fatih kısaparmak balon baskılı balon Fenerbahçe muradına erdi..2-0 - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fenerbahçe muradına erdi..2-0

ibrahim44
09-28-2007, 23:24
Turkcell Süper Lig'de puan kayıplarıyla dikkat çeken Fenerbahçe, renkdaşı Ankaragücü'nü konuk ettiği karşılaşmadan, Mehmet Aurelio ve Ali Bilgin'in golleriyle 2-0 galip ayrılarak, 3 maç gecikmeyle lig tarihindeki 900. galibiyetine ulaştı.

Fenerbahçe renkdaşı Ankaragücü karşısında Mehmet Aurelio ve Ali Bilgin ile güldü. Ligde oynadığı maçlarda puan kayıpları yaşayan ve Gençlerbirliği OFTAŞ, Çaykur Rizespor ve Bursaspor maçlarını galibiyetsiz kapatan Fenerbahçe, 1992-1993 sezonundan beri sahasında maç kaybetmediği Ankaragücü karşısında aldığı galibiyetle 34 gün sonra Turkcell Süper Lig'de 3 puna ulaştı.

STAT: Şükrü Saracoğlu
HAKEMLER: Aytekin Durmaz, Selçuk Kaya, Serkan Gencerler, (4. Hakem) Hakan Özkan

FENERBAHÇE:Volkan, Önder, Lugano, Edu, Roberto Carlos, Deivid, Aurelio, Deniz, Vederson, Alex (Dk. 76 Ali Bilgin), Kezman (Dk. 76 Colin Kazım)
YEDEKLER: Volkan Babacan, Gökhan Gönül, Yasin, Selçuk, Colin Kazım, Ali Bilgin, Semih
TEKNİK DİREKTÖR: Arthur Zico

ANKARAGÜCÜ: Serkan, Yasin, Emre, Da Silva, İlkem, Mustafa (Dk. 71 Murat Erdoğan), İbrahim Ege (Dk. 86 Augustine), Cem Can, Murat Duruer, Bebbe, Ahmet Dursun (Dk. 53 Jaba)
YEDEKLER: Zafer, Burak, Şevki, Honorio, Murat Erdoğan, Jaba, Augustine
TEKNİK DİREKTÖR: Hans Peter Briegel

GOLLER: Mehmet Aurelio (Dk. 35), Ali Bilgin (Dk. 90+2)
SARI KARTLAR: Kezman, Lugano (Fenerbahçe), Da Silva, Emre (Ankaragücü)

ligtv.com.tr

loneliness
09-28-2007, 23:25
aaa Fener kazanabiliyormuş.... ;D ;D ;D ;D ;D

Onlybullet34
09-28-2007, 23:37
Güzel Oynadık Kazandık .Hep Böyle fenerbahçem.

Mcht_Ln
09-28-2007, 23:38
aaaa bi yaşıma daha girdim... ;D

aksavaşçı
09-28-2007, 23:40
süperlig kupasıda bizim şampiyonlar ligide. =) busene avrupa bizi konuşacak...

ibrahim44
09-28-2007, 23:43

Güzelmi oynadı? :D Fenerbahçe bu futbolla CSKA ya yenilir,ayrıca Ankaragücü de tam balonmuş yaa

AkSa- 34
09-28-2007, 23:45
hadi gözünüz aydın...sevinmek szinde hakkınız....

Onlybullet34
09-28-2007, 23:52
hadi gözünüz aydın...sevinmek szinde hakkınız....

teşekkür !

Onlybullet34
09-28-2007, 23:53

Güzelmi oynadı? :D Fenerbahçe bu futbolla CSKA ya yenilir,ayrıca Ankaragücü de tam balonmuş yaa

tabiki kasımpaşa süper takımdı zoru zoruna yendiniz..

Onlybullet34
09-28-2007, 23:54
Cska maçı başa baş geçecek .İnteri yendik cskayıda yeneriz.

ibrahim44
09-28-2007, 23:56

Ne alakası var kardeş

ahmike
09-28-2007, 23:57
sevinsin

nuh
09-28-2007, 23:57
helal ankaragücü zor takımdı yendiler

Onlybullet34
09-28-2007, 23:58

Ne alakası var kardeş

çok alakası var kardeş...Ankaragücü kaçıncıydı bu maç öncesinde biz yenince hemen balon oluyor dimi.Galibiyetlerinizi büyütmeyin diye söyledim.

Onlybullet34
09-28-2007, 23:59
sevinsin

sizemi soracağız bu nasıl anlayış .??

ibrahim44
09-29-2007, 00:00

Ne alakası var kardeş

çok alakası var kardeş...Ankaragücü kaçıncıydı bu maç öncesinde biz yenince hemen balon oluyor dimi.Galibiyetlerinizi büyütmeyin diye söyledim.

maçı izledin mi???

Onlybullet34
09-29-2007, 00:00

Ne alakası var kardeş

maçı izledin mi???

seni niye enterese ediyor ..

Onlybullet34
09-29-2007, 00:01
SİZE YAKIŞIR ....DEVAM EDİN 6S LİLER.

AkSa- 34
09-29-2007, 00:02
ya nie bu kavga anlamıyom yeniyosa tabiki tebrik edicegiz. >:(

nuh
09-29-2007, 00:03
fbyi tebrik ediyorum bi gs sempatizanı alarak

Onlybullet34
09-29-2007, 00:06

arkadaşım yenebiliriz büyük takımız.Ama bizim için önemli bir maçtı lig için.Yendik sevindim keşke sevinmez olaydım.

ibrahim44
09-29-2007, 00:07

Ne alakası var kardeş

maçı izledin mi???

seni niye enterese ediyor ..

Çünkü futbolu seviyorum,
maç hakkında görüşlerimi yazamazmıyım kardeş forum değilmi burası takımların nasıl oynadığı hakkında görüş belirtmeyeyim mi maçı izlememişsin güzel oynadık demişsin

nuh
09-29-2007, 00:07

arkadaşım yenebiliriz büyük takımız.Ama bizim için önemli bir maçtı lig için.Yendik sevindim keşke sevinmez olaydım.

sevin dostum hakkın bizde yarın sevincez bjk fark atıp :D

Onlybullet34
09-29-2007, 00:11
Forum burası burda haklısın. FENERBAHÇE BÖLÜMÜ BURASI DİMİ ? Bırakın fenerbahçeliler yorum yazsın.Maçı radyodan takip ettim.İzlemek gerekmiyor güzel oynadığı kanısına varmak için.

ibrahim44
09-29-2007, 00:16
Forum burası burda haklısın. FENERBAHÇE BÖLÜMÜ BURASI DİMİ ? Bırakın fenerbahçeliler yorum yazsın.Maçı radyodan takip ettim.İzlemek gerekmiyor güzel oynadığı kanısına varmak için.

Peki ben başka takımdan bahseddim mi yorum yaparken ayrıca Fenerbahçe bölümüne sadece Fenerbahçeliler yorum yapabilir diye bi kuralmı var

loneliness
09-29-2007, 00:17
Şahsen bir GS li olarak Fenerli arkadaşlara takılmadan yapamam... Onların da bana Gs konusunda şakalar yapmasından sıkılmam..
Bu GS FB rekabetin eğlence tarafıdır... ;) ;) ;)

Onları kızdırmayı seviyorum ne yapıyım... ;D ;D ;D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

sizleri kırıyorsam kusura bakmayın..

Onlybullet34
09-29-2007, 00:19

Peki ben başka takımdan bahseddim mi yorum yaparken ayrıca Fenerbahçe bölümüne sadece Fenerbahçeliler yorum yapabilir diye bi kuralmı var

kural yok serbest kardeşim ...

ibrahim44
09-29-2007, 00:21
Şahsen bir GS li olarak Fenerli arkadaşlara takılmadan yapamam... Onların da bana Gs konusunda şakalar yapmasından sıkılmam..

Allah Allah kardeş ben Gs den bahsettim mi ya ne rekabetinden bahsediyosun sadece Fenerbahçe-Ankaragücü maçı yorumu yapmaya çalışıyorum fakat bazı arkadaşlar konuyu başka tarafa çekmek istedi, neyse umarım Fenerbahçe bu futbolunu Cska maçındada sergiler >:(

Onlybullet34
09-29-2007, 00:21
yorumlar iftira ve hakaret boyutuna gelmesin.SONUÇTA FENERLİLERİN BÖLÜMÜ DİMİ?

ibrahim44
09-29-2007, 00:22

Ben iftira ve hakaret göremiyorum ???

loneliness
09-29-2007, 00:23

Allah Allah kardeş ben Gs den bahsettim mi ya ne rekabetinden bahsediyosun sadece Fenerbahçe-Ankaragücü maçı yorumu yapmaya çalışıyorum fakat bazı arkadaşlar konuyu başka tarafa çekmek istedi, neyse umarım Fenerbahçe bu futbolunu Cska maçındada sergiler >:(

??? ??? ??? ???

Onlybullet34
09-29-2007, 00:24

fb bölümündeki başka konulara bak anlarsın ne demek istediğimi.Kişileştirme sorunu.

ibrahim44
09-29-2007, 00:25

başka konulara bak görürsün ne demek istediğimi.Kişileştirme sorunu.

Herkes kendinden sorumludur...

Onlybullet34
09-29-2007, 00:28

Ben sana sorumluluğunu sormadım ki . Ya neyse bu konuyu kapatalım kalp kırmaya gerek yok .Teşekkürler yorumların için.

ibrahim44
09-29-2007, 00:33

Ben sana sorumluluğunu sormadım ki . Ya neyse bu konuyu kapatalım kalp kırmaya gerek yok .Teşekkürler yorumların için.

Bende sana sorumluluklarımdan bahsetmedim ki Bazı Galatasaraylı arkadaşların Fenerbahçe ile ilgili yaptığı yorumlar için banada ön yargılı davrandın ben teşekkür ederim

Onlybullet34
09-29-2007, 00:35
Kalbini kırmak niyetim değildi arkadaşım.Senin için takımın ne kadar değerliyse benim içinde takımım o kadar değerli kabul edersinki ..

ibrahim44
09-29-2007, 00:36
Kalbini kırmak niyetim değildi arkadaşım.Senin için takımın ne kadar değerliyse benim için o kadar değerli kabul edersinki ..

eyvallah

protest
09-29-2007, 00:57
les Grande..

fatih_44
09-29-2007, 12:40
[quote=Onlybullet34 ]

>:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

oguzdesouza
09-29-2007, 22:42
Arkadaşlar lütfen Fenerbahçe'nin galibiyetini gölgelemeyin.İyi oynadı kazandı.İnşallah CSKA'yı da yenecez.

fatih_44
09-29-2007, 23:01
Arkadaşlar lütfen Fenerbahçe'nin galibiyetini gölgelemeyin.İyi oynadı kazandı.İnşallah CSKA'yı da yenecez.

inşşş