Orijinalini görmek için tıklayınız : Fenerbahçe nasıl tur atlar?
ishakyilmaz
11-25-2008, 14:17
Ayrıca F.Bahçe'nin Porto'yu yenmesi de yeterli değil. İşte ihtimaller: F.Bahçe bugün ve son hafta Kiev'de kazanırsa: Porto, Arsenal'i yenemezse F.Bahçe ikinci olur. D.Kiev, Arsenal'i yenmiş bile olsa, maçta F.Bahçe'ye kaybettiği anda temsilcimize geçilir.
ÜÇÜNCÜLÜK ŞANSI İÇİN...
F.Bahçe, bugün kazanır; Kiev'de berabere kalırsa: D.Kiev, bugün Arsenal deplasmanından puansız döner, son maçlarda Porto kaybederse, Arsenal dışındaki üç takım da grubu 6 puanla bitiriyor. Porto üçlü puanlamada en iyi takım olarak ikinci oluyor. F.Bahçe'nin üçüncü olabilmesi için bugünkü Porto galibiyetinin en az iki farklı olması gerekiyor. Dinamo Kiev, bugün Londra'dan puan (veya puanlar) çıkarırsa Fenerbahçe yine üçüncü olabilir. Bunun için de bugün Porto'ya ilk maçtaki 3-1'i telafi edecek (2-0 ya da üç veya daha farklı) bir üstünlük sağlaması gerek. F.Bahçe bugün kazanır, son hafta Kiev'de kaybederse: Diğer maçların sonuçları ne olursa olsun, F.Bahçe dördüncü sırayı alır ve elenir.
BERABERLİKTE ELVEDA
F.Bahçe, Porto'ya yenilirse ilk iki şansı kalmıyor. UEFA Kupası'na devamı için de tek olasılık, D.Kiev'in bugün Arsenal'e deplasmanda kaybetmesi ve 10 Aralık'ta F.Bahçe'nin Kiev'de kazanması. Bu durumda F.Bahçe ve D.Kiev, grubu 5 puanda bitirecekler, iki takım arasındaki maçlarda üstün olan F.Bahçe üçüncü olacak. F.Bahçe-Porto maçı berabere biterse de sarı lacivertli ekibin Şampiyonlar Ligi'ne devam şansı kalmıyor. Fenerbahçe, UEFA'ya devam edebilmek için yine Kiev'de kazanmak zorunda. Tek fark; Dinamo Kiev, Arsenal deplasmanından bir puanla dönse de Fenerbahçe'ye yenildiğinde sarı-lacivertlilerin üçüncülüğe çıkacak olması...
ishakyilmaz
11-25-2008, 14:37
Vatan ve millet aşkı için haydi fenerbahçe kır zincirlerini..!
fener dedinmi akan sular duruyor bende...:)
ishakyilmaz
11-25-2008, 14:41
Fenerliysen durması doğaldır,değilsen ozaman kin ve nefretinden durmaktadır.:)
abi fener yener yenmez bu beni ilgilendirmez benim için tek takım vardır:utangaç:
ishakyilmaz
11-25-2008, 14:45
abi fener yener yenmez bu beni ilgilendirmez benim için tek takım vardır:utangaç:
Burada önemli olan ülke başarısıdır.İlgilendireceğini düşünüyorum.
FarukARSLAN.
11-25-2008, 14:47
En iyi turu yenildiği zaman atlayacaktır fener.. analar ligi fenerin has ligidir
Beraberlikte kurtarmaz, YENİLGİ! :w:
PORTOoOoOO PORToOoOoOoOOoOoOoOoO ... :D
Burada önemli olan ülke başarısıdır.İlgilendireceğini düşünüyorum.
abim fener ve başarı :w: bizi hep rezil ediyorlar :utandım:
Necip Fazıl
11-25-2008, 14:54
BJK ailesi olarak
PORTO ya başarılar dileriz...
:saygılar: :cool:
ishakyilmaz
11-25-2008, 15:14
Gerçekten türk toplumunun en büyük eksikliklerinden bir taneside takımından başka takımları hazmmetmemek.Takımın başarısı ülke başarısı olsa dahi:@
Necip Fazıl
11-25-2008, 15:17
aynı işi fenerlilerin yapmasını mubah görenler karşı görüşlere de saygı duymalıdırlar... :güzel: ;1
aşk-ı ilahi
11-25-2008, 15:17
benim kalbimde atladı zaten turu..
bence akşam güssel maç olacak ..
ve ben bayağı mesud bahtiyar olacam...:w:
Necip Fazıl
11-25-2008, 15:19
benim kalbimde atladı zaten turu..
bence akşam güssel maç olacak ..
ve ben bayağı mesud bahtiyar olacam...:w:
hep birlikte inşALLAH :D :w:
politikaci
11-25-2008, 15:48
Fener portoyla berabere kalıp,köy takımı kiewi yenerse uefaya gider..
eğer bu şansı teperse fenerbahçe hiç oynamasın
Necip Fazıl
11-25-2008, 15:55
Fener portoyla berabere kalıp,köy takımı kiewi yenerse uefaya gider..
eğer bu şansı teperse fenerbahçe hiç oynamasın
porto yu yenme ihtimali yok bikere onu geçelim porto maçında beraberlik olur ki porto ya beraberlik yetiyo diye...
kiev in de uefa şansının olduğunu kabul edersek ve yanlış hatırlamıyosam maç kiev de olacak orda kazanmak da hayalden ileri geçemez bence...
fener bu iki maçtan anca 1 puan bilemedin 2 puanla çıkacaktır...
;) :saygılar:
ishakyilmaz
11-25-2008, 16:02
Tahmin ötesini geçmez söyledikleriniz.Bende portoyu kadıköyde nakavt edeceğimize inanıyorum,siz inanmazsanızda.
Necip Fazıl
11-25-2008, 16:04
Tahmin ötesini geçmez söyledikleriniz.Bende portoyu kadıköyde nakavt edeceğimize inanıyorum,siz inanmazsanızda.
varmısın 20 + sına ;)
ishakyilmaz
11-25-2008, 16:14
idiaanın haram olduğunu biliyorsun herhal.
Vatan ve millet aşkı için haydi fenerbahçe kır zincirlerini..!
Zaman zaman fenerbahçe'li taraftarlara kızıp fenerbahçe'ye karşı yabancı ülke takımlarını desteklesem de vatan millet sevgisi herşeyden önce gelir bende ülkemizi temsil eden fenerbahçe dururken asla ve asla porto'yu desteklemeye gönlüm el vermiyor gögüslerinde taşıdıkları o Ay yıldızlı bayrak için o yüzden tüm porto'lulara inat inadına Türkiye inadına fenerbahçe Allah yardımcıları olsun :)
http://www.timeturk.com/images/news/26682.jpg
ishakyilmaz
11-25-2008, 18:27
Centilmenliğin ötesine geçip,hurma ağacı gibi gölgelediğin için saol(+)
Centilmenliğin ötesine geçip,hurma ağacı gibi gölgelediğin için saol(+)
Her ne kadar fenerbahçe Türkiye'de ezeli rakibimiz olsa da avrupada fenerbahçe'ye karşı porto'yu desteklemeyi asla düşünmüyorum benim babamda hasta fenerbahçe'lidir bende galatasaray'lıyım o üzülürken ben sevinemiyorum o yüzden içimizdeki bütün çatlak seslere inat inadına Türkiye inadına fenerbahçe :)
ishakyilmaz
11-25-2008, 18:35
Bazı arkadaş ülke takımını bırakıp,yabancı bir takımı nasıl destekler açıkçası akıl sır erdirmiş değilim.
Bazı arkadaş ülke takımını bırakıp,yabancı bir takımı nasıl destekler açıkçası akıl sır erdirmiş değilim.
bende şaşıyorum onların aklına bazen bende kızıp fenerbahçeli taraftarlara karşı yabancı takımları desteklemişimdir forumda ama gönlüm fenerbahçeli'dir beşiktaşlı'dır ya da trabzonspor'ludur yabancı takımlara karşı .....;;)
politikaci
11-25-2008, 18:41
:d :d :d
:d :d :d
Ne demek istedin burda ???
ishakyilmaz
11-25-2008, 18:55
Kötü niyetli futbol severleri,iyi olmaya davet ediyorum.!:@
Hüdaverdi
11-25-2008, 19:03
Şöle tur atlar,balık kavağa çıkınca :D
FarukARSLAN.
11-25-2008, 19:05
Fener ne ekerse onu biçer ,,
Niyetim de tamamen iyi - TAMAMEN PORTO :karizmatik:
politikaci
11-25-2008, 19:10
Ne demek istedin burda ???
hiç uyuşmuyoruz anlamında :) :) Aslında ben karşı takımı tutmam belki ama fenerbahçeyid etutmam herhalde bilmiyorum
hiç uyuşmuyoruz anlamında :) :) Aslında ben karşı takımı tutmam belki ama fenerbahçeyid etutmam herhalde bilmiyorum
Ben sadece fenerbahçe'ye karşı porto'yu destekleyenlere şunu söylemek istiyorum volkan fenerbahçe'li hem Milli takım kalecisi hemde fenerbahçe'nin kalecisi onun sayesinde biz çok sevindik gökhan gönül kazım kazım bunların bize yaşattığı sevinçlere ihanet olur bence avrupa'da fenerbahçe'ye karşı porto'yu desteklemek bilmem anlatabildim mi kendimi ;;)
politikaci
11-25-2008, 19:24
:) :) Tamam ama o futbolculara karşı Türk milli takımı formasıyla sempatim söz konusu :)
Forma değişince iş değişiyor tabi :D
:) :) Tamam ama o futbolculara karşı Türk milli takımı formasıyla sempatim söz konusu :)
Forma değişince iş değişiyor tabi :D
İlginç :şaşkın: ??? :karasız: :neki: :hmm :utandım:
politikaci
11-25-2008, 19:29
:D :D
bahane bunlar ya.. fenebahçeden nefret ediyorum kısaca :)
:D :D
bahane bunlar ya.. fenebahçeden nefret ediyorum kısaca :)
Bende sevmiyorum Türkiye'de benden daha fazla anti fenerli birini bulamazsın ama avrupa'da değişiyor bu iş bende gavurlardan nefret ediyorum :saygılar:
ishakyilmaz
11-26-2008, 14:48
Güzel bir maçttı,fbnin oynadığı futbolda üst düzeydeydi,fakat takım oyunu ve kişisel becerilerinin olmaması maçı kaybetmesine neden oldu.Daha tünele girereken yanlışa sarılan fbmiz,tünelden çıkmasıda zor olur.O yüzden arangonesin kesin göndeirlmesi gerek.Hayırlısı
Güzel bir maçttı,fbnin oynadığı futbolda üst düzeydeydi,fakat takım oyunu ve kişisel becerilerinin olmaması maçı kaybetmesine neden oldu.Daha tünele girereken yanlışa sarılan fbmiz,tünelden çıkmasıda zor olur.O yüzden arangonesin kesin göndeirlmesi gerek.Hayırlısı
Benim yaptığım analizlere göre hakem berbattı fenerbahçe hakemden daha berbattı ....:kızdım:
politikaci
11-26-2008, 16:06
:) önce derler,hedefimiz şampiyonlar ligi şampiyonluğu,baktılar kötü gidiyorlar daha sonra,çeyrek final derler..baktılarki 3.cü olma ihtimalleri var,hedef uefa kupası,kendi stadımızda alacağız gibi bi hedef belirlerler,ordanda elenirler,hedef TÜRKİYE ligi şampiyonluğu derler onuda olamazlar,lig biter ve tekrar bu metin tekrarlanır :)
Necip Fazıl
11-26-2008, 16:09
portoooo portoooo portoooooooooo :yehoo: :karizmatik: :saygılar: :cool:
ishakyilmaz
11-26-2008, 16:36
Takımım ruhundan ziyade ülke ruhu önemliydi bizler için,Avrupa arenasında.Ama anlayanlar için.
politikaci
11-26-2008, 16:40
Ülke ruhunuda Galatasaray temsil eder olur biter :) :)
Takımım ruhundan ziyade ülke ruhu önemliydi bizler için,Avrupa arenasında.Ama anlayanlar için.
Bu konuda sonuna kadar destek veriyorum İshak kardeşime ama olmadı işte elin gavuru yendi içimizdeki porto'lular sevinsinler şimdi .....
Necip Fazıl
11-26-2008, 16:42
bjk veya gs bir avrupa maçında fenerliler tarafından desteklenirse o zaman sizde bizden destek bekleyin... ;)
Ak_Kelebek
11-26-2008, 16:46
hımmm şöyle bişi olabilir. Futbol sahasının ortasına bir çizgi çekelim,üstünede top dizelim kare halinde ve o karelerin üstünden de tüm FEBE li futbolcular atlatalım Fenerbahçede TUR ATLAMIŞ olsun... :w::w::w::w::w::w::w:
politikaci
11-26-2008, 16:47
bjk veya gs bir avrupa maçında fenerliler tarafından desteklenirse o zaman sizde bizden destek bekleyin... ;)
Katılıyorum..
Devir değişti herşey karşılıklı artık..
Aaa febe taraftarı öyle yapmaz derseniz,Galatasarayın ve bjk nin avrupa maçı varken fenerbahçe taraftar forumlarını veya fenerbahçelilerin biraraya gelince konuştuklarını gösterebilirim..
Sizde biliyorsunuzki amacımız gavur bir takımı desteklemek değil,Fenerbahçeyi desteklememektir..
Necip Fazıl
11-26-2008, 16:52
avrupada bile böyle ezeli rakipler birbirini desteklemiyor uefa da falan... ;)
hem böyle olması bence daha güzel... ;1
eee düşmanımın düşmanı dostumdur bikere... :cool: :saygılar:
ishakyilmaz
11-26-2008, 16:53
Bazı diğer takım taraftarları ülke başarısını bile karşılığa bağlayabilirler,ama benim için a-b takımı farketmez.Avrupa liglerinde teredütsüz bütün türk takımlarının destekçisi olurum..!
hipermuhafazakar
11-26-2008, 16:54
hımmm şöyle bişi olabilir. Futbol sahasının ortasına bir çizgi çekelim,üstünede top dizelim kare halinde ve o karelerin üstünden de tüm FEBE li futbolcular atlatalım Fenerbahçede TUR ATLAMIŞ olsun... :w::w::w::w::w::w::w:
evet fenerbahçe nasıl tur atlara güzel bir cevap olmuş :D
fenerbahçe tur atlar, atlayamaz değil, ama sonra play stationu kapatacak yani eninde sonunda :D :D
ishakyilmaz
11-26-2008, 16:57
Bunu da alay konusu yaptınız ya pes doğrusu.!
Necip Fazıl
11-26-2008, 16:58
evet fenerbahçe nasıl tur atlara güzel bir cevap olmuş :D
fenerbahçe tur atlar, atlayamaz değil, ama sonra play stationu kapatacak yani eninde sonunda :D :D
evt güzel fikir play station laa finali bile görürler yaff... :w: :w:
ishak kardeş bak sen hele kur kupayı play station daa biz forumca arkandayız hemde tüm takım taraftarları olarak :w: :D
fener bahçe ancak ip atlar:w::w:
Bazı diğer takım taraftarları ülke başarısını bile karşılığa bağlayabilirler,ama benim için a-b takımı farketmez.Avrupa liglerinde teredütsüz bütün türk takımlarının destekçisi olurum..!
Bende avrupa'da hangi Türk takımı mücadele ederse etsin kayıtsız şartsız destekcisi olurum varsın Türk takımına karşı avrupa'lı olanlar olsunlar :saygılar:
ishakyilmaz
11-26-2008, 17:12
fener bahçe ancak ip atlar:w::w:
İpi bayanlar daha güzel atlar.
Örnek:ümmü seleme
İpi bayanlar daha güzel atlar.
Örnek:ümmü seleme
iyide abim fener bizi avrupaya rezil etti...:w:
ah o emreyi o formayla görünce tüylerim tiken tiken oluyor...:@
bu arada ben ip atlamayı severim:V
ishakyilmaz
11-26-2008, 17:19
Rezil olan aslında Bir Türk Takımını avrupa takımına değişen şahsiyetlerdir.Emrede ahde vefayı göremediği için fb de arıyor şimdi.!
Rezil olan aslında Bir Türk Takımını avrupa takımına değişen şahsiyetlerdir.Emrede ahde vefayı göremediği için fb de arıyor şimdi.!
fener taraftarı vefayı ona iyi gösterir ozmaan beklesinde görsün..
onların vefada anlayışı....1 2 yenilgide kapıyı göstermek hiç olmadı araba içinde dövmek:evet:
hipermuhafazakar
11-26-2008, 20:17
uzaktan bakınca Türk takımı görünüyor olabilir..Ama o 'Türk takımının' taraftarının yaptıkları adilikleri hiçbir gevur takımı yapmadı ! ermenilerin yunanlıların fransızların bilmem kimlerin toplasan üst üste yaptıklarını sizin 'Türk takımının' taraftarının yaptıkları adilikleri yanında solda sıfır kalır..Türkiyenin yüzakı bir takıma her fırsatta her platformda düşmanlıklarını yağdıranlar esirgemeyenler nefret ettirenler sonra kalkıpta milliyetçiliğe sığınmasınlar..fener düşmandanda beterdir..
ZAVALLI FENER BETER OL BETER
Akl-ı Selim
11-26-2008, 20:57
Hiç yakıştıramadım bu forumdaki arkadaslar böyle bir meselede atışıyorlar ya..............
politikaci
11-26-2008, 21:02
uzaktan bakınca Türk takımı görünüyor olabilir..Ama o 'Türk takımının' taraftarının yaptıkları adilikleri hiçbir gevur takımı yapmadı ! ermenilerin yunanlıların fransızların bilmem kimlerin toplasan üst üste yaptıklarını sizin 'Türk takımının' taraftarının yaptıkları adilikleri yanında solda sıfır kalır..Türkiyenin yüzakı bir takıma her fırsatta her platformda düşmanlıklarını yağdıranlar esirgemeyenler nefret ettirenler sonra kalkıpta milliyetçiliğe sığınmasınlar..fener düşmandanda beterdir..
nokta :)
ishakyilmaz
11-27-2008, 15:21
İnsanları eleştirirken öncelikle kendinizden yola çıkmalısınız,eğer ki niyetiniz kötü değilse.Özelikle topluma mal olmuş konularda yorum yaparken,içlerinde ki çürük elmalardan yola çıkarak bütün camiaayı zaan altında bırakmak son derece yanlış bir tutum olsa gerek.Lütfen konu ayırımı yapmadan,hayattın bütününe yayarak bu hassasiyette dikat edelim.
Necip Fazıl
11-27-2008, 15:28
hay ağzına sağlık yaaaaaaaa :cool: :saygılar: :güzel: +
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.