Orijinalini görmek için tıklayınız : farklı görüşlere merhaba...
jiuzhaiGou
07-11-2007, 01:38
merhaba arkadaşlar.. malum önümüzde hayatımızın 5 yılını daha belirleyecek bir seçim var ve bende fikiredinmek amacıyla sitenize arkadaşım miraylaa nın sayesinde üye oldum... umarım hepimiz için güzel olur.
iyi forumlar..
aramıza hoşgeldiniz inşallah forumu beğenirsiniz
farklı görüşler merhaba doğru bir cümle
Hoş geldiniz..
İyi paylaşımlar..
Önceikle hoşgeldin..Farklı görüşlere saygının ve serbest düşünce ortamının adı olur inşallah forumumuz..Önce burada yaşamalıyız ki ülkeye de uygulayalım degil mi ;) :D Ülkemiz hakkında hayırlısı hangisiyse o olsun seçimlerde inşallah..Ve inşallah hayırlısı Ak partinin yüzünün seçimlerden güleç cıkmasıyla gerçekleşir..:):D Aklına takılan sorular felan oldugunda elimizden geldigince ve dilimizin döndügünce yardımcı olmaya çalışırız inşallah..
Hasan ERBEK
07-11-2007, 09:55
aramıza hoşgeldin.üyeliğin hayırlı olsun.eminimki istediğin fikirleri edinebilecek,gönül rahatlığı ile sandık başında oy atabileceksin.
altan akdeniz
07-11-2007, 17:34
hoşgeldiniz
hoşgelmişsin arkadaşım...
scheriff30
07-12-2007, 09:55
hoş geldiniz bandırma gençlik kollarıı
akp_karanfil
07-12-2007, 21:46
HOŞGELDİNİZ
ÜYELİĞİNİZ HAYIRLI OLSUN
Ömer_Furkan
07-12-2007, 22:18
hoşgeldiniz inş. aramızda aktif olarak görürüz sizi..
hoşgeldiniz kardeşim paylaşımlarını bekliyoruz
DoLunAY.kadim
07-13-2007, 00:35
HOŞGELDİNİZ
İYİ PAYLAŞIMLAR
mustafak
07-13-2007, 20:44
Ben Liberalim. her yerde okuyabilirsin. ama düşünce özgürlüğünü bulduğum için burdayım.....
Eywallah kardes..Liberal düşüncenin Türkiyedeki lideri degerli hocamız Atilla Yayla da bugun Ak parti saflarında...Demokrasi ve özgürlük adına kendisinden çok istifade ettigimize inanıyorum..Siyaset akademisinde çok güzel dersler vermişti...
hoş geldiniz...
ii paylaşımlar.
hoşgeldin dogru yere geldiginden hiç şüphen olmasın..
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.