fatih kısaparmak balon baskılı balon Fenerbahçe - Arsenal - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fenerbahçe - Arsenal

Beylerbeyi
10-19-2008, 13:15
http://www.thewallpapers.us/data/media/730/kr_Saraolu_Stad.jpg

21 ekim salı günü saracoglu stadında şampiyonlar ligi 3. maçında arsenal'i konuk edecek olan takımımızda sakatlar can sıkıyor.

sağ kanadımız tamamen çöktü. geçen sene sağ kanatta başarılı bir görüntü çizen gökhan gönül ve deivid ikilisi yine yok. gökhan gönül'den sonra o bölgede oynayan Önder turacı da dün kocaeli maçında sakatlandı ve arsenal maçına yetişmesi zor görünüyor. Colin Kazım'ın sol omzu çıktı, onun da oynayıp oynayamayacağı belirsiz. emre her zamanki gibi sakat. fenerin en büyük umudu bana göre semih-güiza- alex üçlüsü olacak.

bu maçı kazanırsak eğer, geçen seneki chelsea maçı gibi olur. istanbuldaki maçta chelsea çok üstün oynamış biz iki kere rakip sahaya gidip 2 gol bulmuş ve maçı kazanmıştık. onun dışında beraberlik daha ağır basıyor. mağlubiyette yüksek bir ihtimal.

maç sonu tahminlerinizi bekliyorum.

benim tahminim:

Fenerbahçe 1-1 Arsenal

politikaci
10-19-2008, 13:53
Ben arsenali pek sevmediğim için onları tutmucam,fakat gerçekçi olmak gerekirse portoyu 4-0 yenen bir takım türkiyedeki tüm takımları galatasarayda dahil perişan eder gider,ben şahsen rakibimin asla arsenal olmasını istemezdim,fakat onlar türkleri küçümsüyorlar,maçı kafada kazandıklarını düşünüp rehavete gireceklerdir,buda fenerbahçe için büyük bi artı,fenerbahçe gol atabilir tahminim 4-1 mağlup oluak fener,ama kalbimden beraberlik geçiyor ingilizler sonuçta

islam
10-19-2008, 13:59
Genç, Dinamik ve Başarıya aç bir dünya devi Arsenal...
Dar-ül Acize'ye Dönmüş son solukataki Futbolcular topluluğu feneri Mahveder.

Arsenal F.C. – Takım Kadrosu
1 Almunia • 2 Diaby • 3 Sagna • 4 Fàbregas • 5 Touré •

6 Senderos • 7 Rosick• 8 Nasri • 9 Eduardo •

10 Gallas • 11 van Persie • 12 Vela •

14 Walcott • 15 Denílson • 16 Ramsey • 17 Song • 19 Gilberto • 20 Djourou • 21 Fabiański • 22 Clichy • 24 Mannone • 25 Adebayor • 26 Bendtner • 27 Eboué • 30 Traoré • 31 J. Hoyte • — Gilbert • — Randall
• Teknik Direktör: Wenger

Beylerbeyi
10-19-2008, 21:54
Ben arsenali pek sevmediğim için onları tutmucam,fakat gerçekçi olmak gerekirse portoyu 4-0 yenen bir takım türkiyedeki tüm takımları galatasarayda dahil perişan eder gider,ben şahsen rakibimin asla arsenal olmasını istemezdim,fakat onlar türkleri küçümsüyorlar,maçı kafada kazandıklarını düşünüp rehavete gireceklerdir,buda fenerbahçe için büyük bi artı,fenerbahçe gol atabilir tahminim 4-1 mağlup oluak fener,ama kalbimden beraberlik geçiyor ingilizler sonuçta

iki saat arsenalden nefret ettiğini söylemişsin en sonda da kalbimden beraberlik geçiyor diyorsun :(

yani fenere olan kıskançlığınızı anlıyorum da bari elin ingiliziyle oynadığımız zaman tutmayın herifleri

akgençlk
10-19-2008, 22:41
Arsenal zorlanmaz. Üç puanı gelir alır ve gider. Gönlümden tabiki Fener geçer ama gerçekçi olursak Arsenal işi götürür. Hatta maçta fark bile olabilir.

FarukARSLAN.
10-20-2008, 05:14
Arsenal 5 :w:

politikaci
10-20-2008, 16:34
iki saat arsenalden nefret ettiğini söylemişsin en sonda da kalbimden beraberlik geçiyor diyorsun :(

yani fenere olan kıskançlığınızı anlıyorum da bari elin ingiliziyle oynadığımız zaman tutmayın herifleri

kalbimden beraberlik geçmesinin sebebi maalesef fenerbahçe büyük bi ihtimal yenemcek en azından berabere kalsın anlamında insaflıyız yani ;) ayrıca fenerbahçeyi kıskanıyorsun gibi söylemler herkes gibi benimde hoşuma gitmiyor ;)

Supraliminal
10-20-2008, 17:00
Şu anki Fenerbahçeyi istediğiniz kadar eleştirin valla bende uyuz oluyorum artık.Ama tabikide Efsaneyi tutmaya devam edicem..
Arsenl fark atıc(Uygun görlmeyen kelime. Yönetimle irtibata geçiniz)(Uygun görlmeyen kelime. Yönetimle irtibata geçiniz) sölemedi demeyin.

FarukARSLAN.
10-22-2008, 03:16
Arsenal 5 :w:

Kendimi alıntılıyorum..

Arsenal: 5 fener: malum...

:D

zümrüdüanka
10-22-2008, 11:14
Farukarslan kardeş malesef kısmende olsa tutturdu , ah be fenerim mahfettin bizi..

siyah gül 07
10-22-2008, 11:28
Bu kadar kötü olmaya hakları yoktu çok üzdüler bizi :ağla::ağla::ağla::ağla:

Ak_Kelebek
10-22-2008, 11:28
Fenerli arkadaşlara baş sağlığı diliyorum akşam cenaze varmış galiba :ağla:
Çok üzüldüm arkadaşlar :yehoo::yehoo::yehoo::yehoo::w::w::w::w::D:D;D;D

siyah gül 07
10-22-2008, 11:34

Sizden de ancak bu beklenir kınayı ben mi yollıyayım sen alırmısın kendin???

Ak_Kelebek
10-22-2008, 11:38
Yok canım sizin kınanız da iyi çıkmaz :D:D:D ben burdan alırım ;Dsaol;D

siyah gül 07
10-22-2008, 11:44
Aman zaten soranda hata hoş kınamız değerlidir herkese yollamayız ;ı:

siyah gül 07
10-22-2008, 11:48
Çok kötüsünüz efendim, böyle bir acı karşısında nasıl neşe deryasına bürünüyorsunuz, hicmi tasa ve gama teslim olan müslüman kardeşlerinizin acısını sinenizde hissetmiyorsunuz . Hani dünyanın diğer ucundaki bir kardeşimizin ayağına diken batsa onun acısını cekemiyorsak kendimize karşı öz eleştiri yapmamızın kapısını aralayan bir kültürün içinde olan nesil olarak bu denli acılara endeklsi mutluluklara son verelim :evet: lütfen

Ah yalçın bey o holigan bi taraftar olduğu için ancak bunu yapar siz takmayın kafanızı biz alışığız

zümrüdüanka
10-22-2008, 11:49
e yani bravo ak kelebek , murat kardeşinde dediği gibi ;

"yani fenere olan kıskançlığınızı anlıyorum da bari elin ingiliziyle oynadığımız zaman tutmayın herifleri"

Ak_Kelebek
10-22-2008, 11:53
Yalçın bey bu maç yaaaa konuyu Devlet -Millet derdi yaptın tebrik ediyorum seni ben bukadarını düşünemezdim:güzel: Zaten ne zaman şu Fener yenilde ühühü ühüüü ağlarlar başka işleri güçleri yok ki zaten:w::w::w: Ya alıştık artık yenilgilerinize de bi susmayı öğrenin,yenilgiyi kabul edin yokkk ama olur mu illaki Çamur atacaklar...Adamları akşam gördümm de başlarını bi ara kaldıramıoalrdı yerden o zaman çok üüzldüm gerçekten bir müslüman kardeşimin kafası eğikti:ağla::ağla::ağla: ama sonuç işte insan fenerin düştüğü içler acısı halina acıyo beeee:(

Ayy tamam gülmiycim halinize:w::w: ayyy yanlış oldu:P: :(

gülcüm kına kalsın sen helva yap en iyisi:w::w::w:

FarukARSLAN.
10-22-2008, 15:42
Çok üzüldüm arkadaşlar :yehoo:

:D Üzüntimden gece gözlerime uykular girmedi
klavyede arsenal yazamıyorum S harfi yerine elim hep 5e gidiyor :(

AR5ENAL :ağla:

Fener5çeden deplasmanda 5 rakamını -fazla- aşmamasını bekliyoruz :yehoo::yehoo:

Beylerbeyi
10-22-2008, 16:00

gerçekten çok mutlu oldunuz mu elin ingilizi kazanınca.

uefa finalini hatırladım GS-Arsenal maçını. nasılda heyecanlıydım. boğazım patlamıştı hop oturup hop kalkıyordum, penaltıları nasıl izlediğimi bilmiyorum heyecandan gidecektim. uefayı alınca nasılda çıldırmıştık!

ama bakıyorum GeSe haketmiyor. galiba yarınki maçta elin yunanını tutacam. haydi olympiakos

Ak_Kelebek
10-22-2008, 16:02
Tut kardeşim sana onu tut yada bunu tutma diyen var mı? Herkes düşüncesinde özgürdür.Ben ister İngilizi tutarım,istersem de yunanı bu BENİM GÖRÜŞÜMDÜR...!
senin GÖRÜŞÜNE DE SAYGI duyarım...!Bilmeme anlatabilim mi?

Beylerbeyi
10-22-2008, 16:05
GeSe li değil misin sizden de o beklenir.

EniGma
10-22-2008, 16:08
Arsenal Rövanşta acımasız olur taraftarınında gazına gelirse fenerbahçe için hiç de iyi olmayacak bir skora imza atabilir...
burada 5 atan ingilterede kaç atar orasını bilemiyor ve düşünmek dahi istemiyorum...

Ak_Kelebek
10-22-2008, 16:11
GeSe li değil misin sizden de o beklenir.

Bilemicem artık bizden ne beklenirde..!Ama sizden artık kimse bişi beklemio TARAFTARLAR bile ;);)
Ayrıca burda iki farklı takım taraftarı olarak atışıyoruz sadece bunu aklındna çıkarma olur mu arkadaşım..!

Beylerbeyi
10-22-2008, 16:14
ben hiçbir zaman GeSe yunanla veya ingilizle oynayınca rakibi tutmadım. hiçbir zaman gs nin avrupadaki rakiplerini tutmadım. sizin gibi akıllı insanların ingilizin zaferine sevinmeleri üzüyor beni sadece. moralim bozuk üstüme gelme fazla

Necip Fazıl
10-22-2008, 16:17
ben hiçbir zaman GeSe yunanla veya ingilizle oynayınca rakibi tutmadım. hiçbir zaman gs nin avrupadaki rakiplerini tutmadım. sizin gibi akıllı insanların ingilizin zaferine sevinmeleri üzüyor beni sadece. moralim bozuk üstüme gelme fazla

isteyen istediği takımı tutar kardeşim bu onun tercih hakkıdır bende arsenali tutuyodum ve yendiğine de çok sevindim ayrıca ister ingiliz takımı olsun ister yunan düşmanımın düşmanı dostumdur :D:D

Beylerbeyi
10-22-2008, 16:20
Muratım acını paylaşıyorum , yalnız sizdeki engin islami bakış bu tarz üzüntülere fırsat verip aynı catı içindeki diğer bir kardeşinizi kıracak kadar öfke barındırmayacağına inanıyorum , gönül kırgınlığı , gönül darlığının bir ayağı gayretullaha dokunmuyorsa , dünya gözü , dünya hırsı için başka bir gönlü kırmaya değmez , bu gün senin için bende fenerbahceliyim :)

ben çok üzülmedim ama sevinçten kına yakan insanları görünce moralim bozuluyor. ingilizin sevincine niye ortak oluyorlar. ayrıca onlar kalbimizi kırıyor.

abi, sende fener 5 gol yiyor daha yeni tutuyorsun feneri :( dün tutacaktın, belki yemezdik o kadar.

politikaci
10-22-2008, 17:41
Arsenalde yaş ortalaması 23,5 Arsenalin defansında 4 futbolcu hücumdada 2 futbolcu eksik..ben bu şartlarda fenerin yenilceğini ve doğum yılı 1990 yılında olan bi abi bile demeyeceğim biri de fenerbahçeye gol atmasına şaşırdım.ben en azından berbaerlik diye düşünMÜŞTÜM..yazık oldu

hipermuhafazakar
10-22-2008, 20:22
Bu Arsenal denen takıma bence hiçbir Türk takımı dayanamazdı. Gördünüz adamlar nasıl aşmışlar. Ne yere yıkılıyorlar ne takılıyorlar, 3 saniyede 5 pas yapıyorlar sahanın yarısını geçiyorlar.. Tekniği diriliği aşmışlar ne biçim...

Deplasmanda Allah feneri bir faciadan korusun :)

Necip Fazıl
10-22-2008, 20:25
Bu Arsenal denen takıma bence hiçbir Türk takımı dayanamazdı. Gördünüz adamlar nasıl aşmışlar. Ne yere yıkılıyorlar ne takılıyorlar, 3 saniyede 5 pas yapıyorlar sahanın yarısını geçiyorlar.. Tekniği diriliği aşmışlar ne biçim...

Deplasmanda Allah feneri bir faciadan korusun :)

bizde aşabiliriz ama şu yabancı kontenjanını kaldırabilirsek eğer... :güzel:

FarukARSLAN.
10-23-2008, 05:06
ben çok üzülmedim ama sevinçten kına yakan insanları görünce moralim bozuluyor. ingilizin sevincine niye ortak oluyorlar. ayrıca onlar kalbimizi kırıyor.

abi, sende fener 5 gol yiyor daha yeni tutuyorsun feneri :( dün tutacaktın, belki yemezdik o kadar.

'' ama sevinçten kına yakan insanları görünce moralim bozuluyor. ingilizin sevincine niye ortak oluyorlar. '' Siz hiç fener5çenin Türk yerine başka takımı tuttuğunu gördünüz mü? Bilmiyorum ama ben geçen elemelerde Türkiye- Norveç maçından önce fenerin en büyük taraftar sitesinde Norveçin kazanması adına bir çok yazı ve dilek gördüm.. Hatta buna karşı çıkanları sindirip siteden uzaklaştırıyorlardı.. Öyle ki bir üyenin öyle bir yorumu vardı ki gazete küpürlerine bile yansıdı..

Şimdi eğer 'Hayır ben görmedim-inanmıyorum öyle bişey olduğuna' derseniz. Bende Fener de Türkse, Üstü Kalsın, diyerek, hem o siteden hemde gazete küpüründen alıntı 2 fotoğrafı ayrı bir konu açarak ''Fenerbahçe Neden Sevilmez'' adıyla foruma ekleyeceğim .

Evet, cevabınız.. ?

hipermuhafazakar
10-27-2008, 21:57
Ben neleeeeerr neler hatırlıyorum Galatasaray avrupada oynarken açık açık ve yürekten Galatasarayın rakiplerini destekleyenleri...Mesela GS Arsenalle oynarken örneğini vermiş arkadaş...Biz UEFA finalini oynarken Kadıköy de fenerli taraftarlar yanyana dizilmişler ve üzerlerinde arsenalin her bir harfi vardı tişörtlerinde..Karşıdan bakınca A R S E N A L diye gözüküyordu, vallahide billahide.. Hatta bunun resimleride var arayan bulabilir...Daha neler neler gördüm ben...YANİ BU KADAR NEFRET ETTİRİRSEN BÖYLE ŞÖYLERLEDE KARŞILAŞIRSIN..O kadar

FarukARSLAN.
10-31-2008, 16:31
Ben neleeeeerr neler hatırlıyorum Galatasaray avrupada oynarken açık açık ve yürekten Galatasarayın rakiplerini destekleyenleri...Mesela GS Arsenalle oynarken örneğini vermiş arkadaş...Biz UEFA finalini oynarken Kadıköy de fenerli taraftarlar yanyana dizilmişler ve üzerlerinde arsenalin her bir harfi vardı tişörtlerinde..Karşıdan bakınca A R S E N A L diye gözüküyordu, vallahide billahide.. Hatta bunun resimleride var arayan bulabilir...Daha neler neler gördüm ben...YANİ BU KADAR NEFRET ETTİRİRSEN BÖYLE ŞÖYLERLEDE KARŞILAŞIRSIN..O kadar

Yok, benim dediğim ap ayrı
Ap açık Türkiye düşmanlığı.. Yaptılar bunu da yaptılar.

Cevap gelse açıcam konu olarak.. Da bekliyorum!..

politikaci
10-31-2008, 16:47
Olimpiakosu yendik :) tutmanız pek işe yaramadı