fatih kısaparmak balon baskılı balon Eskişehir'e Ne Oluyor? - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Eskişehir'e Ne Oluyor?

Morte
03-29-2009, 22:12
İnanamıyorum, Eskişehir'den o kadar emindik ki... An itibariyle büyükşehirde durum çok kötü:

DSP
70,559
http://image.haber7.com/secim/images/partibar4.gif
%52.21
AKP
49,247
http://image.haber7.com/secim/images/partibar16.gif
%36.44

Merkeze bağlı ilçeler daha beter... Kesin gözüyle baktığımız Odunpazarı bile DSP'li adaya emanet... Murat Canözer bunu hakediyor muydu? Henüz %35'i açıldı sandıkların... Umarım bu durum değişir yoksa 3 belediyenin de DSP'li olduğu bir şehirde 5 sene daha yaşamak eziyet olacak... :(:(:(

Zeynep
03-29-2009, 22:13
ya Eskişehirliyim hemşerilerim böyle yapınca ben çok sinirleniyorum ya :(

NS
03-29-2009, 22:14
sözüm meclisten dışarı af buyur ama "esek hosaftan ne anlar"
izmir ordu tunceli eskişehir vs. ....
görmüyorlar mı sol zihniyetin sözüm ona hizmetlerini .... :(

Morte
03-29-2009, 22:16
Görmüyorlar işte... Kemikleşmiş oylar, düşünemeyen beyinler... Çok sinirli ve üzgünüm şu anda ya... Beni teselli edicel bir şeyler lazım... Nasıl olur ya... Bu şehrin %50'si nasıl yapar bunu :(

Feride
03-29-2009, 22:17
eskişehir pek iç açıcı görünmüyor malesef.

Morte
03-29-2009, 22:21
eskişehir pek iç açıcı görünmüyor malesef.

Malesef... Sandıkların yarısı bitecek neredeyse... Az da olsa bir artış görsem umutlanacağım da... %52-%36 gidiyor oylar :( İşin garibi, il genel meclisinde %40'la öndeyiz... Garip bu memleketin halkı... Çok garip!

NS
03-29-2009, 22:26
Malesef... Sandıkların yarısı bitecek neredeyse... Az da olsa bir artış görsem umutlanacağım da... %52-%36 gidiyor oylar :( İşin garibi, il genel meclisinde %40'la öndeyiz... Garip bu memleketin halkı... Çok garip!
Allah sonumuzu hayır etsin :kızdım:

Morte
03-29-2009, 22:30
Amin... Her şehrimizde inşallah... Her işte vardır bir hayır ama kolay değil, 5 yıl ya :(

Eşref
03-29-2009, 22:45
Ak Parti belkide en büyük hizmeti Antalya'ya yapmıştı. Antalya Antalya olalı böyle yatırım, böyle hizmet görmemişti. Ama ne gariptir ki ülkede tek bir dikili ağacı olmayan chp'nin, terör destekçisi, pkk sempatizanı adayı M.Akaydın önde gidiyor.

Zeynep
03-29-2009, 22:46
Allah sonumuzu hayır etsin :kızdım:

amin amin :(

genç_TÜRK
03-29-2009, 22:48
53 e 35 dsp önde eskişehirde... HALKIN İRADESİNE SAYGILI olmalıyız,halk ne dediyse doğrudur!..

Morte
03-29-2009, 22:50
Eğer böyle giderse, Eskişehir'in gelecek 5 yılsa kazanacak bir şeyi olmadığını düşünüyorum ben. Aksine, 2011'de Kemal Unakıtan gibi bir hazinenin tekrar Eskişehir'den aday gösterilmeyeceği görüşündeyim...

Morte
03-30-2009, 00:08
ESKİŞEHİR'de oy sayımına ara verildi

Adliye Sarayı’na gelen Büyükşehir Belediye Başkanı ve DSP adayı Yılmaz Büyükerşen, il ve ilçe seçim kurullarına okullardan gelen seçim sonuçlarının belirlenen bölümlerde gerçekleştirilen birleştirme işlemleri esnasında usulsüzlük yapıldığını iddia etti.

Büyükerşen, bu bölümlerde partisine ait görevlilerin gözlemci olarak bulunmasını talep etti. AK Partili yöneticiler de, aynı taleple müracaatta bulundu.

İl ve İlçe Seçim Kurulu başkanları, söz konusu talepler üzerine toplantı yapmaya karar verdi. Bunun üzerine toplantıdan çıkacak karara kadar oy sayımlarına ara verildiği öğrenildi.
İHA

Bilmiyorum Büyükerşen niye böyle bir şey talep etti... Ama hayırlısı olsun. Eskişehir'de geçen sefer de oyunlar oynanmıştı, bu sefer de birşeyler var sanırım. Garip bir umut doldu içime... :utangaç:

gülnur
03-30-2009, 15:28
eskişehire kesin gözüyle bakıldığını ve bunun rehavetini tüm seçim sürecince sürdürdü ak parti, ne yazık ki büyükşehiri alamadığı gibi odunpazarını ve tepebaşını da verdik. eskişehirli ak partili arkadaşlar hiç kemikleşmiş oylar olarak düşünmeyin. ak parti eskişehir de az çalıştı bunu inkar etselerde bu böyle. anketlere güvenildi az çalışıldı. artık olan olmustur.eskişehir il teşkilatı lütfen ciddi bir öz değerlendirme yapın.bunun faturasını halka değil teşkilata kesiniz.

son durak
03-30-2009, 15:36
yazıklar olsun ya o kadar yatırım yapıldı hızlı tren ilk önce oraya getirildi yazıklar olsun...

bundan sonrası için sürünsünler inş

sol nasıl da birlesiyor her yerde...

babaaa
03-30-2009, 16:24
Antalya'ya da helal olsun, adalet bakanının tehditlerine aldırmadan dersini verdi

Morte
03-30-2009, 19:34
eskişehire kesin gözüyle bakıldığını ve bunun rehavetini tüm seçim sürecince sürdürdü ak parti, ne yazık ki büyükşehiri alamadığı gibi odunpazarını ve tepebaşını da verdik. eskişehirli ak partili arkadaşlar hiç kemikleşmiş oylar olarak düşünmeyin. ak parti eskişehir de az çalıştı bunu inkar etselerde bu böyle. anketlere güvenildi az çalışıldı. artık olan olmustur.eskişehir il teşkilatı lütfen ciddi bir öz değerlendirme yapın.bunun faturasını halka değil teşkilata kesiniz.

Kemikleşmiş oy demeyelim diyorsun da, bu %51'in en azından %30'u gerçekten de kemikleşmiş oy. Ha geri kalan %21'i niye alamadık dersen, işte o teşkilattan kaynaklanır. Rehavet fazlaydı, çalışma azdı, kendine güven çoktu, adaylar yanlış seçilmişti vs... Yani Türkiye genelindeki sorunların aynıları Eskişehir için de geçerliydi. Yazık oldu diye düşünüyorum. Bu şehir Ak Belediyeciliği hakederdi... :(