fatih kısaparmak balon baskılı balon ETÖ'nün istediği oluyor: Cindoruk açıkladı! - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ETÖ'nün istediği oluyor: Cindoruk açıkladı!

Necip Fazıl
05-19-2009, 18:48
Demokrat Parti (DP) Genel Başkanlığı'na seçilen Hüsamettin Cindoruk, Anavatan Partisi ile birleşmenin DP çatısı altında olacağını söyledi. Ergenekon'un, DYP ve ANAP'ı 2004 yerel seçimlerinde de birleştirmek istediği İkinci İddianamenin delil klasöründe yer almıştı. Eski Genel Başkan Soylu, "Ergenekon'un DP'ye sızmasına izin vermeyeceğiz" diyerek feryat ediyor, Cindoruk ise Ergenekonculara destek veriyordu.

http://www.habervaktim.com/resim/resim72472_2.jpghttp://www.habervaktim.com/wapbanner.jpgCİNDORUK VE KORKUNÇ TUZAĞIN ŞİFRELERİ - ANALİZ - TIKLA (http://habervaktim.com/yazar/14238/cindoruk_ve_korkunc_tuzagin_sifreleri.html)

ETÖ, 2004'TE DE DYP-ANAP EVLİLİĞİNE UĞRAŞMIŞ - HABER - TIKLA (http://habervaktim.com/haberoku.php?id=69579)

Mayıs ve haziran aylarının düğün ayları olduğunu hatırlatan Cindoruk, bu aylarda birleşmenin gerçekleşmesini ümit ettiğini kaydetti.

Anavatan Partisi Genel Başkanı Salih Uzun, Hüsamettin Cindoruk'u Best Apart Otel'de ziyaret etti.

Cindoruk'u DP Genel Başkanlığı'na seçilmesinden dolayı tebrik eden Uzun, Cindoruk'u Anavatan Partisi'nin kuruluş yıldönümü resepsiyonuna davet etti.

Türk siyasetinde uzlaşma kültürünün eksik olduğunu ileri süren Uzun, Türkiye'nin merkez sağ siyasetinin güçlü olduğu dönemlerde büyük kalkınma hamlesinin adımlarını attığını ifade ederek, merkez sağın güçlü olmadığı dönemlerde ülkenin gelişemediğini savundu.

Hüsamettin Cindoruk ise demokrasi yürüyüşü başlatma gereği duyduklarını söyledi.

"Sevgili Anavatanlı kardeşlerimizle geçmişte siyasi karşıtlığımız olsa bile, temelde fikir birliğimizin olduğunu bilerek, çok özen gösteriyorum. Bu birlikteliğin ortaya çıkmasını istiyorum." diyen Cindoruk, "Geçmişte bu olabilirdi, olmak üzereydi, engeller çıktı, olmadı. Bu sefer engel tanımayacağız. Bu birleşmeyi, tarihi Demokrat Parti etrafında toplayacağız. Çünkü Anavatan Partisi, Demokrat Parti'dir." ifadesini kullandı.

İki partinin birleşmesi sırasında liderlik sorununun yaşanmayacağını savunan Cindoruk, birleşme takvimine ilişkin sorulara ise "Miladi Takvim" diye karşılık verdi.

(CİHAN)

sevgisacan
05-20-2009, 12:38
benim anlamadıgım konu su biz ak partili degilmiyiz evet bir terör örgütü istedide birleşti diyelim bizene birleşsin kardeşim o partilirin sorunu bizene

Yıldırım
05-20-2009, 12:40
benim anlamadıgım konu su biz ak partili degilmiyiz evet bir terör örgütü istedide birleşti diyelim bizene birleşsin kardeşim o partilirin sorunu bizene
Bu kadar Dünya'dan uzaksınız yani...

Bezgin_Bekir
05-20-2009, 12:42
Birincisi islami akp şakşakçı medyası yanlış yapıyor ne mi? Yasal olarak hiç bir mahkeme tutanağında ''Terör örgütü'' diye geçmeyen soruşturma ve bu konuda yasak olmasına rağmen dinci basın yasağı ihlal edip ETÖ diyerek yasak ihlali yapmış oluıyor. Çünkü mahkeme kararı ile terörist oldukları saptanmayan sonuçlanmayan bir oluşuma TERÖRİST yaftası yapıstırılamaz denıyor açıkça ama dinci basın uzun zamandır mahkeme kararını bıle çiğneyip bu şekılde diyebiliyor.

sevgisacan
05-20-2009, 12:45
Bu kadar Dünya'dan uzaksınız yani...
sayın burak dünyadayım neden onu acıklarmısnız birleşsin bizene öenmli olan ak parti degilmi o onların sorunu aklıma su geliyor birleşip ak partiyi böler diyeccekseniz imkansız öyle partileri bu halk denedi ne oldugunu gördü oyumuz bölünmez yani:saygılar:

Yıldırım
05-20-2009, 12:53
sayın burak dünyadayım neden onu acıklarmısnız birleşsin bizene öenmli olan ak parti degilmi o onların sorunu aklıma su geliyor birleşip ak partiyi böler diyeccekseniz imkansız öyle partileri bu halk denedi ne oldugunu gördü oyumuz bölünmez yani:saygılar:
Ergenekon avukatlığına CHP yetmiyormuş gibi birde Dp çıkacak.Bizim oyumuzun bölüneceği yok demokrasi yolunda hızla ilerlerken Ergenekon uzantılı bir parti daha meclise girerse işimiz o zaman yaş....

sevgisacan
05-20-2009, 12:55
Ergenekon avukatlığına CHP yetmiyormuş gibi birde Dp çıkacak.Bizim oyumuzun bölüneceği yok demokrasi yolunda hızla ilerlerken Ergenekon uzantılı bir parti daha meclise girerse işimiz o zaman yaş....
anladım bunu düsünmedim teşekkürler:güzel:

Yıldırım
05-20-2009, 12:57
Birincisi islami akp şakşakçı medyası yanlış yapıyor ne mi? Yasal olarak hiç bir mahkeme tutanağında ''Terör örgütü'' diye geçmeyen soruşturma ve bu konuda yasak olmasına rağmen dinci basın yasağı ihlal edip ETÖ diyerek yasak ihlali yapmış oluıyor. Çünkü mahkeme kararı ile terörist oldukları saptanmayan sonuçlanmayan bir oluşuma TERÖRİST yaftası yapıstırılamaz denıyor açıkça ama dinci basın uzun zamandır mahkeme kararını bıle çiğneyip bu şekılde diyebiliyor.
Cehaletin bu kadarı ançak okumayla olur sanırım.Sizi kim inandırmış bu safsatalara bilmiyorum ama sizin bu yazdıklarınız boşa çıkaracak bazı önemli bilgiler bilyorum.

ETÖ denilmesinden rahatısız olduğunuzu söylüyorsunuz bende rahatsızım çünkü ETÖ değil ESTÖ olması gerekiyor.Yasal olarak hiçbir mahkeme tutanağında geçmediğini zırvalamışsınız. 2.iddianamenin 64. sayfasını açarsanız büyük bir başlık göreceksiniz. o başlık nemi işte bu.
SAYFA:64

ERGENEKON SİLAHLI TERÖR ÖRGÜTÜ

BURADA BULUNAN İNSANLAR BELLİ BİR BİLGİ BİRİKİM DÜZEYİNE SAHİP KÖY KAHVESİNDE KONUŞMUYORUZ.BİRAZ ARAŞTIRIN ÖYLE GELİN.

Yıldırım
05-20-2009, 13:09
BU İŞİN BAŞIDA SONUDA BELLİ...
http://resim.samanyoluhaber.com/resim/memecan_dp_anap.jpg