Orijinalini görmek için tıklayınız : Fenerbahçe Dünya'nın en iyi 20. takımı
oguzdesouza
03-03-2008, 21:40
Turkcell Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren ve bu sezon Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde 2. tura çıkan Fenerbahçe, dünyadaki futbol takımları sıralamasında 20. sırada yer aldı.
Sarı-lacivertliler, Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu'nun (IFFHS) değerlendirmesinde, şubat ayı sonu itibariyle 1 sıra yükselerek, 195 puanla 20. sıraya çıktı.
Geçen ayki sıralamada 64. olan Galatasaray, 12 basamak birden yükselerek 52. sıraya çıkarken, 7 sıra gerileyen Beşiktaş, 31. sıraya oturdu.
Fenerbahçe'nin Avrupa Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi İspanya'nın Sevilla takımı, IFFHS'nin geçen ayki değerlendirmesinde lider konumda iken, bu defa 2 basamak geriye düşerek, 3. sırada yer aldı.
Sivasspor, 3 basamak yükselerek 318., Trabzonspor ise 92 sıra birden çıkarak 325. sırada yer buldu.
IFFHS'nin ''Dünyanın en iyi futbol takımları'' sıralamasında ilk 20 kulüp ile diğer Türk takımları ve puanları şöyle:
Sıra Kulüp Puan
----------------------------------
1. Chelsea 279
2. AC Milan 278
3. Sevilla 276
4. M.United 274
5. Boca Juniors 252
6. AS Roma 240
7. Barcelona 236
8. İnter 229
9. Liverpool 225
10. Arsenal 223
11. Santos 219
12. Hamburger SV 218
13. CC Santiago 217
14. W.Bremen 210
15. A. Madrid 206
16. AC México 204
17. Bayern Münih 203
18. A. I Santiago 196
19. Villarreal 196
20. F.BAHÇE 195
31. BEŞİKTAŞ 177
52. G.SARAY 149
318. SİVASSPOR 64
325. TRABZONSPOR 64
Hani bu ankette Real Madrid fenerbahçe sanki real madrid'den iyi bir takım mı çakma bir haber bu bana göre sırf fenerbahçe'yi ve fenerbahçelileri gaza getirmek için yapılan bir haber tamamen türk malı .... :D
faruk_09
03-03-2008, 22:58
Tebrikler inş. daha yukarıya çıkar tüm türk takımları...
RDönmezs
03-04-2008, 00:44
Fenerbahçem sen birtanesin :)
diğer takımlarıda bekliyoruz bu sıralara :D
Hani bu ankette Real Madrid fenerbahçe sanki real madrid'den iyi bir takım mı çakma bir haber bu bana göre sırf fenerbahçe'yi ve fenerbahçelileri gaza getirmek için yapılan bir haber tamamen türk malı .... :D
bu yoruma ancak yerinde konuşma denir :D :D :D
tozkaldiran
03-04-2008, 01:25
gölge etmeyin başka ihsan istemez...
Köşeye sıkıştıklarında verdikleri cevaplardan bir tanesi traş yani mantıklı bir cevap yok .... :D
Aynı kaynak, UEFA ve Süper Kupayı aldığında Galatasaray' ı listenin birinci sırasına koymuştu. O zaman da Galatasaray' lı arkadaşlar, havaya uçuyorlardı dünyanın birincisiyiz diye. Aynı Kuruluş (IFFHS) Fenerbahçe' yi 20. gösterince neden zorunuza gidiyor veya güvenilmeyen kaynak oluyor bu IFFHS.
Aynı kaynak, UEFA ve Süper Kupayı aldığında Galatasaray' ı listenin birinci sırasına koymuştu. O zaman da Galatasaray' lı arkadaşlar, havaya uçuyorlardı dünyanın birincisiyiz diye. Aynı Kuruluş (IFFHS) Fenerbahçe' yi 20. gösterince neden zorunuza gidiyor veya güvenilmeyen kaynak oluyor bu IFFHS.
Zorumuza gitmiyor kardeş yapılan istatistikler yanlış yani değerlendirmeler BU SIRALAMA ŞAKA GİBİ
chelsea nın son iki senede bir varlığı yokki 1.olmuş.r.madrid listede yok roma napmışta 6.olmuş,boca ilk beşin takımı kesin diil.barca 7.hamburg 12. ya böyle bir sıralamayı bülent ersoy'a sorsan derki bu ne kardeşim olmaz efendim ... :D
Zorumuza gitmiyor kardeş yapılan istatistikler yanlış yani değerlendirmeler BU SIRALAMA ŞAKA GİBİ
chelsea nın son iki senede bir varlığı yokki 1.olmuş.r.madrid listede yok roma napmışta 6.olmuş,boca ilk beşin takımı kesin diil.barca 7.hamburg 12. ya böyle bir sıralamayı bülent ersoy'a sorsan derki bu ne kardeşim olmaz efendim ... :D
BEn de diyorum ki aynı kuruluş, Galatasaray' ı lider gösterdiği zaman nasıl güvenilir kaynak oluyordu... Şimdi neden olmuyor... Aslında ok da önemli değil, bu kuruluşun bizi kaçıncı gösterdiği. Biz kimin ne olduğunu zaten biliyoruz. Kendi liginde top oynamadan, bazı faktörler sayesinde maç kazanan takımların ulusal arenada asıl yüzleri ortaya çıktı. Biz kendimizi biliyoruz, siz kendinizi bilin yeter bize...
BEn de diyorum ki aynı kuruluş, Galatasaray' ı lider gösterdiği zaman nasıl güvenilir kaynak oluyordu... Şimdi neden olmuyor... Aslında ok da önemli değil, bu kuruluşun bizi kaçıncı gösterdiği. Biz kimin ne olduğunu zaten biliyoruz. Kendi liginde top oynamadan, bazı faktörler sayesinde maç kazanan takımların ulusal arenada asıl yüzleri ortaya çıktı. Biz kendimizi biliyoruz, siz kendinizi bilin yeter bize...
İyi ki bir tarihinizde puan topladınız avrupa'da yarın görürsünüz uluslararası arenayı merak etmeyin .... :D
tozkaldiran
03-04-2008, 02:07
Köşeye sıkıştıklarında verdikleri cevaplardan bir tanesi traş yani mantıklı bir cevap yok .... :D
ben şuan susuyorum ve ikinci bir emire kadar konuşmuyorum....
ben şuan susuyorum ve ikinci bir emire kadar konuşmuyorum....
Ne demek yani şimdi bu bir tehdit falan mı gözdağı mı veriyorsun bana ... ???
tozkaldiran
03-04-2008, 02:50
ikinci bi emir gelmedi... :-X
Kim veriyor bu emirleri aziz yıldırım'mı .... :D
tozkaldiran
03-04-2008, 03:24
:-X
oguzdesouza
03-04-2008, 13:34
Her zamanki gibi ortalık savaş alanına dönmüş :) En iyisi sesimizi çıkarmamak. :-X
Ama bu başarıya da lütfen karşı çıkmayın altında bir neden aramayın.Anlayın artık Fenerbahçe büyüyor..
yasinarslanpay
03-04-2008, 16:16
Hey maşallah canım takımım....
Tamam, Fenerbahçe' nin dünyanın en iyi 20. takımı olduğuna inanmadınız...
Avrupa' da ilk 8 deyiz, buna ne diyeceksiniz...
tozkaldiran
03-05-2008, 02:19
Kim veriyor bu emirleri aziz yıldırım'mı .... :D
ne oldu konuşmakla olmuyor bu işler icraatla oluyor hade ne yaparsan yap artık .... ikinci emir geldi....biz konuşmayız icraat yaparız... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
artık bana göre türk futbolu eskisine nazaran cok ilerledi ki akşam FENERBAHÇE'yi gördük inanarak gayretle turu geçti başta bir fenerli olarak bir gün herkez fenerli olacak ... :D
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.