fatih kısaparmak balon baskılı balon FENERBAHÇE'NİN ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞANSI - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : FENERBAHÇE'NİN ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞANSI

HOGE_MERA
10-24-2007, 18:05
Sizce Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Liginde şansı nedir?

nuh
10-24-2007, 18:09
çeyrek final oynar bu takım çünkü ii top oynuolar ;)

sadeceali
10-25-2007, 16:45
bence gruptan çıkamaz....

HOGE_MERA
10-25-2007, 16:48
Gruptan çıkamamasına ve final oynamasına hiç şans vermediğim için seçeneklere dahil etmedim.

Bence gruptan kesin çıkacaktır.

sadeceali
10-25-2007, 19:23
Gruptan çıkamamasına ve final oynamasına hiç şans vermediğim için seçeneklere dahil etmedim.

Bence gruptan kesin çıkacaktır.

kardeş benim bahsettiğim ikinci grup ama.. :D

zafer
11-01-2007, 23:40
takım fena değil ama avrupa denilince nedense takılıyorlar umarım yoları açık olur :)

Yâren
11-01-2007, 23:51
gönül isterki final oynasın.. ama inşşallah neden olmasın ben güveniyorum fenerbahçeye

sadeceali
11-11-2007, 12:04
bence çeyrek finali geçemez... çok zor işi..

Onlybullet34
11-11-2007, 13:10
Çeyrek final oynarız .Daha ileride gidebiliriz.Takım olma , mücadele ruhu , disiplin olduğu sürece final bile olur.Barcelonayla final oynamak süper olur.

ahmet63
11-11-2007, 13:52
DAUMUN SÖZÜ ÇIKACAK BOYLE OYNARSA YARI FİNAL HATTA FİNALE BİLE KALABİLİR

oguzdesouza
11-13-2007, 23:32
Takım şu anda formda inşallah da böyle devam eder.Ben eminim ki bu performans olduğu sürece Fenerbahçe'yi zorlayacak bir takım yok.Şampiyonlar ligindeki şansımıza gelince çeyrek final oynarız ama yarı final niye olmasın ::)

tuğba61
12-04-2007, 03:34
rezil olcak ezikler az kaldıı >:(

romakudüs
12-04-2007, 10:01
OYLAMADA ŞIKLARDAN BİRİ EKSİK GALİBA İNŞALLAH FENER SAMPİYONLAR LİGİ FİNAL OYNAR
FENERE BİRAZ GÜVEN

sadeceali
12-05-2007, 18:19
OYLAMADA ŞIKLARDAN BİRİ EKSİK GALİBA İNŞALLAH FENER SAMPİYONLAR LİGİ FİNAL OYNAR
FENERE BİRAZ GÜVEN

tamam kardeşim baya iyi ama o kadar değil....

Beritan
12-05-2007, 18:47

çok komik tabiki bu guruptan çıkamıyacaklar ;)
arkadaşlar lütfen gerçekçi olun

sadeceali
12-05-2007, 18:48

yok abi.. gruptan çıkmaları mümkün.. ama geisi gelmez...

Beritan
12-05-2007, 18:50

yani benim umudum çıkamamaları...
ama gerçi gerçekten gerisi gelmez.......çünkü onlar bi kanarya ;)

tuğba61
12-06-2007, 02:27
aslaa çıkamazlar.. diğer ülkelere bakınca türkiyede futbol yokk.. fb nn türkiyede ii olması bişeyi değiştirmez o yüzden daha fazla ilerleyemezler

sadeceali
12-06-2007, 17:09

haklısın eğer çıkarlarsa ikinci bir liverpool vakası olması çok mümkün... :D merak ediyorum çeyrek finalde barcelona ve ya milan gerlise napacaklar... :d

Beritan
12-06-2007, 17:11

haklısın eğer çıkarlarsa ikinci bir liverpool vakası olması çok mümkün... :D merak ediyorum çeyrek finalde barcelona ve ya milan gerlise napacaklar... :d

haklıyım tabi ben bi aslanım

sadeceali
12-06-2007, 17:13
:D allah allah!!! :D (yalnız aslanın işi de zor bu ara...) bnde aslanım bu ara...

Beritan
12-06-2007, 17:16
:D allah allah!!! :D (yalnız aslanın işi de zor bu ara...) bnde aslanım bu ara...

tabi anlamamak mümkünmü.....çok asil yazılar yazıyosunuz.kolayı herkes zoru sadece cimbom başarır

sadeceali
12-06-2007, 17:18

güzel söz... ;) bu arada yaşça benden büyük olduğunuz için benim siz li konuşmam gerek... 17 yaşındayım :d
tabi anlamamak mümkünmü.....çok asil yazılar yazıyosunuz.kolayı herkes zoru sadece cimbom başarır

Gölge
12-06-2007, 20:53
Bir Galatasaraylı olarak Uefa kupasını alır diye işaretledim ama böyle birşey olacağını pek zannetmiyorum temennim en iyi sonuçları alarak geri dönmesidir Fenerbahçenin ....

Başarılar ALLAH yolunuzu açık etsin ...

Beritan
12-06-2007, 20:56
Bir Galatasaraylı olarak Uefa kupasını alır diye işaretledim ama böyle birşey olacağını pek zannetmiyorum temennim en iyi sonuçları alarak geri dönmesidir Fenerbahçenin ....

gsli olan bu temennilerden bulunmaması gerekiyo onlar bizim başarımızı kabullenmezken neden onlara başarılar diliyelimki :-\

Gölge
12-06-2007, 21:00

gsli olan bu temennilerden bulunmaması gerekiyo onlar bizim başarımızı kabullenmezken neden onlara başarılar diliyelimki :-\

Güzel bir soru neden başarılar diliyorum çünkü burda önemli olan ; Türkiyemiz onun başarısı birde şu var tabi ki bizim Türk takımı varken asla ve asla elin gavurlarının takımını desteklemem Fenerbahçelilerin neyi destekledikleri beni ilgilendirmiyor ben mantığıma en doğru gelen şeyi yaparım ... ;)

Beritan
12-06-2007, 21:02
ya yapma nolur onları destekleme.....tamam haklısın elin gavurlarını desteklkiyiceğime ama yinede renkleri sinirimi bozuyo .anlarsınızya :'(

Gölge
12-06-2007, 21:03
Ben bile düşünemiyorum formasında Haç işareti olan bir takımı Fenerbahçeye karşı destekleyeceğim bu mümkün değil hatta bunun rüyası bile çok küstahça hain duygular bunlar Rabbim korusun böyle duygulardan beni ...

( Amin )

Gölge
12-06-2007, 21:05
ya yapma nolur onları destekleme.....tamam haklısın elin gavurlarını desteklkiyiceğime ama yinede renkleri sinirimi bozuyo .anlarsınızya :'(

Anlıyorum ben seni kardeşim sen aşırı fanatiksin unutma ki herşeyin aşırısı zarardır ...Bu olaya tatlı bir rekabet gibi bakalım olayı bir savaşmış gibi düşünmeyelim diyorum ben ...

Beritan
12-06-2007, 21:06

Anlıyorum ben seni kardeşim sen aşırı fanatiksin unutma ki herşeyin aşırısı zarardır ...Bu olaya tatlı bir rekabet gibi bakalım olayı bir savaşmış gibi düşünmeyelim diyorum ben ...

ben savaş gibi bakmıyorum...hemde ben fanatik değilim...........sadece sarı kırmızı renklere gönül vermiş biriyim ;)