fatih kısaparmak balon baskılı balon Fenerbahçe - Galatasaray Maçı Nasıl Biter ? - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fenerbahçe - Galatasaray Maçı Nasıl Biter ?

Beylerbeyi
11-04-2008, 18:01
bu pazar saat 19.00 da oynanacak olan dev derbide gülen taraf kim olur?

Maçın Şükrü Saracoğlunda oynanacağını unutmuyorsunuz ve ona göre tahminde bulunuyorsunuz :)

başlığı bilerek bu bölüme koydum. Fenerbahçe veya galatasaray bölümlerine yazmadım, haksızlık olmasın ;D

Guler
11-04-2008, 18:40
gülen taraf zor da olsa taraftar ve kadıköy psikolojisiyle biz yani fenerbahce olucaktır..

Beritan
11-04-2008, 19:02
tabiki galatasaray yenecek

Beylerbeyi
11-04-2008, 19:28
gülen taraf zor da olsa taraftar ve kadıköy psikolojisiyle biz yani fenerbahce olucaktır..

:merhaba:

2-1 kazanırız gibi geliyor. 3-1 de olabilir :hmm

Beritan
11-04-2008, 19:32
:merhaba:

2-1 kazanırız gibi geliyor. 3-1 de olabilir :hmm
bence sonuç belli abi..:saygılar:

FarukARSLAN.
11-05-2008, 01:36
Fener yenilsinde..

1 den 5 e kadar sayı var.

Arasından seçsin artık fenerli kardeşler

ama özellikle ''5'' e kadar seçsinler diyorum.

(yani yanlışta anlaşılmasın :w:)

Beylerbeyi
11-05-2008, 15:06
bu da 5 e takılıp kaldı. Allah sonunu hayreylesin.

FarukARSLAN.
11-05-2008, 15:57
Skor tahminiydi işte..
Yanlış anlaşılmasın diyoruz
yine anlaşılmıyor (:

Beylerbeyi
11-05-2008, 17:19
skor tahmini yapıyoruz zaten. galatasaray maçı 5-0 alacak diyebilirsin. ama fenerle ilgili geçen her konuda 'beş' sayısını kullanman hem hoş değil hem yasak. forumumuzda bu tür ifadeler normalde yasak ama sana tolerans gösteriliyor heralde. bölüm sorumlularımız galatasaraylı galiba. bir kez 6S dedim hemen özel mesaj attılar. mesajımı düzelttiler. aynı karşılığın diğer kişilere de gösterilmesini bekliyorum.

FarukARSLAN.
11-05-2008, 18:17
skor tahmini yapıyoruz zaten. galatasaray maçı 5-0 alacak diyebilirsin. ama fenerle ilgili geçen her konuda 'beş' sayısını kullanman hem hoş değil hem yasak. forumumuzda bu tür ifadeler normalde yasak ama sana tolerans gösteriliyor heralde. bölüm sorumlularımız galatasaraylı galiba. bir kez 6S dedim hemen özel mesaj attılar. mesajımı düzelttiler. aynı karşılığın diğer kişilere de gösterilmesini bekliyorum.

Hayır, git o 5 dediğim yerlere bak hepsi düzeltildi.. Tolerans falan yok yani!
Fenerle ilgili her konuda BEŞ dediğim falanda yok bu maçıda galatasaray 5-0 alır demedim dikkat ederseniz..
1den 5e kadar sayı dedim

Belkii 5-5 biter!

Ayrıca fenerden başka beş denilcek takımlar varken neden fenere takayım ki;

http://ekim07.kucukresim.com/uploads/ezikfb189ad8c9.jpg (http://www.kucukresim.com)

Günahımı alıyorsunuz... :hihi2:

Necip Fazıl
11-05-2008, 18:23
yarıda kalmazsa hakemin düdüğü ile biter bence :w::w:

Hüdaverdi
11-05-2008, 18:32
Tabi ki Galatasaray.Oyun ve gol atmaya bakılırsa öndeyiz,fb de adam yok :D
Bugün Arsenal'dan 10 yedikten sonra moralleri bozulacak :D

Ölümüne Galatasaray ;)

Necip Fazıl
11-05-2008, 18:36
Tabi ki Galatasaray.Oyun ve gol atmaya bakılırsa öndeyiz,fb de adam yok :D
Bugün Arsenal'dan 10 yedikten sonra moralleri bozulacak :D

Ölümüne Galatasaray ;)

bir bjk li olarak gs yi tutuyorum elbette... :saygılar:

10 yemesinler hocam yaff insaf et 5 yesinlerde 2 maçta toplamda 10 etsin ;D:w:

Hüdaverdi
11-05-2008, 18:42
Sütçü saraçoğlunda 5 yediler,orda da 10 yemeleri hakkı :D
Yesinler ki büyük konuşmasınlar ;)

Necip Fazıl
11-05-2008, 18:44

inşALLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHH

Beylerbeyi
11-05-2008, 18:45

hocam, sende mi bugün ingilizlerdensin :)

doğrusu pek umudum yok maçtan. 7 eksik var en önemlisi alex yok. inşallah sizleri sevindirmeyeceğiz bu gece ;)

bu akşamki maçta en büyük kozumuz 'dua' olacak heralde :karasız:

Hüdaverdi
11-05-2008, 18:47
Hocam ne duası ya takımın çoğunu gavurlar oluşturuyor :D
Arsenal ile brezilyanın bir takımı oynuıyor sanki :)

Şeriat mahkemeleri kuran ingilizlerin yanındayım tabi ki :p
fenere bir ders gerekiyor,bunuda almaları gerekiseneye söz karşı takımı tutmam :)

Necip Fazıl
11-05-2008, 18:48
hocam, sende mi bugün ingilizlerdensin :)

doğrusu pek umudum yok maçtan. 7 eksik var en önemlisi alex yok. inşallah sizleri sevindirmeyeceğiz bu gece ;)

bu akşamki maçta en büyük kozumuz 'dua' olacak heralde :karasız:

7 eksik var haaa biz geçen sezon her maçta eksik veriyoduk yenilince alay ediyordunuz... :@:@

hem sizde 7 değil 8 eksik var ben edu yu rekipten sayıyorum inşALLAH bu akşam da rakip için oynayıp gölünü atacaktır Volkan'a ;D:w:

Hüdaverdi
11-05-2008, 18:52
Şuda var,fenerin artık iddiası kalmadı şampiyonlar liginde,bu yüzden yedekleri sahaya sürebilir.Has adamlarınıda hafta sonundaki Gs maçına saklayabilirler.Bu yüzden fark yiyebilirler arsenalden.

Hiç değilse ''iddiamız yoktu,edeklerle çıktık' derler ;)

FarukARSLAN.
11-05-2008, 19:05
http://ekim08.kucukresim.com/uploads/sdasdsa4911f.jpg (http://www.kucukresim.com)

Evet bugün ingilizleri tutuyoruz.

Fener nasıl 2000 Uefa finalinde ARSENALİ (İngilizleri) tuttuysa!

Aynı öyle!

Beylerbeyi
11-05-2008, 19:17
http://ekim08.kucukresim.com/uploads/sdasdsa4911f.jpg (http://www.kucukresim.com/)

çok çakma bi resme benziyor. doğru olsa bile neden avrupa kupalarında GS yi tutan bir fenerliyi değil de gs yi tutmayan bir fenerliyi örnek alıp fenerin avrupadaki rakibini destekliyorsunuz?

fenerbahçe saracoğlunda manchester'a 2-0 yenilirken ali semi yende seyirciler nasıl k... ama Cantonaa Cantonaaa tezahüratlarını unuttunuz mu?

FarukARSLAN.
11-05-2008, 19:24
Hayır, 5 Mayıs 2000 Fb-Gençlerbirliği yazısından sonrasını ben sildim
ezik falan yazıyor diye..

Avrupa'da gsyi tutan bir fenerli nadirdir. İstisnalarda kaideyi bozmazmış.
Fenerinde sadece avrupadaki değil tüm liglerdeki rakiplerini destekliyoruz ;D

Amatöre düşsün..
yine tutmam.. :D

Beylerbeyi
11-05-2008, 19:26
ben forumda feneri avrupada tutan tek bir gs li görmedim :karasız:

yine de benfica karşısında tabiki gs yi tutacam. bize de o yakışır :güzel:

FarukARSLAN.
11-05-2008, 19:32
Ligde gördünüz mü (: ?
..
Bende bir Trabzonsporlu olarak hem benfica hem fener maçlarında galatasarayı tutacağım..

Beylerbeyi
11-05-2008, 19:36
Neden tutulmuyor bu fener acep?
..

en çok türkiye ligi kupasını kazanmasından, en güzel stada sahip olmasından, en zengin kulüp olmasından, genel spor alanlarında etkin ve başarılı olmasından, dünya devlerininden futbolcuları türkiyeye getirmesinden, şuan için dünyadaki en iyi türk takımı olmasından dolayıdır heralde sevilmemesi. başarılı olanlar pek sevilmez, çekilmezler. artık kıskançlık mı diyelim ne diyelim.

Hüdaverdi
11-05-2008, 19:37
Ortak pay Gs,gelin Gs'li olun :D

FarukARSLAN.
11-05-2008, 19:45
en çok türkiye ligi kupasını kazanmasından, en güzel stada sahip olmasından, en zengin kulüp olmasından, genel spor alanlarında etkin ve başarılı olmasından, dünya devlerininden futbolcuları türkiyeye getirmesinden, şuan için dünyadaki en iyi türk takımı olmasından dolayıdır heralde sevilmemesi. başarılı olanlar pek sevilmez, çekilmezler. artık kıskançlık mı diyelim ne diyelim.

En çok elle gol atan takım olmasından, Türkiye kupasına hasret olmasından, avrupada 0 çekmesinden, parasıyla rezil olmasından

Ve en önemlisi uyuz bir takım olmasından..

''başarılı olanlar pek sevilmez, çekilmezler. '' Kıskanıyorum fenerin avrupada kupalar almasını, Türkiye kupasının müdavimi olmasını..
Arsenale 5 atmasını.. ;ı:

dünya devlerininden futbolcuları türkiyeye getirmesinden, Getirip getirip kariyerlerini zedelemesini de kıskanıyorum ;D

En büyük fenevbahçe :yehoo:

Beylerbeyi
11-06-2008, 18:50
beraberlik hiç çıkmamış :karasız:

dün 2-1 alırız diyordum ama 1-1 de bitebilir.

Beylerbeyi
11-07-2008, 18:18
gs nin dünki oyunu kimseyi yanıltmasın. kadıköyden çıkış öyle kolay değil :)

politikaci
11-07-2008, 19:10
gs nin dünki oyunu kimseyi yanıltmasın. kadıköyden çıkış öyle kolay değil :)

bence kolay,,kayseri bile çıktıysa..

Beylerbeyi
11-08-2008, 14:54
bence kolay,,kayseri bile çıktıysa..

bence tek maçlara bakıp yargıya varmak doğru olmaz. kayseri çıktı ama bursa fark yedi. arsenale evimizden 5 yedik diye deplasmanda 10 beklemek yanlış. derbi maçın havası ayrı olur. beraberlik yüksek bir ihtimal gibi geliyor ama gs nin kazanacağına pek ihtimal vermiyorum.

Beritan
11-08-2008, 14:59
galatasaray 2 0 alacak....buna inanıyrum..
çok sakin oynayan bir kadro var...
o kadiköyd3en kherkes çıktıda bir cimbommu çıkamıyacak:karizmatik:

politikaci
11-08-2008, 15:17
bence tek maçlara bakıp yargıya varmak doğru olmaz. kayseri çıktı ama bursa fark yedi. arsenale evimizden 5 yedik diye deplasmanda 10 beklemek yanlış. derbi maçın havası ayrı olur. beraberlik yüksek bir ihtimal gibi geliyor ama gs nin kazanacağına pek ihtimal vermiyorum.

Aslında genelleme olarak bakıncada gs nin oynadığı son maçı gibi oynarsa fenerbahçeye fark atar diyew düşünüyorum

zeynep89
11-08-2008, 20:48
ben bi beşiktaşlı olarak kesinlikle galatasarayın yanındayım..Fener yenmesinn de kim yenerse yensinn.:D

Beritan
11-08-2008, 20:50
ben bi beşiktaşlı olarak kesinlikle galatasarayın yanındayım..Fener yenmesinn de kim yenerse yensinn.:D
hoşgeldin hoşgeldin...sizi görmek ne şeref...:merhaba:

akgençlk
11-08-2008, 20:55
Fenerbahçe Kadıköy'de mutlak favoridir. Bunu GS'li olan herkes de biliyor.

Bence Kadıköy'de gelenek bozulmaz, Fenerbahçe zorlanmaz. GS'nin ilk hedefi farklı mağlup olmamak olmalıdır.;)

Beritan
11-08-2008, 20:57

Bence Kadıköy'de gelenek bozulmaz, Fenerbahçe zorlanmaz. GS'nin ilk hedefi farklı mağlup olmamak olmalıdır.;)
fener bahçe zorlanmaz:w: bizim arsenalden ne eksiğimiz var ya :karizmatik:

gülbahcesi
11-08-2008, 20:58
bence galatasaray maci alir

akgençlk
11-08-2008, 21:00
fener bahçe zorlanmaz:w: bizim arsenalden ne eksiğimiz var ya :karizmatik:
Bir eksikliğiniz yok. Geleneklere boyun eğme zaafınız var.:D

Tarihinin en ağır yenilgileri Kadıköy'de GS'nin.:hmm

bence galatasaray maci alir

Yok artık, Lebron Jamess.:D

Beritan
11-08-2008, 21:04
Bir eksikliğiniz yok. Geleneklere boyun eğme zaafınız var.:D

Tarihinin en ağır yenilgileri Kadıköy'de GS'nin.:hmm

tatmin olma duygusu seziyorum:w:
bu sizi tatmin etmemeli...galatasarayı yenmek başarı değildir...önemli olan kupa mağlubiyet başarıdır...şahsen bizim başarımız sizden geçmiyor...bizim tarihimiz yakında ders kitaplarına girip işlenecek :karizmatik:

akgençlk
11-08-2008, 21:09
tatmin olma duygusu seziyorum:w:
bu sizi tatmin etmemeli...galatasarayı yenmek başarı değildir...önemli olan kupa mağlubiyet başarıdır...şahsen bizim başarımız sizden geçmiyor...bizim tarihimiz yakında ders kitaplarına girip işlenecek :karizmatik:

Siz derken benim kim olduğumu biliyor musun.:w:

Ben burda üçüncü bir kişi olarak maçla ilgili tahminimi belirttim.:P: Fener maçı alır diyorum. Biz bu akşam kazanalım da siz yarın yiyin birbirinizi.:P:

Beritan
11-08-2008, 21:17
Siz derken benim kim olduğumu biliyor musun.:w:

Ben burda üçüncü bir kişi olarak maçla ilgili tahminimi belirttim.:P: Fener maçı alır diyorum. Biz bu akşam kazanalım da siz yarın yiyin birbirinizi.:P:
beşiktaş dündü..;1

politikaci
11-08-2008, 21:19

:D :D :D çok komedy :D :D .. farklı mağlupmuşş,,kayseriyi yende gell

akgençlk
11-08-2008, 21:23
Kayseri'yle oynamadık ki daha.. :D

politikaci
11-08-2008, 21:24
:D :D :D hahaha 4-1 lik maçı ne çabuk unuttun hahahah :D :D aghahowaaa

akgençlk
11-08-2008, 21:29
Hangi 4-1 lik maç, neyden sözediyon sen yaa.;ı: Açık konuşsana.:w:

politikaci
11-08-2008, 21:32
hehe sen 8taşlı çıktın :D :D daha kötü metalciler sizi

akgençlk
11-08-2008, 21:34
Beşiktaşlı değilim hala çözemedin...;)

Neyse yarın sizin Fener karşısında mutlak yenileceğinizi düşünürsek bunun ne önemi var???

politikaci
11-08-2008, 21:36
Fenerbahçe hayranlısı odluysan hangi takımlı olursan ol aynı

sanırım sen trabzonlusun..Trabzonlular gerçekleri görebi len birilşeridir diye bilirim..galatasaray trabona 3 attıysa fenere 8 atar ;)

Beritan
11-08-2008, 21:38
ya beşiktaşlı değil fenerli....;ı:
çünkü dün beşiktaşın maçı yokmuydu???

akgençlk
11-08-2008, 21:43
Fenerbahçe hayranlısı odluysan hangi takımlı olursan ol aynı

sanırım sen trabzonlusun..Trabzonlular gerçekleri görebi len birilşeridir diye bilirim..galatasaray trabona 3 attıysa fenere 8 atar ;)

Fenerbahçe hayranı değilim... İstanbul takımlarına komple bir alerjim var.

Ben de gerçekleri gördüğümden yarın istemesem de Fener kazanır diyorum. Bana kalırsa berabere bitsin Fener kazanmasın ama GS'yi bizler açısından daha tehlikeli gördüğüm için GS'nin kazanmasını hiç istemem.

Fener'den üç taneden fazla yemeyin de 8'i başka zaman atarsınız.:w:

Beylerbeyi
11-08-2008, 22:44
fener'den üç taneden fazla yemeyin de 8'i başka zaman atarsınız.:w:

:D

feneri benfika sanıyorlar :D

hipermuhafazakar
11-08-2008, 23:19
ben berabere diyorum yada fener yener...çünkü galatasaray orda daha iyi oynasada yenemiyor..galatasaraya zor deplasman..

ama şuda var, fener gol için galatasarayın üzerine gelirse galatasarayın silahları o arkada kalan boşukları güzel dolduruyor :) bunu tek rıdvan dilmen gördü inşaallah dede görmemiştir :)

memo34
11-08-2008, 23:28
Maçı İnşaallah Galatasarayımız alacak..

politikaci
11-09-2008, 00:10
""Fener'den üç taneden fazla yemeyin de 8'i başka zaman atarsınız.""

sen önce maç izle cahil cahil maçı izlemeden futbolcu durumlarını görmeden konuşma..Trabzonada öyle dedin MOR oldunuz şimdide Eflatun olacaksınız

MehmetMert
11-09-2008, 02:13
GALATASARAY

maçı büyük ihtimalle kazanacaktır. Bu takıma fenerin kadrosu dayanmaz diye düşünüyorum. Ümidim; dostluğa zarar gelmesin.

Tahmini Skor : fener 1-3 cimbom

Beylerbeyi
11-09-2008, 11:16
alex'in oynamayacağı kesinleşti. fenerin seyircisi çok sabırsız eğer GS erken gol bulursa destekten vazgeçerler, mal mal maçı izlerler. bu yönleri hiç hoş değil. inşallah erken golü biz buluruz.

dün gece maç rüyama girdi ;D

ilk yarısı 0-1 bitiyordu. ama rüyamda deplasmanda olan takım fenerdi :)

FarukARSLAN.
11-09-2008, 11:59
Takımı belirtmemiş.. Direk Aghaowa'yı tutuyor sanırım :D

politikaci
11-09-2008, 12:31
alex'in oynamayacağı kesinleşti. fenerin seyircisi çok sabırsız eğer GS erken gol bulursa destekten vazgeçerler, mal mal maçı izlerler. bu yönleri hiç hoş değil. inşallah erken golü biz buluruz.

dün gece maç rüyama girdi ;D

ilk yarısı 0-1 bitiyordu. ama rüyamda deplasmanda olan takım fenerdi :)

bende rüyamda sarçoğlundaydım maç 2-2 bitti ben nasıl kızıyorum ve üzgünüm.. fenerliler mutlu.. Abim teselli edioyr diyorki deplasmandayı 1 puan çok güzel ama boş.. sabah bi kalktım Allahım çok şükür rüyamış dedim

Beylerbeyi
11-09-2008, 12:37
bende rüyamda sarçoğlundaydım maç 2-2 bitti ben nasıl kızıyorum ve üzgünüm.. fenerliler mutlu.. Abim teselli edioyr diyorki deplasmandayı 1 puan çok güzel ama boş.. sabah bi kalktım Allahım çok şükür rüyamış dedim

tahmin etmiştim dün gece rüyamda senin de saracoğlunda olduğunu ;D

çorabının altına taş saklamıştın kafamıza kafamıza atıyordun :@

neyse bu maç bizim. ilk yarı 1-0 kapanacak. :)

politikaci
11-09-2008, 12:39
Fenerbahçe tarafatrı hoş olmayan şeyler yapıyordu polisler filen..stad karıştı yanlış şunu gördüm saraçoğlunda fener taraftar azdı boşluklar vardı acab nedemek :D

hipermuhafazakar
11-09-2008, 13:17
bu akşam fener yenilirse o stad fena karışır gibime geliyor benim :)

o büyü er geç bozulacak.. gol için fener bastırdığında galatasarayın üzerine geldiğide defansta kalacak boşlukları arda lincoln ümit karan kewel ayhan affetmezz söyleyim..galatasaray boşuna ligin en skorer takımı değil..6-7 kişiyle katı defans yapılarak ancak galatasaray saf dışı bırakılıyor

Necip Fazıl
11-09-2008, 13:20
1 - 2 gs yener ahada şuraya yazıyorum :evet:

Beylerbeyi
11-09-2008, 15:41
Fenerbahçe tarafatrı hoş olmayan şeyler yapıyordu polisler filen..stad karıştı yanlış şunu gördüm saraçoğlunda fener taraftar azdı boşluklar vardı acab nedemek :D

:)

stadta tribünlerin boşalması Fener'in daha maçın bitimine çok süre kala galibiyetini garantilediğine delalet eder. saracoğlunda büyük ihtimalle 60. 70. dakikalar arasında fenerli taraftarlar stadı terketmeye başlayacaklardır. çünkü attığımız gollerden dolayı taraftar bıkkınlık geçirecektir :yehoo:

politikaci
11-09-2008, 16:35
:D :D :D bence maçı sonunu bekler galip olan taraf kutlamalar için

Örnk:benfica.. 80.dakada boşaldı stad 200 kişilik türklere kaldı :D

Duygu'Seli~
11-09-2008, 23:32
Konuyla ters düşen ve hakaret içeren yorumlar silinmiştir..Lütfen mesajlarımıza dikkat edelim..Aksi halde konu kilitlenecektir..
selametle..

Eşref
11-09-2008, 23:32
Konunun;

-Güncelliğini yitirmesi
-Tartışmalara sebebiyet vermesi

nedenleri ile konumuz silinmek üzere kapatılmıştır.