Orijinalini görmek için tıklayınız : Forum Kahramanlari Hikayesi Hakkindaki Yorum ve elestiriler
Forum Kahramanlarindan Olusturmaya calistigimiz hikaye hakkindaki her turlu yorumunuzu burdan yapabilirsiniz.
hikayeye ulasmak icin:
http://www.akpartiforum.com/index.php?topic=13274.44
bence hıkayenın ana teması baş örtümüz olsun kızlarda bu yolda verılen mucadelenın bırer ornegı ??? ::)
Parantez
09-12-2007, 19:05
[b]heheheeheheheheheheh süpeerr
yaşasın kötülük ;D ateşböceğiiiiiiiiiiii
Ravza_Ruveyda
09-12-2007, 19:35
Bence süper gidiyor . sabırsızlıkla bekliyorum yeni bölümlerini :))
çok güzel gidiyor, ama çok çok süslü bir kız olmak istiyorum hatta renk katacağını düşünürsen ve senin için uygun olursa gittikçe tatlı bir şımarıkta olabilirim :)
çok güzel gidiyor, ama çok çok süslü bir kız olmak istiyorum hatta renk katacağını düşünürsen ve senin için uygun olursa gittikçe tatlı bir şımarıkta olabilirim :)
senin icin tasarladigim kizin gorunumu hosuna gitti mi ::)
hikayede yer alan arkadaslar bana hangi karakterlerle daha yakin iliskide olmak istediklerini belirtirlerse sevinirim. simdiye kadar bes ana kisma ayrilmis hikayenin hangi parcasinda yer almak istersiniz?
ayrilan parcalar ...... isareti ve bosluk ile belirtilmistir.
evet teşekkür ederim senide çok uğraştırıyoruz :-[
evet teşekkür ederim senide çok uğraştırıyoruz :-[
est nazende ben buyuk bir zevkle yapiyorum. asil ben sizi ugrastiriyorum surekli bana sunu belirtin :o sunu soyleyin :o sunu yap :o sunu et :o diyerek ::)
ama canım sen en güzel şekilde yazmak istiyorsun o yüzden, ve bizler içinde sakıncası yok ;)
bak fotoğrafımı koydum sadece gözlerim gözüküyor ama belki yardımcı olur sana ;)
bak fotoğrafımı koydum sadece gözlerim gözüküyor ama belki yardımcı olur sana ;)
tesekkur ederim ::)
hikayede yer alipta yorum yapmayan arkadaslar hikayeyi okudular mi yoksa okumadilar mi? ::)
eger hosunuza gitmediyse ve ilgi gostermeyecekseniz sanirim kendimi fazla kasmayacagim.. zaten okullarda aciliyor :)
AkSa- 34
09-14-2007, 23:26
ne demek duymamış olayım.durmak yok yola devam
ben okudum valla cok gusel gıdıo..daha kendımı goremedıgım ıcın yorum yasmamıstım ama takıp edıorum sureklı..bencede durmak yok yola devam ;D
ya evet ben merakla bekliyorum ama tabi baskıda yapmak istemiyorum :-[
SAGOLUN arkadaslar, sizin icin bende devam ederim o zaman ::)
holeyyy yuppıı yasasın... ;D
evet bende mutlu oldum,bir başkacım ilgi var hikayene sadece yorum yazmıyorlar bence >:(
HOGE_MERA
09-18-2007, 13:11
Hekketen çok güzel olmuş. Duyguların dert görmesin. +1
Dilenci olmuşum hikayede Allah (cc) yaşatmasın öyle bi hayat. Alan el olmak yerine veren el olmayı tercih ederdim. Devamında bu şekilde bi sonuç bekliyom. Hadi hayırlısı..
Dilenci olmuşum hikayede Allah (cc) yaşatmasın öyle bi hayat. Alan el olmak yerine veren el olmayı tercih ederdim. Devamında bu şekilde bi sonuç bekliyom. Hadi hayırlısı..
canım olesıne bı dılencı degılsınkı..ınsanlara verılecek en buyuk seyı verıyosun bence hıkayede..sahıp olunabılcek en buyuk seye sahıpsın..bıdaha oku bence.. ;)
HOGE_MERA
09-21-2007, 11:21
canım olesıne bı dılencı degılsınkı..ınsanlara verılecek en buyuk seyı verıyosun bence hıkayede..sahıp olunabılcek en buyuk seye sahıpsın..bıdaha oku bence.. ;)
Sadece dilenciliği sevmediğimi belirtmek istedim. Mesela çöp toplayan biri bile olabilirdim.
genel olarak bir başka kardeşim gerçekten iyi düşünmüş. Hayal gücü çok kuvvetli bence.
hımm ..afedersın yanlıs anlamısım..
toprak44
09-22-2007, 15:59
bende hikayede olmak istiyorummm :)
HOGE_MERA
09-22-2007, 16:00
hımm ..afedersın yanlıs anlamısım..
no porblem
KARAHANLI
09-22-2007, 16:18
Önemli değil demek varken efendim, neden no problem dediniz? There is no problem deseniz, İngilizce yazdığınızı anlayabiliriz. Niyetim azarlamak, yâhut kavga çıkarmak değil. Sadece uyarmak. Lütfen yanlış anlamayın. :-*
Saygılarımla...
ya ben hikayenin devamını merakla bekliyorum :'(
TÜRK EVLADI
09-23-2007, 16:46
Yaa bu hikayede bende olmak istiyorum...Böyle sevgililer var ya birleşemeyen giderler yıllar önce eşini kaybetmiş içkici ayyaş ama yetenekli eski komiserden yardım isterler...
Oda ilk önce yardım edemem ayakları çeker ama sonra onlar birleştirir ve onlar için bi şekilde kendini kurşunun önüne atarak filan ölür!
İşte adam olmak istiyorum..Lütfen
Bir Başka bende istirorum hikayede yer(:
toprak44 ve TURK EVLADI hikayeye gosterdiginiz ilgiden dolayi tesekkur ederim. Fakat basvurular uzun sure once kapandi. Yine de ben sizi en kisa zamanda uygun bir sekilde hikayede ortaya cikartmaya calisacagim.
TÜRK EVLADI
09-23-2007, 17:10
Bir Başka, bak benim kendime biçtiğim role bakarsan zaten filmlerde filan sonrada ortaya .çıkan bi tip!
O bakımdan hikayenin sonunda yada ortlaarında çıkarırsın belki;)
o konuda suphen olmasin TURK EVLADI yazdigin her kelime dikkate alinmistir.
TÜRK EVLADI
09-23-2007, 17:21
Teşekkür ederim Bir Başka;)
bir başkacım çok güzel gidiyor yaa :)
bir başkacım çok güzel gidiyor yaa :)
cok tesekkur ederim nazendecigim, sizin sayenizde. ::)
gercekten cok guzel gıdıo..merakla beklıoruz devamını :D
AKmetalci
09-23-2007, 22:12
oncelikle tebrik ediyorum canı yürekten. bunu kitap haline getirebiliriz. fikirler uçuşmaya başladı bile kafamda. tamamını okumadım ancak işine karışmak gibi olamasın ama nacizane fikrim. biraz daha karakter katıp sonra bu farklı simaları bir yolda toplayıp gururlu bir mücadele ile devam edip zaferle biter dahada bir hoş olur diye düşünüyorum. bence buraya yorum yazan arkadaslarada geyikten cok yapıcı arkadasımza yardımcı olacak beyanlar vermelerini tavsiye ederim. devamını beklıyoruz..
cok tesekkur ederim AkMetalci. fikrin gercekten hos, zaten bende o tarz bir sey yapmayi umuyordum.
yalniz arkadaslar senin dedigin gibi yardimci olursa daha gercekci ve herkesin istegini karsilayabilecek bir calisma olur.
Onlybullet34
09-24-2007, 12:46
Cemati Bey yine her zamanki gibi erkenden kalkıp bakkalı açtı. Mahallenin en uğrak yeri olan bu bakkala yıllarının emeğini vermişti. Eşini uzun süre önce kaybetmiş, iki kızı da bir kaç sene önce evlenmişti. Şimdi küçük bir apartıman dairesinde tek başına geçinip gidiyordu. Mahalleli onunla sohbet etmeyi çok severdi. Özellikle Muzaffer Bey onu dert ortağı seçmişti. Muzaffer Bey’in dünyadaki cennetiydi bu bakkal. Daha doğrusu bakkalın arka odasındaki çay ocağı. Emekli öğretmen olan Muzaffer Bey, zamanının çoğunu Cemati Bey’le o çay ocağında çay içip sohbet ederek geçirirdi. Bu iki yalnız adam birbirlerine maziden bahseder, gazetedeki haberleri birlikte tartışırlar ve ara sıra da satranç oynarlardı. Son zamanlarda vaktini daha da iyi kullanmak isteyen Muzaffer Bey, mahalledeki camii de Kur’an-ı Kerim dersleri almaya başlamıştı. Cemati Bey de ondan özenerek vakti oldukça ders almaya çalışıyordu. Ateşböceği Hanım kocası Muzaffer Bey’ in Cemati Bey’le vakit geçirmesinden gayet memnundu. Zaten onun tüm isteği buydu. Onu bu mahalleye hapsedip, ellerin gözünden uzakta tutuyordu. Herkesi ve herşeyi hakimiyeti altına almanın hazzını yaşayan Ateşböceği Hanım bu sabahta her sabahki gibi çok mutlu uyanmıştı.
----------------------------------------
Çok hoş olmuş teşekkürler +1
Hanım ölmüş duygulandım biraz orada ;D
toprak44
09-24-2007, 19:16
toprak44 ve TURK EVLADI hikayeye gosterdiginiz ilgiden dolayi tesekkur ederim. Fakat basvurular uzun sure once kapandi. Yine de ben sizi en kisa zamanda uygun bir sekilde hikayede ortaya cikartmaya calisacagim.
bir başka benide ortalarda biryerde gizemli bir şekilde çıkarablirsin nasıl olduğu sana kalmış.. hikayende çok başarılı tebrik ediyorumm
hikayenin devamını okudum iyi gidiyorsun ;)
bende bulunmak isterim ahmike ahmed bir derviş olarak
çok ilginç bir çalışma olmuş....bu karakterleri nasıl bir araya getireceksin peki çok merak ettim....
hadı ama devamı ne zaman gelcek merak edıyorum... ???
kusura bakmayin arkadaslar. cok yogunum, hikayeye bir sure devam edemeyecegim. zaten basta da bir seneye dagitacagimi soylemistim.
hepinize tesekkurler. merak etmeyin, hikaye devam edecek:)
kusura bakmayin arkadaslar. cok yogunum, hikayeye bir sure devam edemeyecegim. zaten basta da bir seneye dagitacagimi soylemistim.
hepinize tesekkurler. merak etmeyin, hikaye devam edecek:)
nerdesın canım yaa cokk ozledımm :'(
canim cok sagoll ben de seni ozledim ::) islerimi yoluna koyunca insalla daha sIk geleceigm.
canim cok sagoll ben de seni ozledim ::) islerimi yoluna koyunca insalla daha sIk geleceigm.
insaAllah cabuk yoluna gırer ıslerın eksıklıgın hıssedılıyor :-[
Üç mevsim
03-06-2008, 14:05
Beril niye bakıyorsun genç dilenciye öyle tuhaf tuhaf.. Utandırdın çocuğu..
TÜRK EVLADI
03-06-2008, 14:53
[i][b]Bu hikayeye katılmayı çok istemiştim ama Bir Başka gittiğinden beri hayal oldu...
Turk Evladi ben burdayim ;D yeterki sen iste, devam edecegim hikayeye insallah.
Karakterin hakkindaki bilgiler bende var.
Bu aralar bos zamanim var epey, tekrar bolumleri ekleyecegim tabi istek olursa.
Çok sevindim hikayenin devam edecek olmasına ama bundan daha çokta aramızda olmana :)
TÜRK EVLADI
03-06-2008, 20:23
[i][b]Yalnız ben şimdi hatırladım...
Bir Başka'ya beni kötü adam yapmsını söylemiştim yada öyle berduş bi adam istemiştim galiba:)
Çok sevindim hikayenin devam edecek olmasına ama bundan daha çokta aramızda olmana :)
Tesekkur ederim, Nazende :)
Hepinizden ozur dilerim, ne yazikki cok fazla bagimli bir insanim ya hep ya hic iligime islemis. Hayatima devam etmek icin, netteki aktivitelerimi kisitlamam gerekti. :P
bir başka çok güzel yazıyorsun ellerine sağlık
devamı heyecanla bekliyorum
tesekkur ederim sumeyra o senin guzelligin :)
eger sende hikayede yer almak istiyorsan karakter bilgilerini bana burdan ya da ozel msgla yollayabilirsin. Ama su anda daha sahneye cikmayi bekleyen bir cok karakter var.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.