fatih kısaparmak balon baskılı balon eskişehir akgençlikkk - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : eskişehir akgençlikkk

visal
07-06-2007, 01:17
selamun aleykum
bende eskişehir il gençlik kolları teşkilatındayım yaklaşık dört yıldır..
forumumuz hayırlı ve faydalı olur inşallah..

Bîçâre
07-06-2007, 15:46
3 hafta evvel Eskişehir'den Ankara'ya geldim, iki yıldır Anadolu Üniversitesi'nde okuyordum, çalışmalarınızda başarılar dilerim, Allah (c.c.) yardımcınız olsun.

visal
07-07-2007, 00:11
teşekkür ederimm.
ALLAH razı olsunn,RABB'im hepimizin yardımcısı olsun.

karanfil
07-09-2007, 23:45
aaa teşkilattan mısınız visal kardeş ne tevafuk bende :)

ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN amin ecmain

DURMAK YOK YOLA DEVAMMM!!!

visal
07-10-2007, 00:28
;D ;D
teşkilatımızın karanfili gelmişşşşşşşşşşşşşş,
hoşgeldin kuzucummmmmmmmmmmm ;) ;) ;)

karanfil
07-10-2007, 00:31
hoşbuldummmmm ipek böceğimmmmm

ama kırmızı halı isterim....böle kuru karşılama istemiyorum... :) ;) ::)

visal
07-10-2007, 00:40
sen yeterki iste karanfilimmmmmmmm ;)

http://img486.imageshack.us/img486/7781/ist21228158redcarpetentbx6.jpg

karanfil
07-10-2007, 00:46
çoookkkk teşekkür ederim canım benimmm ipek böceğimmmm

DURMAK YOK YOLA DEVAMMM!!!

visal
07-10-2007, 00:49
ne demek ben rica ederim ;)
evet durmak yok yola devammmmmmmmmmmmmm biiznillahhhhhhhh

tuncel
07-10-2007, 00:50
visal karanfil sohbeti beni gülmekten kırdı ;D ;D süpersiniz yaa hep böle olun :D

visal
07-10-2007, 01:03
visal karanfil sohbeti beni gülmekten kırdı ;D ;D süpersiniz yaa hep böle olun :D

saoalsın tuncell ;)
biz teşkilatta da böyleyiz :D

karanfil
07-10-2007, 23:32
evet saolasın tuncel kardeş biz teşkilatdada böyleymişiz ;)

tuğra_26
07-12-2007, 12:57
bende sitenizde yeniyim eskişehir'liyim burayı çok aradım sonunda buldum şükür emeği geçenlerden Allah razı olsun...

İnterferon
07-17-2007, 22:00
Şahsen üye değilim ama Eskişehir teşkilatında tanıdığım pek çok değerli arkadaşlarım var Forum aracılığıyla o değerli İnsanlara Sevgi ve Saygılarımı Yolluyorum....

eses
07-26-2007, 01:11
eskişehirde bulunan arkadaşlar ile görüşüşersekk çok mutlu olurumm.bende eskişehir gençlik kolları üniversite birimi başkanıyımm.inşaallah hepberaber eskişehirde güzel işer yaparız.çoğalırız burada.

mc_ozzy26
08-03-2007, 13:08
bende Eskişehirliyim bu sitede yeniyim anadolu üniversitesine gircem bu sene inşallah.Rabbim yardımcı olsun

eses
08-05-2007, 22:21
amin anadolu açıköğretim mi örgün mü kardeş.eger örgünse eskişehire geldğin zaman yardımcı olurum her noktada kalacağın yerden aklına ne gelirse elimden geleni yaparım.hayırlı uğurlu olsun

tuğra_26
08-06-2007, 00:28
ben gençlik kollarından kimseyi tanımıyorum ama çok tanımak isterdim davamız ortak sonuçta..

mc_ozzy26
08-07-2007, 12:52
saolasın ben zaten eskişehirde ikamet ediyorum örgün okuycam ama 2 senelik meslek yüksekoku tercihi yaptım bekliyorum porsuk meslek yüsekokuluna gitcem

eses
08-09-2007, 22:23
tamam ozaman bende üniversite birim başkanaıyım gennçllik kolarında güzel bir üniversite birimimiz var güzel hedeflerimiz var.tanışmamız iyi olur.en azından bilgi alışverişi yaparız

tuğra_26
08-11-2007, 15:30
tamam ozaman bende üniversite birim başkanaıyım gennçllik kolarında güzel bir üniversite birimimiz var güzel hedeflerimiz var.tanışmamız iyi olur.en azından bilgi alışverişi yaparız

evet tanışırsak sevinirim ben lise son gerçi..

mc_ozzy26
08-12-2007, 14:31

tabiiki olur şu tercih sonuçları gelsin hele

eses
08-12-2007, 16:09
tamam ozaman bir vakit belirleyeylim ona göre orda görüşelim forumdaki eskişehirli akadaşlarla.tercih dönemleri bitsin kayıt haftasında flan olur.hem belki forumda olup eskişehiri kazanan arkadaşlarda olur.

tuğra_26
08-12-2007, 18:52
ben üniv. değilim ama :( buluşursanız katılırım son senem lisede.. ;)

mc_ozzy26
08-14-2007, 18:44
evet kayıtlar felan olsun yeni gelen arkadaşlarla lise-üniversite düzeyinde bir buluşma felan ayarlarız güsel bir yerde otururuz muhabbet ederiz fikir alışverişleri kitap takası felan yaparız hemde Eskişehirli olan arkaşalar yabancı şehirden gelen arkadaşlarımıza şehrimizi gezdirebilir alış veriş yerlerini felan gösterebilir bu bende olabilirim

akzeinebu
08-29-2007, 00:17
arkadaşlar bende eskişehirliyim daha doğrusu memleket oraaa gelincee oralara bi çayınızı içmeye uğrarım ;D takıldığınız belirli bi mekan varmıdır acep? ::)

gaksoy863
10-28-2007, 20:02
slmlar.amasyada okuyan eskısehırlı akgenc olarak sevgılerımı ıletıyorum

eses
11-04-2007, 13:03
saolasın gökhann.ayrıca sürekli toplandiğimiz yer parti binası

eses
12-10-2007, 23:52
eskişehirde okuyan arkadaşlar hadi toplanalım şurada

tuğra_26
12-22-2007, 14:20
nerde bu ak eses'liler yaa...hiç burda ses soluk yok..

eses
12-23-2007, 23:03
malesef yok yaaa bir türlü canlandıramadik forumda en az olan eskişehirliler galibaaaa

Hüdaverdi
03-01-2008, 09:53
Hemşehrilerimde varmış :) Gerçi Eskişehir'lilerin çoğu mhp'li diye bilirdim ama son seçimlerde ne oldu pek bilmiyorum :)

tuğra_26
03-21-2008, 21:22
eskişehirde ak gençlik gümbür gümbür ya bir buluşma ayarlasak çok az kişiyiz yakışmıyor bize..

kara sahin
04-05-2008, 03:27
Eskişehirde Mhp birşey yapamdı kardeşim 1 tane millet vekili çıkarabildi.Bende eskişehirliyim ama geçlik kolarına üye değilim canı gönülden destekliyorum sizleri.Buluşma olursa gelebilirim nasipse.

rec.tyip
09-22-2008, 01:16
selam millet ne bu ya eskişehrde hiç akp li genç bulamadım inş. burada bulurum ALLAH yar ve yardımcımız olsun....

eses
11-09-2008, 16:34
bulunur inş çok fazla var

sakün_26
01-14-2009, 14:32
bende varım arkadaşlar bu yarı tatilde eskişehirdeyim. kayıt yaptırcam gençlik kollarına. toplanalım beraber. ....

sakün_26
01-17-2009, 19:58
eses li arkadaşım buluşalım inş. bi gün eskişehirde . biraz konuşuruz. ben yarıtilde gelcem. msn adresim. legend_child05@hotmail.com buradanda konuşabiliriz. nerde oturuosun bu arada eskişehirde.

orchuns
02-01-2009, 18:58
selamın aleyküm arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende eskişehirdenim foruma yeni üye oldum yarında eskişehir gençlik koluna kayıt olmaya gidicem hayırlısıyla

orchuns
02-03-2009, 16:15
Evet arkadaşlar bende gençlik koluna üyeyim artık fakat kimseyi tanımıyorum eskişehirde olan kişilerle tanışmak isterim

Morte
02-08-2009, 02:02
Ben de önceki gün üye oldum gençlik kollarına. Sayımız az gibi duruyor yalnız.

aliozgursari26
02-11-2009, 19:48
Eskişehiri bu seçimlerde kazanmamız gerekiyor,ancak evleri tek tek gezerek ve vatandaşlarımızla tek tek konuşarak bunu başarabiliriz... BAŞARILAR DİLERİM...

sakün_26
02-14-2009, 14:09
arkadaşlar toplanalım bir gün ya nasıl yapalım fikirlerinizi bekliyorum

Morte
02-23-2009, 00:55
arkadaşlar toplanalım bir gün ya nasıl yapalım fikirlerinizi bekliyorum

Her türlü karara açığım ben :güzel: Birkaç kişi bulsak ya da bulmasak da farketmez, toplanalım bence de ;)

divaneoldum
03-15-2009, 03:46
Şİmdi şöylee bir düşündüm İl Gençlik Kolları ve odunpazarı gençlik bu hafta 3-5' ER SAAT YA UYUDDUK-Ya UYUMADIK,(üçgündür hiç uyumadık) MİTİNGDE BAĞIRCAZ DİYE SES GİTTİ BOĞAZLARDA İLTİHAP YAPTI HASTAYIM YATIP DİNLENMEYE ÇALIŞIYIM DİYOM AMA ARADA EE TABİ İŞDE VAR SABAH YİNE BİR SINAVA GİRCEZ ,,, KARDEŞLER BİZ BU KADAR MÜCADELE VERECEĞİZDE BÜYÜKŞEHİRİ KAZAAMAYACAKMIYIZ. BU KADAR EMEK VERİYORUZ HEPİMİZ YORULUYORUZ SABAHLARA KADAR ÇALIŞIYOZ İŞTEN ÇIKIYOZ SKM'ye GECE GELİNCE İKİ DERS ÇALIŞIP İKİ UYUMAYA ÇALIŞIYORUZ (gerçi bu uykunun bir saati eve giderken halk otobüsünde oluyor üç-dört durak geçince uyanıyoz ya) BU KADAR FEDAKARLIKTAN SONRA SİZCE KAZANMAYACAKMIYIZ. TABİKİİ ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR AKPARTİ OLACAK HASAN HOCAMIZ OLACAK...""CANIMIZ KANIMIZ HASAN HOCAMIZ"""

divaneoldum
03-15-2009, 03:52
BÜYÜKŞEHİR HASAN GÖNEN HOCAMIZ, ODUNPAZARI BURHAN SAKALLI BEYEFENDİ, yalnız dürüst olmak gerekirse tepebaşı Murat Canözer demek istiyorum ama içimde bir şüphe var İNŞAALLAH 30 marttan sonra bu yorumu okurken üçlü oldu hepsi derim ama ne bileyim içimde bir şüphe var... bilmem ki belki tepebaşı gençlikteki arkadaşlar sankim biraz uyuyormu? Sankim bizler hem odunpazarı hemde İl geçlik kolları her sokakta koşarken tepebaşındaki (bazı arkadaşlarımız müstesna) görevli arkadaşlar pek görevli değilde pek isteksiz gibi görünüyor, İNŞAALLAH beni utandırrırsınız Bir not daha eğer içimdeki şüphe gerçekleşirse tepebeşı gençlik iyice bir incecik elekten geçirilmeli diyorum,, bence yani kimse üstüne alınmasın)

Morte
03-15-2009, 03:56
Tepebaşı'ndaki arkadaşlar miting için çok uğraştı ama yani sağolsunlar :) İnşallah üçlü olacak, güçlü olacak şehrimizde, ben buna inanıyorum herşeye rağmen :güzel:

divaneoldum
03-31-2009, 02:21
Öncelikler odunpazarı belediyesi hayırlı olsun,,,
Hasan hocanın seçimi kaybetmesine çok üzüldüm, çok inanmıştım kazanacağına,, son hamleler galiba geri tepti,,, haklı olan bizdik ama erşen mazlumu oynadı ve kazandı

Keşke diyorum keşke 15 gün önce yazdığım bu yorum gerçekleşmeseydi keşke diyorum tepebaşıda ak parti olsaydı ama maalesef doğru bir tespitte bulundum. Hem tepebaşı seçimi hem de tepebaşı bölgesi ak parti büyükşehir oylarına bakınca hiçte yanılmadığımın farkına üzülerek vardım, neden böyle bir hata yaptılar neden göz göre göre (bazıları müstesna) buradaki menfaatçi kendini bilmez tepebaşı gençlik üyelerine müdahale edilmedi esentepede yemek kitabı dağıtırken anneye verip genç kzıına senin başın açık sana yok diyen bir zihniyet nasıl üyemiz olur hemde gençlik kollarında. Ben yeniden diyorum tepebaşı gençlik kolları ince bir elekten geçirilsin artık bedeli çok ağır oldu hemde çok...

BÜYÜKŞEHİR HASAN GÖNEN HOCAMIZ, ODUNPAZARI BURHAN SAKALLI BEYEFENDİ, yalnız dürüst olmak gerekirse tepebaşı Murat Canözer demek istiyorum ama içimde bir şüphe var İNŞAALLAH 30 marttan sonra bu yorumu okurken üçlü oldu hepsi derim ama ne bileyim içimde bir şüphe var... bilmem ki belki tepebaşı gençlikteki arkadaşlar sankim biraz uyuyormu? Sankim bizler hem odunpazarı hemde İl geçlik kolları her sokakta koşarken tepebaşındaki (bazı arkadaşlarımız müstesna) görevli arkadaşlar pek görevli değilde pek isteksiz gibi görünüyor, İNŞAALLAH beni utandırrırsınız Bir not daha eğer içimdeki şüphe gerçekleşirse tepebeşı gençlik iyice bir incecik elekten geçirilmeli diyorum,, bence yani kimse üstüne alınmasın)

Morte
03-31-2009, 02:26
Hele bir de o umutlara rağmen... Nasıl ağır oldu, sanırım en az benim kadar sen de anlayabilirsin kardeşim... Eskişehir'in eksiği çoktu, belki diğer şehirlerden de çok. Ve sadece gençlik kolları değil, genel olarak tüm il yönetimi bir elden geçirilmeli. Eskişehir çok şey kaybetti bu seçimde... :( Resmen kendimiz çalıp kendimiz oynadık, Büyükerşen aradan sıyrılıp malı götürdü... Bir Odunpazarı kaldı şimdi, ama ben Burhan Başkanımıza güveniyorum. Gerçi Büyükerşen iddia ettiği engellemelerin (?) acısını çıkarmak isteyecektir kendisinden ama hayırlısı... :(

divaneoldum
04-02-2009, 04:48
Şuan bakıyorum partiye herkes bir şaşkınlık ve üzüntü içinde... mantıken düşünüyorum bizler çok çalıştık, çok yorulduk karşılığı seçimlerde büyük bir başarı olmalıydı ama ne hikmetse sadece bizim çalıştığımız bölge kazandı diğer taraf olmadı eğer tepebaşı 25 bin oyu geri getirseydi şimdi hem büyükşehir hemde tepebaşı kazanacaktı ve hasan doğru ve diğer arkadaşlar belediyedeki işlerinden çıkartılmayacaktı. Tepebaşındakilerin ihmali çok ağır oldu hemde çok, birde aklınca yılmaz hocaya vurup atıp tutup onu küçük emrah moduna sokup halka mazlum biri haline getirenler yok mu (arkadaş birine yükleneceksen adabını bileceksin kör topal vurursan anlattıkların ne kdar doğruda olsa işte böyle geri teper) ee ne demişler senin anlattığın değil karşındakinin anladığı kadardır anlatabildiğin

Morte
04-02-2009, 11:16
Şuan bakıyorum partiye herkes bir şaşkınlık ve üzüntü içinde... mantıken düşünüyorum bizler çok çalıştık, çok yorulduk karşılığı seçimlerde büyük bir başarı olmalıydı ama ne hikmetse sadece bizim çalıştığımız bölge kazandı diğer taraf olmadı eğer tepebaşı 25 bin oyu geri getirseydi şimdi hem büyükşehir hemde tepebaşı kazanacaktı ve hasan doğru ve diğer arkadaşlar belediyedeki işlerinden çıkartılmayacaktı. Tepebaşındakilerin ihmali çok ağır oldu hemde çok, birde aklınca yılmaz hocaya vurup atıp tutup onu küçük emrah moduna sokup halka mazlum biri haline getirenler yok mu (arkadaş birine yükleneceksen adabını bileceksin kör topal vurursan anlattıkların ne kdar doğruda olsa işte böyle geri teper) ee ne demişler senin anlattığın değil karşındakinin anladığı kadardır anlatabildiğin

Tepebaşı zaten çok tepki aldı Odunpazarı'ndan. Açıkçası sadece mitingde çok fazla çalıştılar, o kadar. Birde üniversite öğrencisi çoktu mesela Tepebaşı Gençlik Kollarında, bunların da bir bölümü ne yazık ki çok önemsemiyor, "kaybeden biz değil Eskişehir olur zaten" diye. Ana kademeyi falan bilmiyorum ama herkes söylenip duruyordu onlara. Bir de Tacettin Sarıoğlu'ndan memnun olmayan Ak Parti'liler vardı ki işte bunları ikna etmek gerekiyordu. Adam belki çok çalışmadı ama DSP'li belediye o kadar da çalışmayacak, bunu bilmeden gidip DSP'ye verdiler oyları... Bence önümüzdeki seçim için şimdiden çalışmalıyız, özellikle Tepebaşı. Ahmet Ataç'ın ensesinde olmalısınız, ne yaptı, ne yapmadı, eksikleri neler, bunları bizzat görüp halka da göstermelisiniz ki anlasınlar Ak Belediyecilik mi daha iyidir yoksa DSP'mi...

seymaa
08-20-2009, 00:16
ben osmangazi ilahiyata geliyorum bu sene ve akpartim için eskişehirde bişeyler yapmak istiyorum.yardımcı olmak isteyen warsa çok sewinirim.(=

Morte
08-20-2009, 00:27
ben osmangazi ilahiyata geliyorum bu sene ve akpartim için eskişehirde bişeyler yapmak istiyorum.yardımcı olmak isteyen warsa çok sewinirim.(=

Hayırlı olsun öncelikle :)

Eskişehir il yönetimi binasına uğrayıp üniversite biriminden arkadaşlarla tanışmak istersen yardımcı olacaklardır, ya da olacağız elbet :)

seymaa
08-20-2009, 01:25
teşekkür ederim..ilk işim il binasına uğramak olcak =)

eses
10-07-2009, 14:26
şeyma hanım il binamıza uğradınızmı okul başladıı:) ben eski üniversite birim başkanıyımm şimdi görevi yeni arkadaş devraldı onunlada tanıştırırız

Zeynep
10-07-2009, 17:01
Sohbet mekanını görünce aklıma geldi hafya sonu Allah nasip ederse Eskişehirdeyimm :)

SSS
02-03-2010, 22:09
AK PARTİ'miz İl Ve İlçe Yöneticileri hakkında İnternet ortamında ve AK FORUM'da yeterli ve standart bilgi olmadığını fark ettim. AK FORUM'da bu konuya ilişkin başlık var. Ama yalnızca bazı Gençlik ve Kadın kolları ile bilgiler var. Ve de bir kaç ilin İl ve İlçe Teşkilatları hakkında bilgi karşımıza çıkyor. Her il kendine göre düzenleme yapıyor. Ama bu bilgilerde de bir standart form yok. Kiminde İl veya ilçe başkanı ve yardımcılarının yalnıza isim ve resimleri var. Bazılarına ise yalnz İl Başkanının çok kısa özgeçmiş bilgileri var diğer yönetilerin yalnızca isim ve resimleri. İnsanlar ilgi duydukları siyasi partinin ikamet ettiği yer ve yöredeki yönmeticilerini merak ediyor. İnternete müracaat ediyor ama ya hiç bilgi yok ya da çok yetersiz.

Ben derim ki:
Parti yöneticileri toplumun ilgi odağındaki kişilerdir. Partimiz veya ve AK FORUM yöneticilerimiz tarafından tartışılıp araştırlarak bir STANDART FORUM belirlensin. Tüm İl ve İlçelerin teşkilatlarındaki görevliler. -- Gençlik ve Kadın kolları ile diğer kollar dahil -- İnternette kısa özgeçmiş ve resimleri ile tanıtılsın. Başkanlar biraz daha daha geniş olmak üzere.
İnternet'te O il ve İlçe teşkilatının ismini yazıp tıkladığında tam,yeterli ve standart bir bilgi karşısına gelsin.
Bunun çok gerekli olduğuna inanıyorum !
Bu çalışma kapsamında her il ve ilçe başkanlığı için oluşacak sayfanın bir standartı olsun. Belirli bilgiler burada - ama mutlaka - bulunsun.
Bilindiği gibi İNTERNET BU ÇAĞIN en önemli bir iletişim aracıdır. Ciddiyetle ele alınmalı ve değerlendirilmelidir.
Selam ve saygılarımla... sss