fatih kısaparmak balon baskılı balon Erdoğan bu kez 'şerefsizler' dedi - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Erdoğan bu kez 'şerefsizler' dedi

Ertuğrul ÖZGÜL
08-22-2010, 07:58
http://www.dunyabulteni.net/images/news/89718.jpg

PKK'yla anlaşma yapıldığını iddia edenlere 'şerefsizler' diyen Başbakan Erdoğan daha önce de 'alçaklık' çıkışında bulunmuştu.

Kayseri'de halka hitap eden Başbakan Erdoğan, CHP liderinin "başörtüsü sorununu ben çözerim" şeklindeki çıkışına sert çıktı. Erdoğan, kendilerinin çıkardığı başörtüsü yasasının kimin Anayasa Mahkemesi'ne götürdüüğünü sordu. Erdoğan "senin imzan yok mu o iptal dilekçesini altında" diye sordu.

"ŞEREFSİZLER HESAP VERECEK"

Başbakan Erdoğan'ın PKK'nın MHP ve CHP'yle aynı safta olduğunu belirterek "Bizim dört kez bunlarla (terör örgütü) bir araya oturduğumuzu söyleme şerefsizliğini yapanlar bu alçakça iftirada bulunanlar, bunun hesabını her yerde vereceklerdir. AK Parti Hükümeti olarak bugüne kadar terör örgütüyle hiç bir zaman masaya oturmadık hiç bir zaman da oturmayacağız.''

BAHÇELİ VE KILIÇDAROĞLU'NA SERT ÇIKTI

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ''AK Parti'nin siyasetini terör örgütleri asla ve asla belirleyemez. AK Parti'nin rotasını asla ve asla çeteler belirleyemez, çizemez.

AK Parti'nin rotasını millet çizmiştir millet. Bu iftirayı atanlara söylüyorum, ey Kılıçdaroğlu, ey Bahçeli bizim masaya oturduğumuzu söylüyorsanız, bu iddianızı ispatla siz mükellefsiniz siz.

Hukukta bir kaide var, iddia sahibi iddiasını ispatla mükelleftir. Eğer bu iddianızı ispatlamazsanız müfterisiniz, daha ileri bir ifade kullanmıyorum, çünkü terbiyem buna müsaade etmez'' dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ''Terör örgütü ve uzantıları silahla yapamadıklarını fitne ile yapma peşindeler. Mecliste milletin iradesinin gereğini yerine getirip oy kullanmaya elleri varmayanlar, şimdi teröristin fitnesine dört elle sarılmak suretiyle terör örgütü Kandilden ses veriyor, sufle veriyor, bunlar meydanlarda CHP, MHP, BDP toplantı salonlarında aynı doğrultuda nutuk atıyorlar. Terör örgütü Kandilden konuşuyor, CHP, MHP, BDP Ankara'da onun hoparlörü oluyor'' dedi.

KILIÇDAROĞLU'NA BAŞÖRTÜSÜ TEPKİSİ

Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları: "Şunu iyi bilin Tayyip Erdoğan'ın başında olduğu bir iktidar asla terör örgütüyle masaya oturmadı, oturmayacak. Ama CHP çetelerin avukatlığını yapıyor. Yapmaya devam ediyor. Bu ülkenin kızları başörtüsü ile üniversite okusun dedik, eğitim özgürlüğü, halk ya hukuk ya ve MHP ile el birliği yaptık. Bu sizler için de çok önemli arkadaşlarımız MHP yönetimi ile grubu ile görüşmeler yaptılar tamam dediler ve hakikaten orada el birliği yaptık. Birlikte 411 oy ile başörtüsü özgürlüğünü Parlamentodan geçirdik. Peki bunun arkasından CHP ne yaptı? Şimdi CHP Genel Başkanı diyor ki bunu ben çözerim. İnanıyor musunuz? Dürüst ol dürüst. Bol keseden gittiği her yerde atıyor. Ama dürüstçe değil. Ya özün sözün bir olsun. Bir diyor ki ben horasandan gelmeyim ya nereden gelirsen gel doğrusunu söyle. Tunceli Nazimiye'denim de. İlla benim de nereden geldiğimi araştırmanın anlamı yok. Bunun için birşey uydurmama da gerek yok, boyumla da uğraşma 1,85. Buna da gerek yok. Bundan da rahatsız oluyor. Ne yaptılar hemen bu konuyu aldılar AYM'ye götürdüler. Sayın Kılıçdaroğlu altında senin de imzan var mı? O zaman da herhalde CHP'deydin ve sağdın değil mi? İmzayı attın! Şimdi hangi yüzle bu sorunu ben çözerim diyorsun. Dürüst ol dürüst! Bu memleketin ortak meselesi bu özgürlük. Benim başörtülü bacım, kızım niçin rahatlıkla bu üniversite de okuyamasın. Ondan sonra sıkılmadan çıkıyorsunuz herkes başbakan değil ki kızlarını şurada burada okutsun. Ne yapacaktık, sana mı güvenecektik, sana mı inanacaktık. Bu mücadelede er yada geç neticeye ulaşacak."

Dünya Bülteni / Haber Merkezi

BuRaK ReiS
08-22-2010, 15:14
Başbakanımızı bile oruç oruç zorla konuşturdular.İyi dayandı vallahi.Biz oturduğumuz yerden tahammül edemiyoruz.O ne yapsın.Allah yardımcıları olsun.

BeDeVİ
08-22-2010, 15:18
Düşünebilyor musunuz ne haldeyiz terörist başları devletle anlaştık der demez Cehape mehape başbakan a yükleniyor. Bu ülkenin başbakanına güvenmeyip kandil deki şahsiyetlerin söylediklerine inanıyorlar.. Yazıklar olsun. pkk çıkıp Akparti den çok memnunuz dese vay halimize..

Blur
08-23-2010, 00:48
konuş başbakanım konuş bu haysiyetsizlere az bile söylüyorsun.

mehmetakif24
08-23-2010, 00:50
eee şerefsizlere başka söz ne hacet

akgurbetci
08-23-2010, 01:05
konuş başbakanım konuş bu haysiyetsizlere az bile söylüyorsun.

:saygılar: Avatarinizda tamamiyle uymus bu yorumla.

EpiVaTeS
08-23-2010, 01:39
Şerefsizlere....
Ancak O şekilde hitap edilir...