fatih kısaparmak balon baskılı balon F.Bahçe'ye Emre Belözoğlu vakası - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : F.Bahçe'ye Emre Belözoğlu vakası

politikaci
06-10-2008, 18:29
F.Bahçe'ye Emre Belözoğlu vakası

İstanbul'da bir toplantıya katılan Aziz Yıldırım, yanındakilere kısık bir sesle "Emre'yi askere göndereceğiz" deyince yıldız futbolcunun bazı maçlarda oynayamayacağı ortaya çıktı.

İstanbul Erkek Lisesi'nde konuşan Aziz Yıldırım, yeni transferleri Emre Belözoğlu'nun Temmuz ayı başında Fenerbahçe'de olacağını söyledi.

Bu arada, Yıldırım'ın yanındakilere kısık bir sesle "Emre'yi askere göndereceğiz, 21 gün yapıp gelecek" dediği duyuldu.

Bu durumda Emre, takımının hazırlık kampında yer alamayacak ve Şampiyonlar Ligi ön eleme maçlarını kaçıracak.

Milliyet

oguzdesouza
06-10-2008, 18:33
Askerlik şart.. Biz çok vatansever bir kulübüzdür... Ee ne de Askerlik yan gelip yatma yeri değil :).. Orada da çalışır Emre

politikaci
06-10-2008, 18:34
keşke tümerde böyle olsaydı ;)

oguzdesouza
06-10-2008, 18:37

Tümer'in kendi tercihi... Bir de milli takımda oynuo

Hüdaverdi
06-10-2008, 18:38
pembe teskere alan aziz yıldırım ve feneri eski futbolcusu tümer metin de gitsin askere :-X
kazım kazım ve şu sonradan Türk olan aurelio da gitsin askere,sözle vatan severlik olmaz :D

politikaci
06-10-2008, 18:39

Tümer'in kendi tercihi... Bir de milli takımda oynuo
futbolcuların karakterine göre değişiyor .. işte geçrek vatan sevenler isterse 5 yıl isterse 5 gn olsun yapar gelirler

Parantez
06-10-2008, 18:53
Askerlik şart.. Biz çok vatansever bir kulübüzdür... Ee ne de Askerlik yan gelip yatma yeri değil :).. Orada da çalışır Emre

ne ne? :D :D :D
:D :D :D :D
yahu asker kaçağı tümeri aldınız+aziz de askere gtmemiş :D
sanırım siz manevi oalrak destek veriyorsunuz :D

oguzdesouza
06-10-2008, 19:25

Sanki Aziz Yıldırım keyfinden gitmedi...

Başbakanımızın oğlu niye gitmemişse Aziz Yıldırım da o yüzden gitmemiştir.

Parantez
06-10-2008, 19:27

Sanki Aziz Yıldırım keyfinden gitmedi...

Başbakanımızın oğlu niye gitmemişse Aziz Yıldırım da o yüzden gitmemiştir.

valla ben görmedim belgeyi inanmıyorum
hadi onu geçtim
tümER'e neden asker kaçağı haliyle kucak açtınız
sayın vatansever kulup?

oguzdesouza
06-10-2008, 19:29
Tümer'e biz askere gitme demedik ki kendi tercihiyle gitti Yunanistan'a, bize gelmese siz de oynayacaktı değişen bir şey olmayacaktı..

Parantez
06-10-2008, 19:32
Tümer'e biz askere gitme demedik ki kendi tercihiyle gitti Yunanistan'a, bize gelmese siz de oynayacaktı değişen bir şey olmayacaktı..

askerlik yüzünden problem yaşayan biri
bizden size gitti yani asker kaçağına kucak açtınız

acaba diyorum kendi gibi olan bir başkanı olduğu için mi tercih etti
yoksa fb cumhuriyetinde kurallar burdakı gibi değil mi?!!

oguzdesouza
06-10-2008, 19:36

askerlik yüzünden problem yaşayan biri
bizden size gitti yani asker kaçağına kucak açtınız

acaba diyorum kendi gibi olan bir başkanı olduğu için mi tercih etti
yoksa fb cumhuriyetinde kurallar burdakı gibi değil mi?!!

Bize gelirken o zaman yasa çıkma olasılığı vardı..Hatta ilk geldiği gün Aziz Yıldırım FB TV'de eğer yasa çıkmazsa Tümer seneye bizde olmayacak demişti.Ee yasa çıkmayınca da askere gitmek yerine Yunanistan'a gitti... Bu durumun Fenerbahçe'nin vatanseverliğiyle hiç bir alakası yoktur.!

Parantez
06-10-2008, 19:44
Bize gelirken o zaman yasa çıkma olasılığı vardı..Hatta ilk geldiği gün Aziz Yıldırım FB TV'de eğer yasa çıkmazsa Tümer seneye bizde olmayacak demişti.Ee yasa çıkmayınca da askere gitmek yerine Yunanistan'a gitti... Bu durumun Fenerbahçe'nin vatanseverliğiyle hiç bir alakası yoktur.!

tümer askere gitmek yerine yunanistan'a gitti!
vallahi lütfetmiş ne kadar şükretsek az!..

politikaci
06-10-2008, 20:02
ooo öyle sahiplenmişsinizki emreyi görende 50 yıldır fenerde birde övünüyorsunuz askere gidiyor diye ...unutmayın onu GALATASARAY BÜYÜTTÜ.. tümere gelince.. ee başkanına özenmiş çocuk karakter belli ,,önce beşiktaşı sonra vatanı sattı

oguzdesouza
06-10-2008, 20:05
ooo öyle sahiplenmişsinizki emreyi görende 50 yıldır fenerde birde övünüyorsunuz akere gidiyor diye unutmayın onu GALATASARAY BÜYÜTTÜ.. tümere gelince.. ee başkanına özenmiş çocuk karakter belli önce beşiktaşı sonra vatanı sattı

Ben biz büyüttük demedim ki... Hem ben o kadar da çok savunmadım Emre'ye

politikaci
06-10-2008, 20:07
ooo öyle sahiplenmişsinizki emreyi görende 50 yıldır fenerde birde övünüyorsunuz akere gidiyor diye unutmayın onu GALATASARAY BÜYÜTTÜ.. tümere gelince.. ee başkanına özenmiş çocuk karakter belli önce beşiktaşı sonra vatanı sattı

e üstte demişsin abicim biz vatansever bir kulübüz diye .. ben bunu anlamıyorum aziz yıldırım yapmamış tümer arkasına bakmadan kaçmış.. emre gidicek. e biz vatansever kulübüz dedin burda övünücek tek şey emre .. emre ise galatasarayda büyüdü.ozaman nasıl bir vatansever kulüp?

oguzdesouza
06-10-2008, 20:17

e üstte demişsin abicim biz vatansever bir kulübüz diye .. ben bunu anlamıyorum aziz yıldırım yapmamış tümer arkasına bakmadan kaçmış.. emre gidicek. e biz vatansever kulübüz dedin burda övünücek tek şey emre .. emre ise galatasarayda büyüdü.ozaman nasıl bir vatansever kulüp?

Tümer'e gelince biraz önce de dedim biz onu 1 yıllığına aldık.Ancak yasa çıkarsa oynatmaya devam ettirecektik ama çıkmadı çıkmayınca da o da Yunanistan'a gitti...

Emre'ye gelince bu zamana kadar gitmemiş işte bize gelince gidiyor.Bunun neresi kötü bir şey... Biz varıp da Emre'yi askere gitmedi diye mi aldık?

Aziz Yıldırım'ın durumu ise tamamen sağlık açısından.Yani Bilal ERDOĞAN ne ise Aziz YILDIRIM da o.. Anladın sen onu ;)

Eee bu kadar... Başka soru varsa alabilirim 8)

Gölge
06-10-2008, 20:26

O kadar çok vatanseversiniz ki aziz yıldırımın teskere belgesi yok açıklayamıyor askerlik yapmadığını sürekli kaçıyor tümer ve ibrahim kutluay bunlar askerden kaçan fenerli futbolcular maşaallah çok vatanseversiniz :D

oguzdesouza
06-10-2008, 20:28
http://www.akpartiforum.com/index.php?topic=49666.0

Bu haberi okumanızı önerim...

Unutmayın ki Fenerbahçe'nin kuruluş amacı Türk ordusunu asker yetiştirmektir.

ultrAstribun
06-10-2008, 20:30
"Askere gidersen adam olursun
Gitmessen fenere başkan olursun
Askerlik her Türk'ün namus borcudur
Büyükanıt paşaya selamlar olsun!.."

derdik bir zamanlar:)

Gölge
06-10-2008, 20:32

:D :D :D :D :D (+)

politikaci
06-10-2008, 22:09

:-*

Parantez
06-11-2008, 12:09

şiiri okurken çok duygulandım tüylerim ürperdi
ahh ne de güzel ifade etmişsin  ;D

Demokrat
06-11-2008, 12:17
Emre bir sene daha bekleseydi ayni tertip olacakdik ve ayni yerde(burdur) askerlik yapacaktik bende seneye 21 gün askerlik yapacagim, benim askerlik yapma sansini kacirdi 8)

hipermuhafazakar
06-11-2008, 17:35

Bunların tribün lideri Sefa reislerininde asker kaçağı olduğu haberleri çıktı bir aralar.

Fenerbahçe Cumhuriyeti Türkiye Cumhuriyetini takmıyormudur nedir :)

Aman gelmesinler askere bunlar. İçimizde irlandalı istemiyoruz :D

Parantez
06-11-2008, 18:31

Bunların tribün lideri Sefa reislerininde asker kaçağı olduğu haberleri çıktı bir aralar.

Fenerbahçe Cumhuriyeti Türkiye Cumhuriyetini takmıyormudur nedir :)

Aman gelmesinler askere bunlar. İçimizde irlandalı istemiyoruz :D

aa evet ya sağol arkadaşım sefayı unuttum ben
fb cumhuriyeti tc'de askerliğe karşı :D

politikaci
06-11-2008, 19:38
bencede fb cumhuriyeti paralı askerlik alıcak herhalde mecburiyi kaldırmış olabilir...

ne diyelim fb cumhuriyetinin başbakanı azizyıldırımın kararıdır baş kaldıramayız.

(biz galatasaraylıyız bizim bir cumhuriyetimiz vardır oda TÜRKİYE CUMHRİYETİDİR (

Parantez
06-11-2008, 20:20
http://img383.imageshack.us/img383/955/youtubemthibeiktataraftej1.jpg

http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=15343&tipi=B

farklıyız be kardeşim bir numarayız 8)

hipermuhafazakar
06-12-2008, 18:33
2003 yılındaki Samiyendeki Fener derbisinde

http://www.karsi-ua.com/images/haber/yasasin_turkiye_cumhuriyeti_29_ekim_2006.jpg

politikaci
06-12-2008, 18:38
2003 yılındaki Samiyendeki Fener derbisinde

http://www.karsi-ua.com/images/haber/yasasin_turkiye_cumhuriyeti_29_ekim_2006.jpg
evet ben türkiye cumhuriyetinde yaşamaktan çok memnunum. :)