fatih kısaparmak balon baskılı balon fetullah hocaya mektup - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : fetullah hocaya mektup

fatih güneş
01-19-2010, 05:01
Fethullah gülen o yiğit adam.şuanda islam dünyasının en önemli kişiliklerinden biri ünü türkmenistandan cezayire libyadan kenyaya hatta japonyaya rusyaya kadar uzanıyor.o türkiyenin mederi iftiharı.türkiye onunla gurur duyuyor oda türk olmakla.kimine göre bir dava adamı,kimine göre büyük bir islam bilgini kimine göre bir barış elçisi o.birtakım çevrenin bölücüsü olsada onu söyleyenlerin bu ülkeyi nekadar sevdiklerini bu millet biliyor.
Hoca efendi,vatanında karışıklık olmasın diye ülkesine dönmeyen mert insan.onu sevmeyenlerin niye sevmediklerini bile bilmedikleri insan.hertürlü zulme karşı elinde zeytindalıyla gezen insan.hocam senki islamın şüphesiz son halifesisin sen bir dialog elçisisin.sen barış güvercinisin ve seninde soyadın gibi güleceğin günler yakındır.Allahın izniyle vatanına döneceğin günler yakındır.
Gel çünkü bu millet adama hasret,bu millet insana hasret bu millet sana hasret bu millet senin birleştiriciliğine hasret,milletim huzura hasret,milletim barışa hasret.geleceksin biliyorum ama göreceksinki hiçbirşey değişmemiş bakacaksınki yine başörtülü bacılar zulüm içinde Allah demek parti kapatmaya sebep,milletin kararına zincir vurulmuş.gel görki asımın neslinde zulüme boyun eğmek yok dimdik yine dini ile bayrağı ile.yine bekliyor bu millet bir kurtarıcı bekliyor bir yiğit adam gel gel hocam.

talassa
01-19-2010, 05:05
hocam bizi bıraktığından da kötü bulacak onun gelipte rezilligimizi yakından görmesini hiç istemem doğrusu:(

CeVHeR
01-19-2010, 05:10
Derdini daha küçük yazılarla anlatsan, hem görüntü hemde daha rahat okuyabilmemiz açısından daha iyi olacaktır güzel kardeşim...

El Emin
01-19-2010, 21:46
Kardeş güzel yazmışsında sen hep böyle büyük yazıyorsun.
Hiç büyük-küçük harf ve noktalamalara dikkat etmiyorsun.
Yüreğine sağlık demekle yetiniyorum.

redyellow
01-20-2010, 02:30
İSLAM HALİFESİ tabirini fethullah hoca duysa eminim ki hiç hoşlanmazdı, abartmasaydınız keşke.

manifesto
01-20-2010, 02:32
Hocamız orada iyi
Bence gelmesi için bir sebep yok
gurbet kimilerinin kaderi
Geldiği zaman Humeyni gibi gelmeli :)

ismet
01-25-2010, 19:59
Geldiği zaman Humeyni gibi gelmeli :)

??!! ?????? Ne demek bu anlayamadım ??

TYH
01-25-2010, 20:40
??!! ?????? Ne demek bu anlayamadım ??Humenyni İran a nasıl dönüş yaptıysa işte onu kastetti sanırım arkadaş.Ama biraz zor Fethullah bey orada dinler arası diyalog dalgasına kapıldı çok beklersin.

Leyl-i efruz
03-14-2010, 18:45
Herkesin Fethullah gülen felsefesini anlamasını beklemiyoruz.. Sadece "saygı..." bir müslümana yakıştığı gibi.. Köstek değil,destek olmak.. Anlamamak için değil anlamak için çaba göstermek..

Ruhlar aydın, vicdanlar hür, sineler de imanlı olduktan sonra varsın olsun ne çıkar!

(Fethullah Gülen)