fatih kısaparmak balon baskılı balon Erbakan, Milli Görüş'ün yayın organı TV5'i 23,5 milyon liraya AYDIN DOĞAN'a sattı - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Erbakan, Milli Görüş'ün yayın organı TV5'i 23,5 milyon liraya AYDIN DOĞAN'a sattı

FarukARSLAN.
09-02-2009, 16:40
http://netgazete.com/Images/News/627591_2.gif

Milli Görüş’ün yayın organı TV5’in karasal yayın lisansı, CNN Türk’e karasal yayın lisansı arayan Doğan Grubu’na devredildi. Tv5’e lisans için 23.5 milyon TL ödendi.

Paranın 13 trilyonunun Erbakan’ın Refah Partisi’yle ilgili ‘kayıp trilyon’ davası için ödeme yapılması bekleniyor. Gazete Habertürk'ün haberine göre; Milli Görüş lideri, eski başbakanlardan Necmettin Erbakan’ın onayıyla SP Genel Başkan Yardımcısı Şeref Malkoç ile Doğan Grubu’ndan Taha Akyol’un yürüttüğü görüşmeler sonunda TV5’in karasal yayın hakkı, 23.5 milyon TL’ye Doğan Holding’in oldu. Görüşmeler sonunda ücret de ödendi. Saadet Partisi, TV5’in ulusal ölçekte karasal yayın yapma hakkını Yozgat’ta yerel bir televizyon kanalı sahibinden 200 bin dolara satın almıştı. TV5’in, 76 il ve 480 ilçede karasal yayın yapma hakkı bulunuyor.Doğan Holding’in, tüm Türkiye’ye ulaşan karasal yayın hakkını, CNN Türk’ü yeniden anten yayınına taşımak için kullanmayı planlıyor.

MALKOÇ DOĞRULADI

SP’nin hukukçu kurmaylarından Şeref Malkoç, Doğan Grubu ile yürütülen görüşmeleri doğruladı. Malkoç, “Anadolu İletişim Hizmetleri A.Ş. yönetim kurulu üyesi olarak yaptığım görüşmelerin sonuna yaklaştık. Görüşmeler ve mutabakatlar, aşama aşama yürütülüyor. Açıklamayı bir iki gün içinde yapacağız” dedi. SP’nin tanıtım ve medyadan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı
Teoman Rıza Güneri de süreçte aktif rol alıyor.

‘KAYIP TRİLYON’ BORCU

SP kulislerinde, satıştan elde edilecek gelirin, Necmettin Erbakan’ın malları üzerindeki tedbirin kaldırılmasında kullanılacağı öne sürülüyor. Erbakan’ın siyasete veda etmesine neden olan Refah “kayıp trilyon” davasında faizlerle birlikte yaklaşık 13 milyon TL’lik bir borcun oluştuğu kaydediliyor. Erbakan’ın Ankara’da oturduğu ev başta olmak üzere bazı mal varlıklarına tedbir konulmuştu.

/ Netgazete (http://netgazete.com/News/627591/necmettin_erbakan_milli_gorusun_yayin_organi_tv5i_ 23_5_milyon_liraya_aydin_dogana_satti.aspx)
2 Eylül 2009

BlueMoon
09-02-2009, 16:52
çok ilginç. daha muhafazakar bir yayın organına satmasını umut ederdik oysa

FarukARSLAN.
09-02-2009, 17:00
Puzzle tam şekliyle tamamlandı.. mı desek ne..

Supraliminal
09-02-2009, 17:24
Neyse...
Bende yabancı birine sattı sanmıştım yahu.
Yakınına satmış .Zaten Erbakan iyi satar değil mi ? !

Şu sıralar herşeyi satıyor mübarek.

redyellow
09-02-2009, 20:04
bjektif;663314']Neyse...
Bende yabancı birine sattı sanmıştım yahu.
Yakınına satmış .Zaten Erbakan iyi satar değil mi ? !

Şu sıralar herşeyi satıyor mübarek.

sayın arkadaşım:

Bu üslubunuz için tek kelime yazacağım, hiç kusura bakmayın:

TERBİYESİZLİK!

ENES_CAN_AK
09-02-2009, 20:13
başka satacak adam yokmuydu

Supraliminal
09-02-2009, 21:10
sayın arkadaşım:

Bu üslubunuz için tek kelime yazacağım, hiç kusura bakmayın:

TERBİYESİZLİK!

Terbiyesizlik miş miş miş...

Sayın redyellow

Hocanızın kanalı sattığı yere bakarmısın Doğan Doğan DOĞAN.

En büyük terbiyesizlik bu değil mi ?:güzel:

menes
09-02-2009, 21:33
Olsun Siyonistlere gitmemiş.(Axel Springer Aydın Doğan'ın ortağı değil mi yahu?)

Osmanlıyız
09-02-2009, 21:37
Bazı aklı sivrileri anlamıyorum.

Sizin bir malınız olsa siz en çok para verene mi satarsınız yoksa az versinde bizden olsun mu dersiniz.
Tv5in karasal yayını bu şekilde yapıldı.
Parayı verdi düdüğü çaldı.

Peygamber efendimiz ticaret yaptığınıda müslümanların en büyük düşmanı olan yahudilerle ticaret yapmadı mı?

Siz kendinize baksanıza ihaleleri yahudilere satmıyor musunuz.

ak sevda
09-02-2009, 21:38
kime satmışsa satmış işte beni şaşırtan satması oldu:ağla:

lütfen arkadaşlar birisini eleştirirken bile olsa kelimelerimizi doğru kullanalım terbiyeden taviz vermeyelim:(

menes
09-02-2009, 21:43
Bazı aklı sivrileri anlamıyorum.

Sizin bir malınız olsa siz en çok para verene mi satarsınız yoksa az versinde bizden olsun mu dersiniz.
Tv5in karasal yayını bu şekilde yapıldı.
Parayı verdi düdüğü çaldı.

Peygamber efendimiz ticaret yaptığınıda müslümanların en büyük düşmanı olan yahudilerle ticaret yapmadı mı?

Siz kendinize baksanıza ihaleleri yahudilere satmıyor musunuz.

Biz TV'de Yahudiler şöyle Yahudiler böyle bunlarla işbirliği yapmayn.Ülkeyi bölecekler gibi sözler sarfetmiyoruz.

Bu linkte Axel Springer İlkelerini gösteriyor:

http://translate.google.com.tr/translate?hl=tr&sl=en&u=http://www.axelspringer.de/en/artikel/Reconciliation-between-Jews-and-Germans_40889.html&ei=aa-eSqzrMoaRsAaKx5CyAQ&sa=X&oi=translate&resnum=2&ct=result&prev=/search%3Fq%3Daxel%2Bspringer%2Bisrael%26hl%3Dtr%26 client%3Dfirefox-a%26channel%3Ds%26rls%3Dorg.mozilla:tr:official%26 hs%3D4Ku

hope20
09-02-2009, 21:48
Aklı kamil olan herkes malını en çok verene satacaktır tabi.

Peki Ak Parti iktidarı ihaleleri en çok parayı veren şirkete-şahısa verince neden dünya kopuyor?

Neden bunların başında Hoca ve Ekibi geliyordu?

Çifte standart değil midir bu?

yorum yapan arkadaşlar için, lütfen biraz daha sakin.
İnsanlar konuşa konuşa anlaşır, anlaşılır :) (insana layık olan konuşma hali ile )

ardunus
09-02-2009, 21:57
Biz TV'de Yahudiler şöyle Yahudiler böyle bunlarla işbirliği yapmayn.Ülkeyi bölecekler gibi sözler sarfetmiyoruz.

Bu linkte Axel Springer İlkelerini gösteriyor:

http://translate.google.com.tr/translate?hl=tr&sl=en&u=http://www.axelspringer.de/en/artikel/Reconciliation-between-Jews-and-Germans_40889.html&ei=aa-eSqzrMoaRsAaKx5CyAQ&sa=X&oi=translate&resnum=2&ct=result&prev=/search%3Fq%3Daxel%2Bspringer%2Bisrael%26hl%3Dtr%26 client%3Dfirefox-a%26channel%3Ds%26rls%3Dorg.mozilla:tr:official%26 hs%3D4Ku
siz diyemesiniz cünkü onları dost edinmissiniz ve işte gercek yahudi ve hrıstyanları dost edinmeyin diyor cenabı allah hepinize tövbeye davet ediyorum cünkü allah rahmeti bol olandır hepimizi affeder

sudaduran
09-02-2009, 21:58
besmele cek demek mecazi manadadır senin bilgin senin dünya görüşünden o ufacık beyninen erbakanı eleştiremesin eleş tirmen icin olaya vakıf olman lazım seninki tamamen camur atmak olayı araştırmadan direk iftira atıyosun ve yaftalıyosun sen müfterisin ozaman

kardeş senin amacını anladım,sen anti ak partilisin ve buraya milleti provoke etmeye gelmişsin,bu numaraları yemezler:olmaz:,hadi eyvallah

ardunus
09-02-2009, 22:02
kardeş senin amacını anladım,sen anti ak partilisin ve buraya milleti provoke etmeye gelmişsin,bu numaraları yemezler:olmaz:,hadi eyvallah
ak partili olmak baskasına iftira küfür etmeyi gerektirmez canım kardeşim aklı selim ollalım

menes
09-02-2009, 22:03
siz diyemesiniz cünkü onları dost edinmissiniz ve işte gercek yahudi ve hrıstyanları dost edinmeyin diyor cenabı allah hepinize tövbeye davet ediyorum cünkü allah rahmeti bol olandır hepimizi affeder

Yok dost edindiğimizi kim söyledi.Ticaret yapıyoruz.Ama hergün kanallarda Yahudiler hakkında atıp tutmuyoruz.Onlar şöyle böyle demiyoruz.İşbirliği yapmakla kimseyi suçlamıyoruz.Tüm bunları söyledikten sonra Yahudi ortaklı şirkete kanal satmıyoruz.
Beni tövbeye davet ediyormuş.Sen ilk önce icabet ette sonra milleti davet edersin.

sudaduran
09-02-2009, 22:05
ak partili olmak baskasına iftira küfür etmeyi gerektirmez canım kardeşim aklı selim ollalım

kimse küfür etmiyor kardeş zaten sen senarist ol bence iyi yazıyorsun :w:

ardunus
09-02-2009, 22:07
Yok dost edindiğimizi kim söyledi.Ticaret yapıyoruz.Ama hergün kanallarda Yahudiler hakkında atıp tutmuyoruz.Onlar şöyle böyle demiyoruz.İşbirliği yapmakla kimseyi suçlamıyoruz.Tüm bunları söyledikten sonra Yahudi ortaklı şirkete kanal satmıyoruz.
Beni tövbeye davet ediyormuş.Sen ilk önce icabet ette sonra milleti davet edersin.
bana yahudilere ne sattıgınzı veya ne aldıgınızı yazarmısınız bakalı nasıl ticaret yapıyorsunuz

menes
09-02-2009, 22:14
bana yahudilere ne sattıgınzı veya ne aldıgınızı yazarmısınız bakalı nasıl ticaret yapıyorsunuz

Kardeşim Erbakan Tv'lerde,mitinglerde çıkıp hükümet İsrail ile işbirliği yapıyor diye suçlamıyor muydu?Evet.Yahudileri kötülemiyor muydu?Evet.Sonrada gidip kanalını Yahudi ortaklı şirkete sattı mı?Evet.

Şimdi bu yazıda bir çelişki var mı?Evet.Madem ona buna işbirlikçi diyorsun niye kanalını Yahudi ortaklı şirkete satıyorsun?

redyellow
09-02-2009, 23:59
bjektif;663348']
Terbiyesizlik miş miş miş...

Sayın redyellow

Hocanızın kanalı sattığı yere bakarmısın Doğan Doğan DOĞAN.

En büyük terbiyesizlik bu değil mi ?:güzel:

Bunu eleştirin ama uslubunuza dikkat edin.

İnsanı zorla çileden çıkarmayın, terbiyesizlik yapmayın, haddinizi bilin!

Aydın doğan konusuna girersek mahcup olursunuz.

Terbiyenizi takının!

Murat KskN
09-03-2009, 00:03
Erbakan Hoca Aklı Başında Bir İnsandır ki Ona hakaret haddimizi daha doğrusu kendi adıma konuşayım haddimi aşar.. Şunu söylemek istiyorum böyle güzel bi kanalın böyle bir medya gurubuna satılmasına çok üzüldüm.. Saygı durmak yakışır.. hayırlı olsun inşallah..

redyellow
09-03-2009, 00:12
bjektif;663395']Şerefsiz demenin küfür olduğunu sanmıyorum.Sadece ağır itham.Bu normal kişinin kendi görüşüdür karışamayız.
Küfür -bel altı olsaydı yönetim gerekeni yapardı merak etmeyin.

ŞEREFSİZ DEMEK KÜFÜR DEĞİL Mİ?

ben size ŞEREFSİZ OBJEKTİF diye hitap etsem "bu normal kişinin kendi görüşü" mü olur?

redyellow
09-03-2009, 00:14
Erbakan Hoca Aklı Başında Bir İnsandır ki Ona hakaret haddimizi daha doğrusu kendi adıma konuşayım haddimi aşar.. Şunu söylemek istiyorum böyle güzel bi kanalın böyle bir medya gurubuna satılmasına çok üzüldüm.. Saygı durmak yakışır.. hayırlı olsun inşallah..

Evyallah.. eleştirmek ayrıdır hakaret etmek ayrıdır.

Eğer bu satış doğru ise (çünkü buna benzer bir haber taaa 2008 yılında da çıkmıştı) bende eleştiririm. Belik bilemediğimiz şeyler vardır bi de o tarafı dinlemek lazım.

Ama bir insanı eleştirirken asla hakaret etmemek lazım diye düşünüyorum.

Teşekkürler.

redyellow
09-03-2009, 00:21
EY FORUM YÖNETİMİ:

Sudaduran nickli ahlaksızın Erbakan hakkında kullandığı ŞEREFSİZ kelimesi için işlem yapmayacak mısınız?

Bu ahlaksızlık foruma yakışıyor mu?

Bu terbiyesizlik foruma yakışıyor mu?

Bu alçaklık foruma yakışıyor mu?

YÖNETİMİ GÖREVİ DAVET EDİYORUM.

Murat KskN
09-03-2009, 00:22
Evyallah.. eleştirmek ayrıdır hakaret etmek ayrıdır.

Eğer bu satış doğru ise (çünkü buna benzer bir haber taaa 2008 yılında da çıkmıştı) bende eleştiririm. Belik bilemediğimiz şeyler vardır bi de o tarafı dinlemek lazım.

Ama bir insanı eleştirirken asla hakaret etmemek lazım diye düşünüyorum.

Teşekkürler.

Kesinlikle Hakaret Eleştri Farklıdır Tabi..Haklısınız.. Ben Erbakan Hocayı Eleştirmiyorum da Bize Saygı Duymak Yakışır Diye Düşünüyorum..Nihayetinde Ticarette Olan Şeyler Bunlar Erbakan Hocaya saygım sonsuzdur.. Saygılarımla..

redyellow
09-03-2009, 00:22
EY FORUM YÖNETİMİ:

Sudaduran nickli ahlaksızın Erbakan hakkında kullandığı ŞEREFSİZ kelimesi için işlem yapmayacak mısınız?

Bu ahlaksızlık foruma yakışıyor mu?

Bu terbiyesizlik foruma yakışıyor mu?

Bu alçaklık foruma yakışıyor mu?

YÖNETİMİ GÖREVİ DAVET EDİYORUM

redyellow
09-03-2009, 00:32

Belki doğrudur arkadaş ANTİ AK PARTİLİDİR ama hiç olmazsa sizin gibi ANTİ İNSAN değil!!!!

redyellow
09-03-2009, 01:31
Bu sudaduran nickli terbiyesiz bana özelden mesaj göndermiş:

erbakan a çok aşıksın demek,benim le uğraşma seninle uğraşırım,ben harbi ak parti sevdalısıyım,başkalarına çat,düş yakamdan

Mesaj özel mesaj kutusunda duruyor, yöneticiler bakabilirler.

Forum yönetimini göreve davet ediyorum.

Bu terbiyesizliğe bir son verin.

Bu kişi kim?

Bu hakkı nerden alıyor?

Sayın Erbakana ŞEREFSİZ deme terbmiyesizliğini gösteriyor.

Bana özelden mesaj atarak aklı sıra tehdit ediyor.

Yok mu bu terbiyesize bir dur diyecek yönetici!

rıfat gökalp
09-03-2009, 02:07
erbakan hoca 'kayıp trilyon' davasından mahkum olarak maddi külfiyet'e girmiş olsa da 'SİYONİSTLERİN' ortağı,28 ŞUBAT darbesinin tetikçisi,Demokrasi düşmanı ve ETÖ'cüye tv5'i satmasını 'tükürdüğü sözleri yaladı' sözü herhalde ağır kaçmaz.sudaduran arkadaşımızın söylediği laflar da kendisine yakışmamış,erbakan hoca halkımızın arasına fitne ve fesat gafletine düşse de,başbakanımızın zirve yapmasında büyük bir payı ve ayrıcalığı olduğunu düşünüyorum.erbakan hoca'ya karşı tutum ve davranışlarımızda biraz daha hoşgörü ve tevazu göstermeliyiz yani başbakanımızın yaptığı gibi erbakan hoca'nın eleştirilerini ve sözlerini görmezden gelmeliyiz.

sudaduran
09-03-2009, 02:23
erbakan hoca 'kayıp trilyon' davasından mahkum olarak maddi külfiyet'e girmiş olsa da 'SİYONİSTLERİN' ortağı,28 ŞUBAT darbesinin tetikçisi,Demokrasi düşmanı ve ETÖ'cüye tv5'i satmasını 'tükürdüğü sözleri yaladı' sözü herhalde ağır kaçmaz.sudaduran arkadaşımızın söylediği laflar da kendisine yakışmamış,erbakan hoca halkımızın arasına fitne ve fesat gafletine düşse de,başbakanımızın zirve yapmasında büyük bir payı ve ayrıcalığı olduğunu düşünüyorum.erbakan hoca'ya karşı tutum ve davranışlarımızda biraz daha hoşgörü ve tevazu göstermeliyiz yani başbakanımızın yaptığı gibi erbakan hoca'nın eleştirilerini ve sözlerini görmezden gelmeliyiz.

rıfat kardeş erbakan a şerefsiz demedim doğana kanalı sattığı için yaptığı şerefsizlik dedim,yukarda var okuyabilirsin,ama bir fitne çıkarmayı seven şahıs bunu farklı lanse etti,bu sadece bana değil erbakanla ilgili diğer yazılara bakarsan bu şahısın başkalarına da çattığını göreceksin,erbakanın Başbakanımızın zirve yapmasında büyük bir payı var demişsin ben katılmıyorum,Başbakanımızın zirve yapmasının asıl nedeni kendisinin samimi siyaset yapması,halkında bu samimiyeti görmesi bence,senin dediğin perspektiften bakarsak cem uzanın da Başbakanımızın yükselişinde payı var deriz çünkü 2002 seçimlerinde yüzde 7 oy aldı ve dyp ve mhp nin barajı geçmesini engelledi hatırlarsan dyp ve mhp çok az farkla barajı geçemedi uzan seçime girmese bu partiler barajı aşacak ve koalisyon kurulacaktı,ama ben bunun cem uzanın sayesinde olduğunu düşünmüyorum.Yeterince anlatmaya çalıştım,hayırlı geceler...

Eşref
09-03-2009, 03:05
Konu incelenmek üzere bir süreliğine kilitlenmiştir.