fatih kısaparmak balon baskılı balon Erbakan;Kararını verdi Aktif Siyasette Bende Varım! - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Erbakan;Kararını verdi Aktif Siyasette Bende Varım!

ishakyilmaz
04-10-2009, 15:22
http://resim.samanyoluhaber.com//haber/1/4/5/3/9/145395.jpgKararını verdi 14:30' da açıklayacak
Memnu hakları mahkeme kararı ile iade edilen eski Başbakanlardan Necmettin Erbakan için bugün karar günü...

Kayıp trilyon' davasından mahkum olan, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından cezası affedilen eski Başbakan ve kapatılan Refah Partisi'nin (RP) son genel başkanı Necmettin Erbakan, siyasi yasağının Ankara 9'uncu Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kaldırılması üzerine, siyasete dönüyor.

HaberTürk'ün haberine göre, Saadet Partisi'nde (SP) aktif siyaset yapacağı öğrenilen 83 yaşındaki Erbakan için 'SP Yüksek İstişare Kurulu Başkanlığı' formülünün uygulanması bekleniyor.

Erbakan'ın bugün saat 14:30'da Saadet Partisi Genel Merkezi'nde basın toplantısı yapacağı ve kararı açıklayacağı bildirildi. YENİ ŞAFAK

10.Nisan.2009 12:29:00

selcuklu27
04-10-2009, 15:33
bu insan hala bu halde 28 şubatı yaşamış bir insn olarak hayatta kalması nasıl başardı dersiniz ?

bence kendisine 28 şubat yaşatanlara biat ederek.

süleyman demirel bu zamana kadar neden yaşıyor ?
erbekan bu zamana kadar neden yaşıyor ?

veya

Turgut özal'a neden bir suikast girişiminde bulunup daha sonra zehirlenme sonucu öldürüldü.
Muhsin yazıcıoğlu neden helikopter kazasıyla suikast düzenlendi.

çünkü bu insanlar dış güdümlü bu güçlere biat etmedikleri için.

erbakan süleyman demirel niye yaşıyor.

biat ettikleri için.

Ak partinin oyunu parçalamak için ekranlara çıkarıyorlar.

ilkertuna
04-10-2009, 15:38
şu saaten sonra geçsen ne olacak, geçmesen ne olacak.. yaş geçmiş iş bitmiş..otur uyu partinin önünü açta ,hava alsın..

selcuklu27
04-10-2009, 15:45
hava almasın beter olsun diyorum.

chp'nin değirmenine su taşıyan hangi parti var.
1.dsp
2.mhp
3.dtp
4.sp
5.ip
ve diğerleri.

kasım
04-10-2009, 15:50
bu insan hala bu halde 28 şubatı yaşamış bir insn olarak hayatta kalması nasıl başardı dersiniz ?

veya

Turgut özal'a neden bir suikast girişiminde bulunup daha sonra zehirlenme sonucu öldürüldü.

biat ettikleri için.

Allah'tan kork Allah'tan

Yaw bune biçim laf
Canı alanda verende Allah
Hocamızın arkasında dünyada ender raslanan dua ordusu vardır.
Tüm müslüman ülkesi dua ettiği tek siyasi liderdir.

Sen hiçbirşey bilmiyorsun
Hocamıza kaç kere suikast girişiminde bulundular ancak Dua ordusuyla hocamız sağ sağlim kurtuldu.

Hocamız siyonizm siyonizm diyor, planlarını anlatıyor
Bunların karşısında siyonizm susar mı?
kaç kere suiikast girişimine rasladı.

Bir tane olay anlatsam belki donar kalırsın
Uygun görmediğim için açıklamıyorum.

Sana tek şey söylüyorum
dediklerini kulakların duysun
Allah tan kor Allah'tan
Bu lafları söyleyen Allah'tan korkmaz mı diye kendime sormadan edemiyorum

ishakyilmaz
04-10-2009, 15:57
http://www.habervaktim.com/resim/resim66961_1.jpg?r=86828816 (http://www.habervaktim.com/haber/66961/erbakan_aktif_siyasete_mi_donuyor_canli.html)

ilkertuna
04-10-2009, 16:00
Allah'tan kork Allah'tan

Yaw bune biçim laf
Canı alanda verende Allah
Hocamızın arkasında dünyada ender raslanan dua ordusu vardır.
Tüm müslüman ülkesi dua ettiği tek siyasi liderdir.

Sen hiçbirşey bilmiyorsun
Hocamıza kaç kere suikast girişiminde bulundular ancak Dua ordusuyla hocamız sağ sağlim kurtuldu.

Hocamız siyonizm siyonizm diyor, planlarını anlatıyor
Bunların karşısında siyonizm susar mı?
kaç kere suiikast girişimine rasladı.

Bir tane olay anlatsam belki donar kalırsın
Uygun görmediğim için açıklamıyorum.

Sana tek şey söylüyorum
dediklerini kulakların duysun
Allah tan kor Allah'tan
Bu lafları söyleyen Allah'tan korkmaz mı diye kendime sormadan edemiyorum

o zaman sizde basbakanımıza attığınız iftiralar karşısında Allahtan korkun

selcuklu27
04-10-2009, 16:09
o kadar siyonistlere karşıymışda erbakan hocan ve yanındakiler aydın doğan medyasıyla biraraya gelip Ak partiyi eleştiriyorsunuz.

söyle o erbakan hocana o milli görüş gömleği kirlenmiş temizletsin (numan kurtulmuş gibilerini.)

Temizlik imandandır.

kanal B televizyondaki konuşmaları ne çabuk unuttunuz.

Yıldırım
04-10-2009, 16:35
SAADET PARTİSİ ÖNÜMÜZDEKİ SEÇİMDE %10'LUK BARAJIN ALTINDA KALACAKALAR VE MECLİSTE Kİ BİRİNCİ PARTİNİN DEĞİRMENİNE SU TAŞIYACAKALAR...İSTESELERDE İSTEMESELERDE.......

ishakyilmaz
04-10-2009, 16:36
Erbakan Hocanın basın toplantısını canlı izliyorum.İnanın Hoca canlanmış sanki:)Sorulara verdiği mantıklı cevaplar çok hoş.Baykal,Bahçeli v.b görmektense Erbakan Hocamızı görmek açıkçası mutluluk verici..;1

kasım
04-10-2009, 16:37
o zaman sizde basbakanımıza attığınız iftiralar karşısında Allahtan korkun

Hangi iftirayı atmışız ???

selcuklu27
04-10-2009, 16:38
vallahi star tv ve kanal d'de sanki onların ağzı gibi konuşuyor.

kasım
Erbakan Hocanın basın toplantısını canlı izliyorum.İnanın Hoca canlanmış sanki:)Sorulara verdiği mantıklı cevaplar çok hoş.Baykal,Bahçeli v.b görmektense Erbakan Hocamızı görmek açıkçası mutluluk verici..;1

hocamız herzaman canlıdır, ve mantıklı cevaplar verir.

ishakyilmaz
http://image.haber7.com/haber/haber7/photos/854720090410024710872.jpg

ilkertuna
04-10-2009, 16:39
Hangi iftirayı atmışız ???

sitenize girip görmediğimi sanmayın tabi siz alıştığınız için yalama yapmıştır yeterki orda erdoğan lafı olmasın hepiniz beraber gelin bakın..ondan sonrada hangi iftirayı atmışız diye bilmemezlikten gelmeyiniz

kararlı
04-10-2009, 16:40

İŞDE NEZAKET ARADIĞIMIZ BAKIŞ TEŞEKÜRLER

ilkertuna
04-10-2009, 16:41
İŞDE NEZAKET ARADIĞIMIZ BAKIŞ TEŞEKÜRLER

o bakış açısını sizlerden de beklerizzzz

Ertuğrul ÖZGÜL
04-10-2009, 16:43
hocamız herzaman canlıdır, ve mantıklı cevaplar verir.

zaten bu mantıklı kararları yüzünden bu haldeyiz...

selcuklu27
04-10-2009, 16:44
ben anlamıyorum erbakanı seviyormuşsun oraya git kardeşim

ne geziyorsun burada.

bir de şunu unutmayın tv5'i aydın doğan medyası alacakmış.

kasım
04-10-2009, 16:47
sitenize girip görmediğimi sanmayın tabi siz alıştığınız için yalama yapmıştır yeterki orda erdoğan lafı olmasın hepiniz beraber gelin bakın..ondan sonrada hangi iftirayı atmışız diye bilmemezlikten gelmeyiniz

Bİr tane örnek veriniz ???

Ertuğrul ÖZGÜL
04-10-2009, 16:49

ne geziyorsun burada.

evet bende duymuştum

ishakyilmaz
04-10-2009, 16:51
Sevgili kardeşlerim ben şahsen öz be öz AK Partiliyim,AK Parti kurulmadan önce milli Görüş ile gelen gelenekten gelmeyiz.Bugün gelindiğimiz nokta ise inanın bizler ve spli kardeşlerim için birer imtihan vesilesi..! Özelikle ülkemizde gözü olan,islam düşmanı,müslüman düşmanı nice gaffiler tam istedikleri gibi bir ortam vuuku bulmuştur.Bizler şuan farklı isimler,çatılar altında olabiliriz bu demek değildir ki birbirimize saldıralım,iftira atalım,yalan yanlış beyanatlarda bulunalım..! Bizler kalplerimizde ki doğru argümanlarla niyet edip salih amel işlemeye çalışalım,fani dünyanın boş işleri ile değil! En büyük yanılgımız burada çıkıyor ortaya.Bu forumda ne zaman Saadet-AK Parti münakaşası açıldıysa hep kendini,nerede,nasıl,duracağını bilmeyen kişiler yüzünde sabote edilmiştir.Hak,hukuk bumudur? Doğru düşünüp amel etmek bumudur? Lütfen kendimize gelip ihlaslı düşünmeye çalışalım.İyi niyetli ve dürüst her iki tarafın mensuplarınada seslenmek istiyorum;bu her iki gruptan olla ki vurdulu kırdılı bir üslup ile aramıza geldiği vakit ALLAH rızası için bizleri bölmelerine izin vermeyelim.Bu noktada göstereceğimiz hoşgörü ve sevgi bağları yeşersin,büyüsün ve Türk siyaset Tarihine ders niteliğinde ismi yazılsın..!

ilkertuna
04-10-2009, 16:51

siz bu kadar sempati duyuyorsunu ama onlar başbakanımıza bir zerre duyuyorlarmı nerdeee cehenneme bile yolladılar,münafık dediler nedir bu erbakan sevgisi anlamadım

&eylül&
04-10-2009, 16:56

ne geziyorsun burada.

yanlış duymusun kardeşim öyle birsey yok.

ishakyilmaz
04-10-2009, 16:56
siz bu kadar sempati duyuyorsunu ama onlar başbakanımıza bir zerre duyuyorlarmı nerdeee cehenneme bile yolladılar,münasfık dediler nedir bu erbakan sevgisi anlamadım
İşte bu noktada onlar dediğiniz kişileri iyi tanıyıp,onların söylediklerini iyi irdelemek gerekiyor.Siz her söz söyleyenin sözü ile kalkıp amel ederseniz o zaman yanlışlar sizin peşinizi bırakmayacaktır.Bizler sevgi ve hoşgörü ile yola çıkıyoruz ve inanıyorum ki bizler gibi bir sürü insan bu parola ile yola çıkmıştır.Yoksa mesele Erbakan,Erdoğan v.s meselesi değildir! İnsan öncelikle kendisini tartıp biçmelidir..!

&eylül&
04-10-2009, 16:57

Allah razı olsun işte kardeşlik bu:yehoo: herkes ne dersede.İnkar edilsede

ilkertuna
04-10-2009, 16:58
Allah razı olsun işte kardeşlik bu:yehoo: herkes ne dersede.İnkar edilsede

aynı kardeşlik sözcüklerini sizden hiç duymadık zaten duymakta istemeyiz

&eylül&
04-10-2009, 17:00
aynı kardeşlik sözcüklerini sizden hiç duymadık zaten duymakta istemeyiz

sen duymayabilirsin bizde duyurmayabiliriz kardeşim zorunluluğumuz yok demi Allah herşeyi görüyor zaten

ilkertuna
04-10-2009, 17:03
sen duymayabilirsin bizde duyurmayabiliriz kardeşim zorunluluğumuz yok demi Allah herşeyi görüyor zaten

duyurmayabiliriz değil zaten hiçç duymadık,kalsın duymakta istemeyiz.Zorunluluğun yoksa git kendi sitene:karizmatik:

DadaşAkp
04-10-2009, 17:04
boşun kürek atıyor cekilsin bir köşeye 5 vakit namazını kılsın partide adam kalmamış ihtiyarı başa gelir bide

selcuklu27
04-10-2009, 17:05
eylül hanımefendi bir geçmiş haberleri tekrar izleyinde o zaman görürsünüz.

tv5'i aydın doğan medyası alacak mı almayacak mı diye.

hilal tv kadar bile değilsiniz be.

erbakan hoca asıl ak partiye teşekkür etmeli ergenekon gibi bir illeti çıkarttık.

size yapılan haksızlıkları göz önüne serdik.

siz o zaman ne yaptınız.

sincanda bir tank yürüdü.

bu aydın doğan medyası paşam bizim çocuklar tankalrı çekmemişler tekrar yürütürmüsünüz dediler.

erbakan hocanız ne yaptı demirel gibi şapkasını aldı ve hükümeti bıraktı.

ak parti ne yaptı muhtıra verildi ve dik duruşuyla DEMOKRASİ dedi.

ilkertuna
04-10-2009, 17:06
boşun kürek atıyor cekilsin bir köşeye 5 vakit namazını kılsın partide adam kalmamış ihtiyarı başa gelir bide

bence erbakan gelsin millet tekrar soğur aldıkları oylar kaybederler zaten zorla aldılar:D

ishakyilmaz
04-10-2009, 17:14
http://images.iha.com.tr/i//2009/04/10/mainTopHeadline/IHA_20090410_49559.jpg (http://www.iha.com.tr/haber/Politika/65495-H-8/Erbakan-siyasete-dondu)

ilkertuna
04-10-2009, 17:17
http://images.iha.com.tr/i//2009/04/10/mainTopHeadline/IHA_20090410_49559.jpg (http://www.iha.com.tr/haber/Politika/65495-H-8/Erbakan-siyasete-dondu)

saadet bitmiştirrr numan partinin önünü açmıştı medyayla falan oy almıştı azda olsa gelecekleri parlak görünüyordu numan bey ne yapacak merak ettim

k.dangir
04-10-2009, 17:18
güzel ergenekonunun din ayağıda tamamlanmış oldu...

iyi seyirler...

ishakyilmaz
04-10-2009, 17:19
saadet bitmiştirrr numan partinin önünü açmıştı medyayla falan oy almıştı azda olsa gelecekleri parlak görünüyordu numan bey ne yapacak merak ettim
Bu hususla ilgili Erbakan çok temkinli davranıyor.Gazetecilerin ısrarla lider kim olacak sorularına Erbakan;kapının üstünde yazan levhalar önemli değildir,önemli olan kalplerdekidir dedi.

DadaşAkp
04-10-2009, 17:23
allahtan başbakan dil şuan eğer olsaydı tahtan kafasına saksı düşer yine tahtan gider

eda05
04-10-2009, 17:26
şu saaten sonra geçsen ne olacak, geçmesen ne olacak.. yaş geçmiş iş bitmiş..otur uyu partinin önünü açta ,hava alsın..

kesinlikle katılıyorum yorumunuza:saygılar: İşte koltuk o kadar tatlı ki erbakanda baykalda korkuyorum koltukta ölecekler :D

kararlı
04-10-2009, 17:26
siz bu kadar sempati duyuyorsunu ama onlar başbakanımıza bir zerre duyuyorlarmı nerdeee cehenneme bile yolladılar,münafık dediler nedir bu erbakan sevgisi anlamadım

KENDİNİ ÇOK PARLAMA SEN ONU BELKİ TANIMAZKEN BEN 300KM DEN KONFERAN SINA GİDİYORDUM SÜNNETULLAH GEREĞİ

eda05
04-10-2009, 17:30
KENDİNİ ÇOK PARLAMA SEN ONU BELKİ TANIMAZKEN BEN 300KM DEN KONFERANSINA GİDİYORDUM SÜNNETULLAH GEREĞİ

çok büyük bir meziyet zaten....

ilkertuna
04-10-2009, 17:31
KENDİNİ ÇOK PARLAMA SEN ONU BELKİ TANIMAZKEN BEN 300KM DEN KONFERAN SINA GİDİYORDUM SÜNNETULLAH GEREĞİ

sen kendini paralamaya çalışma nereye gidersen git bizi enterese etmez laf yetiştirme savaşında birincisiniz siz spliler milligörüşün sitesine gşirip bi yorum yapıyormuyuz çekemiyorsunuz işteee

ultrAstribun
04-10-2009, 17:35
Hayırlı, uğurlu olsun..
Kendi şahsi fikrim siyasete dönmemesi yönündedir.
Demek ki daha vereceğim çok şey var diyor.
Saygı duymak lazım.

DadaşAkp
04-10-2009, 17:36
doğan medya mhp chp şimdide saadeti destekler amac belli akpinin oylarını düşürmek

eda05
04-10-2009, 17:37
sen kendini paralamaya çalışma nereye gidersen git bizi enterese etmez laf yetiştirme savaşında birincisiniz siz spliler milligörüşün sitesine gşirip bi yorum yapıyormuyuz çekemiyorsunuz işteee

İlkertuna neden muhattap olma gereği duyuyorsunuz şunlarla boşverin çatlasınlar.... Kendi siteleri yok mu ya bunların gidip orada oyalasınlar kendilerini yada biz açıp bi site hediye edelim onlara:w:

ilkertuna
04-10-2009, 17:38
İlkertuna neden muhattap olma gereği duyuyorsunuz şunlarla boşverin çatlasınlar.... Kendi siteleri yok mu ya bunların gidip orada oyalasınlar kendilerini yada biz açıp bi site hediye edelim onlara:w:

arada seviyelerine inmek lazım yoksa tepemize çıkıyorlar kendilerini birşey zannediyorlar

ilkertuna
04-10-2009, 17:39
doğan medya mhp chp şimdide saadeti destekler amac belli akpinin oylarını düşürmek

kankalarıydı doğru ya ;D

kasım
04-10-2009, 17:51
Şu hale bakın be...
Sanki hocamız numan kurtulmuş'un önünü kesmiş gibi gösteriyorlar.
İkisi omuz omuza verrek iktidara doğru yürüyorlar.

&eylül&
04-10-2009, 17:51
eylül hanımefendi bir geçmiş haberleri tekrar izleyinde o zaman görürsünüz.

tv5'i aydın doğan medyası alacak mı almayacak mı diye.

hilal tv kadar bile değilsiniz be.

erbakan hoca asıl ak partiye teşekkür etmeli ergenekon gibi bir illeti çıkarttık.

size yapılan haksızlıkları göz önüne serdik.

siz o zaman ne yaptınız.

sincanda bir tank yürüdü.

bu aydın doğan medyası paşam bizim çocuklar tankalrı çekmemişler tekrar yürütürmüsünüz dediler.

erbakan hocanız ne yaptı demirel gibi şapkasını aldı ve hükümeti bıraktı.

ak parti ne yaptı muhtıra verildi ve dik duruşuyla DEMOKRASİ dedi.

ewt öle haberler çıktı ama yanlış haber...

depare
04-10-2009, 17:53
Aynası iştir kişinin lafa bakılmaz..
Sadece Erbakana Allahtan başarılar diliyorum..

eda05
04-10-2009, 17:57
Şu hale bakın be...
Sanki hocamız numan kurtulmuş'un önünü kesmiş gibi gösteriyorlar.
İkisi omuz omuza verrek iktidara doğru yürüyorlar.

iktidara yürüyorlar derken??? hani bizim bildiğimiz şuan bizim elimizde onlarınsa ancak rüyalarında olacak iktidar mı:D:D tabi hayal etmek güzel şey ama bu kadarı fazla:D:D

kararlı
04-10-2009, 18:31
EVEET AYNEN ÖYLE

kararlı
04-10-2009, 18:32
Hayırlı, uğurlu olsun..
Kendi şahsi fikrim siyasete dönmemesi yönündedir.
Demek ki daha vereceğim çok şey var diyor.
Saygı duymak lazım.
TEŞEKKÜRLER

Ertuğrul ÖZGÜL
04-10-2009, 18:58
hayırlı olsun ne deyim ki

emrecan_18
04-10-2009, 22:33
Sayın erbakan 22 temmuz seçimleri öncesi söylediği laf sonrasında benim için bitmiştir saadet partisi. Söylediği kelime aynen şu 'Fatih'in torunları çağlayan'da bizans'ın torunları kazlıçeşmede' artık erbakan'a duydugum iyi duygular sarsıldı.Şu saat'ten sonra siyaset'e girse neler yapabilir ki bırakta gençlerin yolu açılsın.

aslan1276
04-11-2009, 15:49

veya

biat ettikleri için.

NASILDA VİCDANSIZCA SAÇMA SAPAN YORUMLARINIZ VAR
ÖNCE ERBAKAN HOCA NIN GEÇMİŞİ SÖYLEDİKLERİNİ BİR ARAŞTIRIN

aslan1276
04-11-2009, 15:52
Sayın erbakan 22 temmuz seçimleri öncesi söylediği laf sonrasında benim için bitmiştir saadet partisi. Söylediği kelime aynen şu 'Fatih'in torunları çağlayan'da bizans'ın torunları kazlıçeşmede' artık erbakan'a duydugum iyi duygular sarsıldı.Şu saat'ten sonra siyaset'e girse neler yapabilir ki bırakta gençlerin yolu açılsın.
ERBAKAN HOCA ÖYLE BİŞEY DEMEDİ SADECE ÖRNEK VERDİ

Fransa’nın Eski Cumhurbaşkanı Jacques Chirac, Türkiye’yi de dahil ederek “Hepimiz Bizans’ın Çocuklarıyız” diye bir ifade kullanmış ve gazeteler bunu yazmıştı.
Osmanlı’nın mirasçısı Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Erdoğan’dan ise bunu reddetmesi ve “Bizler Osmanlı’nın çocuklarıyız” demesi beklenirdi. İşte Erbakan Hoca da böyle bir açıklama gelmemesinden hareketle “Bunlar kendilerini Bizans’ın çocukları sanıyor” diyerek sitemini dile getirmiştir.

OLAY BUDUR

LÜTFEN ERBAKAN HOCANIN SÖYLEDİĞİ SÖZLERİ ÇARPITAN MEDYAYA ALDANMAYIN

SELAMETLE

M.EFENDİ HZ'DEN HİKMETLİ SÖZLER

4000 sünnet-i seniyyeden fazla sünnet vardır. Bunlardan üç tanesini terk ediyorsam bana tabi olmayın. !!!
Sen nefsini hak ile meşgul etmezsen, nefis seni batıl ile meşgul eder.

Zikirsiz yapılan tefekkür, yazın yağan kara benzer.
Bir kimse olursa sağır sen ona istediğin kadar bağır !!!
Bir kimse asılacağından korktuğu gibi imandan küfre döneceğinden de öyle korkacak !!!

aslan1276
04-11-2009, 16:27
vallahi star tv ve kanal d'de sanki onların ağzı gibi konuşuyor.
VALLAHİ SENİN SÖYLEDİKLERİNİN ZERRE KADAR DOĞRULUK YANI YOKTUR
SEN KİME KİMİ ANLATIYORSUN
TAYYİP ERDOĞAN DEĞİLMİYDİ GEÇMİŞTE AYDIN DOĞAN IN BORCUNU AF EDEN

4000 sünnet-i seniyyeden fazla sünnet vardır. Bunlardan üç tanesini terk ediyorsam bana tabi olmayın. !!!

Bir kimse asılacağından korktuğu gibi imandan küfre döneceğinden de öyle korkacak !!!

FarukARSLAN.
04-11-2009, 17:11
Hayırlı olsun ülke için, kendisi için.

AK Parti'li arkadaşlar, bu tavrınız ayıp.
Garezli olan biz miyiz onlar mı? Yorumlarınızda biraz farkınız olsun onlarla bari.
Bize saldırdıklarında (kim olursa olsun) öyle müdaafaya geçelim.
Böyle olur olmaz konularda pehlivanlık taslamak YAKIŞMIYOR BİZLERE.

Öyle yorumlar geliyor ki 'bunlar AK Parti'li değil de, öyle görünüp ortalığı karıştırma maksadıyla mı gelmişler' diye kelamlar geçiyor içimden!

Seviyeli olalım derim.

aslan1276
04-11-2009, 19:17
Hayırlı olsun ülke için, kendisi için.

AK Parti'li arkadaşlar, bu tavrınız ayıp.
Garezli olan biz miyiz onlar mı? Yorumlarınızda biraz farkınız olsun onlarla bari.
Bize saldırdıklarında (kim olursa olsun) öyle müdaafaya geçelim.
Böyle olur olmaz konularda pehlivanlık taslamak YAKIŞMIYOR BİZLERE.

Öyle yorumlar geliyor ki 'bunlar AK Parti'li değil de, öyle görünüp ortalığı karıştırma maksadıyla mı gelmişler' diye kelamlar geçiyor içimden!

Seviyeli olalım derim.
1-BİZ Mİ GAREZLİYİZ YOKSA SİZMİ ?
2-BİZ Mİ SİZE SALDIRIYORUZ YOKSA SİZ Mİ BİZE SALDIRIYORSUNUZ?
3-ERBAKAN HOCA BAŞTA OLMAK ÜZERE SP NİN TAMAMINI AŞAĞILAYAN HAKARET EDEN BİR ÇOK AKPLİ VARDIR NEDEN BÖYLE YAPILIYOR AYIPTIR

FarukARSLAN.
04-11-2009, 19:39
1-BİZ Mİ GAREZLİYİZ YOKSA SİZMİ ?
2-BİZ Mİ SİZE SALDIRIYORUZ YOKSA SİZ Mİ BİZE SALDIRIYORSUNUZ?
3-ERBAKAN HOCA BAŞTA OLMAK ÜZERE SP NİN TAMAMINI AŞAĞILAYAN HAKARET EDEN BİR ÇOK AKPLİ VARDIR NEDEN BÖYLE YAPILIYOR AYIPTIR

Al işte bi hastalıklı beyin de burda..
Kardeşim bizimkilere yapıyoru ben uyarıyı sen niye üzerine alınıyorsun?

Şu 3. seçeneğine de kargalar bile güler.