Orijinalini görmek için tıklayınız : "Gazamız Mübarek Oyumuz EVET Olsun" Kampanyası!
Pazar günü yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili referandumda çevremizi bilinçlendirmek adına bu başlık altında "Gazamız Mübarek Oyumuz EVET Olsun" kampanyası başlatalım.
Telefonlarımızı,maillerimizi,msn adreslerimizi,kısacası iletişim adına ne varsa her şeyimizi pazar sabahına kadar EVET oyu için kullanalım arkadaşlar.
Ben işe telefon rehberimdeki herkese ( oyunun EVET olacağından emin olduklarım hariç ) bir kısa mesaj atarak başladım...
güzel bir fikir evet yapalım tşk abi ;)
selahattin_ay
10-19-2007, 17:14
bana telefon cok pahali olur da ben de mail atacagim 2 tane adresimden attim bile coktan ;)
Sen kısa mesaja atma tabi Selahattin (:
Mailler de işe yarayacaktır elbet...
Hatta arkadaşlar şöyle kısa bir metin yollayabiliriz herkese....
"Halkın kendi kendini yönetmesiyse Cumhuriyet,demokrasiyse herkesin yönetimde pay sahibi olması ve herkesin fikirlerine değer verilmesi bir devlette;bu önümüze getirilen fırsatı kaçırmayalım!
Hakkını Kullan Halkım!"
Sizce nasıl olur?
selahattin_ay
10-19-2007, 17:25
tunahan kardesim evet i biraz daha vurgulasak iyi olur bence ne dersin=??
"Halkın kendi kendini yönetmesiyse Cumhuriyet,demokrasiyse herkesin yönetimde pay sahibi olması ve herkesin fikirlerine değer verilmesi bir devlette;bu önümüze getirilen fırsatı kaçırmayalım.
Biz Halkız, Biz Seçelim!
EVET'leri görelim!
Hakkını Kullan Halkım!"
Bunlardan biri olabilir bence.Tabi herkes istediğini yazasın...
Kampanyamıza katılanlar:
NUH
Selahattin_Ay
AKtunaHAN
selahattin_ay
10-19-2007, 17:31
olur kardesim ;) gayet guzel olmus
Bu başlığı etkin tutalım...Kampanyamıza katılanları tekrar etmek gerekirse: ( aslında gerekmez ama (: )
NUH
Selahattin_Ay
AKtunaHAN
Teşekkürler arkadaşlar...
bende varım nasılsa avealıyım... :D..tam 5000 tane smsımı bu ulvı gorev ıcın harcarım...
GÜLseven
10-19-2007, 17:42
Çok iyi bir fikir Tunahan...Ben de katılıyorum bu kampanyaya ;)
Evet sayımız 5'e çıktı...
NUH
Selahattin_Ay
Parabol
GÜLseven
AKtunaHAN
Teşekkürler Parabol ve GÜLseven ;)
Metnimiz:
"Halkın kendi kendini yönetmesiyse Cumhuriyet,demokrasiyse herkesin yönetimde pay sahibi olması ve herkesin fikirlerine değer verilmesi bir devlette;bu önümüze getirilen fırsatı kaçırmayalım.
Biz Halkız, Biz Seçelim!
EVET'leri görelim!
Hakkını Kullan Halkım!"
Ayşe_Berra
10-19-2007, 17:52
Mailler de işe yarayacaktır elbet...
Hatta arkadaşlar şöyle kısa bir metin yollayabiliriz herkese....
"Halkın kendi kendini yönetmesiyse Cumhuriyet,demokrasiyse herkesin yönetimde pay sahibi olması ve herkesin fikirlerine değer verilmesi bir devlette;bu önümüze getirilen fırsatı kaçırmayalım!
Hakkını Kullan Halkım!"
Sizce nasıl olur?
;) ;) ;)Tebrikler ve teşekkürler..
ayse42,sanırım sen de katılıyorsun..(:
NUH
Selahattin_Ay
Parabol
GÜLseven
AKtunaHAN
ayse42
Biz teşekkür ederiz ayse42,mail ve/veya kısa mesaj atmayı ihmal etmiyoruz ;)
akgulrafet
10-20-2007, 13:28
EVET
EVET
EVET
EVET
EVET
YAKLAŞIK KARDEŞLERİM 20 KİŞİYE SON GÜNLERİN ADETA VAZGEÇİLMEZ İKİ SÖZÜNDEN BİRİ OLAN EVET SÖZCÜĞÜNÜ TELEFONLA ARKADAŞLARIMA GÖNDERDİM AMA BAZI ARKADAŞLAR YANILTTI BENİ.DURMAK YOK YOLA DEVAM
HüseyinYıldırım
10-20-2007, 14:08
BENDE VARIM MSN VE MAİL YOLUYLA BU KAMPANYAYA DESTEK OLDUM.....
aşk-ı ilahi
10-20-2007, 14:19
bir yararı dokunacaksa bende varım tabiki.....
Ak_Kelebek
10-20-2007, 14:44
Tunahan kardeşim bende varım kampanyada.Ben arkadaşlarıma mail olarak yolladım msj olayını da yapıcam inşaallah ve bizim afişlerimiz var Bergama İlçe Gençlik Kolları olarak da onları asıyoruz her yere.Allah muhaffak etsin inşaallah..
ak_mavish
10-20-2007, 14:50
ben de varım tabi ki...mailleri yolladım kısa mesajları yolluyorum...
işin garip tarafı ak partiye oy veren arkadaşlarımdan bazıları hayır demeyi düşünüyormuş.Okulda nabız yoklıyım dedim koskoca üniversite gençliği referandumdan bihaber...Anayasayı da oyladığımızı sanıyorlar :o Ben de herkese referandum ile ilgili yazı yolladım..Neyse ben mesajlarımı yollamaya devam ediyim....
Ben de varım.Hem mail,hem de mesajla ;)
e-midyat
10-20-2007, 15:12
EVET
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.