fatih kısaparmak balon baskılı balon GALATASARAY'DAN TEKLİF ALDIM - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : GALATASARAY'DAN TEKLİF ALDIM

politikaci
04-12-2008, 11:29
Güney Afrika´nın Kaizer Chiefs takımını çalıştıran teknik direktör Muhsin Ertuğral, Güney Afrika basınında yayınlanan gazetelere yaptığı açıklamada Galatasaray'dan teklif aldığını iddia etti.

Güney Afrika’nın Kaizer Chiefs takımını çalıştıran teknik direktör Muhsin Ertuğral, Güney Afrika basınında yayınlanan gazetelere yaptığı açıklamada Galatasaray’dan teklif aldığını iddia etti. Açıklamasında “Henüz karar aşamasındayım” diyen Türk teknik adam, önceliğinin görevde olduğu takımla başarı yakalamak olduğunu belirtti. Önümüzdeki hafta özel işleri için Türkiye’ye gelecek olan Ertuğral, Galatasaray ile görüşüp görüşmeyeceği konusuna açıklık getirmedi.

politikaci
04-12-2008, 11:30
bence teklif fln almadı orda havası olsun diye uyduruy :D :D

Mcht_Ln
04-12-2008, 11:32
Bu ne ya?! Piyasada başka teknik direktör kaldı mı? Maşallah hepsini aldık. >:(

oturanboğa
04-12-2008, 11:34
la yerli hoca dedik de biz bunu kastetmediydik...abdullah avcı olsun,bülent olsun,hakan olsun...yerli hocadan kastımız bunlardı....güney afrikanın bilmem ne takımını çalıştırıyomuş...vay bee ne büyük transfer

Sukût-u_Hayal
04-12-2008, 14:45
Güney Afrika´nın Kaizer Chiefs takımını çalıştıran teknik direktör Muhsin Ertuğral ..... :o :o :o

İlk defa duydum bu ismi .... :-\

illegal
04-15-2008, 14:40
bende sanmıyorum teklif geldiğini galatasaraya başka adam mı kalmadı be

Hüdaverdi
04-15-2008, 19:58
Klüpten açıklama bekliyoruz artık...

politikaci
04-15-2008, 19:58
ya bende bunlara pek inanmıyorum ama van gaal resmi toplantı yaptı o bence kesin doğru