fatih kısaparmak balon baskılı balon Evde beslediginiz hayvaniniz var mi, varsa hangisi? - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Evde beslediginiz hayvaniniz var mi, varsa hangisi?

Kafes
06-20-2008, 00:12
Evet arkadaslar bazilarimiz evde hayvan yetistiriyor olabilir

Bizimle anilarinizi paylasin :-*

politikaci
06-20-2008, 00:13
benim çok sevimli bir öküzüm var konuşabiliyor :D

Kafes
06-20-2008, 00:13

ne guzel canim adi ne :)

politikaci
06-20-2008, 00:14

ne guzel canim adi ne :)
adı öküz :D

acizane44
06-20-2008, 00:17
Benimde bir kedim var zaten forumun çoğu biliyor ve tanıyor onu çok tatlı rabbim izin verrde okulu bitirip Veteriner olursam hepsini besleyebileceğim 8) :D

Kafes
06-20-2008, 00:18
Benimde bir kedim var zaten forumun çoğu biliyor ve tanıyor onu çok tatlı rabbim izin verrde okulu bitirip Veteriner olursam hepsini besleyebileceğim 8) :D

masallah canim ne guzel EBu Hureyre gibi olacaksin :)

Ağa
06-20-2008, 00:47
Balık besliyorum 14 tane balığım var 5 tanede yavru :)

acizane44
06-20-2008, 00:48

Allah Ebu Hureyre’den razı olsun, bizleri de önce Peygamber Efendimiz (s.a.v)in şefaatine sonra da Ebu Hureyre’nin şefaatine nail eylesin canım keşke bizde babası olabilsek kedilerin :'(

Kafes
06-20-2008, 00:50

oy MasaAllah dikkat et olmesinler, baliklar cabuk oluyor :'(

Kafes
06-20-2008, 00:50

Allah Ebu Hureyre’den razı olsun, bizleri de önce Peygamber Efendimiz (s.a.v)in şefaatine sonra da Ebu Hureyre’nin şefaatine nail eylesin canım keşke bizde babası olabilsek kedilerin :'(

insallah canim Allah razi olsun :)

Ağa
06-20-2008, 00:52

evet çabuk ölüyorlar ama benimkiler beni çok sevdiler yaklaşıl 4 ay oldu şükür ölen olmadı. dert ortağım onlar benim :)

Kafes
06-20-2008, 00:53

evet çabuk ölüyorlar ama benimkiler beni çok sevdiler yaklaşıl 4 ay oldu şükür ölen olmadı. dert ortağım onlar benim :)

:)

Ak-Cengâver
06-20-2008, 15:19
Benim Papağanım var, bir de civcivim var... Papağanımın ismi: "BICIR", civcivin ismi de: "TİPİTİP" :)
Papağanım: "canım", "bıcır", "gel", "baba" diyor şimdilik, Allah dedirtmeye çalışıyoruz ama bir türlü demedi. Bıcırımız 1 yaşında ;)

İşte Bıcır yaramazlık yapıyor :D

http://img208.imageshack.us/img208/2913/0812071321hg4.jpg (http://imageshack.us)

Bir de kedim var kapının önünde besliyoruz onu, civcivimizi de galiba komşuya vereceğiz, çünkü annem evin içinde bir sürü hayvan istemiyor :( ama inşaallah köpek balığı alacağım :D

Kafes
06-20-2008, 15:23
Ak Cengaver masAllah her turlu hayvanin varmis

papaganin cok tatli masAllah :)

kopek baligini ne yapmayi dusunuyorsun :D

Hüdaverdi
06-20-2008, 15:25
böcek türü.
Satın almadım ama evimizde var,bende beslerim.
Örümcek,karınca,tahta kurusu vs.
Örümcek ve karincaları asla öldürmem ama karafatmaları gördüğüm yerde ezerim.Hem sevmediğim için hemde karınca ve örümceklere yem olması için.Nereden geliyorlar anlamıyorum.

Arada sırada akrepte besliyorum ama ne olur ne olmaz gebertiyorum anında.
Yan binanın arka bahçesinde türüyorlar,duvarı tırmanıp bizim eve giriyor kahrolasıcalar ???

:-*

Parantez
06-20-2008, 15:25
evde böcek hamster oturan boğa besliyorum :D :D :D :D

bakımları biraz zor ama çok sevimliler 8)

Kafes
06-20-2008, 15:26
evde böcek hamster oturan boğa besliyorum :D :D :D :D

bakımları biraz zor ama çok sevimliler 8)

vay orjinalligini bir kez daha ispatladin ;D

NuR-eFSaN
06-20-2008, 15:27
Biz akvaryumda balık besliyoruz şuan 9 balık ve 5 tanede yavrumuz oldu . . .

Onun dışında bizden habersiz beslenen böcük varsa bilemiyorum :-\

politikaci
seçeneklerde neden öküz yok benim öküzüm var ;D :D

Kafes
böcek türü.
Örümcek ve karincaları asla öldürmem ama karafatmaları gördüğüm yerde ezerim.Hem sevmediğim için hemde karınca ve örümceklere yem olması için.Nereden geliyorlar anlamıyorum.

Yan binanın arka bahçesinde türüyorlar,duvarı tırmanıp bizim eve giriyor kahrolasıcalar ???

cok guzelmis ben de bir ara bocek beslemeyi dusundum ama bakimini nasil yapacagimi bilemedigim icin olmadi

onerilerin var mi

Kafes
06-20-2008, 15:28
seçeneklerde neden öküz yok benim öküzüm var ;D :D

hemen ekliyorum canim :)

Ak-Cengâver
06-20-2008, 15:29

Köpek balıklarını çok seviyorum. Annem de bana kızıyor, "evde bir köpek kuşu var, bir de köpek balığını ne yapacaksın?" diye, Bıcır çok kötü ısırıyor da o yüzden zavallıma "köpek kuşu" diyorlar >:(
Bana kalsa akvaryumun içinde bir Ahtapot, köpek balıları ve Deniz yıldızı beslemek istiyorum :D

Ruh-i zar
şuan sadece balık :D
ama bi ara köpek (eve sokmamıştık gerçi ama:/) kedi kaplumbağa falan beslemiştik ;D

Kafes
Biz akvaryumda balık besliyoruz şuan 9 balık ve 5 tanede yavrumuz oldu . . .

Onun dışında bizden habersiz beslenen böcük varsa bilemiyorum :-\

masAllah canim cok guzel :-*

Parantez
06-20-2008, 15:31
böcek türü.

++++++++++++++++++ :D :D :D :D

bende akrep beslemeyi düşündüm bir ara ama
oturanboğam ile anlaşamaz diye vazgeçtim :D :D

Hüdaverdi
06-20-2008, 15:31
cok guzelmis ben de bir ara bocek beslemeyi dusundum ama bakimini nasil yapacagimi bilemedigim icin olmadi

onerilerin var mi
Yoo bakımı zor değil.Satın almıyorum zaten,bir yerlerden gelip erzakları koyduğumuz yere ağ örüp yuva yapıyorlar.Kendi hallerinde hayvanlar.Karınca ve karafatma ile esleniyorlar.Bildiğin ağ yapan küçük örümcekler.

Önerim bu hayvanları öldürmemen.Hiç bir zararı yoktur.
Peygamberimiz katillerin elinden örümcek sayesinde kurtulmuştu,bu yüzden saygım ve sevgim ayrıdır örümceğe ve güvercinlere :-*
Hayvana saygı ve sevgi olur mu demeyin,olur olur :)

politikaci
06-20-2008, 15:32
ıyyy ben hamamböceği gördüğüm anda terlikle öldürüyorum ıyy

Kafes
06-20-2008, 15:32
böcek türü.

++++++++++++++++++ :D :D :D :D

bende akrep beslemeyi düşündüm bir ara ama
oturanboğam ile anlaşamaz diye vazgeçtim :D :D

espirili gunundesin yine canim :D

Kafes
06-20-2008, 15:34

Köpek balıklarını çok seviyorum. Annem de bana kızıyor, "evde bir köpek kuşu var, bir de köpek balığını ne yapacaksın?" diye, Bıcır çok kötü ısırıyor da o yüzden zavallıma "köpek kuşu" diyorlar >:(
Bana kalsa akvaryumun içinde bir Ahtapot, köpek balıları ve Deniz yıldızı beslemek istiyorum :D

cok guzel insallah bu hayalini gerceklestirirsin :)

Kafes
06-20-2008, 15:35
ama bi ara köpek (eve sokmamıştık gerçi ama:/) kedi kaplumbağa falan beslemiştik ;D

ne guzel ya benim hic hayvanim olmadi :'(

Kafes
06-20-2008, 15:35

onerilerin var mi
Yoo bakımı zor değil.Satın almıyorum zaten,bir yerlerden gelip erzakları koyduğumuz yere ağ örüp yuva yapıyorlar.Kendi hallerinde hayvanlar.Karınca ve karafatma ile esleniyorlar.Bildiğin ağ yapan küçük örümcekler.

Önerim bu hayvanları öldürmemen.Hiç bir zararı yoktur.
Peygamberimiz katillerin elinden örümcek sayesinde kurtulmuştu,bu yüzden saygım ve sevgim ayrıdır örümceğe ve güvercinlere :-*
Hayvana saygı ve sevgi olur mu demeyin,olur olur :)

ya guvercin dedin de bizim eve hep guvercin giriyor tum koltuklari pislemisler :D

Ak-Cengâver
06-20-2008, 15:41
Benim babam çok düşkündür hayvanlara, bundan 2 yıl önceye kadar evimizde şu hayvanlar vardı:

15 tane muhabbet kuşu :)

12 tane beyaz güvercin :)

2 tane kahverengi güvercin :)

4 tane tavşan :)

Çeşit çeşit balıklar ve 1 tane de kedi ;D

Annem bu kadar hayvana bir arada aynı evin içerisinde aylarca beslememize izin verdi ama artık izin vermiyor, babama kalsa üst kattaki bir odamızı hayvanlara özel yapıp, içini her çeşit hayvanla doldurmak istiyor ama... ahh nerede o günler...

Ruh-i zar
06-20-2008, 15:43

ne guzel ya benim hic hayvanim olmadi :'(
:'( :'(

hadi balık falan neysede kedi köpek güzel oluyo :)

politikaci
06-20-2008, 15:44
benim bir kez hayvanım oldu oda balık tı öldü ölmesinin sebebiyse
günde 2 yem yiyor annem ablam abim ve kardeşim birbirinden habersiz hepsi 2 yem verince öldü :D

Kafes
06-20-2008, 15:49
benim bir kez hayvanım oldu oda balık tı öldü ölmesinin sebebiyse
günde 2 yem yiyor annem ablam abim ve kardeşim birbirinden habersiz hepsi 2 yem verince öldü :D

fazla mal goz cikarirmis demek :'(

Müntesip
06-20-2008, 15:53
Kedi ( köydeki fareleri yakalaması için ;) )
Köpek (yabancıları yaklaştırmaması için,gerçi bizim köpek biraz tırsaktı sadece tanıdıklara hırlıyordu :) )
Su kaplumbağ'sı ( üniversite de arkadastan kalmıstı ölmesin diye ! )
ÖKÜZ,İNEK,DANA,TAVUK,HİNDİ,HOROZ (et,süt,yumurta için :) )
Fare (bunu da kardeşim acıdıgından dolayı beslemiş :o )

angelep
06-20-2008, 15:56
Kedi ( köydeki fareleri yakalaması için ;) )
Köpek (yabancıları yaklaştırmaması için,gerçi bizim köpek biraz tırsaktı sadece tanıdıklara hırlıyordu :) )
Su kaplumbağ'sı ( üniversite de arkadastan kalmıstı ölmesin diye ! )
ÖKÜZ,İNEK,DANA,TAVUK,HİNDİ,HOROZ (et,süt,yumurta için :) )
Fare (bunu da kardeşim acıdıgından dolayı beslemiş :o )

asimov maşAllah kardeşm sen nerde yaşıyorsun da bu kadar hayvanı besliyorsunuz merak ettiim :-[

Kafes
06-20-2008, 15:59
masAllah asimov ben de merak ettim napiyorsunuz bu kadar hayvani nerde besliyorsunuz nerde yasatiyorsunuz :D

Ak_Kelebek
06-20-2008, 16:11
4 tane kedicimiz var :) yakında da balık alıcam ;)

Kafes
06-20-2008, 16:13
masallah arkadaslar ne guzel bu kadar hayvan dostu oldugunuzu bilmiyordum

ogrenmis oldum :)

angelep
06-20-2008, 16:17
benimde bir kedim var adı öksüz annesi doğurup bizim bahçede terk etmiş. :'( :'(
Manevi annesi benim ;D adınıda ben koydum yemek yemesini banyosunu bile ben öğrettim. :D
şimdi de kapımızda duruyo annem büyüyünce evde istemedi koltukları tırmalıyo diye :-X

LoNeLiNeSS
06-20-2008, 16:17

Kedi ve Balık balığı kedileri beslemek için mi alıyon bakam ??? ??? :D :D :D :D

Kafes
06-20-2008, 16:18
benimde bir kedim var adı öksüz annesi doğurup bizim bahçede terk etmiş. :'( :'(
Manevi annesi benim ;D adınıda ben koydum yemek yemesini banyosunu bile ben öğrettim. :D
şimdi de kapımızda duruyo annem büyüyünce evde istemedi koltukları tırmalıyo diye :-X

:'( :'( ay canim ne guzel manevi analik bile etmissin ne sevap kazandin kim bilir :)

angelep
06-20-2008, 16:20
sağol birbaşka İnşAllah öbür tarafta mükafatını alırız...
O bizim herşeyimiz bide yakışklı benim oğlum sormayın gitsin...Mahalledeki büyük erkek kedilerden dayak yiyo zavallım güzellik başa bela :P

Kafes
06-20-2008, 16:20
sağol birbaşka İnşAllah öbür tarafta mükafatını alırız...
O bizim herşeyimiz bide yakışklı benim oğlum sormayın gitsin...Mahalledeki büyük erkek kedilerden dayak yiyo zavallım güzellik başa bela :P

hadi yaa vah zavallim ya :'(

cartman
06-20-2008, 17:25
İstemedende olsa kalorifer böceği , fare, kertenkele , örümcek besliyoruz.Kene olmasında bu arkadaslar yaşamaya devam edebilirler :)

Kafes
06-20-2008, 17:26
İstemedende olsa kalorifer böceği , fare, kertenkele , örümcek besliyoruz.Kene olmasında bu arkadaslar yaşamaya devam edebilirler :)

:D :D hadi ya

Ak_Kelebek
06-20-2008, 17:27

Kedi ve Balık balığı kedileri beslemek için mi alıyon bakam ??? ??? :D :D :D :D

hee yaa senden başka bi fikir çıksa şaşardım saten delüüü :D :D :D

cartman
06-20-2008, 17:33

:D :D hadi ya

Bahce katında kalınca bunlar normal :) Kedileri hiç sevmesemde bi gün odamı havalandırırken kedide benım yatagın altında gecelemis :) Salonda karsılasana kadar onuda besledıgımızı fark etmemıstım ama artık sineklik koruyor bazı hayvanlardan :-*

Kafes
06-20-2008, 17:34
olsun cartman dogal hayata alismak guzeldir :-*

cartman
06-20-2008, 17:35
olsun cartman dogal hayata alismak guzeldir :-*

Ben almayım :)

Esra KAÇ
06-20-2008, 17:38
Kedim var adı da uğur

Kafes
06-20-2008, 17:39
Kedim var adı da uğur

ne guzel Baskanim :)

Ak-Cengâver
06-22-2008, 00:44
Biliyormusunuz arkadaşlar, dün civcivimi bahçeye çıkartmıştım. Ayağımın dibinde dolanıyordu, bir anda cikcik sesini duydum, acı acı bağırdı, bir de baktım ki bir kedi atlamış üzerine hırpalıyor civcivimi, kediye bir tekme attım, on metre uzağa uçtu :D, bende civcivi alıp eve girdim. Az daha ölüyordu... Aslında kedileri çok severim ama o kedi tekmeyi hak etmişti ;D

isimsiz
06-22-2008, 13:12
su kaplumbağası istiyorum ama annem izin vermiyor :( babamı bir ara ikna etmiştim alacaktı ama annem duruma el koyunca babamda birşey yapamadı :(

Kafes
06-22-2008, 15:29
Biliyormusunuz arkadaşlar, dün civcivimi bahçeye çıkartmıştım. Ayağımın dibinde dolanıyordu, bir anda cikcik sesini duydum, acı acı bağırdı, bir de baktım ki bir kedi atlamış üzerine hırpalıyor civcivimi, kediye bir tekme attım, on metre uzağa uçtu :D, bende civcivi alıp eve girdim. Az daha ölüyordu... Aslında kedileri çok severim ama o kedi tekmeyi hak etmişti ;D

bir civcivin kaderini degistirdin :'(

su kaplumbağası istiyorum ama annem izin vermiyor :( babamı bir ara ikna etmiştim alacaktı ama annem duruma el koyunca babamda birşey yapamadı :(

ben de kucukken tavsan istiyordum annem izin vermemisti ondan sonra hayvanlara hic bir ilgim olmadi bi daha da :)

murat kurt
06-22-2008, 15:34
Hilmi isminde bir su kaplumbağam var

Onlybullet34
06-22-2008, 17:04
Kanaryalarım var .Balıklar var izlemesi psikolojik olarak pozitif etki yapıyor :)

Kafes
06-22-2008, 17:08
Hilmi isminde bir su kaplumbağam var

tam da kaplumbagaya gore bir isim bulmussun :d Hilmi yumusak basli demek dimi kaplumbaga da pek yavas hayvan ya

Kanaryalarım var .Balıklar var izlemesi psikolojik olarak pozitif etki yapıyor :)

ne guzel, masAllah :)

romakudüs
06-22-2008, 17:53
hangi birini yazıyım bahçede köpeğim var evde iki muabbet kuşum birde arka ayakları felçli bir kedim var

Beritan
06-22-2008, 17:55
hiçbiri... :(

ENGİNEER
06-22-2008, 17:58
Oturan boğa :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kafes
06-22-2008, 18:03
:D :D :D

romakudüs
06-22-2008, 18:03
o nasıl oluyor hemşo farklı bi cins falanmı :D

ENGİNEER
06-22-2008, 18:07
Valla hemşolar şıklarda gördüm işaretledim ama hoşuma gitti hemen bi uturan boğa almayı düşünüyorum bütün gün otursun evde ben yemek veririm (:

romakudüs
06-22-2008, 18:09
ooooo ben senin yerinde olsam çevrilen boğa alırdım evde oturur boğayı besleyeceğime kendimi beslerdim

Kafes
06-22-2008, 18:18
Valla hemşolar şıklarda gördüm işaretledim ama hoşuma gitti hemen bi uturan boğa almayı düşünüyorum bütün gün otursun evde ben yemek veririm (:

;D ;D aslinda ben o sikki eddie icin ozel hazirlamistim hani onun kardesinin nicki oturanboga ya

ama bayagi talep oldu oturanboga ya

valla aslinda alinabilir iyi fikir

Enfal
06-22-2008, 19:20
Bizim bir tane su kaplumbağamız vardı. Adı: Burhan'dı.
Çok sevimliydi. Ama ben hep uzaktan severdim. :(

Kafes
06-22-2008, 19:21
Bizim bir tane su kaplumbağamız vardı. Adı: Burhan'dı.
Çok sevimliydi. Ama ben hep uzaktan severdim. :(

aa neden canim yakindan sevseydin :'(

Enfal
06-22-2008, 19:23
Olmaz dokunamam ben. Korkarım. Hiç elime alamadım.
Hep uzaktan baktım. :(

Kafes
06-22-2008, 19:23
Olmaz dokunamam ben. Korkarım. Hiç elime alamadım.
Hep uzaktan baktım. :(

artik yok mu? eger hala varsa bence ona bir kez olsun dokun :'(

Enfal
06-22-2008, 19:24
Artık yok. Olsa da dokunamam ki. Ne yapayım ben böyleyim :(

tayyipleyiz
06-22-2008, 19:25
Bir muhabbet kuşumuz var. Adı da Pamuk ... :)

Kafes
06-22-2008, 19:25
Artık yok. Olsa da dokunamam ki. Ne yapayım ben böyleyim :(

olsun canim onemli olan senin kisiligin :)

romakudüs
06-22-2008, 21:13
b
Bir muhabbet kuşumuz var. Adı da Pamuk ... :)
enim köpeğimin adı pamuk muhabbet kuşlarımın birinin şükrü öbürünün hürrem kediminkide kadife

Kafes
06-22-2008, 21:25
masallah ne guzel isim bulmussunuz alamet ve roma :)

oturanboğa
06-28-2008, 20:32
benim edi ablamın da oturan bi boğası var..adı oturanboğa :D

Kafes
benim edi ablamın da oturan bi boğası var..adı oturanboğa :D

:D :D

politikaci
dedim bir başkaya oturanboğayı koyma diye kızar belki dedim

oturanboğa
06-28-2008, 20:41
ne kızcam yaa....insan da düşünebilen hayvan değil midir :P

Kafes
06-28-2008, 20:43
ne kızcam yaa....insan da düşünebilen hayvan değil midir :P

Ak-Cengâver
07-03-2008, 23:21
Benim civcivim Tipitip kocaman horoz oldu :D Artık evde zor bakıyoruz ona, onun için babam onu işyerine götürecek galiba ;D

Kafes
07-03-2008, 23:22
Benim civcivim Tipitip kocaman horoz oldu :D Artık evde zor bakıyoruz ona, onun için babam onu işyerine götürecek galiba ;D

:'( olsun sen de is yerine gittigin zamanlar seversin onu artik

politikaci
07-03-2008, 23:23
eve hayvan filan almam bir balık alırım onuda hep yem vererek öldürüyoruz . :D

Kafes
07-03-2008, 23:24
cani seni :D

Ak-Cengâver
07-03-2008, 23:45

:'( olsun sen de is yerine gittigin zamanlar seversin onu artik

Evet artık öyle olacak :'( Bir de köpek alacaklarmış iş yerine, o bir havlarsa ölür benim tipitipim :'(

Kafes
07-04-2008, 00:14
:D aa olmez canim arkadas olurlar kopek herkesle arkadas olurmus hem ^_^

Ak-Cengâver
07-04-2008, 00:16
:D aa olmez canim arkadas olurlar kopek herkesle arkadas olurmus hem ^_^

Ama babamlar vahşi köpek alacaklar, ta ki herkese saldırsın kimseyi fabrikaya yanaştırmasın diye ;D

Kafes
07-04-2008, 00:24
olsun her kopegin kalbini yumusatacak bir tavuk vardir :-* :o :D

Hıfz-ı lisan
07-04-2008, 00:59
Baştan sayarsak

balık besledim öğrencilerim kuyruğundan tutup sallayıp tekrar bırakınca sürekli hayvanın başı döndü sanırım öldü :'(

Civciv besledim 10.kattan,balkondan uçtu ::)

Kuş besledim oda kapının üzerindeyken kapı rüzgardan dolayı kapandı ayağı kırıldı sanırım fazla yaşamadı öldü :'(

su kaplumbağası besledim benim küçük yaramazlar dışarı çıkarmışlar gezinsin diye biriside farketmeden üstüne bastı :'( ,diğeride üzerine oturdu :'(

Tavşan besledim ondada çok ses çıkartıyordu sürekli kemir kemir nereye kadar kırt kırt,onuda birisine verdim di bir haftaya kalmadan bir baktım ki bizim tavşan yemeklik olmuş..sofraya davet ettiler birde :'(

ben beslemeyeyim yeter sanırım..yazık hayvanlara ::)

Kafes
07-04-2008, 01:01
sana inanamiyorum hifzi *.* zavalli hayvanlarin basina bela olmussun :D besleme tabii, sana hayvan mubah

Sukût-u_Hayal
07-04-2008, 01:03
Uzun yıllar muhabbet kuşu besledim yaklaşık 6-7 tane ama son beslediğim kuşun beyninde tümör oluştu ve ameliyat olmak zorunda kaldı malesef ameliyat sırasında öldü (alçak veteriner yüzünden...) :'( o günden beri başka hayvanım olmadı... :(

Hıfz-ı lisan
07-04-2008, 01:04
İyi ama suç benim değil ki...o küçük yaramazlar tatilden gelsin soracağım onlara 8) dalga da geçerler sana alalım diye..küçük katiller ;D onlara anlattım ama dinlemezlerdi ki beni halen dinlemezler ya neyse:) :(yok almam artık cidden günah..

Kafes
Uzun yıllar muhabbet kuşu besledim yaklaşık 6-7 tane ama son beslediğim kuşun beyninde tümör oluştu ve ameliyat olmak zorunda kaldı malesef ameliyat sırasında öldü (alçak veteriner yüzünden...) :'( o günden beri başka hayvanım olmadı... :(

ay canim ya ne kadar huzun verici bir durum ;.; ama bak ne kadar iyi bakmissin ona ameliyat parasi bile vermissin, eminim senin icin duaci olacaktir

Kafes
İyi ama suç benim değil ki...o küçük yaramazlar tatilden gelsin soracağım onlara 8) dalga da geçerler sana alalım diye..küçük katiller ;D onlara anlattım ama dinlemezlerdi ki beni halen dinlemezler ya neyse :) :(yok almam artık cidden günah..

:'( :'( :D gunah tabii

Hıfz-ı lisan
07-04-2008, 01:07
İyi ama suç benim değil ki...o küçük yaramazlar tatilden gelsin soracağım onlara 8) dalga da geçerler sana alalım diye..küçük katiller ;D onlara anlattım ama dinlemezlerdi ki beni halen dinlemezler ya neyse :) :(yok almam artık cidden günah..

:'( :'( :D gunah tabii

büyük değilde küçük kedileri severim aslında müstakil evim olsa beslerdim ;D

LoNeLiNeSS
07-04-2008, 01:09
Ben bir tane Deniz Baykıl besliyorum... Sabah akşam beslemesini veriyorum maşallahı var çok uysal :D :D

Hıfz-ı lisan
07-04-2008, 01:10
Ben bir tane Deniz Baykıl besliyorum... Sabah akşam beslemesini veriyorum maşAllahı var çok uysal :D :D
aç bırak onu bence sen..önceki yediklerine saysın :D :D

Kafes
07-04-2008, 01:10
insallah mustakil evin olur orda beslersin hifzi :)

masAllah Loneli oyle birini uysallastirmak yurek ister galiba :)

haritaci70
07-04-2008, 01:14
Beiz evde 100 kadar kuzu besliyorduk... Önce küçükken seviyorduk sonra büyüyünce satıyorduk ...

İlerde de inşallah köpek besleyecem...

Birkaç ta inek alacam, sonra tavuk alacam. Koyun kuzu alacam, Keçi oğlak alacam, At alacam üç-beş tane...

Sonra ımmm... Traktör alacam , kamyon alacam, :'( :'( :'(

Hıfz-ı lisan
07-04-2008, 01:17
Beiz evde 100 kadar kuzu besliyorduk... Önce küçükken seviyorduk sonra büyüyünce satıyorduk ...

İlerde de inşAllah köpek besleyecem...

Birkaç ta inek alacam, sonra tavuk alacam. Koyun kuzu alacam, Keçi oğlak alacam, At alacam üç-beş tane...

Sonra ımmm... Traktör alacam , kamyon alacam, :'( :'( :'(
:) ;D

Sukût-u_Hayal
07-04-2008, 01:19
Haritacı70 kısaca bir çiftlik kurmak istiyorum desene ... :D ;D ;D

haritaci70
07-04-2008, 01:22
Haritacı70 kısaca bir çiftlik kurmak istiyorum desene ... :D ;D ;D

Yok uzun bi çiftlik olacak kısa bi çiftlik olmayacak..

Bunları yapmak kolay da ben 6 tane çocuk istiyorum o çiftlikte oynayacak büyüyecek o sorun işte :D :D :D

Sukût-u_Hayal
07-04-2008, 01:23
Senin hayallerin genişmiş sana çiftlik yetmez... ;D

Kafes
07-04-2008, 01:23
haritaci senin bir 40 sene gerisine gitmen lazim

bilgi mudaviminin zamani geriye goturme projesine parasal destek ver, seni bedavaya gotursun gecmise bence

haritaci70
07-04-2008, 01:25
haritaci senin bir 40 sene gerisine gitmen lazim

bilgi mudaviminin zamani geriye goturme projesine parasal destek ver, seni bedavaya gotursun gecmise bence

Öylemi yapsak acaba haklısın.. Zaten geri kafalıyım ben biraz zamana ayak uydururum..

Hem o zamanlar da haritaci olursam paraya da para demem. Şimdi bakma o zamanlar nereyi istersek tapuluyormuşuz...

Reisi cumhurdan çok saygı görürmüş haritacilar köylerde... :D

Kafes
07-04-2008, 01:26
tamam senin icin care goruldu bilgi mudavimine yonlendiriyorum seni ;D

RDönmezs
07-04-2008, 01:32
Muhabbet kuşu beslemiştim ama yengem kafesi temizliyim derken hayvan uçtu gitti..
Ankette 20 oy var ama yorum sayısı 106 sizce fazla güncel kalmadımı bu konu.?

Kafes
07-04-2008, 09:04
Muhabbet kuşu beslemiştim ama yengem kafesi temizliyim derken hayvan uçtu gitti..
Ankette 20 oy var ama yorum sayısı 106 sizce fazla güncel kalmadımı bu konu.?

kusunun ucup gitmesine uzuldum

Arkadaslarimiz cok hayvan sever oldugu icin evde besledikleri hayvanlar surekli degisiyor, mesajlari okursan gorebilirsin. Ayrica hayvanlarinin basina gelenleri de bizle paylasiyorlar

Ak-Cengâver
07-21-2008, 15:37
Şimdilik horozum ve papağanım duruyor, babam yakında iki tane kuzu alacakmış, biri kardeşime biri de banaaa ;)

Kafes
07-21-2008, 15:40
Şimdilik horozum ve papağanım duruyor, babam yakında iki tane kuzu alacakmış, biri kardeşime biri de banaaa ;)

:D :D masAllah

babamin da kucukken kuzusu varmis sonra onu kurt yemis :( annesi kuzusunu hep banyoda yikarmis bembeyaz olurmus ^_^

politikaci
07-21-2008, 15:41
pirana istiyorum annem almıyor >:(

isimsiz
07-21-2008, 15:42
bende su kaplumbağası istiyorum annem almıyor :(. ama babamı ikna edeyim alacağım :)

Ak-Cengâver
07-21-2008, 15:44

:D :D masAllah

babamin da kucukken kuzusu varmis sonra onu kurt yemis :( annesi kuzusunu hep banyoda yikarmis bembeyaz olurmus ^_^

Ama annemin onu kesinlikle banyoya sokmayacağını iyi biliyorum :( Babama kalsa bir odayı kuzucuklarımıza ev yapacak ama annem izin vermez ki. :(

Kafes
07-21-2008, 15:45
pirana istiyorum annem almıyor >:(

pirana bence iyi bir tercih degil

insan yiyorlar, ve bile bile kendini yem etmekte pek mantikli olmasa gerek hem islama da uygun degil :)

politikaci
ben bebekken kuşumuz varmış yüzümü yolmuş annemde o kuşu diş fırçasıyla dövmüş ertesi gün kuş ölmüş :D

Ak-Cengâver
bende su kaplumbağası istiyorum annem almıyor :(. ama babamı ikna edeyim alacağım :)

Ben babama söyleyeyim sana alsın ;D Benim babamdan yeterki hayvan iste, borçla da olsa alır :D

Ak-Cengâver
07-21-2008, 15:47
ben bebekken kuşumuz varmış yüzümü yolmuş annemde o kuşu diş fırçasıyla dövmüş ertesi gün kuş ölmüş :D

:oTühTüh yazık değilmi hayvancağıza. Benim de yüzümü yavru kedi tırmalamıştı küçükken ;D

politikaci
07-21-2008, 15:47

:oTühTüh yazık değilmi hayvancağıza. Benim de yüzümü yavru kedi tırmalamıştı küçükken ;D
bana yazık değilmi ben bebekmişim sonuçta ;D

Hıfz-ı lisan
07-21-2008, 15:49
Ben besledim üstüne basılıp mefta oldular.Su kağlumbağası beslerken dikkat edin ::) ???

Ak-Cengâver
07-21-2008, 15:50

Bilemiyorum :D :D :D

Ak-Cengâver
07-21-2008, 15:51
Ben besledim üstüne basılıp mefta oldular.Su kağlumbağası beslerken dikkat edin ::) ???

Hiç su kaplumbağası beslemedim, bi denemek lazım :-*

Hıfz-ı lisan
07-21-2008, 15:54
Kolay gelsin ozaman :D :)

politikaci
07-21-2008, 16:03

bak ya :D

Ak-Cengâver
07-21-2008, 18:19

bak ya :D

Ama kardeşim günah! Bak sen yaşıyorsun, ama o hayvancağızcık ölmüş >:( :(
:D :D :D

Ak-Cengâver
07-28-2008, 21:03
Babam dün annesi ile iki kuzu satın aldı 8) çok tatlılar, papağanım da dün ilk defa "Anne" demeye başladı ;D

Kafes
07-28-2008, 21:08
Babam dün annesi ile iki kuzu satın aldı 8) çok tatlılar, papağanım da dün ilk defa "Anne" demeye başladı ;D

masallah ya ne kadar tatli :) Allah bagislasin :D

Hıfz-ı lisan
07-28-2008, 21:44
Hayvan besleyeceğim yeniden..Karar verdim.. :-\ ??? ???

EpiVaTeS
07-28-2008, 21:46
˙·٠٠•● şıklar arasında neden Aslan Kaplan gibi gücü kuvveti temsil eden hayvanlar yok ˙·٠٠•●••٠·˙

maviinsan
07-28-2008, 21:47
oturanboga 2 (8.3%)
okuz 2 (8.3% :D

Kafes
07-28-2008, 22:39
Hayvan besleyeceğim yeniden..Karar verdim.. :-\ ??? ???

Allah korusun.

˙·٠٠•● şıklar arasında neden Aslan Kaplan gibi gücü kuvveti temsil eden hayvanlar yok ˙·٠٠•●••٠·˙

diger sikkina basvurabilirsiniz.

oturanboga 2 (8.3%)
okuz 2 (8.3% :D

bu yilin favori hayvanlarimizdanlar

Hıfz-ı lisan
07-28-2008, 22:42
Baştan sayarsak

balık besledim öğrencilerim kuyruğundan tutup sallayıp tekrar bırakınca sürekli hayvanın başı döndü sanırım öldü :'(

Civciv besledim 10.kattan,balkondan uçtu ::)

Kuş besledim oda kapının üzerindeyken kapı rüzgardan dolayı kapandı ayağı kırıldı sanırım fazla yaşamadı öldü :'(

su kaplumbağası besledim benim küçük yaramazlar dışarı çıkarmışlar gezinsin diye biriside farketmeden üstüne bastı :'( ,diğeride üzerine oturdu :'(

Tavşan besledim ondada çok ses çıkartıyordu sürekli kemir kemir nereye kadar kırt kırt,onuda birisine verdim di bir haftaya kalmadan bir baktım ki bizim tavşan yemeklik olmuş..sofraya davet ettiler birde :'(

ben beslemeyeyim yeter sanırım..yazık hayvanlara ::)

Okuyunca,fazla birşeyde yapmamışım hepsi istem dışı..Çok kırıldım..Onlar mutlu(ydu)sanırım :D ::)

Ömer_Furkan
07-29-2008, 00:01
iran kedimiz vardıı sapsarııııı...ama giderek büyüdü ve aslan olmaya aday olduuu :D :D

annemlede sorunları vardı ztnn bizde yolladık >:( >:(

Ak-Cengâver
07-29-2008, 13:35

masallah ya ne kadar tatli :) Allah bagislasin :D

Sağol :D Annesi pek sevdirmiyo bize onları ama, daha çok küçükler ya korkuyo kadıncağız neyapsın ;D

Ak-Cengâver
08-08-2008, 15:21
Kuzumun bir tanesi hastalandı :'( Dua edin neolur ölmesin :'(

Kafes
08-08-2008, 22:50

Uzulme, insallah iyilesir; iyilesmezse bile huzur icerisinde olmesi icin ona gereken ilgiyi gostermelisiniz.

Düş...
08-08-2008, 22:54
beslediğim hayvan yok :)ama oturanboğa beslemek ilginç olurdu :-X :D :D

Kafes
08-08-2008, 22:55
beslediğim hayvan yok :)ama oturanboğa beslemek ilginç olurdu :-X :D :D

eddie arkadasimiza o konuda danisabilirsin kendisi uzun yillardan beri besliyor

eddiecigim 18 sene oldu mu yaa

eddie
08-08-2008, 22:56
19 19.. ve gittikçe danalaşıyor.. :D :D

Düş...
08-08-2008, 22:57

ee tavsiye edermisin :-X :) ?

eddie
08-08-2008, 22:58

ee tavsiye edermisin :-X :) ?

kesinlikle evet.. şamatası bol oluyor.. oturanboğaların en nadide özelliği bu.. türü gereği oturduğu yerden kahkaya boğar adamı :D :D

Düş...
08-08-2008, 23:00
peki o zaman yarın bi tane de ben alayım bari :D :D

umarım pişman olmam ;D ;D

eddie
08-08-2008, 23:01

o türü heryerde bulamazsın ama.. nadide bir türdür

Düş...
08-08-2008, 23:06

nasıl yani :'( :'(
ben vazgeçtim oturan boğadan okuz beslicem ;D ;D

eddie
08-08-2008, 23:13

nasıl yani :'( :'(
ben vazgeçtim oturan boğadan okuz beslicem ;D ;D

doğru bir tercih olabilir.. onu beslemek daha kolay :)

muhafazakargenc
08-09-2008, 01:08
Sultan tipi bir papağanım vardı Adı Sultan'dı Dılı konuşuyorum ne yazıkki yumurtladı ondan sonra heralde bünyesi kaldırmadı öldü ; Ama yine kuş alacağım bu sefer kanarya beslemeyi düşünüyorum.

Ak-Cengâver
08-09-2008, 17:57

Uzulme, insallah iyilesir; iyilesmezse bile huzur icerisinde olmesi icin ona gereken ilgiyi gostermelisiniz.

Zaten ölmesin diye ağzına besliyorum, neyse ki herşeyi yiyebiliyor ama, sadece zor yürüyor, yürürken hep düşüyor :'( çok üzülüyorum :'( Babam onu kesmeye kalktı da zorla engelledim :(

Ak-Cengâver
08-09-2008, 17:58
Sultan tipi bir papağanım vardı Adı Sultan'dı Dılı konuşuyorum ne yazıkki yumurtladı ondan sonra heralde bünyesi kaldırmadı öldü ; Ama yine kuş alacağım bu sefer kanarya beslemeyi düşünüyorum.

Papağan beslemek güzeldir, benim de papağanım var, çok tatlı. Konuşuyor da çok güzel, bence yine papağan besleyin siz ;)