fatih kısaparmak balon baskılı balon FENERBAHÇE-Galatasaray - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : FENERBAHÇE-Galatasaray

oguzdesouza
02-27-2008, 22:16
http://www.tumspor.com/photos-inner/442576961.jpg http://www.tumspor.com/photos-inner/725762572.jpg

DAKİKA 45 Volkan ve Gökhan sarı kart gördü. Volkan itiraz ettiği için Gökhan Arda'yı düşürdüğü için sarı kart gördü...

DAKİKA 45 Lincoln ceza sahası içinde yerde hakem Cüneyt Çakır Lincoln'e kendini attığı gerekçesiyle sarı kart gösterdi...

HAKEM CÜNEYT ÇAKIR MAÇIN İLK YARISINA 4 DAKİKA İLAVE ETTİ...ÇÜNKÜ LUGANO'NUN KIRMIZI KART GÖRDÜĞÜ POZİSYONDA MAÇ 6 DAKİKA DURMUŞTU

DAKİKA 44 Arda sakatlandı, karın boşluğuna top gelen Arda kısa süreli sakatlık geçirdi.

DAKİKA 42 Hakan Şükür Lincoln paslaşmacı Hakan ceza sahası içinde Volkan'la karşı karşıya araya Can girdi ve son anda kaleye giden top savunmaya çarptı...

DAKİKA 38 Sami Yen'de tek gol var Galatasaray Hakan Şükür'ün golüyle 1-0 galip...

DAKİKA 36 Maçta Galatasaray 1-0 önde bu arada top değişikliğinde geciken Volkan Yaman sarı kart gördü...

DAKİKA 34 Maçta Galatasaray 1-0 galip.. Fenerbahçe 10 kişi Lugano'nun kırmızı kart gördüğü pozisyonda maç 6 dakika durdu...

DAKİKA 32 Lugano'nun pozisyonunun ardından Ümit Karan ceza sahasında topla buluştu gelişine vurdu top üstten auta gitti...

http://www.tumspor.com/photos-inner/972259091.jpg

DAKİKA 26 Lugano çift sarıdan atıldı. Lugano kırmızı kart gördü...

DAKİKA 23 Oyunda bu dakikalarda tempo düştü. Fenerbahçe daha zok topa sahip ve daha çok topu gediriyor ama pozisyon zenginliği bulamıyor...

DAKİKA 20 Dev derbide tek gol var. Hakan Şükür'ün golüyle Galatasaray galip. Fenerbahçe golden sonra 3 pozisyon buldu golü bulamadı....

DAKİKA 17 Lugano sarı kart gördü. Mehmet Topal'ı indirdi. Hakem tereddütsüz sarı kartını gösterdi...

DAKİKA 16 Edu Alex'in ortasında boş pozisyonda kafayı vuramadı...

DAKİKA 13 Karşımaşmada Fenerbahçe 1-0 mağlup Galatasaray bu skorla turu geçiyor. Gollü beraberlikle Fenerbahçe'ye yarıyor.

MAÇ UZAMAYACAK ÇÜNKÜ İLK MAÇTA GOL SESİ ÇIKMADI VE MAÇTA GALATASARAY'IN ATTIĞI GOL SESSİZLİĞİ BOZDU VE KARŞILAŞMANIN UZAMA İHTİMALİNİ KALDIRDI...

DAKİKA 11 Kezman ceza sahasında çarprazdan sert vurdu ve yan ağlarda...

DAKİKA 9 Galatasaray'ın 1-0'lık üstünlüğü devam ediyor. Maçta müthiş bir tempo var. Orta sahadaki mücadele takdire şayan...

DAKİKA 4 6s:1 FB:0

DAKİKA 3 Maç Galatasary'ın bu tehlikeli atağıyla başladı ardından Servet ve Selçuk çarpıştı, Selçuk ayağa kalktı Servet'in tedavisi yapıldı ve sahaya döndü...

DAKİKA 1 Maç hızlı başladı Lincoln'un ortası Hakan Şükür döndü vurdu ve son anda Volkan kornere çıkardı. Maç bu tehlikeyle başladı....

oguzdesouza
02-27-2008, 22:24
İKİNCİ YARI BAŞLADI

DAKİKA 55 Arda Turan ceza sahası dışından hemen yayın önünden vurdu Volkan'ın üzerine gitti...

DAKİKA 54 Barış'ın ceza sahasına güzel pası Lincoln yetişemedi...

DAKİKA 52 İkinci yarıda Galatasaray biraz daha derli toplu bir futbol sergiliyor. Tabi Fenerbahçe 10 kişi Lugano kırmızı kart gördü...

DAKİKA 48 Maçta Galatasaray 1-0 önde...

DAKİKA 45 Hakem Cüneyt Çakır bu kez Deivid'e ikinci yarının başlamasıyla birlikte sarı kart gösterdi...

oguzdesouza
02-27-2008, 22:35
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLL

GÖKHAN GÖKHANNNNNNNNNNNNNNN

6S:1
FB1

oguzdesouza
02-27-2008, 22:38
DAKİKA 67 GÖKHAN GÖNÜL'ÜN İNANILMAZ GOLÜ. CEZA SAHASINA GİRER GİRMEZ VURDU VE TOP AĞLARDA 1-1

DAKİKA 65 Volkan Yaman'dan orta Hakan yükseldi vurdu ve Volkan çizgiden çıkardı...

DAKİKA 64 Selçuk'un yerine Semih oyunda

DAKİKA 63 Gökhan Gönül'den şık hareketler ceza sahası içine girdi Aykutlu karşı karşıya Kezman'a çıkarmadı kendi vurdu ve top Aykut'ta kaldı...

DAKİKA 61 Lincoln'un topu pası Arda orta ceza sahası içinde Hakan'a gelmeden Gökhan Gönül son anda kornere attı...

DAKİKA 58 Alex-Mehmet Topal topa girdi Mehmet Topal yerde kaldı ve top Vederson'a gitti Vederson topu taça atmadı ve oyunu devam ettirdi. Galatasaray'lı futbolcular Vederson'a kızdı...

DAKİKA 57 Lincoln'den mükemmel pas. Ümit Karan'dan önce Volkan çıktı ve kurtardı....

Ak_Kelebek
02-27-2008, 22:50
FENER 9 KİŞİ KALDI

oguzdesouza
02-27-2008, 22:54
DAKİKA 83 Semih'in de kart görmesiyle sarı kart sayısı 11, kırmızı kart sayısı 2 oldu...Fenerbahçe'nin 8, Galatasaray'ın 3 sarısı var...

DAKİKA 82 Semih sarı kart gördü. Semih faulu Servet'e yaptı...

DAKİKA 81 Serkan Çalık oyunda Song çıktı Kalli de son kozlarını oynuyor...

DAKİKA 80 Maçta son 10 dakika skor 1-1

DAKİKA 79 Maçta 1-1'lik skor var Fenerbahçe 9 kişi Lugano ve Gökhan kırmızı kart gördü...

DAKİKA 77 Gökhan kendine verilen topu almadı ikinci topa yönelince hakem Cüneyt Çakır önce ikinci sarıyı ardından kırmızı kartı gösterdi...

http://www.tumspor.com/photos-inner/648614817.jpg

DAKİKA 76 Gökhan Gönül ikinci sarı kartını gördü ve kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Fenerbahçe sahada 9 kişi...

DAKİKA 75 Volkan Yaman müsait pozisyonda sert vurdu araya savunma girdi...

Parantez
02-27-2008, 23:10
maç bittti mi

RDönmezs
02-27-2008, 23:12
yazıklar olsun hakem sana tam bir şerefsiz çıktın köpek herif çocuk oyuncağına dönderdin önüne gelene kart verdin sahada adam bırakmadın.. >:(

Parantez
02-27-2008, 23:13
maç bittti mi

ANLAŞILAN BİTMİŞ SİZDEN SES YOK.. :)
GEÇMİŞ OLSUN BİR DAHAKİ SEFERE ARTIK ::)

oguzdesouza
02-27-2008, 23:21
Helal olsun gsye 12 kişiyle zor olsa da yendiler.

Özellikle sahanın yıldızı hakemdi.Çok etkiliydi bence 3 tane kırmızı kartı rahatça hiç kasmadan çıkarıverdi.Her halde Lincoln'ü de süs olsun diye attı.

>:( >:( >:(

oguzdesouza
02-27-2008, 23:22
maç bittti mi

ANLAŞILAN BİTMİŞ SİZDEN SES YOK.. :)
GEÇMİŞ OLSUN BİR DAHAKİ SEFERE ARTIK ::)

size de

RDönmezs
02-27-2008, 23:26
Helal olsun gsye 12 kişiyle zor olsa da yendiler.

Özellikle sahanın yıldızı hakemdi.Çok etkiliydi bence 3 tane kırmızı kartı rahatça hiç kasmadan çıkarıverdi.Her halde Lincoln'ü de süs olsun diye attı.

>:( >:( >:(
aynen şerefsiz olurmu bi hakem bari maçı tatil etseydin gs kayseri çıkarda bi güzel okşarlar inş kupayıda anadolu takımı alır..

CeVHeR
02-27-2008, 23:26
Böyle adice bir maçtan sonra sevinebilen Galatasaray taraftarını ayakta alkışlıyoruz...
Böyle adice bir maç yönettiği için hakemi ayakta alkışlıyoruz...
Hakem, çıkarttığı sarı-kırmızı kartlarla her ne kadar Fenerbahçeli kralları kendi takımna çekmeye çalışsada beceremediği için, Krallarımızı harbiden ayakta alkışlıyoruz.
Adice ve şerefsizce alınmış bir Türkiye Kupası' ndansa daha 70 sene kupa almamayı tercih ederiz...

oguzdesouza
02-27-2008, 23:33
Böyle adice bir maçtan sonra sevinebilen Galatasaray taraftarını ayakta alkışlıyoruz...
Hakem, çıkarttığı sarı-kırmızı kartlarla her ne kadar Fenerbahçeli kralları kendi takımna çekmeye çalışsada beceremediği için, Krallarımızı harbiden ayakta alkışlıyoruz.
Adice ve şerefsizce alınmış bir Türkiye Kupası' ndansa daha 70 sene kupa almamayı tercih ederiz...

ahhh abi ahhh çıldırtcak bu hakemlerr >:( >:(

Mcht_Ln
02-27-2008, 23:35
Bu gece ki maçı daha öncede izlemiştik.O zmn nerdeydiniz?Hani bize 5 kart çıkmıştı kırmızısından.Sanki hakem maçı bize verdi alın sizin olsun dedi.Maçı izleyin yorum yapın.O kartlarda hata yoktu!İyi izleyin.Uefa'da olsaydı aynı manzara, sahada adam kalmamıştı hiç kusura bakmayın!!!

Ve biraz daha üslübunuza dikkat edin buraya yakışmıyor!

CeVHeR
02-27-2008, 23:36
Hiçbirşeye yanmıyorumda bizim Gökhan' ımızdan ne istedi o şerefsiz. Attığı gol CüneyİT' in o kadar zoruna gitti ki, top toplayıcı çocuğun yaptığından dolayı çocuğa kırmızı kart verdi. Sevinin Aslan!!!lar, siz bizi ancak böyle yenersiniz...

Bileğinizin hakkıyla yenemezsiniz bizi...

CeVHeR
02-27-2008, 23:38
Bu gece ki maçı daha öncede izlemiştik.O zmn nerdeydiniz?Hani bize 5 kart çıkmıştı kırmızısından.Sanki hakem maçı bize verdi alın sizin olsun dedi.Maçı izleyin yorum yapın.O kartlarda hata yoktu!İyi izleyin.Uefa'da olsaydı aynı manzara, sahada adam kalmamıştı hiç kusura bakmayın!!!

Ve biraz daha üslübunuza dikkat edin buraya yakışmıyor!

Sen Gökhan' ın yediği kırmızı karta haklı diyebiliyorsan, futbolu bırak beşeri münasebetlerden hiçbirşey anlamıyorsun demektir...
Galatasaray' lı futbolcuların yaptığı tahriklere kert vermeyen hakemede ağzını açıpğ tek laf edemiyorsan yazıklar olsun sana...

Mcht_Ln
02-27-2008, 23:39
Anlıyorum sinirlisin.Ben daha bişey yazmayacam.Yoksa hakarete varacak.

RDönmezs
02-27-2008, 23:41
ağzına sağlık abim...

CeVHeR
02-27-2008, 23:43
Sizin Türkiye' ye yıldız diye tanıttığınız, göklere çıkarttığınız Lincoln denen şahsiyetsiz de oğlan çıktı çok afedersiniz...
O kadar delikanlı ki kendi mabedin de Volkan' dan tekme yemiş kediler gibi ciyaklayarak ve koşarak hakemin arkasına kaçtı...
O sahne unutulmaz... Lincoln önde Volkan arkada...

RDönmezs
02-27-2008, 23:44
Hiçbirşeye yanmıyorumda bizim Gökhan' ımızdan ne istedi o şerefsiz. Attığı gol CüneyİT' in o kadar zoruna gitti ki, top toplayıcı çocuğun yaptığından dolayı çocuğa kırmızı kart verdi. Sevinin Aslan!!!lar, siz bizi ancak böyle yenersiniz...

Bileğinizin hakkıyla yenemezsiniz bizi...
aynen abim top toplayıcı çocuk gökhanın elinde top olmasına rağmen atuyor kabak bize patlıyor.. >:(
diyorum GS böle tarih yazıor ama bunun ligide var görüşcez sizle..

RDönmezs
02-27-2008, 23:45
Sizin Türkiye' ye yıldız diye tanıttığınız, göklere çıkarttığınız Lincoln denen şahsiyetsiz de oğlan çıktı çok afedersiniz...
O kadar delikanlı ki kendi mabedin de Volkan' dan tekme yemiş kediler gibi ciyaklayarak ve koşarak hakemin arkasına kaçtı...
O sahne unutulmaz... Lincoln önde Volkan arkada...
abi sen bitanesin..
iyi geçirdi volkan tekmeyi deli ettiler artık çirkefler

parabol
02-27-2008, 23:54
Hop dedik ya sakin biraz...hakaretler havada uçuşmuş yakısıyor mu ama......

Arkadaşlar devlet meselelerınde bu kadar sınırlendıgınızı görmedim valla oyun bu canım alt yarafı...

CeVHeR
02-28-2008, 00:06
Bu konuya daha yorum yapmayacağım ( tabii ki tahrik olmazsa )... Biri cevap verirse kalbini kıracağım ve bunu istemem...
İnşallah biz de birgün Galatasaray' ın Fenerbahçe' yi bileğinin hakkıyla yendiği günleri görürüz...

RDönmezs
02-28-2008, 00:07
Bu konuya daha yorum yapmayacağım ( tabii ki tahrik olmazsa )... Biri cevap verirse kalbini kıracağım ve bunu istemem...
İnşallah biz de birgün Galatasaray' ın Fenerbahçe' yi bileğinin hakkıyla yendiği günleri görürüz...
inş abi inş ama o biraz zor..

parabol
02-28-2008, 00:14
SPORDA KARDEŞLİK
HELE DE AKFORUMDA

CeVHeR
02-28-2008, 00:16
SPORDA KARDEŞLİK
HELE DE AKFORUMDA

Uyarın için teşekkürler... Yalnız biz birbirimizi kırmayız diye ümit ediyorum ve inanıyorum...

Beritan
02-28-2008, 00:20
CÜMLETEN GEÇMİŞ OLSUN

YavuzSultanSelim
02-28-2008, 00:28
yuh diyorum size ya ne bu haliniz

Sukût-u_Hayal
02-28-2008, 00:28
Fenerbahçe'li arkadaşlar geçmiş olsun.... Beşiktaş 'da elenmiş... Türkiye Kupasının sahibi artık belli.......... ::)

TEBRİKLER ASLANLAR...........

parabol
02-28-2008, 00:34
Şimdi nusret gelicek susun ama artık yahu yeter...

Beritan
02-28-2008, 00:37
[size=20pt][b]nusret....janothan...oğuz...alp..
nerdesiniz....

CeVHeR
02-28-2008, 00:42
Biz her zaman buradayız... Ama böyle seviyesiz ve adi bir maç için ben kendi adıma konuşmama kararı aldım... Sizin sevinmeye yüzünüz tutuyor ya bize eyvallah demek düşer...

YavuzSultanSelim
02-28-2008, 00:43
kendi aramızda da böleysek ohooo ne ala düşmanlarımıza

RDönmezs
02-28-2008, 00:43
Sen oyna dilber alem FENERBAHÇEYİ izler..

Beritan
02-28-2008, 00:44
Biz her zaman buradayız... Ama böyle seviyesiz ve adi bir maç için ben kendi adıma konuşmama kararı aldım... Sizin sevinmeye yüzünüz tutuyor ya bize eyvallah demek düşer...

kılıf bulmayınız lütfen....yenildiniz bari tebrik etmesinide bilin ama......ayıp bu tavır size yakışmıyo ;)

CeVHeR
02-28-2008, 00:44

Olayı farklı mecralara çekmeyelim lütfen...

YavuzSultanSelim
02-28-2008, 00:46

Olayı farklı mecralara çekmeyelim lütfen...

bir spor olayı için tartışma lüksümüz yok nusret

CeVHeR
02-28-2008, 00:47

kılıf bulmayınız lütfen....yenildiniz bari tebrik etmesinide bilin ama......ayıp bu tavır size yakışmıyo ;)

Yahu yazmıyacağım diyorum ama tutamıyorum kendimi...
Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil. FUZULİ...
Sizi niye tebrik edelim. Tebrik edilecek bir kişi var oda CüneyİT Çakır...
Siz de haklısınız ama sanki sırtında Galatsaray forması vardı...
Edep yahu......

YavuzSultanSelim
02-28-2008, 00:49
peki nusret hatalarını söle bana lütfen çok merak ettim.

CeVHeR
02-28-2008, 00:50
peki nusret hatalarını söle bana lütfen çok merak ettim.

Ben bu mesajdan sonra harbiden susuyorum. Bu kadar olmaz, olmamalı...

parabol
02-28-2008, 00:51
Yok yok söylemesin...Arkadaşlar valla olmuyor ama oynandı bitti tartışma kapansın hadı...

Aslanları tebrik edelim...

Ama kanaryalarında haklılık payı vardı bir yerde diyelim...

susalım....

YavuzSultanSelim
02-28-2008, 00:51
ya sölesinler diyorum işte konuşalım. herşeyde konuşarak anlaşmamız var. bütün arkadaşlara sordum fenerli olanlara söleyin hakem hatalarını diye hiçkimse ağzını açmadı. Allah aşkına söleyin ya

Sukût-u_Hayal
02-28-2008, 00:54
ya sölesinler diyorum işte konuşalım. herşeyde konuşarak anlaşmamız var. bütün arkadaşlara sordum fenerli olanlara söleyin hakem hatalarını diye hiçkimse ağzını açmadı. Allah aşkına söleyin ya
gerçekten ya ben maçın tekrarını izledim ... sadece Gökhan'ın taç atışı sırasın da gösterilen sarı kart biraz ağır, Selçuk Lugano ve özellikle Volkan'a gösterilen kartlar çok doğru....

CeVHeR
02-28-2008, 00:55

Son söz... Sen kör müsün??? ( kaçıncı son oldu ben de bilmiyorum ama ağır tahrik var... )

YavuzSultanSelim
02-28-2008, 00:57

Son söz... Sen kör müsün??? ( kaçıncı son oldu ben de bilmiyorum ama ağır tahrik var... )

ben tahrik görmüyorum. sadece konuşalım diyorum. dediklerimi bi daha oku istersen. sanırım hale de kör ;)

RDönmezs
02-28-2008, 01:03
gerçekten ya ben maçın tekrarını izledim ... sadece Gökhan'ın taç atışı sırasın da gösterilen sarı kart biraz ağır, Selçuk Lugano ve özellikle Volkan'a gösterilen kartlar çok doğru....
volkana gösterilen kart nasıl doğru bee objektif ol beee
lincoln denen o herif volkana ana avrat bacısına küfür ettiğini söyledi ve orda sinirlenip tekme attığını söyledi..

YavuzSultanSelim
02-28-2008, 01:04
tamam olabilir biz duymadık öle bir küfrü atmış olabilir.

dikkat edersen Lincoln'de kırmızı gördü neresi yanlış?

Sukût-u_Hayal
02-28-2008, 01:04
lincoln denen o herif volkana ana avrat bacısına küfür ettiğini söyledi ve orda sinirlenip tekme attığını söyledi..
sen ordamıydın nerden duydun almanca yada portekizcemi biliyorsun yada dudak mı okuyorsun yapma ALLAH aşkına... Bu kadar basit bir bahane olamaz ........

YavuzSultanSelim
02-28-2008, 01:06
ya zaten etmiş olsa bile. o da atıldı oyundan adil bir şekilde. nesi var bunun yaa

tozkaldiran
02-28-2008, 01:06
ben maçı izleyemedim izlemekte istemedim çünkü böyle birşey olacağını tahmin ettiğim için izleyemediğim hayırlısı oldu aynı şeyi biz geçen yıl sekiztaş maçında da yaşamadık mı ? daha ne konuşuyoruz ve ya konuşuyorsunuz kupanız hayırlı olsun ne kadar da hakkınız olmasada...
fazla söze gerek yok ANLAYAN ANLAR kalplerinizi sakın kırmayın sonra üzülürsünüz....
son söz Sayın Nİhat ÖZDEMİR'in
“Bu tip hakemler Türk futbol tarihinden silinmelidir”
İkinci Başkanımız Nihat Özdemir, Galatasaray-Fenerbahçe maçını yöneten hakem Cüneyt Çakır'ın maçı resmen katlettiğini, yeni seçilen Türkiye Futbol Federasyonu yönetimine büyük iş düştüğünü belirterek, "Bu tip hakemler Türk futbol tarihinden silinmelidir" dedi.
Galatasaray'la oynadığımız ve hakem Cüneyt Çakır'ın gösterdiği kartlar sonucu 8 kişi tamamladığımız maç sonrası İkinci Başkanımız Nihat Özdemir canlı yayında bir açıklama yaptı. Nihat Özdemir, "Bugün Türkiye'nin gözü bu maçtaydı. Maçın başından sonuna kadar, maç hakem tarafından resmen katledildi. Hakem, maçı seyredenlerde hiç zevk bırakmadı. Herkesi sinir küpü haline getirdi. Fortis Türkiye Kupası'nın lezzetini kaçırdı. Lugano'nun gördüğü ilk sarı kart haksızdı. Gökhan taç atarken, top toplayıcı ona doğru bir top daha attı ve Gökhan ikinci sarıdan kırmızı kart gördü. Maçta daha sonra aynısını Alex, yaptı, hakem ona kart göstermedi. Volkan'ın yaptığı hareketi tasvip etmiyorum ama, Lincoln kalecimize küfür etti. Oyuncular tartışırken, hakem araya girmeye çalıştı. Türkiye Futbol Federasyonu'nun başına yeni bir yönetim geldi. Geçen sene bizim bu kupadan nasıl elendiğimizi herkes biliyor. Burada da aynı tip hakem kararlarıyla yenildik ve kupadan elendik. Bu tip hakemler, Türk futbol tarihinden silinmelidir. Yeni seçilen Türkiye Futbol Federasyonu'na büyük görev düşüyor. Bu hakemlerle hiçbir yere varılamaz. Maçta zevk alınacak nokta bırakmadı. Üzüntü ve hicap duyuyorum. Elenmemize değil de bu olanlara üzülüyorum" diye konuştu.

YavuzSultanSelim
02-28-2008, 01:08
ya nihat özdemirinde kim olduğunu biliyor herkes :D

tozkaldiran
02-28-2008, 01:12

bilse ne olacak gerçekleri konuşuyor neresi yanlış ya da yalan... ağzınız kulaklarınıza varır artık hakkınız olmayan bir maç aldınız ve hala konuşuyorsunuz utanmıyormusunuz insanın yüzü kızarır bunları konuşmaya yarın dışarı nasıl çıkacaksınız da gezeceksiniz sokakta...biz feneri eledik diye sevinin bakalım bu kadar mağrur olmayın sizden büyük Allah var......

Sukût-u_Hayal
02-28-2008, 01:14

bilse ne olacak gerçekleri konuşuyor neresi yanlış ya da yalan... ağzınız kulaklarınıza varır artık hakkınız olmayan bir maç aldınız ve hala konuşuyorsunuz utanmıyormusunuz insanın yüzü kızarır bunları konuşmaya yarın dışarı nasıl çıkacaksınız da gezeceksiniz sokakta...biz feneri eledik diye sevinin bakalım bu kadar mağrur olmayın sizden büyük Allah var......

abartma ....

Galatasaray bu maçı bileğin hakkı ile kazandı mağlubiyete kılıf aramayın... 2 golü de hakem mi attı ? emin ol yarın dışarı çıkıp gururla gezicez.....

YavuzSultanSelim
02-28-2008, 01:16
evet kim olduğunu adım gibi biliyorum. kaç kere içeri girip sonradan çıktığını da biliyorum. kime çalıştığını da biliyorum.

bu arada biraz maçı izle. ondan sonra konuşalım istersen

tozkaldiran
02-28-2008, 01:18

abartma ....

Galatasaray bu maçı bileğin hakkı ile kazandı mağlubiyete kılıf aramayın... 2 golü de hakem mi attı ? emin ol yarın dışarı çıkıp gururla gezicez.....

bizim mağlubiyete kılıf aradığımız yok ama sizin minareye aradığınız var goleri hakem mi attı yok ben geldim sahaya bi onu attım bi bunu attım yoksa biri onları başka bi yere mi ışınladı sahada 10 kişi cincona gol atıyor o da gol atanı atıyor daha ne yapsın cüneyt çakır görevini yaptı daha ne olacak utanın siz en iyisi zeytinyağı ticaretine girin... ;)

Sukût-u_Hayal
02-28-2008, 01:20
Gerçekten arkadaşım önce maçı izle görmeden konuşma..

tozkaldiran
02-28-2008, 01:21
evet kim olduğunu adım gibi biliyorum. kaç kere içeri girip sonradan çıktığını da biliyorum. kime çalıştığını da biliyorum.

bu arada biraz maçı izle. ondan sonra konuşalım istersen

kaç kere girerse girsin burda yaptığı işleri konuşmuyoruz söylediği şeyleri konuşuyoruz içeri girdi diye sen birinin düşüncelerini ve ya doğru söylediklerini yargılayamazsın... BAŞBAKANIMIZ DA girdi o zaman onun söyledikleri de mi yalan ... bilmeden ve suçluluğun verdiği şeylerle nasıl üste çıkarız nasıl bu işten sıyrılırız diye habire çabalıyorsunuz burası batak çabalamayın batarsınız....

tozkaldiran
02-28-2008, 01:26
Gerçekten arkadaşım önce maçı izle görmeden konuşma..

nesini izleyeceğim bu vakitten sonra izleyip günahamı gireyim... işte ben bu yüzden bakmak istemedim böyle olacağını tahmin ettiğim için....

nar
02-28-2008, 01:29
Bu maçı izlerken aklıma geçmiş zamanda dört kırmızı kart yiyip büyük hezimet yaşadığımız maç geldi.Acısı,sızısı falan oluyor ama geçer(tecrübeyle sabittir) ;)
Hakem bana göre de bazı kararlarda haksızdı fakat Volkan'ın atılmasını haksız bulmak üzgünüm ama futboldan anlamamaktır.Bence bir daha izlemekte fayda var.
Ayrıca o pozisyon çok komikti.Kocaman bir Volkan küçücük bir Linkoln(boyutları tabii).Biri kaçıyor diğeri kovalıyor.Tom and Jerry gibi.Tabii Linkoln'un jerry kadar masum olduğuna inanmasamda :(

Bu arada Galatasaray'lıyım :D Şimdi anlaşılmaz falan belirteyim dedim.

Sukût-u_Hayal
02-28-2008, 01:30
Maçı izlemeden bu kadar kesin fikirli olma bence .Neden sadece fenerbahçe'nin kaybettiği maçlar sonrasın da hakem hataları tartışılıyor.. ayrıca bu maç da o kadar bariz bir hakem hatası da yok .....

Sukût-u_Hayal
02-28-2008, 01:32
Bu maçı izlerken aklıma geçmiş zamanda dört kırmızı kart yiyip büyük hezimet yaşadığımız maç geldi.Acısı,sızısı falan oluyor ama geçer(tecrübeyle sabittir) ;)
Hakem bana göre de bazı kararlarda haksızdı fakat Volkan'ın atılmasını haksız bulmak üzgünüm ama futboldan anlamamaktır.Bence bir daha izlemekte fayda var.
Ayrıca o pozisyon çok komikti.Kocaman bir Volkan küçücük bir Linkoln(boyutları tabii).Biri kaçıyor diğeri kovalıyor.Tom and Jerry gibi.Tabii Linkoln'un jerry kadar masum olduğuna inanmasamda :(

Bu arada Galatasaray'lıyım :D Şimdi anlaşılmaz falan belirteyim dedim.
gerçekten ya çok komik bir görüntüydü biri kovalıyor diğeri kaçıyor... ayrıca lincoln volkan'a küfür ettiği için saldırdı deniliyor peki o tekme ne ?

tozkaldiran
02-28-2008, 01:37
biz volkanın yaptığını tartışmıyoruz biz hakemin yaptığını tartışıyoruz volkan cezasını görmüştür bu doğrudur ama siz hala hakemi savunuyorsunuz...

Sukût-u_Hayal
02-28-2008, 01:40
biz volkanın yaptığını tartışmıyoruz biz hakemin yaptığını tartışıyoruz volkan cezasını görmüştür bu doğrudur ama siz hala hakemi savunuyorsunuz...
eee hakem doğru karar vermiş o zaman ....sorun ne diğer kartlarda da hakem hatası yok... bunun dışın da benim görmediğim başka bir olay mı oluştu ? ayrıca hakem kartları sadece fenerbahçeye çıkarmadı lincoln de kırmızı kart gördü haftaya derbide yok biz de o zaman hakemi haklı olduğu halde suçlayalım....

Gölge
02-28-2008, 01:44
Hatice'ye değil neticeye bakmak lazım 2-1 f5'li çok bilmiş arkadaşlar özellikle nusret kardeşim geçmiş olsun bir daha ki seneye artık ... :D

tozkaldiran
02-28-2008, 01:45
anlamıyorsunuz anlamak istemiyorsunuz size söyleyecek birşeyim yok artık..

RDönmezs
02-28-2008, 01:46
sen ordamıydın nerden duydun almanca yada portekizcemi biliyorsun yada dudak mı okuyorsun yapma ALLAH aşkına... Bu kadar basit bir bahane olamaz ........
al oku bunu okuda gör..

http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=302894

Sukût-u_Hayal
02-28-2008, 01:48
al oku bunu okuda gör..

eee ben burda lincoln'ün volkana küfrettiğini gösteren birşey göremedim... Volkan'ın açıklaması o şekilde .. peki diyelim lincoln gerçekten Türkçe'yi çok iyi öğrendi küfür de etti ( derbi maçların da sık sık küfürleşmeler olur bu ilk değil) Volkan'ın hareketleri ne kadar doğru ?

CeVHeR
02-28-2008, 01:51
Futbolun içinde özellikle burada yeni yeni şeyler görmeye şaşkınlıklar içinde devam ediyorum. İlk defa futbol hayatımda top toplayıcı çocuğun hakeme kırmızı kart gösterttirdiğini gördüm. Gökhan elinde top varken diğer topu nasıl eline alacak? Bilmiyorum eğitildi mi bu top toplayıcı çocuklar, mutlaka eğitilmiştir. Gökhan gibi yetenekli, parlayan bir yıldız, içinde kötülük olmayan, maçı kötüleştirecek kafasında hiçbir şey olmayan, takımını kötüye sürükleyecek bir şey kafasından bile geçmeyen oyuncu bir tane insan tarafından oyundan atılıyor. Demek ki bunu da görecekmişiz. Anlamaya çalışıyorum fakat anlayamıyorum. İlk defa top toplayıcının bir futbolcuyu kırmızı kartla oyundan attırdığını görüyorum. Benim düşündüğüm şey. Gökhan bir kere çok güzel çalımlar atarak pozisyona girdi, olmadı. Daha sonra benzerini yaptı ve gol attı. Maç onun adına harika gidiyorken bir an önce bu oyuncuyu dışarı çıkarayım da bu oyuncu bana sıkıntı yaratmasın gibi bir düşünce oluşmuş olabilir

...ARTHUR ZİCO...

RDönmezs
02-28-2008, 01:53
al oku bunu okuda gör..

eee ben burda lincoln'ün volkana küfrettiğini gösteren birşey göremedim... Volkan'ın açıklaması o şekilde .. peki diyelim lincoln gerçekten Türkçe'yi çok iyi öğrendi küfür de etti ( derbi maçların da sık sık küfürleşmeler olur bu ilk değil) Volkan'ın hareketleri ne kadar doğru ?
bana lami cimi yapma okudunmu haberi aksini ıspatlasın lincoln denen herif öle yağma yok..
o küfürleri edecek volkanda aferim diyecek iyi geçirdi tekmeyi helal olsun..

Gölge
02-28-2008, 01:54
Volkan
Galatasarayı tebrik ederim.
Milli takımın kalesinide kime emanet ettiğmizi bir sorgulamamız lazım. fair play adına ...

RDönmezs
02-28-2008, 01:55
Futbolun içinde özellikle burada yeni yeni şeyler görmeye şaşkınlıklar içinde devam ediyorum. İlk defa futbol hayatımda top toplayıcı çocuğun hakeme kırmızı kart gösterttirdiğini gördüm. Gökhan elinde top varken diğer topu nasıl eline alacak? Bilmiyorum eğitildi mi bu top toplayıcı çocuklar, mutlaka eğitilmiştir. Gökhan gibi yetenekli, parlayan bir yıldız, içinde kötülük olmayan, maçı kötüleştirecek kafasında hiçbir şey olmayan, takımını kötüye sürükleyecek bir şey kafasından bile geçmeyen oyuncu bir tane insan tarafından oyundan atılıyor. Demek ki bunu da görecekmişiz. Anlamaya çalışıyorum fakat anlayamıyorum. İlk defa top toplayıcının bir futbolcuyu kırmızı kartla oyundan attırdığını görüyorum. Benim düşündüğüm şey. Gökhan bir kere çok güzel çalımlar atarak pozisyona girdi, olmadı. Daha sonra benzerini yaptı ve gol attı. Maç onun adına harika gidiyorken bir an önce bu oyuncuyu dışarı çıkarayım da bu oyuncu bana sıkıntı yaratmasın gibi bir düşünce oluşmuş olabilir

...ARTHUR ZİCO...
Anlamazlar bunlar anlamaz boşa yorma kendini zico lige dönelim şampiyon kim göreceğiz..
bu kadar ucuz maç olduğunu ilkkez gördüm..

tozkaldiran
02-28-2008, 01:56
yok ya ben olacağım orda bana küfür edecek ağzını burnunu kırarım... ne annesi tanır ne de babası...

Sukût-u_Hayal
02-28-2008, 01:57
al oku bunu okuda gör..

bana lami cimi yapma okudunmu haberi aksini ıspatlasın lincoln denen herif öle yağma yok..

bu cümleden sonra söyleyecek bir şeyim yok sizin futbol anlayışınız buysa ben pes ediyorum... lincol'ne de kart çıktı unutma ;)

neyse arkadaşlar futbol sadece bir oyun yenmekde var yenilmek de ... bu oyun uğruna bir birimizi kırmayalım fenerbahçeli arkadaşlar hakkınızı helal edin.. İYİ GECELER....

RDönmezs
02-28-2008, 02:00
al oku bunu okuda gör..

bu cümleden sonra söyleyecek bir şeyim yok sizin futbol anlayışınız buysa ben pes ediyorum... lincol'ne de kart çıktı unutma ;)

neyse arkadaşlar futbol sadece bir oyun yenmekde var yenilmek de ... bu oyun uğruna bir birimizi kırmayalım fenerbahçeli arkadaşlar hakkınızı helal edin.. İYİ GECELER....
Artık hakem baktıki 11 e 8 maç olmaz lincolnde çıksın gerek yoktu oyunda kalsaydı gs liler kendi arasında oynardı adam koymadıki sahada..
yenmek, yenilmek var futbolda ama böle yenilmek yenmek olmaz ellerinizi vicdanınıza koyun ve diyin hakem katletti izlediniz maçı bukadar körü körüne bağlanmayın gerçekçi olun..

Gölge
02-28-2008, 02:01
http://image.haber7.com/haber/104931.jpg

CeVHeR
02-28-2008, 02:04
Lincoln ana avrat küfür etsin, Volkan susmadı diye kötü olsun. ( fair play adına )
Gökhan sahanın en centilmen ve kibar oyuncusu; sırf gol atıp maçı çevirip takımını ateşledi diye oyundan atılsın,Gökhan suçlu olsun... Ayıp yahu...
Madem ki ; Gökhan'ın elinde bir top varken ikincisini tutamadı diye kırmızı kart verdin. Aynı şeyi iki dakika sonra Alex' de yaptı. Neden veremedin? Yemedi mi?
Maç 1-0 iken Galatasaray' lılar maçı soğuttuklarından dolayı neden bir sarı kart bile görmediler de maç 1-1 olunca bizim 10 tane futbolcumuz sarı kart yedi...
Galatasaray' lı futbolcular her pozisyonda Lugona' da kat be kat fazla itiraz etmelerine ramen bir sarı kart bile yemediler de, bizimkiler paso sarı kart yedi...
Galatasaraylı futbolcu sakatlandı diye durmayan Wedersona saldıran Galatasaraylı futbolcular neden kart yemedi veya oyun durduğu gibi iyileşen o futbolcu neden bir uyarı bile almadı...
O lincoln denen şahsiyetsizin yıldızlığı yerlerde sürünmek mi? Futbol oynamak, futbolda yıldızlaşmak bu kadar basit değil. Lincoln Volkan' ın korkusuyla yarın valizini toplayıp Brezilya' ya pardon Almanya' ya gider. Nereliydi bu ya. Bir ara da Türk olacaktı... Her neyse soyu da belli değil...

RDönmezs
02-28-2008, 02:07
Lincoln ana avrat küfür etsin, Volkan susmadı diye kötü olsun. ( fair play adına )
Gökhan sahanın en centilmen ve kibar oyuncusu; sırf gol atıp maçı çevirip takımını ateşledi diye oyundan atılsın,Gökhan suçlu olsun... Ayıp yahu...
Madem ki ; Gökhan'ın elinde bir top varken ikincisini tutamadı diye kırmızı kart verdin. Aynı şeyi iki dakika sonra Alex' de yaptı. Neden veremedin? Yemedi mi?
Maç 1-0 iken Galatasaray' lılar maçı soğuttuklarından dolayı neden bir sarı kart bile görmediler de maç 1-1 olunca bizim 10 tane futbolcumuz sarı kart yedi...
Galatasaray' lı futbolcular her pozisyonda Lugona' da kat be kat fazla itiraz etmelerine ramen bir sarı kart bile yemediler de, bizimkiler paso sarı kart yedi...
Galatasaraylı futbolcu sakatlandı diye durmayan Wedersona saldıran Galatasaraylı futbolcular neden kart yemedi veya oyun durduğu gibi iyileşen o futbolcu neden bir uyarı bile almadı...
O lincoln denen şahsiyetsizin yıldızlığı yerlerde sürünmek mi? Futbol oynamak, futbolda yıldızlaşmak bu kadar basit değil. Lincoln Volkan' ın korkusuyla yarın valizini toplayıp Brezilya' ya pardon Almanya' ya gider. Nereliydi bu ya. Bir ara da Türk olacaktı... Her neyse soyu da belli değil...
Soysuz abi soyu yok..

RDönmezs
02-28-2008, 02:07
http://img260.imageshack.us/img260/9613/gsfbfortisskormanset3hgob6.jpg

tozkaldiran
02-28-2008, 02:09
bosverin arkadaslar fazla ileriye gitmeyelim lütfen kizmaya degmez artik bu vakitten sonra...

Gölge
02-28-2008, 02:11
Fener Kupayı Aldığında

1982'deki son kupadan sonra, Fenerbahçe taraftarının;
- Renkli televizyondan Türkiye Kupası’nı aldıkları töreni izleyemediğini,
- İnternette kupa zaferi kutlayamadığını,
- Türkiye Kupası’nı kazandıklarını SMS ile eşe dosta haber veremediğini,
- Özel TV ve Radyo kanallarından "Türkiye Kupası’nı Fenerbahçe kazandı" anonsunu dinleyemedigini,
- 3 cumhurbaşkanı, 15 hükümet görmelerine rağmen hâlâ Türkiye Kupası göremediğini biliyor muydunuz?

25 senede neler oldu neler, sadece Fenerbahçe Türkiye Kupası’nı alamadı!

:D :D :D :D :D

CeVHeR
02-28-2008, 02:16
Fener Kupayı Aldığında

1982'deki son kupadan sonra, Fenerbahçe taraftarının;
- Renkli televizyondan Türkiye Kupası’nı aldıkları töreni izleyemediğini,
- İnternette kupa zaferi kutlayamadığını,
- Türkiye Kupası’nı kazandıklarını SMS ile eşe dosta haber veremediğini,
- Özel TV ve Radyo kanallarından "Türkiye Kupası’nı Fenerbahçe kazandı" anonsunu dinleyemedigini,
- 3 cumhurbaşkanı, 15 hükümet görmelerine rağmen hâlâ Türkiye Kupası göremediğini biliyor muydunuz?

25 senede neler oldu neler, sadece Fenerbahçe Türkiye Kupası’nı alamadı!

:D :D :D :D :D

Daha önce de dediğim gibi, böyle adice alınmış bir kupadansa 70 sene daha Türkiye Kupasını almayalım... Biz de yüz var, biz de gurur var...
Ama siz bunları anlamazsınız. Ankaragücü' nü 8-0 yenip averajla şampiyon olduğunuz da Beşiktaş' ın o zaman ki başkanı çıkıp dedi ki; şaibeli bir şampiyonluktansa şerefli bir ikinciliği tercih ederim... Bu bile koymamıştı size. O yüzden artık normal karşılıyoruz...

Gölge
02-28-2008, 02:16
http://www.ezikfb.com/graphic/ezikfb315.jpg

YavuzSultanSelim
02-28-2008, 02:18
ya çok komik bu zico. Alex'e göstermedi orda kartı diyo hangi maçı izledi acaba :D :D :D ;D

CeVHeR
02-28-2008, 02:19
Siz kendi lekelerinizi, başka takımlara sürdüğünüz fotomontaj oyunlu lekelerle bastırmaya çalışarak, aklınız sıra vicdanınızı rahatlatırsınız...

CeVHeR
02-28-2008, 02:21
ya çok komik bu zico. Alex'e göstermedi orda kartı diyo hangi maçı izledi acaba :D :D :D ;D

Bak kardeşim yazdıklarımı iyi oku....
Ben Alex kart görmedi demedim....
Gökhan' ın yaptığı hareketin aynısını yaptı, o pozisyonda kart görmedi dedim...
Şimdi bir düşün bakalım, hangimiz hangi maçı seyretmiş...

Gölge
02-28-2008, 02:22
http://www.galatasaray.org/images/home/back_684.jpg

YavuzSultanSelim
02-28-2008, 02:23
Dakika 88: Alex zaman geçirdiği için sarı kart gördü.

o pozisyonda gördü. tacı kullanmayı geciktirdi. topu aldı sonra kullandı. bence sen izlememişsin

CeVHeR
02-28-2008, 02:28
Dakika 88: Alex zaman geçirdiği için sarı kart gördü.

o pozisyonda gördü. tacı kullanmayı geciktirdi. topu aldı sonra kullandı. bence sen izlememişsin

Arkadaşım ben mi anlatamıyorum sen mi anlamıyorsun. Gökhan neden 2. sarı kartı yedi.Top toplayıcı çocuğun attığı topu değil de, kendisine daha yakın olan yerdeki topu aldığı için...
Bu karttan 2 dakika sonra yine top toplayıcı çocuk Alex' e topu attı, Alex eğildi o topu almadı ve yerdeki topu aldı ve burada kart görmedi...
Daha sonra ki taçda da oyunu soğuttuğu için sarı kart gördü...

YavuzSultanSelim
02-28-2008, 02:31
2 dk sonra görmedi ama pozisyon olduğu zaman bu taç olayı. hatta uzak köşedeydi o zmn gördü sarıyı. bende onu diyorum nusret kardeşim :)

Gölge
02-28-2008, 02:35
febeşler mağlup oldukları bütün maçlara mazeret bulurlar.bu hakem febeşin GS yi 4-0 yendiği maçın hakemiydi hatırlatalım.Şimdi 26. senede ne yapacaksınız onu hesaplayın.25 senedir hakemler yüzünden mi elendiniz kardeşim.Galatasaray yarı finali hakeden taraftı ve öylede oldu.Hepinize geçmiş olsun ...boş traş laflar etmeyi bırakalım önümüzdeki maçlara bakalım ... :D

Gölge
02-28-2008, 02:40
Bahaneler hep vardır.
sene 2007 --ulusoy istifa (onun yüzünden kupa alamıyoruz)---ulusoy gider.
sene 2008---hakem istifa( ah be fenere o kırmızı kart verilir mi)---hakem gider
sene ....
.......
.......
sene 2342 -hakem robotu yapan muhendis istifa,yanlış programlamış--(mühendis gider)... :D

CeVHeR
02-28-2008, 02:41
febeşler mağlup oldukları bütün maçlara mazeret bulurlar.bu hakem febeşin GS yi 4-0 yendiği maçın hakemiydi hatırlatalım.Şimdi 26. senede ne yapacaksınız onu hesaplayın.25 senedir hakemler yüzünden mi elendiniz kardeşim.Galatasaray yarı finali hakeden taraftı ve öylede oldu.Hepinize geçmiş olsun ...boş traş laflar etmeyi bırakalım önümüzdeki maçlara bakalım ... :D

Galiba haklısın önümüze bakalım. Kimin ne olduğu Avrupa Kupa maçlarında görülüyor zaten. Tabii orada CüneyİT Çakır gibiler yok. Elin oğlu atıyor 5 tane. Sizi Türkiye Kupası' nda yolunuza devam edin. Bizim ligimiz belli... :D

YavuzSultanSelim
02-28-2008, 02:43
Sevilla elicek Fenerbahçeyi ama İnşallah eleyemez. Onlar evinde çok sağlam oynuyorlar

Gölge
02-28-2008, 02:49

Galiba haklısın önümüze bakalım. Kimin ne olduğu Avrupa Kupa maçlarında görülüyor zaten. Tabii orada CüneyİT Çakır gibiler yok. Elin oğlu atıyor 5 tane. Sizi Türkiye Kupası' nda yolunuza devam edin. Bizim ligimiz belli... :D

Yazık ya tarihinizde ilk defa bu kadar başarılı oldunuz orayı kendi liginiz zannediyorsunuz vah vah yazık size merak etmeyin 4 mart tarihinde Sevilla öldürücü vuruşu yapınca kendi liginize dönersiniz :D

Gölge
02-28-2008, 02:53
http://img.blogcu.com/uploads/antifener1_tff20basin20duyurusuat9.jpg

kabardey_06
02-28-2008, 03:03
arkadaşlar bu ne hal ??,,ak parti her alanda fanatikliğe ve aşırılığa karşıdır,lütfen yorumlarınıza dikkat ediniz,,ben bir galatasaray taraftarı olarak maçı izledim,daha doğrusu spor adına sergilenen rezaleti izledim,profesyonellikten uzak bir kör döğüşü izledim,,amatör maçlara dahi verilmeyecek çapta bir hakem izledim,,ben,,,gökhan gibi,,ileri yaşına rağmen hakan gibi,,ümit gibi yerli futbolcuların üstün performansını izledim,,yine ben,,,alex gibi,lincoln gibi,volkan gibi çirkef futbolcuları türk futbolu adına utanarak izledim,,yani başta söylediğim gibi,,futbolun dışında ne gibi rezillikler varsa en canlısından gözlerimle gördüm,,hakem bir defa hakem değildi,,hakimiyetini kaybetmiş,saha içerisinde futbolcuların maçın önemi sebebiyle hararetli olmalarını istismar ederek adeta maçı katletmiştir,,sarı kartlar ve kırmızı kartların yerinde olup olmadıkları mühim değildir,,mühim olan,sahayı yüksek gerilim hattına bağlayan hakem müsvettesinin futbolcuların hırçınlıklarına bir yerde gaz veriyor olmasıdır,,gökhanın sarı kartı varken,ikinci bir sarı karttan dolayı oyundan atılması,kural geereğidir,,ancak ikinci sarı kart akıllara zarar bir karar olmuştur,,,bir benzerini maçı izleyenler bileceklerdir,,volkan yaman yaşamıştır,,zaten hakem, volkana bu harekete benzer bir fiili işlediği için sarı kart göstermiş,,daha sonra aynısını gökhan yapınca kaçınılmaz olarak kartına müracat etmiştir,,üçüncü kez aynı olay alex eliyle sergilenmiştir,,fakat ne hikmetse alex e kart gösterilmemiştir,,ancak burada alexin sarı karta sebeb olan bu hareketi kasten yapması onun nasıl bir sporcu ahlakına sahip olduğunu göstermesi bakımından oldukça önemlidir,,yine lincoln ile volkan arasında cereyan eden hadise ,,ben sporcunun zeki çevik ve ahlaklı olanını severim sözünü bize hatırlatmalıdır,,,uzatmayayım,,maçtaki güzellik,,,,hakan şükürün müthiş çabası,,ümit karanın kurtarıcılığı,,ve gökhanın belkide sezonun en güzel golüne imza atmış olmaları,,ve bu üç futbolcununda yerli futbolcu olmaları,,gecenin güzelliği olsa gerek,,,çirkinliği hiç kuşkusuz ki,,hakemin elebaşı olduğu,,bir çok futbolcunun da iştirak ettiği futbolsuzluk,,,

Gölge
02-28-2008, 03:44
Fenerbahçe Ulusoy'u indirmek için kayıtsız destek verdiği federasyonu eleştirmeye başladı. İlerleyen haftalarda neler söylenecek çok merak ediyorum doğrusu. ... :D

Mcht_Ln
02-28-2008, 11:41
İyi ki dün gece çıkmışım.Ama söylemeden geçemeyecem.Gökhan, topçu çocuktan topu istedi.1 tane top saha içinde iken ve topçu çocuk topu attı, fakat Gökhan abisi '' usta '' edalarıyla topa çalım attı, bir nevi son kozlarını oynadı. Fakat burdaki tek yanlış hareketi, hakemin pozisyona çok yakın olmasını fark edememesiydi.Eee sonuç kaçınılmazdı.

azize
02-28-2008, 11:42
http://img186.imageshack.us/img186/1705/zuhahahacf5.gif

Ak_Kelebek
02-28-2008, 12:10
Bahaneler hep vardır.
sene ....
.......
.......
sene 2342 -hakem robotu yapan muhendis istifa,yanlış programlamış--(mühendis gider)... :D

;D :D ;D :D ;D :D ;D :D ;D

azize
02-28-2008, 12:22
Bahaneler hep vardır.
sene ....
.......
.......

;D :D ;D :D ;D :D ;D :D ;D
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

CeVHeR
02-28-2008, 14:56
İyi ki dün gece çıkmışım.Ama söylemeden geçemeyecem.Gökhan, topçu çocuktan topu istedi.1 tane top saha içinde iken ve topçu çocuk topu attı, fakat Gökhan abisi '' usta '' edalarıyla topa çalım attı, bir nevi son kozlarını oynadı. Fakat burdaki tek yanlış hareketi, hakemin pozisyona çok yakın olmasını fark edememesiydi.Eee sonuç kaçınılmazdı.

Galibiyetinizi haklı çıkarabilmek için Gökhan ' a bile çamur atabiliyorsunuz ya, gerçekten acınacak haldesiniz...

AK_Türk
02-28-2008, 15:01
Turkiye kupasi yine gitti ne zaman alcak turkiye kupasini bu fenerbahce
takimin yarisi brezilyali ondan alamiyorlar Turkiye kupasini :D

eddie
02-28-2008, 15:03
arkadaşlar fenerin bizi yendiği günler oldu.. biz de bazen onları yendik.. bu böyle sürüp gidecek.. sevincimizi abartmanın manası yok.. üzülenin de kaba ifadeler kullanmasına gerek yok... oyun sonuçta di mi ama?

oguzdesouza
02-28-2008, 18:27
Bu maçtan sonra gslilere tebrik ederim demek hiç de içimden gelmiyor.Ben bu zamana kadar gsnin bizi yendiği maçlardan sonra genelde haklı bir galibiyet aldıkları için tebrik ederdim ama bu maç çok farklı.

12 KİŞİLİK 6S'nin galibiyeti bu maç..

3 tane kırmızı kart gösteriyorsun.

İlk kırmızı kart Lugano gördü.Neymiş gözlük yaptı.Ama hakem hiç düşünmüyor ki o hareketi niye yaptı.Lugano orda gör demek istiyor.Fakat hakem kırmızı kart göstermeye o kadar meyilli ki hiç düşünmeden oyundan atıyor..

İkincisinde de maçın yıldızı Gökhan Gönül'e; Hakem baktı Fener 10 kişiyle tur atlıyacak.Bi de Gökhan Gönül gibi bir yıldız var.Nasıl atarım diye düşündü.Hiç akıl almayacak bir şekilde oyundan attı.Adam yerdeki topu almaya giderken top toplayıcı çocuğun attığı topu almadı diye oyundan atılıyor.Buna söylenecek bir söz ben bulamıyorum. ??? ???

Üçüncüsü ise Volkan'a;6s'nin sene başında yeni Hagi diye aldığı,servet döktüğü hatta Roberto Carlos'tan daha iyi dediği fakat sonra fossss çıkan 10 numarası Lincoln her halde a.l.s de olduğuna güvenerek Volkan'a ana avrat küfür etmesi.Bu hareket te zaten Lincoln'ün gerçek yüzünü gösterdi.Adam gelio utanmadan küfür edio,sonra da kız gibi kaçıo :) Oondan sonra da kalkmış Volkan bana tekme attı diyor. Güler misin ağlar mısın ? >:( Eğer yüreğin varsa gelir o sözleri maçtan sonra söylersin Lincoln >:(

İşte böyle bir maçtı bu maçın yıldızı kim diyeecek olursanız.6S'nin yeni transferi Cüneyt Çakır'dı. >:( >:(

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2008-02-27_tlg12.jpg

oguzdesouza
02-28-2008, 19:12
İşte "Korkak Tavuk " Lincoln`un Ettiği Küfürler

Galatasaray-Fenerbahçe maçının 90`ıncı dakikasına damga vuran Volkan-Lincoln kavgasına hangi sözlerin neden olduğu ortaya çıktı.. Ümit Karan`ın Galatasaray`ı 2-1 öne geçiren golünden sonra iki futbolcu arasında top kavgasıyla başlayan tartışma, önce küfürleşmeye, daha sonra da Fenerli kalecinin rakibine saldırması ile doruk noktasına çıkmıştı..
İşte ikili arasındaki kavga çıkartan diyalog:

(Gol olmuştur. Volkan sinirli bir şekilde topu ağların içinden alır. O sırada Lincoln gelir ve topu almak ister)
LİNCOLN: Give me the ball (Topu ver)
VOLKAN: Go away (Git işine)
LİNCOLN: F... you mom, f... your wife (Anneni, karını, s........)
VOLKAN: I f... your mom. (Ulan ben senin anneni, karını s.......)
(İki futbolcunun kavgasına şahit olan Galatasaraylı Barış araya girer.. Ancak Volkan edilen bu küfür sonrası Lincoln`ün boğazına sarılır. Ona ``Erkeksen dışarı gel ulan`` diye bağırır.. Brezilyalı futbolcu kaçmaya çalışır. Volkan reklam tabelalarının önünde kıstırdığı Lincoln`ün hayalarına diziyle vurur. Ve hakem Cüneyt Çakır her iki oyuncuya da kırmızı kart gösterir

antu.com

Gölge
02-28-2008, 23:01
ALLAH'tan ki Galatasaray var yoksa kupa brezilya'ya gidecekti ... :D

oguzdesouza
02-28-2008, 23:58
Lincoln'un yalanı ortaya çıktı

Volkan "Lincoln bana ana avrat küfretti" dedi. Lincoln kendini savunurken bakın yalanı nasıl ortaya çıktı.

Bol kartlı Galatasaray-Fenerbahçe derbisine damga vuran olaylardan biri de Fenerbahçeli Volkan'ın "Lincoln bana İngilizce olarak ana avrat küfretti" sözleriydi. Volkan bu küfürleri duyduktan sonra Lincoln'ü tekmelemiş ve sahadan kırmızı kartla atılmıştı.

LİNCOLN: İNGİLİZCE BİLMEM

Bu sözlerin ardından Lincoln'ün açıklaması gecikmedi. Lincoln klübün resmi sitesinden yapılan açıklamada "Bu iddiası doğru değildir. Aile olgusu benim içinfutboldan bile daha önemli olduğundan, bu şekilde suçlanmış olmam beni derinden üzmektedir. Portekizce ve Almanca lisanları dışında bildiğim başka lisan yoktur." dedi.

LİNCOLN'ÜN YALANI ORTAYA ÇIKTI

Bu açıklamanın ardından bu kez de Lincoln'e bir yalanlama geldi. G.Saray maçlarında sık sık canlı yayın röportajları yapan Oğuz Tongsir "Biz Lincoln ile çat-pat da olsa İngilizce anlaşıyoruz" diyerek Brezilyalı yıldızın İngilizce bildiğini ortaya koydu.

Tongsir'in bu açıklaması Lincoln'ün Volkan'a küfrettiğini doğrulamadı ama küfredecek kadar İngilizcesi olduğunu ortaya çıkardı.

internethaber

CeVHeR
02-29-2008, 00:11
Zaten küfür edebilmek için lisanın hepsini bilmene gerek yok. İngilizceyi tam kapasite bilmeden de küfür edebilirsin. İngilizce bilmiyorum savunması, gerçekçi değil...