıklayınız : Erbakan Hoca'yı Suçlama Gerekçesi Bunlarsa..(videolar)
Gercekleri Görelim
04-25-2008, 03:43
Erbakan Hoca'yı Suçlama Gerekçesi Bunlarsa..(videolar)
Prof. Dr. Necmettin Erbakan bu ülkede bakın hangi suçları işledi.. İşte müthiş bir videohaber... Ülke için bakın neleri düşünmüş ve cezalar almış...
1- Amerika'ya ''BANANE SENDEN'' dedi.... Kıbrıs'ı tanıtalım dedi...
Prof. Dr. Necmettin Erbakan bu ülkede bakın hangi suçları işledi.. İşte müthiş bir videohaber... Ülke için bakın neleri düşünmüş ve cezalar almış...
http://www.youtube.com/watch?v=x1tS1cpgsKw
2- Bizi kapısında oyalayanlarla vakit kaybetmeyelim 'İslam birliği' ni kuralım dedi
http://www.youtube.com/watch?v=fqFqUJeYwpM
3- Halkın ne olduklarını anlayarak alaşağı ettiklerini yıllar evvelden canlı yayında afişe etti.
http://www.youtube.com/watch?v=sTQh8cEh7dU
4- Aç kalana gözyaşı döktü...
http://www.youtube.com/watch?v=vfx7qRqAR7Y
5- Memura yıllarca unutamayacağı hediyeler verdi...
http://www.youtube.com/watch?v=RSWfpOnpUmQ
NE DERSİNİZ?
ERBAKAN BU ÜLKE İÇİN NE KADAR KÖTÜ ŞEYLER DÜŞÜNMÜŞ VE BÜYÜK BİR CEZAYI HAKETMİŞ DEĞİLMİ!!!!!!!
2- Bizi kapısında oyalayanlarla vakit kaybetmeyelim 'İslam birliği' ni kuralım dedi
3- Halkın ne olduklarını anlayarak alaşağı ettiklerini yıllar evvelden canlı yayında afişe etti.
NE DERSİNİZ?
ERBAKAN BU ÜLKE İÇİN NE KADAR KÖTÜ ŞEYLER DÜŞÜNMÜŞ VE BÜYÜK BİR CEZAYI HAKETMİŞ DEĞİLMİ!!!!!!!
NE DERSİNİZ?
DİĞER SİTELERİMİ
http://sordumsaricicege.azbuz.com/readAr...0001003092 dan
öğrenebilirsiniz.
ALLAH razı olsun :-* ALLAH'A binlerce şükürki Erbakan hocamın altından kalkamayacağı yada cevap veremeyeceği bir suçlama yoktur :-*
Necip Fazil
05-01-2008, 17:21
Erbakan Hoca ile kimin derdi var ki ... ;)
VesseLam
Benim var derdim aslında üstadım; ama işte böyle gündeme alınmasa sesim soluğum çıkmıyordu ne güzel:
Erbakan bu milletin yarısını cehennemlik etti. Bu bana yeter.
Benim var derdim aslında üstadım; ama işte böyle gündeme alınmasa sesim soluğum çıkmıyordu ne güzel:
cehennemlik etmedi sadece lafları çarpıtıldı..
Necip Fazil
05-01-2008, 17:27
Eden kendisine eder Tunahan.
Erbakan Hoca'yı, siyasetten uzak gözlenlemek ve Hoca'lığına saygı göstermek lazım. Başbakanımızın söylemediğini bizim söylememiz uygun düşmez bence.
VesseLam
Ümmü Seleme:
Lafın çarpıtılması mümkün değil; çünkü seçim döneminde bunları bizzat kendi ağzından duyduk hepimiz.
Üstadım yok zaten hakaret filan ettiğim yok; sadece benim nazarımda bir değeri vardı; sağ olsun bırakmadı 22 Temmuz sürecinde...Kendisine partimizin ve liderimizin gösterdiği saygının onda birini kendisi -büyüklük edip- bizim partimize, en azından o partiye oy veren insanlara göstermedi...
Necip Fazil
05-01-2008, 17:34
Bunun nedeni eski siyaset anlayışıdır Tunahan. Erbakan Hoca böyle düşünmese bile " karalama " politikası ile oy almaya çalışmıştır. Geçmişte olduğu gibi. Ak Parti'nin farkı ise, " dürüstlük siyaseti " dir.
O nedenle bende diyorum ki siyaset dışı bakmak bizim için en iyisi diye. Zaten millet " siyaset " anlayışını iyi biliyor ve hak edene gereken değeri veriyor. Gördüğümüz gibi ;)
VesseLam
Erbakan hocaya kimsenin tek kelime dahi suçlamada bulunma hakkı yoktur!
Bu memleket bir tane adam yetiştirdi. O'da dinci çıktı!
ismet inönü (1973)
Başka çıkmadı çıkacağıda muamma!
Erbakan Hoca hakkında diyeceğim tek şey:
O'nu tariften acizim...
Ümmü Seleme:
Lafın çarpıtılması mümkün değil; çünkü seçim döneminde bunları bizzat kendi ağzından duyduk hepimiz.
Üstadım yok zaten hakaret filan ettiğim yok; sadece benim nazarımda bir değeri vardı; sağ olsun bırakmadı 22 Temmuz sürecinde...Kendisine partimizin ve liderimizin gösterdiği saygının onda birini kendisi -büyüklük edip- bizim partimize, en azından o partiye oy veren insanlara göstermedi...
ama onun öncesi var...bende o zaman takip ettim ve benim babamda oy verdi..onada cehennemlikmi dedi yani ben sizce buna onay verip yanlış anlaşıldı dermiyim....şimdi net gelmiyo aklıma ama..
Necip Fazil
05-01-2008, 17:36
İsmet İnönü'ye iman edenler için güzel bir söz ... ;)
VesseLam
ya tartışmak istemiyorumda ALLAH aşkına hocamın ağzından akp ye oy veren cehennemliktir lafını duydunuz mu gördünüz mü okudunuz mu? ya siteye geldiğimden beri aynı laf dolaşıyor ama kanıt yok. şimdi bana hocamın sözlerini getirmeyin kanıt olarak evet akp ye süt değil kireç suyu dedi kendi kulaklarımla duydum arka kapıdan kaçanlar dedi onuda kendi kulaklarımla duydum. siyonizmin uşağıda dedi bunları inkar etmiyorum AMA ALLAH AŞKINA BEN HOCAMIN O KADAR KONUŞMASINI DİNLEDİM AKP YE OY VERENLER CEHENNEMLİKTİR DİYE BİR LAF DUYMADIMDA SİZ NASIL DUYDUNUZ. aslında sizde duymadınızda biri bir laf duydu. türkiye cehhenneme dönecek diye onu çarpıttı akp ye oy verenler cehennemlik diye sonra siz akpliler hemen üzerine atladınız ağzına sakız oldu. SAYGILARIMLA....
Necip Fazil
05-01-2008, 17:39
Bunları burada tartışmanın manası yok. Bizansın Çocukları herhalde Cennetle müjdelenen kavim değildiler.
Erbakan Hoca siyaset uslubunu kullanmış, seçimlerde de bu uslubun karşılığını almıştır. Kimsenin kimseyi müdafa etmesine gerek yok.
VesseLam
Bunları burada tartışmanın manası yok. Bizansın Çocukları herhalde Cennetle müjdelenen kavim değildiler.
Erbakan Hoca siyaset uslubunu kullanmış, seçimlerde de bu uslubun karşılığını almıştır. Kimsenin kimseyi müdafa etmesine gerek yok.
VesseLam
evet bizansın çocukları dedi ve bende buna çok kızmıştım.....bu çok yanlıştı..
bu konu günlerce hatta haftalarca tartışıldı
bence artık tartışılmaması gereken bir konu çünkü herkes kendi fikrini savunur....fikirlerde biraz zor değişir
herkes kendi çizgisinde durdukça bunlarıda tartışmaya gerek olmaz
çünkü sonuçta ak parti büyük oranla başa geldi gerisi ne kadar önemli?
VesseLam
dikkatinizi çekerim onu akp nin başındakilere dedi akp ye oy verenlere değil ama sizler akp ye oy verenleri cehennemlik yaptı diyorsunuz :-*
Tayyip Erdoğan, rakiplerini topa tuttu. Baykal'a 'Yaşın 70 olmuş ama istikametin yok. Aynaya bak. Ahlakının ne olduğunu millet gösterecek' dedi. 'TOPRAĞIMIZI satıyor' diyen Bahçeli'ye 'Eline diline dursun' diye beddua eden Başbakan, Erbakan'a da 'Allah'ın avukatı mısın?' diye çıkıştı.
BAŞBAKAN, Trabzon'da Cumhuriyet mitinglerini ima ederek şöyle dedi: Bazı mitingler yapılıyordu. Altından kimler çıktı. Çete, mafya.
Erdoğan kalabalık Trabzon ve Rize mitinglerinde ilk kez Erbakan’a cevap verdi, ‘Sen Allah’ın avukatı mısın, biz seni iyi biliriz’ dedi. Başbakan, cumhuriyet mitinglerinin altından çetelerin, mafyanın çıktığını söyledi
Başbakan Erdoğan, Trabzon ve Rize’deki mitinglerde çarpıcı mesajlar verdi. Erdoğan, eski lideri Necmettin Erbakan’a da açıkça ilk kez seçim meydanında çıkıştı ve “Sen Allah’ın avukatı mısın?” dedi. Erdoğan şunları söyledi:
KİŞİLER LAİK OLMAZ: Dört dörtlük gerici bunlar. ‘Bu Tayyip Erdoğan aslında laik değil, 10 sene sonra açıklayacak bunu’ diyor. Sen mesleği değiştir. Bir yerlerde büyücü ofisi aç. Bireyler, kişiler dini, kültürel anlamda laik olmaz. Kişinin dini neyse odur. Ben Müslümanım. Ama devlet yönetimi noktasında laikliği savunan bir başbakanım ve o anlamda laikim. Laiklik yarışında benimle yarış etme. Gerçek anlamda laik olsan bütün inanç gruplarına eşit mesafede olursun. Başörtüsünü istismar eden sensin.
MAFYA MİTİNGLERİ: (Cumhuriyet mitingleri için) Çeteleri çökerteceğiz dedik. Bazı mitingler yapılıyordu. Bunların altında kimler çıkmaya başladı? Bu çeteler, mafya.
KAPILARI KAPATMAYIN: Cumhurbaşkanlığı seçiminde kriz çıkmasın. Meydanlarda bana ne söylediyseniz söylediniz. Ben hakkımı helal ediyorum. Meclis’teki çalışmalarımız Türkiye için.
YAŞIN 70 İSTİKAMET SIFIR: (Baykal’ın “Başbakan’ın ağzı bozuk” sözü için) Yaşı 70 olmuş ama hâlâ istikametini bulamamış. Aynaya bak, gör. Senin ağzının da ahlakının da ne olduğunu pazar günü millet cevabını verecek.
YOLUMUZU BOŞUNA AYIRMADIK: (Erbakan’ın “AKP’ye oy veren cehenneme bilet kesmiş olur” sözü için) Yahu sana Allah’ın avukatlığını kim verdi? Bunların ne olduklarını biz çok iyi biliyoruz. Yollarımızı niye ayırdığımızı da milletimiz çok iyi bilir.
NETHABER
Son paragrafı da iyi okusun o görmedim duymadım diyen arkadaş!
Necip Fazil
05-01-2008, 17:48
Bizde " Başındaki " veyahutta " Dibindeki " yoktur. Bir bedenin organları gibi olma düsturumuz vardır. Ben oyumu Tayyip Erdoğan'a vermiş isem, onun hilafetini kabüllenmiş ve biat etmiş olurum. Ona söylenen sözde, bana söylenmiştir.
Bunu iyi idrak etmek gerekir.
VesseLam
Seçime girmesi yasaklanan Erbakan, AK Parti’lileri Milli Görüş’ten ABD’nin kopardığını iddia etti; AK Parti için ‘at yarışı spikeri’ ifadesi kullandı, oy verecekleri “Cehenneme bilet alırsınız” diye uyardı.
Bu da NTVMSNBC'den...
VesseLam
dikkatinizi çekerim onu akp nin başındakilere dedi akp ye oy verenlere değil ama sizler akp ye oy verenleri cehennemlik yaptı diyorsunuz :-*
canım konuyu uzatma sonunu ben biliyorum...herkesin fikri kendine kimsenin kimsenin uyarısıyla fikri değişmez..
Milli Mücahide arkadaşım, yeterli mi yoksa "milli görüş"çülerin sitesinden de kaynaklar var elimin altında, onları da sunayım mı beğenine?
Seçime girmesi yasaklanan Erbakan, AK Parti’lileri Milli Görüş’ten ABD’nin kopardığını iddia etti; AK Parti için ‘at yarışı spikeri’ ifadesi kullandı, oy verecekleri “Cehenneme bilet alırsınız” diye uyardı.
Bu da NTVMSNBC'den...
NTVMSNBC
Bumudur kaynak?
Çarpıtanlar kim sanıyosunuz?
Aydın Doğan ve yoldaşlarının "ne mal" olduklarını bilmezmiş gibi...
Necip Fazil
05-01-2008, 17:53
Yahu neyi kanıtlamaya çalışıyoruz. Bakın çok açık bir örnek verdim, kulağımla duyduğum bir örnek " Bizansın torunları " ... Bu Erbakan Hoca2nın bize siyasi bakışını ortaya koyuyor.
Şimdi cehennemlik dese ne olur, demese ne olur ...
VesseLam
Tayyip Erdoğan, rakiplerini topa tuttu. Baykal'a 'Yaşın 70 olmuş ama istikametin yok. Aynaya bak. Ahlakının ne olduğunu millet gösterecek' dedi. 'TOPRAĞIMIZI satıyor' diyen Bahçeli'ye 'Eline diline dursun' diye beddua eden Başbakan, Erbakan'a da 'Allah'ın avukatı mısın?' diye çıkıştı.
BAŞBAKAN, Trabzon'da Cumhuriyet mitinglerini ima ederek şöyle dedi: Bazı mitingler yapılıyordu. Altından kimler çıktı. Çete, mafya.
Erdoğan kalabalık Trabzon ve Rize mitinglerinde ilk kez Erbakan’a cevap verdi, ‘Sen Allah’ın avukatı mısın, biz seni iyi biliriz’ dedi. Başbakan, cumhuriyet mitinglerinin altından çetelerin, mafyanın çıktığını söyledi
Başbakan Erdoğan, Trabzon ve Rize’deki mitinglerde çarpıcı mesajlar verdi. Erdoğan, eski lideri Necmettin Erbakan’a da açıkça ilk kez seçim meydanında çıkıştı ve “Sen Allah’ın avukatı mısın?” dedi. Erdoğan şunları söyledi:
KİŞİLER LAİK OLMAZ: Dört dörtlük gerici bunlar. ‘Bu Tayyip Erdoğan aslında laik değil, 10 sene sonra açıklayacak bunu’ diyor. Sen mesleği değiştir. Bir yerlerde büyücü ofisi aç. Bireyler, kişiler dini, kültürel anlamda laik olmaz. Kişinin dini neyse odur. Ben Müslümanım. Ama devlet yönetimi noktasında laikliği savunan bir başbakanım ve o anlamda laikim. Laiklik yarışında benimle yarış etme. Gerçek anlamda laik olsan bütün inanç gruplarına eşit mesafede olursun. Başörtüsünü istismar eden sensin.
MAFYA MİTİNGLERİ: (Cumhuriyet mitingleri için) Çeteleri çökerteceğiz dedik. Bazı mitingler yapılıyordu. Bunların altında kimler çıkmaya başladı? Bu çeteler, mafya.
KAPILARI KAPATMAYIN: Cumhurbaşkanlığı seçiminde kriz çıkmasın. Meydanlarda bana ne söylediyseniz söylediniz. Ben hakkımı helal ediyorum. Meclis’teki çalışmalarımız Türkiye için.
YAŞIN 70 İSTİKAMET SIFIR: (Baykal’ın “Başbakan’ın ağzı bozuk” sözü için) Yaşı 70 olmuş ama hâlâ istikametini bulamamış. Aynaya bak, gör. Senin ağzının da ahlakının da ne olduğunu pazar günü millet cevabını verecek.
YOLUMUZU BOŞUNA AYIRMADIK: (Erbakan’ın “AKP’ye oy veren cehenneme bilet kesmiş olur” sözü için) Yahu sana Allah’ın avukatlığını kim verdi? Bunların ne olduklarını biz çok iyi biliyoruz. Yollarımızı niye ayırdığımızı da milletimiz çok iyi bilir.
NETHABER
Son paragrafı da iyi okusun o görmedim duymadım diyen arkadaş!
ben size hocamın ağzından kanıt istedim siz bana sayın Erdoğanın ağzından kanıt getirdiniz. :-* SAYGILARIMLA
(not: konuyu fazla uzatmak istemiyorum sonuçta ne sizin nede benim görüşüm değişecek Hakkınızı helal edin)
Milli Mücahide arkadaşım, yeterli mi yoksa "milli görüş"çülerin sitesinden de kaynaklar var elimin altında, onları da sunayım mı beğenine?
ben sizden hocamın ağzından söylediğine dair bir kanıt istiyorum yoksa milli görüş sitelerinde bir kişi çıkıp akp ye oy veren cehennemliktir demiş olabilir kimsenin ağzı torba değilki büzesin bir kişin söylediğini hocama mal edemezsiniz. burda konu NECMEDDİN ERBAKAN. :-*
Tamam, şimdi bu sözü söylediği Flash TV'deki programın arşivini inceliyorum. Onu da bulup izleteceğim size... ;)
ya sonuçta tartışmak fayda vermiyor bundan sonra elimden geldiği kada mesaj yazmamaya çalışacağım bu konuya (başarabilirsem tabi) kimseyi kırmak istemem tartış tartış bir yere varılmıyor en iyi çözüm birbirimizin görüşüne saygı duyup medeni bir şekilde yararlı paylaşımda bulunmak bu forumda.
ya sonuçta tartışmak fayda vermiyor bundan sonra elimden geldiği kada mesaj yazmamaya çalışacağım bu konuya (başarabilirsem tabi) kimseyi kırmak istemem tartış tartış bir yere varılmıyor en iyi çözüm birbirimizin görüşüne saygı duyup medeni bir şekilde yararlı paylaşımda bulunmak bu forumda.
tartışma....ben bu konulara fazla değil hiç girmem...çünkü kendim gibi savunamıyorum...sonra ön yargıyla bakıyolar en ufak tartışmada karşı forumdan bunu silin diyenler bile oluyo ....yani bunada katlanamıyosun iyisimi tartışma
Buyrun, aşağıdaki videoyu izleyin ve sonra konuşun. Ne demiş, ne dememiş, görün. "Cehenneme bilet almak demektir" demiş mi dememiş mi, görün. Çarpıtılmış mı çarpıtılmamış mı görün?
Sonra beni eleştirin ve öyle ahkam kesmeyin, olur mu arkadaşlar? ( Biraz uzun ama idare edin. )
http://www.izletici.com/v/OUdIYk03Y2k3YXM%3D/prof_dr_necmettin_erbakan__flash_tv__1_bolum.html
http://www.izletici.com/v/NWRqYUkxS2J1QTg%3D/prof_dr_necmettin_erbakan__flash_tv__2_bolum.html (o lafı da bu bölümde söylüyor)
Buyrun, aşağıdaki videoyu izleyin ve sonra konuşun. Ne demiş, ne dememiş, görün. "Cehenneme bilet almak demektir" demiş mi dememiş mi, görün. Çarpıtılmış mı çarpıtılmamış mı görün?
Sonra beni eleştirin ve öyle ahkam kesmeyin, olur mu arkadaşlar? ( Biraz uzun ama idare edin. )
http://www.izletici.com/v/OUdIYk03Y2k3YXM%3D/prof_dr_necmettin_erbakan__flash_tv__1_bolum.html
http://www.izletici.com/v/NWRqYUkxS2J1QTg%3D/prof_dr_necmettin_erbakan__flash_tv__2_bolum.html (o lafı da bu bölümde söylüyor)
bak güzel abim (büyük bir ihtimalle benden büyüksünüz) yarın matematikten sınavım olduğu halde oturdum iki videoyuda izledim ben akp ye oy verenler cehennemliktir diye birşey duymadım üstelik çokta dikkatli dinledim. konuyu uzatmak istemiyorum ama şöyle bir açıklama yapacağım hocam her zaman üstü kapalı konuşur. akp ye oy verenler cehenneme bilet alır demiş. bilet almak yani hazırlık yapmak. peki bunadan kastı nedir? bugün Irak'a savaş açan Amerika yarın bize savaş açacak bunu kendisi her zaman söyler. şu ana orta doğu cehennem gibi der yani türküyeninde orta doğu gibi cehenneme döneceğini kastetmiş. eğer ölümden sonraki cehennemi kasdetseydi bilet alırlar sözünü kullanmazdı. direk akpliler öldükleri zaman cehenneme gidecek derlerdi. (not: bu arada iyi oldu flaş tv deki konuşmasını izlememiştim sizin sayenizde izledim ve birkez daha kendisine hayran kaldım :-*)
isterseniz bu konuyu kapatalım sanalda kimse kimsenin görüşünü değiştiremez. SAYGILARIMLA.... (bundan önceki mesajımdada dedim görmediniz heralde HAKKINIZI HELAL EDİN KİMSEYİ KIRMAK İSTEMEM)
Gercekleri Görelim
05-02-2008, 02:25
ya tartışmak istemiyorumda ALLAH aşkına hocamın ağzından akp ye oy veren cehennemliktir lafını duydunuz mu gördünüz mü okudunuz mu? ya siteye geldiğimden beri aynı laf dolaşıyor ama kanıt yok. şimdi bana hocamın sözlerini getirmeyin kanıt olarak evet akp ye süt değil kireç suyu dedi kendi kulaklarımla duydum arka kapıdan kaçanlar dedi onuda kendi kulaklarımla duydum. siyonizmin uşağıda dedi bunları inkar etmiyorum AMA ALLAH AŞKINA BEN HOCAMIN O KADAR KONUŞMASINI DİNLEDİM AKP YE OY VERENLER CEHENNEMLİKTİR DİYE BİR LAF DUYMADIMDA SİZ NASIL DUYDUNUZ. aslında sizde duymadınızda biri bir laf duydu. türkiye cehhenneme dönecek diye onu çarpıttı akp ye oy verenler cehennemlik diye sonra siz akpliler hemen üzerine atladınız ağzına sakız oldu. SAYGILARIMLA....
Bunu Iddia eden arkadaslar malesef FlashTv deki konusmalarina dayanarak degilde O an alt yazi da gecen akp ye oy veren cehennemliktir yazisina dayanarak görüs Belirtme Cahilligini gösteriyorlar :D
Gercekleri Görelim
05-02-2008, 02:32
Bumu kaynak :D :D ben sana konusmasini ekleyeyim de gör kaynagi su an biraz yogunum ilerleyen günlerde ben sana videosunu eklerim o zaman ne demis görürüz
Gercekleri Görelim
05-02-2008, 02:35
Yahu neyi kanıtlamaya çalışıyoruz. Bakın çok açık bir örnek verdim, kulağımla duyduğum bir örnek " Bizansın torunları " ... Bu Erbakan Hoca2nın bize siyasi bakışını ortaya koyuyor.
Bununla da alakali video kaynak olarak var kisa zamanda ekleyecegim
Şimdi cehennemlik dese ne olur, demese ne olur ...
VesseLam
Hakkımız varsa, tabi ki helal olsun. Kalp kırmaya kalsa, daha kolay yolları var bunun arkadaşım. Biz burada bir şeyin varlığından yokluğundan söz ediyoruz. Sen "yok öyle bir şey" dedim, ben de var deyip kanıtlama yoluna gittim. Sen Erbakan'ın iyimser olduğunu ben ise bize karşı kötümser olduğunu düşünüyorum.
Neyse, hakkımız geçtiyse tabi ki helal-i hoş olsun.
Hakkımız varsa, tabi ki helal olsun. Kalp kırmaya kalsa, daha kolay yolları var bunun arkadaşım. Biz burada bir şeyin varlığından yokluğundan söz ediyoruz. Sen "yok öyle bir şey" dedim, ben de var deyip kanıtlama yoluna gittim. Sen Erbakan'ın iyimser olduğunu ben ise bize karşı kötümser olduğunu düşünüyorum.
Neyse, hakkımız geçtiyse tabi ki helal-i hoş olsun.
benşmde helaı hoş olsun :-*
Akmehmet_Akif
05-03-2008, 13:18
haklısınız
haklısınız
kardeş bende senin yaşındayken akp liydim çünkü çevremin etkisi altında kalmıştım ama şimdi büyüdüm kendi karekterime göre siyasi görüş edindim :-* benden sana tavsiye şimdiden kendi siyasi yorumlarını siyasi bakış açını belirle öyle alıntı yapııp haklısın demek yerine kendi yorumunu yaz. (abla tavsiyesi) :-*
GÜN GELECEK BÜTÜN DÜNYA HOCAMA SELAM DURACAK
fütüvvet
05-10-2008, 18:56
bak güzel abim (büyük bir ihtimalle benden büyüksünüz) yarın matematikten sınavım olduğu halde oturdum iki videoyuda izledim ben akp ye oy verenler cehennemliktir diye birşey duymadım üstelik çokta dikkatli dinledim. konuyu uzatmak istemiyorum ama şöyle bir açıklama yapacağım hocam her zaman üstü kapalı konuşur. akp ye oy verenler cehenneme bilet alır demiş. bilet almak yani hazırlık yapmak. peki bunadan kastı nedir? bugün Irak'a savaş açan Amerika yarın bize savaş açacak bunu kendisi her zaman söyler. şu ana orta doğu cehennem gibi der yani türküyeninde orta doğu gibi cehenneme döneceğini kastetmiş. eğer ölümden sonraki cehennemi kasdetseydi bilet alırlar sözünü kullanmazdı. direk akpliler öldükleri zaman cehenneme gidecek derlerdi. (not: bu arada iyi oldu flaş tv deki konuşmasını izlememiştim sizin sayenizde izledim ve birkez daha kendisine hayran kaldım :-*)
isterseniz bu konuyu kapatalım sanalda kimse kimsenin görüşünü değiştiremez. SAYGILARIMLA.... (bundan önceki mesajımdada dedim görmediniz heralde HAKKINIZI HELAL EDİN KİMSEYİ KIRMAK İSTEMEM)
valla milli mücahide senin hayranınım ..büyüyünce senin gibi olmayı çok isterim inan..
hüsnü zanda hocamsın..çok iyi niyetlisin..polyanna gibisin yani..nede güzel yorumlamışsın..inşallah cehennem yüzü görmessin sen..
erbakan hocamız bize cehennem bileti kesmiş ama olsun..inşallah o bizden dah ayakın değildir oraya..
ENGİNEER
05-10-2008, 19:39
Bu sitede ve Ak Parti içinde kimsenin Erbakan hocaya bir hasedinin olduğunu düşünmüyorum ama buna rağmen neden sürekli bize bişeler ispat etmeye çalıştığınızı hiç anlamıyorum...
Kıskançlık olsa gerek!
valla milli mücahide senin hayranınım ..büyüyünce senin gibi olmayı çok isterim inan..
hüsnü zanda hocamsın..çok iyi niyetlisin..polyanna gibisin yani..nede güzel yorumlamışsın..inşallah cehennem yüzü görmessin sen..
erbakan hocamız bize cehennem bileti kesmiş ama olsun..inşallah o bizden dah ayakın değildir oraya..
benim hayran olunacak bir durumum yok inanın. aslında bende sizin bu insan sevginize hayranım. inanın bana Hocam size bilet kesmedi hatta flaş tv deki konuşmasını izlerseniz orada Erdoğandan bahsederken evlatlarım yanlış yaptı diyor yani hala Erdoğanı evladı olarak görüyor. İnşALLAH hepimiz Kıyamet günü Efendimiz sancağı altında toplanır, sonrada Cennette huzurlu oluruz. siz bana inşALLAH cehhennem yüzü görmezsin diye çok güzel bir duada bulunmuşsunuz, bir mümin başka bir mümine dua edince meleklerde dua edene dua ederler. şimdi melekler size aynı duayı yaptı. inşALLAH hiçbir mümin cehennem yüzü görmez. bu söz sizi anlatıyor "GÜZEL BAKANLAR GÜZEL GÖRÜRLER GÜZEL GÖRENLER HAYATTAN ZEVK ALIR"
fütüvvet
05-10-2008, 20:06
benim hayran olunacak bir durumum yok inanın. aslında bende sizin bu insan sevginize hayranım. inanın bana Hocam size bilet kesmedi hatta flaş tv deki konuşmasını izlerseniz orada Erdoğandan bahsederken evlatlarım yanınlış yaptu diyor yani hala Erdoğanı evladı olarak görüyor. İnşALLAH hepimiz Kıyamet günü Efendimiz sancağı altında toplanır, sonrada Cennette huzurlu oluruz. siz bana inşALLAH cehhennem yüzü görmezsin diye çok güzel bir duada bulunmuşsunuz. bie mümin başka bir mümine dua edince meleklerde dua edene dua ederler. şimdi melekler size aynı duayı yaptı. inşALLAH hiçbir mümin cehennem yüzü görmez. bu söz sizi anlatıyor "GÜZEL BAKANLAR GÜZEL GÖRÜRLER GÜZEL GÖRENLER HAYATTAN ZEVK ALIR"
hiç bir mesajında beni yalan çıkarmıyorsun mücahide...
sayende hüsnü zan kahramanı ben olacağım..ben senin değerlendirmelerini "siyasi olanları" tam tersi değerlendirdiğim halde sen çok güzel yorumlar çıkarıyorsun..ALLAH GÖNLÜNE HİDAYET NUURUNUDA DUYURSUN..İNŞALLAH."
fütüvvet
05-10-2008, 20:07
"GÜZEL BAKANLAR GÜZEL GÖRÜRLER GÜZEL GÖRENLER HAYATTAN ZEVK ALIR"
VALLAHİ BU SÖZ SENİ İFADE EDİYOR..ALLAH YALANCI ÇIKARMASIN BENİ..AMİİN
YAZI RENGİ BİLE AYNI OLDU.. :)
benim hayran olunacak bir durumum yok inanın. aslında bende sizin bu insan sevginize hayranım. inanın bana Hocam size bilet kesmedi hatta flaş tv deki konuşmasını izlerseniz orada Erdoğandan bahsederken evlatlarım yanınlış yaptu diyor yani hala Erdoğanı evladı olarak görüyor. İnşALLAH hepimiz Kıyamet günü Efendimiz sancağı altında toplanır, sonrada Cennette huzurlu oluruz. siz bana inşALLAH cehhennem yüzü görmezsin diye çok güzel bir duada bulunmuşsunuz. bie mümin başka bir mümine dua edince meleklerde dua edene dua ederler. şimdi melekler size aynı duayı yaptı. inşALLAH hiçbir mümin cehennem yüzü görmez. bu söz sizi anlatıyor "GÜZEL BAKANLAR GÜZEL GÖRÜRLER GÜZEL GÖRENLER HAYATTAN ZEVK ALIR"
hiç bir mesajında beni yalan çıkarmıyorsun mücahide...
sayende hüsnü zan kahramanı ben olacağım..ben senin değerlendirmelerini "siyasi olanları" tam tersi değerlendirdiğim halde sen çok güzel yorumlar çıkarıyorsun..ALLAH GÖNLÜNE HİDAYET NUURUNUDA DUYURSUN..İNŞALLAH."
amin ecmain inşALLAH :-*
fütüvvet
05-10-2008, 20:16
SADECE SİYASİ OLAN GÖRÜŞLERİNİZE KATILMADIĞIM HALDE
HEMDE BU TÜR BAŞLIKLARA GENELDE OLUMLU ŞEYLER YAZABİLMEYİ BAŞARAMADIĞIM HALDE
VE BU DÜŞÜNCEYE SAHİP HİÇ KİMSE İLEDE ANLAŞAMADIĞIMIZ HALDE
NEDENSE SENİN YORUMLARIN ELİMİ BAĞLIYOR..
HÜSNÜZANNIN GÜCÜ OLSA GEREK.. SÜNNETİN BEREKETİ..
İNŞALLAH RABBİMDE SANA ÖTEDE HÜSNÜ ZANLA NAZAR EDİP EN SEVGİLİLERİNİN ARASINA ALIR..
AMİİN
:)
Hıfz-ı lisan
05-10-2008, 20:18
Amin ... :)
konudan uzaklaşıncamı oldu bilmiyorum ne yazacağımı unuttum :-\
SADECE SİYASİ OLAN GÖRÜŞLERİNİZE KATILMADIĞIM HALDE
HEMDE BU TÜR BAŞLIKLARA GENELDE OLUMLU ŞEYLER YAZABİLMEYİ BAŞARAMADIĞIM HALDE
VE BU DÜŞÜNCEYE SAHİP HİÇ KİMSE İLEDE ANLAŞAMADIĞIMIZ HALDE
NEDENSE SENİN YORUMLARIN ELİMİ BAĞLIYOR..
HÜSNÜZANNIN GÜCÜ OLSA GEREK.. SÜNNETİN BEREKETİ..
İNŞALLAH RABBİMDE SANA ÖTEDE HÜSNÜ ZANLA NAZAR EDİP EN SEVGİLİLERİNİN ARASINA ALIR..
AMİİN
meleklerde şu an size dua ediyor :-*
fütüvvet
05-10-2008, 20:25
meleklerde şu an size dua ediyor :-*
DUAADAN HİÇ YORULMAM..SABAHA KADAR EDERİM İNŞALLAH..
HATTA ÖMRÜMÜN SONUNA KADAR EDERİM..MELEKLER DE DUA EDİYORYA..
İNŞALLAH RABBİM MELEĞİ ALAANIN SAKİNLERİNE SANA DUA ETTİRSİN.
AMİİN İNŞALLAH
mecliste yaptığı kıbrıs ile ilgili konuşmasını çok beğenirim çok güzel tasvir etmiş ve cesurca "acaba ne derler..."die düşünmeden doğruları söylemiş.bağımsız bir kıbrıs devleti kurulacak dedi ve kuruldu şükürler olsun.İleri görüşlülük bu olsa gerek.Allah razı olsun inşallah.
Kırık_Çocuk
05-24-2008, 14:50
gerçekleri görelim hihahaha :P
pirinçkentli
05-25-2008, 03:10
Arkadaşlar öncelikle bu forumda daha önce hiç bulmadığım bir ortam buldum.Hoşgörü sınırları gerçekten çok güzel,diyalog çok güzel...Böyle bir ortamda bulunmak çok güzel.Öncelikle kardeşlerim Sn. Erbakan hoca bildiğimiz üzre siyasi konularda farklı bir anlatım tarzı var.yani kapalı cümleler kuruyor ve bu sözler yanlış anlaşılıyor.Yine geride bıraktığımız seçimlerde de böyle algılanmıştır.Ama arkadaşlar şunu söylemeden de geçemeyeceğim biraz sonra atacağım linki dikkatlice izlerseniz söylemek istdediğimi eminim anlayacaksınız.Öncelikle cehennemden bilet kesme konusuna gelelim.Sn. ERBAKAN bu sözlerini aynen şöle dile getirmişlerdir''AK Parti'ye oy verme cehenneme bilet almak gibidir.''bakınız almaktır değil gibidir.Zaten bu sözle ilgili açıklamalar yapılmış fakat satılmış medyamız bunu hiç yayınlamamıs insanlar arasında ayrılık çıkarmak için sanki Erbakan''AKPARTİ'ye oy veren cehennemliktir gibi aktarmıslardır.Ve insanlarda bunu böyle algılayıp Erbakan'ı acımasızca eleştirmişlerdir.Erbakan neden bu sözü kullanmıştır.''AK PARTİ'ye oy vermek cehenneme bilet almak gibidir.'' Yani bir çok kez açıklandı aslında ama ben özetleyeyim.Erbakan konuşmalarında Amerika'nın Irak'taki zulmünden bahsetmiş ve böyle giderse bu tavizler verilirse biz de Irak'taki cehennem ortamına doğru sürükleniyoruz anlamında bunu kullanmıştır.Zaten bu sözler birincil ağızlardan açıklanmıştır ama medyamız malum hiç yer vermemiş ortamı germiş akpartili ve saadetli kardeşlerimin arasını açmıştır.Daha sonra bu bizans torunları işine gelince.Kesinlikle Erbakan böyle bi söz kullanmamıştır.Erbakan aynen aktarıorum vereceğim linktede göreceksiniz ama dikkatlice izleyin lütfen.ERBAKAN:''Biz burada toplandık bir de şu tepenin arkasında toplananlar var.Neymiş Fransız Cumhurbaşkanı biz hepimiz Bizans'ın çocuklarıyız demiş bunu iltifat sayıyorlar,bizansın çocuklarıymış onun için orada toplanıyorlar...''(Bu alıntı çağlayan mitinginden alınmadır,lütfen gerçekten anlayarak dinleyin sonra yorumlarınızı bekliyorum.Artık bu yanlış anlaşılmaya son vermemiz lazım haklı davamızda hep birlikte olmamız lazım).
http://www.necmettinerbakan.org/video.asp?id=178
Benide_Kapatın
05-25-2008, 03:19
Artık bu yanlış anlaşılmaya son vermemiz lazım haklı davamızda hep birlikte olmamız lazım).
Bizde bunu diyoruz zaten
Tek yanlış anlaşılan Erbakan hoca mı?
Erbakan hoca 1 kez yanlış anlaşıldıysa Tayyip Erdoğan 100 kez yanlış anlaşıldı.
Birde dost bildikleri vurunca Başbakanımız ne hale geldi 3-4 yılda..
Neyse "Hak" huzuru mahşerde herkesi niyetleriyle haşr edecektir.
Güvenimiz O'na...
pirinçkentli
05-25-2008, 03:26
Evet kardeşim çok haklısın başbakanımızda çok yanlış anlaşıldı.Bu medya ve vatan düşmanları kardeşi kerdeşe takıyorlar emin ol.İnsanların birbirlerine karşı bu denli suizan da bulunmaları çok yanlış.Yani yanlış anlaşılma derken sadece Erbakan hoca değil bütün haklı kimselerin yanlış anlaşılmasına son verelim desek daha iyi olur.Selametle
Benide_Kapatın
05-25-2008, 03:31
Evet kardeşim çok haklısın başbakanımızda çok yanlış anlaşıldı.Bu medya ve vatan düşmanları kardeşi kerdeşe takıyorlar emin ol.İnsanların birbirlerine karşı bu denli suizan da bulunmaları çok yanlış.Yani yanlış anlaşılma derken sadece Erbakan hoca değil bütün haklı kimselerin yanlış anlaşılmasına son verelim desek daha iyi olur.Selametle
Seçimden önce "bahsedilen şekilde" bölmeye çalıştılar başaramadılar,
Bölünseydi Abdullah Gül Cumhurbaşkanı olabilir miydi?
Bunun cevabını bilmiyoruz
Ama bildiğimiz bir cevap var Abdullah Gül şuan Cumhurbaşkanı ve yavaş yavaş dengeler değişmeye başladı.Görev liyakatla verilmeye başladı.
Şimdide parti içinden bölmeye çalışıyorlar,
Şimdi birlik zamanı..
Yakında Türkiye'de çok şeyler değişecek.
Hakkın izni ile...
Sağlıcakla kal..
Hüdaverdi
05-25-2008, 10:52
Irak'ta ölen insanların,4990 sortinin hesabı bizede sorulcak kardeş :-*
Kendimizi temize çıkarmayalım :-*
Benide_Kapatın
05-25-2008, 11:34
Artık bu yanlış anlaşılmaya son vermemiz lazım haklı davamızda hep birlikte olmamız lazım).
Bizde bunu diyoruz zaten
Tek yanlış anlaşılan Erbakan hoca mı?
Erbakan hoca 1 kez yanlış anlaşıldıysa Tayyip Erdoğan 100 kez yanlış anlaşıldı.
Birde dost bildikleri vurunca Başbakanımız ne hale geldi 3-4 yılda..
Neyse "Hak" huzuru mahşerde herkesi niyetleriyle haşr edecektir.
Güvenimiz O'na...
kim kime vurdu kardeş,davayı bırakıp kaçan erbakan mı ,erdoğan mı ?
genel başkan olamadı diye partiyi bölüp,erbakanı arkadan vuran kimdi ?
buarada kardeş Hak huzuru mahşerde IRAKTA ÖLEN 1 MİLYON insanın hesabınıda soracak..
amerikan askerlerine ettiği duanın hesabınıda,4990 sortinin hesabınıda
99 Seçimlerinde AK PARTİ yoktu!
Sonuç ne kardeş?
Hakkaten Tayyip Erdoğan'a olan bu husumetin kaynağı haset ve kıskançlık. Başka bir şey değil!
sümeyye_60
05-26-2008, 00:44
benimde kızdığım nokta tam olarak bu. şimdi sayın başbakanımız "askerlik yan gelip yatma yeri değildir" çarpıtılıp chplilerin ağzına sakız oldu herşeyde onu sürdüler önümüze biz ne yaptık onlara kızdık orda sözün çarpıtıldığını söyledik. peki biz chplilere kızarken niye aynısını Erbakan hocaya yapıyoruz ki? o zaman bizim onlardan ne farkımız kalır. ben hocamın akpye oy verenler cehennemliktir dediğine inanmıyorum. onu tam anlamıyla tanıyanlar bunu söylemeyeceğini bilir. Allah onu başımızdan eksik etmesin
Benide_Kapatın
05-26-2008, 00:54
bu husumetin sebebi tayibin 40 yıllık emekleri zayi etmesidir.
ülkeyi amerikanın israilin güdümüne sokmasıdır.
Dikkatli konuş, dikkatli yaz. Bilip bilmeden yazma, ismini andığın insanlara oğlun gibi hitap etme..Özellikle TC Başbakanına,
Her lafa verecek bir cevabımız var. Lakin! Bir lafa bakarız laf mı diye. Bir de söyleyene bakarız adam mı diye.
ümitli_bekleyis
05-26-2008, 00:55
Üslubumuza ve hitap şeklimize dikkat edelim lütfen.Müdahale etmeye gerek bırakmayalım konuşurken....
Benide_Kapatın
05-26-2008, 01:06
gardaş senin başbakanın YAHUDİDEN CESARET MADALYASI aldı mı almadı mı ?
busha " DOSTUM " dedi mi demedi mi ?
"Amerikan askerlerinin sağsalim dönmesi için duacıyız " dedi mi demedi mi ?
Ben şekilciyim diye ba bas bağırıyorsun burda sesimizi cıkarmıyoruz,
Ne olursa olsun TC Başbakanına TAYİP diye hitap edemezsin, ne olursa olsun.
Böyle demen sadece seviyeni , içindeki kin, husumet ve garezi gösterir.
İsrail'le ilk ve en stratejik savunma ve ortaklık anlaşmalarını Erbakan Hoca yaptı diye, Erbakan Hoca Siyonist uşağı mı dememizi bekliyorsun?
Sığ sorulara cevabı burda bulamazsın bence.!
hocaya laf edenlere cevap: hocayu siyonistler anladı oyüzden siz anlayamıyorsunuz.
Benide_Kapatın
05-26-2008, 13:58
İsrail'le ilk ve en stratejik savunma ve ortaklık anlaşmalarını Erbakan Hoca yaptı diye, Erbakan Hoca Siyonist uşağı mı dememizi bekliyorsun?
hayır hoca öyle bi anlaşma yapmadı ,
bi laf varya,bi tarafından element uydurma diye !!
hocanın imzaladığı anlaşma amerikadan alınan uçakların modernizasyonu..
amerikadan alınan uçakları sadece israil modernize ediyor.
amerikadan uçağı alanda ,nurlu süleymanla,tonton turgut..
eğer onlar amerikadan uçak alacağına kendi uçak sanayimizi kursalardı israille o anlaşmalar imzalanmazdı.
ve erbakan buna çözüm olsun diye,amerikadan uçak almayalım diye D8leri kurdu.
ve 97 de bu görevi irana verdi,iranda bugün kendi uçağını üretti,
aslında o uçakları türkiyede kullanacaktı,eğer d8 olsaydı..
anladın mı birader...
Sanırım sen belge istiyorsun he?
hayır hoca öyle bi anlaşma yapmadı ,
bi laf varya,bi tarafından element uydurma diye !!
hocanın imzaladığı anlaşma amerikadan alınan uçakların modernizasyonu..
amerikadan alınan uçakları sadece israil modernize ediyor.
amerikadan uçağı alanda ,nurlu süleymanla,tonton turgut..
eğer onlar amerikadan uçak alacağına kendi uçak sanayimizi kursalardı israille o anlaşmalar imzalanmazdı.
ve erbakan buna çözüm olsun diye,amerikadan uçak almayalım diye D8leri kurdu.
ve 97 de bu görevi irana verdi,iranda bugün kendi uçağını üretti,
aslında o uçakları türkiyede kullanacaktı,eğer d8 olsaydı..
anladın mı birader...
Sanırım sen belge istiyorsun he?
bu konuda belgen varsa bende görmek isterim.
Benide_Kapatın
05-26-2008, 14:24
T.C.
Başbakanlık
Kanunlar ve Kararlar
Genel Müdürlüğü
Sayı : B.02.0.KKG/101-1124/358
TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ BAŞKANLIĞINA
Dışişleri Bakanlığınca hazırlanan ve Başkanlığınıza arzı Bakanlar Kurulunca 27.12.1996 tarihinde kararlaştırılan “Türkiye Cumhuriyeti ile İsrail Devletleri arasında Serbest Ticaret Alanı anlaşması ve İlgili notaların onaylanmasının uygun bulunduğuna dair kanun tasarısı” ile gerekçesi ilişikte gönderilmiştir.
Genel Kurulda ve komisyonlarda öncelik ve ivedilikle görüşülmesini arz ederim.
Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN
Başbakan
Başka istermisiniz?
bak ben bunun asaletini bilmiyor ve senin safaniyetine güveniyor ve inanıyorum fakat ben 19 yıldır hocayı dinliyorum ... hoca 1997'den beri ben israille hiçbir anlaşma yapmadım 54. hükümet öncesi ayarlanmış anlaşmlar vardı bunlar çocuk oyuncağu değil kesip atılsın ... sonuç olarak devletin yönetiminde öncesi sonrası var ama erbakan bunu yapmışsa bile illa israil olsun diye değil zaruriyet hali çercevesinde yapmıştır.
Benide_Kapatın
05-27-2008, 01:58
bak ben bunun asaletini bilmiyor ve senin safaniyetine güveniyor ve inanıyorum fakat ben 19 yıldır hocayı dinliyorum ... hoca 1997'den beri ben israille hiçbir anlaşma yapmadım 54. hükümet öncesi ayarlanmış anlaşmlar vardı bunlar çocuk oyuncağu değil kesip atılsın ... sonuç olarak devletin yönetiminde öncesi sonrası var ama erbakan bunu yapmışsa bile illa israil olsun diye değil zaruriyet hali çercevesinde yapmıştır.
Empati yap sende aynı durumda,Arkadaşın dediği gibi "Tayip" şöyle yaptı böyle yaptı denmeside hem seviyesizlik oluyor hemde boş konuşmak oluyor..!
Empati yap sende aynı durumda,Arkadaşın dediği gibi "Tayip" şöyle yaptı böyle yaptı denmeside hem seviyesizlik oluyor hemde boş konuşmak oluyor..!
kimin ne yaptığı değil halkın ne gördüğü önemli siyasette ... Halk nasıl anlarsa olayları, yada halka nasıl empoze edilirse olaylar halk öyle anlar....
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.