fatih kısaparmak balon baskılı balon FLAŞ: Erdoğan meydan okudu! - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : FLAŞ: Erdoğan meydan okudu!

Necip Fazıl
12-01-2010, 15:11
http://www.habervaktim.com/resim/resim157483_1.jpg?t= (http://www.akpartiforum.com/haber/157483/flas_erdogan_meydan_okudu.html)
Başbakan Erdoğan, Wikileaks belgeleri ile ilgili meydan okudu: "'Benim abdestimden şüphem yok, dolayısıyla namazımdan da şüphem yok. ABD bu diplamatlara bunun hesabını sormalı."

ERDOĞAN'IN SERT AÇIKLAMALARINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN (http://habervaktim.com/videoizle.php?id=903)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İsviçre bankalarında bir Allah kuruşu parası olmadığını belirterek, ''Yok ki ispat edeyim'' dedi.

Erdoğan, muhalefet partilerinin Wikileaks'in yayımladığı gizli ABD belgeleri ile ilgili tutumu konusunda, ''Açıklanan çok az bilgiyi bir fırsat olarak görüp buradan hükümete nasıl saldırırız derdine düşmüş durumdalar. Kendilerine ait cümle kalmadığı için başka bir devletin diplomatları arasındaki dedikodu niteliğindeki yazışmalardan medet umar hale geldiler'' dedi.

Başbakan Erdoğan, Ankara Kent Güvenlik Yönetim Sistemi Açılış Töreninde yaptığı konuşmada, Wikileaks'in yayımladığı gizli ABD belgeleri ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Erdoğan, şunları söyledi:

Ben Pazartesi günü Libya'ya hareketim öncesinde gelişmeleri izlediğimizi, Wikileaks'in eteğindeki tüm taşları dökmesini beklediğimizi ifade etmiştim. Ne yazık ki birileri benim kadar sabırlı olamadı. Onlar çok telaşlandı. Açıklanan çok az bilgiyi, bakın belge bile demiyorum, bilgiyi bir fırsat olarak görüp buradan hükümete nasıl saldırırız derdine düşmüş durumdalar.

Her zaman bir şey söylüyorum. Muhalefet bu ülke için, bu millet için çözüm politikaları üretmekten aciz olduğu kadar maalesef siyaset üretmek noktasında bile büyük bir acziyet içinde. Hakkımızda bugüne kadar her türlü ipe sapa gelmez iddiayı gündeme taşıdılar. Her seferinde yüzleri kızardı. Çünkü söyledikleri yalandı, doğru değildi. Sabah iftira attılar, öğlen altında kaldılar. Öğlen itham ettiler, akşam çark ettiler. Akşam söyledikleri yalan, yatsıya kalmadan yüzlerini kızarttı. Şimdi görüyoruz ki kendilerine ait cümle kalmadığı için, başka bir devletin diplomatları arasındaki dedikodu niteliğindeki yazışmalardan medet umar hale geldiler.

Tabi burada hemen peşinen söyleyeyim, bu diplomatların yalan yanlış yorumlarıyla yaptıkları iftiralar birinci derecede Amerika Birleşik Devletleri'ni bağlar. Bunun hesabını ABD'nin sorması lazım o diplomatlarından.

Bu iddiaları ortaya atanlar kadar bunlara inananlar, yayınlayanlar ve siyasete alet edenler de alçaktır, müfteridirler. Nerde bunun delili. Benden bunu ispat etmemi isteyenler var, ben neyi ispat edeceğim, olmayan bir şeyin ispatı olur mu? Böyle bir şey varsa ben bu makamda durmam, milletvekilliğinde durmam. Ama siz o koltuklarda duracak mısınız?

Anamuhalefet lideri "başbakan ispatlasın" diyor. Bunu bilmemek ne kadar büyük bir cehaletse, ispatını istemek de o kadar büyük bir seviyesizliktir. Siyaseti iftira üzerine kuranlar hiç bir zaman amaçlarına ulaşamazlar. İftira etmek, küfürlü konuşmak siyaset dili olamaz. Yabancıların yalanlarını gerçek kabul ederek bunların arkasına sığınanlar ciddi bir seviye kaybı içindeler.

Medyaya da sesleniyorum, bunları sür manşet ya da manşete taşıyarak bize saldıranlar aynı seviyesizlik içindedirler.

Bunu sorarsınız, var mı böyle bir şey dersiniz.

Bakın bir ülkenin istihbaratı, diplomasisi ne hale gelmiş. O Amerikanın sorunu. Bizim sorunumuz değil. Sıkıntısı olanlar düşünsün. Bu iftiraları atanlar iftiralarının altında eziliyor. Türkiye Cumhuriyeti'nin Başbakan'ı Bosna'da, Lübnan'da ilgili görüyor diye sıkıntı içine gerenler var.

Başbakan'a iftira atmak prim yapıyor. Kitap yazar ken de prim sağlıyor, iftira atarken de.

KILIÇDAROĞLU'NUN ERDOĞAN'A CEVABI İÇİN TIKLAYIN (http://habervaktim.com/haber/157509/gandi_kemal_erdogana_cevap_verdi.html)

HABERVAKTİM.COM

orhan gündoğdu
12-02-2010, 21:38
sonunu bekleyin bence.şimdi yüksek tepelerde kendi kendine türkü çağırıyor.etrafına bakmıyor.seni ispiyonlayanlar etrafındayken böyle yüksek perdeden kısık sesle atmak tabana selam yola devam kabilindendir...önce etrafındaki hainleri bul.bırak boş işleri..

İntifada
12-02-2010, 21:43
wikileaks açıkladı orhan'a gündoğdu...

RDönmezs
12-03-2010, 00:05
sen bu işi biliyorusn:güzel:

EpiVaTeS
12-03-2010, 00:07
ya bu orhanın artık susma vakti geldi...
vurun arkasına tekmeyi şutlayın mgfye doğru...
ne bu ya sinir katsayımızı yükseltiyor dangalak herif...
Yönetici yokmu yönetici...
iftira atıp duran gerzeği ya şutlayın yada...
ağzımın ayarı iyice bozulacak ha...!!!

Mavera
12-03-2010, 00:12
ya bu orhanın artık susma vakti geldi...
vurun arkasına tekmeyi şutlayın mgfye doğru...
ne bu ya sinir katsayımızı yükseltiyor dangalak herif...
Yönetici yokmu yönetici...
iftira atıp duran gerzeği ya şutlayın yada...
ağzımın ayarı iyice bozulacak ha...!!!

banada kalsa gitme vakti geldi :).. hele bugün sana ve diger arkadaslara agza alinmayacak hakaretler yapti en fazla mesajlarini sildim terbiyesizin ama bencede artik haddini cok asti bu sahsiyet!

EpiVaTeS
12-03-2010, 00:13
hayır hakaretleri ırgalamaz...
ama görüp eşşek gibi anırması ve iftira atması sinir ediyor...

Özgür Çağrı
12-03-2010, 00:16
banada kalsa gitme vakti geldi :).. hele bugün sana ve diger arkadaslara agza alinmayacak hakaretler yapti en fazla mesajlarini sildim terbiyesizin ama bencede artik haddini cok asti bu sahsiyet!

Akobalı reyizle iyi hakaretleşiyorlar yav zevkle izliyom ;D

unnamed
12-03-2010, 00:17
la orhan...
3 senedir bu forumdayım, kimseye küfür etmedim...
sabrımı zorlamaya başladın iyicene...
banlayın şu rezaleti gitsin....
hala tutmanın anlamı nedir...

İntifada
12-03-2010, 00:18
banlamayın ne yaptı adam...

EpiVaTeS
12-03-2010, 00:19
daha ne yapacak...!!!
iftira iftira iftira...
ulannn bir olur iki olur...
her mesajdamı iftira olur...

Mavera
Akobalı reyizle iyi hakaretleşiyorlar yav zevkle izliyom ;D

orhan tam anlamiyla terbiyesiz ve karakter sorunu olan birisi adam birde din ve imandan bahsediyor ya hasta oluyorum isleri, gücleri küfür, hakaret, yalan, iftira, pravokasyon..

unnamed
yav gönderin gitsin...
lüzumlu bi adam değil....

İntifada
12-03-2010, 00:23
bence ikinci bir şansı hakediyor;1;1;1

unnamed
12-03-2010, 00:24
bence ikinci bir şansı hakediyor;1;1;1

hayırdır bu hoşgörü nerden geliyor?

EpiVaTeS
12-03-2010, 00:25
ikinci bir şansı geçti...
ne oo burası yarışma programı bir şans daha verelim...
kesin biletini şutlayın gitsin...

İntifada
12-03-2010, 00:26
hayırdır bu hoşgörü nerden geliyor?

;1;1;1;1

hayatiyenicag
12-03-2010, 20:08
Yine susacaklar, ağızlarını bıçak açmayacak..Komünist mantığı çamur at izi kalsın..

hayatiyenicag
12-03-2010, 20:09
Çok doğru:güzel:

Özgür Çağrı
12-03-2010, 20:18
orhan tam anlamiyla terbiyesiz ve karakter sorunu olan birisi adam birde din ve imandan bahsediyor ya hasta oluyorum isleri, gücleri küfür, hakaret, yalan, iftira, pravokasyon..

Orhan gibi başka üyelerde var ama ahlaki açıdan siyasi görüş ayrımı yaparsak pek etik olmaz. Bir temizlik yapılacaksa toptan yapılsın abi :güzel:

Mavera
12-03-2010, 20:22
Orhan gibi başka üyelerde var ama ahlaki açıdan siyasi görüş ayrımı yaparsak pek etik olmaz. Bir temizlik yapılacaksa toptan yapılsın abi :güzel:

ben bir kisi küfür, hakaret ve camur atmadigi sürece banlanmasina karsiyim ama orhanda karakter sorunu var kendisi tam anlamiyla bagnaz bir sahsiyet..
onun hangi görüsten olduguna bakmiyorum bile yani bir nevi hipermuhafazakarin milli görüs versiyonu..
her cemaatte, harekette böyle gereksiz insanlar vardir onlar üzerinden geneli itham altinda birakmak yanlis olur ama herkes icindeki cürükleri temizlemek zorunda yoksa o cürük digerlerinide cürütebilir!

EpiVaTeS
12-03-2010, 20:25

taşı eğer bana attıysan furkancım...
benim üslubum bellidir...
ne bozuktur nede çok düzgün...
birine hakaret etmemek için özen gösteririm...
ama anladığı dil hakaretse elbette gerekini yapmaktanda çekinmem bilgine...!!!

Özgür Çağrı
12-03-2010, 20:26
taşı eğer bana attıysan furkancım...
benim üslubum bellidir...
ne bozuktur nede çok düzgün...
birine hakaret etmemek için özen gösteririm...
ama anladığı dil hakaretse elbette gerekini yapmaktanda çekinmem bilgine...!!!

Sana taş atmadım yukarıda belirtmiştim ... bilginize

EpiVaTeS
12-03-2010, 20:33
Orhan gibi başka üyelerde var ama ahlaki açıdan siyasi görüş ayrımı yaparsak pek etik olmaz. Bir temizlik yapılacaksa toptan yapılsın abi

Şuradan ne anlamam gerekiyor bir söylermisin...???

Mavera
12-03-2010, 20:35
Şuradan ne anlamam gerekiyor bir söylermisin...???

akobaliyi kastediyor üstüne alinma :)

RDönmezs
12-04-2010, 00:20
eee işte bu arkadaşlar sevilir sayılır forumda tutulur! ya biz karalanırız ;)
banlamayın arkadaşım kalsın.