Orijinalini görmek için tıklayınız : "EVET" cilerden "HAYIR"cılara HEDİYE.... ヅ ヅ ヅ
http://img824.imageshack.us/img824/1927/morrrrr.jpg (http://img824.imageshack.us/i/morrrrr.jpg/)
ARKADAŞLAR PAYLAŞABİLECEĞİNİZ HER YERDE PAYLAŞABİLİRSİNİZ :w::w:
Bu bana belki saçma ama gs nin formasını andırdı.. :)) Bunun yerine bir siyah beyaz forma eşliğinde 'evet' yazısı olursa paylaşırım her yerde. Aksi takdirde asla olmaz.. :hihi2:
Hüdaverdi
09-13-2010, 18:45
Soda soda lazım onlara ;D
Ya da bir poşiet,kafalarına geçirsinler hayata küstüler nede olsa görmeyelim o meymenetsiz suratları ;D;D
Arkadaşlar :)
Mor yapmamın sebebi "mors" olmak gelimesinden gelmektedir :)
Siyah beyaz tshirtün hiçbir anlamı olmaz bu bakımdan :) Sadece evetciler giysin diye yapılmış bir tasarım gözü ile bakılabilir
Ama mor renk derin manalar barındırıyor :karizmatik::güzel:
Emeğinize sağlık.Güzel çalışmalarınızın devamını bekleriz..:)
Ellerinize sağlık güzel çalışma olmuş..:)
Aynen, 6s forması gibi ne fark ederki,
Ne de :w::hihi2:olsa ikiside morarıyo
ak cocuk
02-02-2011, 12:08
slm
ss
Çok güzel paylaşım teşekkürler .
Ben göremiyorum ama :( Nedir acaba bu ???
Maria Puder
02-06-2011, 09:51
Referandumu FutboL Maçı İddiaSına Çevirdiniz. :)
Ama komik olmuş. :hihi2:
istikbal
05-07-2011, 15:05
Emeğinize sağlık.Güzel çalışmalarınızın devamını bekleriz..:)Sayın el emin kardeşim imza olarak kullandığınız cümle ibret verici olduğu kadarda tahrik edici değilmi .siz mansur hazretlerinin o ifadesi yüzünden taşlanarak öldürüldüğünü herhalde biliyorsunuz ,sizin için başka anlam ifade eden bu kelimeler bir başkaları için tahrik olarak algılanabilir .ben olsam o imzamı değiştirirdim.
imzanızda ey müslümanlar!.. sizlerin ilahlarınız ,benim ayaklarımın altında!.... ,bu kelime aslında ey insanlar olacaktı
Sayın el emin kardeşim imza olarak kullandığınız cümle ibret verici olduğu kadarda tahrik edici değilmi .siz mansur hazretlerinin o ifadesi yüzünden taşlanarak öldürüldüğünü herhalde biliyorsunuz ,sizin için başka anlam ifade eden bu kelimeler bir başkaları için tahrik olarak algılanabilir .ben olsam o imzamı değiştirirdim.
imzanızda ey müslümanlar!.. sizlerin ilahlarınız ,benim ayaklarımın altında!.... ,bu kelime aslında ey insanlar olacaktı
İmzamın konusu burası değil..Serbest kürsüde gerekli konuyu açarsanız gerekli izahı yaparım veya özel mesaj atarsanız..Vesselam!
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.