Orijinalini görmek için tıklayınız : FIRAT KÜLTÜR MERKEZİ(FKM)
zmrd_anka
12-11-2007, 11:56
Şu anda FKM Çemberlitaşta bulunmaktadır.Tüm tiyatroları içerik bakımından nasihat ve güldürerek düşündüren oyunlardır fazlasıyla emek harcayan tiyatrocu arkadaşlarımız sayesinde çok güzel vakit geçiriyoruz.
En son geçen hafta Yeni perde açan Hırsız oyununa gittim salon doluydu.Çok başarılardı.
Diğer oyunları Hacata,Tuna boyu,Onu beklerken hepsinide izledim süperdi..
Belki duymuşsunuzdur Menan Cinleri'de ilk orda perde açmıştır ..
İstanbul'da olan arkadaşlarımızın oraya gitmelerini tavsiye ediyorum...İyi seyirler ..
''Menan cinleri''ne lise sonda dersanede gtmiştk çok beğenmştm ::)
AkSa- 34
12-28-2007, 19:08
Şu anda FKM Çemberlitaşta bulunmaktadır.Tüm tiyatroları içerik bakımından nasihat ve güldürerek düşündüren oyunlardır fazlasıyla emek harcayan tiyatrocu arkadaşlarımız sayesinde çok güzel vakit geçiriyoruz.
En son geçen hafta Yeni perde açan Hırsız oyununa gittim salon doluydu.Çok başarılardı.
İstanbul'da olan arkadaşlarımızın oraya gitmelerini tavsiye ediyorum...İyi seyirler ..
fkm ye gelirken bana uğramayı unutmayın nuruosmaniye de bir çay içeriz ;)
zmrd_anka
01-22-2008, 10:41
fkm ye gelirken bana uğramayı unutmayın nuruosmaniye de bir çay içeriz ;)
teşekkürler, her gelişimizde Çemberlitaşın o güzelim tarihini solumaya çalışıyoruz...
NuR-eFSaN
01-22-2008, 11:37
Gerçekten FKM herşeyıyle çok güzel ben TUNA BOYU ve MENAN CİNLERİ de gitmiştim çok güzeldi izledikçe yıne izeleyesi gelıyor ınsanın :)
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.