fatih kısaparmak balon baskılı balon Gece Yarısı Evde Tek Başınasınız.. - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Gece Yarısı Evde Tek Başınasınız..

Duygu'Seli~
03-03-2008, 00:42
Gece Yarısı Evde Tek Başınasınız ve evde sesler duyuyorsunuz. Ne yaparsınız ?
Hehehe..Ben korkudan ölürdüm.. :o ;D ;D ;D ;D

sesli34
03-03-2008, 00:44
valla sonuçta korksakta kim vardiye bakardım

ya o beni ya ben onu

hayalet mayalety dinlemem

furirdim oni :D :D :D

ümitli_bekleyis
03-03-2008, 00:45
Eğer bu sesleri çıkaran bir şahıs ise elime kesici bir alet alıp , korkutarak yakalardım.Ardından bir odaya kilitlerdim.Malum şimdi durumum " Kilitçi " lakabına uysun ama değil mi ? :D

Şaka bir yana yalnız olmayı severim.Girerim yatağa uyurum .Ne korkaksın Duygucuğum ya :D

yasinarslanpay
03-03-2008, 00:47
Evde bişey olmaz ben uyumaya çalışırdım..

Duygu'Seli~
03-03-2008, 00:47
Eğer bu sesleri çıkaran bir şahıs elime kesici bir alet alıp , korkutarak yakalardım.Ardından bir odaya kilitlerdim.Malum şimdi durumum " Kilitçi " lakabına uysun ama değil mi ? :D

Şaka bir yana yalnız olmayı severim.Girerim yatağa uyurum .Ne korkaksın Duygucuğum ya :D

:-[ O zaman bu gün bize gel Eda evde hakketen ablamla ikimizden başka kimse yok..Şaka diye açtım ama.. :-\ :'( :'( :'( :'( :'( :'( yastığın yanına bıçakla yiğenim oyuncak silahını koydum.. :-\ :'( :'( Hakkaten korkuyorum.. :'( :'( :'(

Feyza
03-03-2008, 00:49
kaldım ve gecenin 3 de gürültü yapan hırsıza dayanamayıp kimo dedim :) oda kaçtı :D

Duygu'Seli~
03-03-2008, 00:51
Ben çıkıyorum sabaha geldiğimde artılarım çoğalmış olursa korkum geçer.. :D :D ;D ;D yinede sizin takdiriniz tabi.. :-\ ;D ;D hadi selametle..Bol artılı paylaşımlar.. ;D

ümitli_bekleyis
03-03-2008, 00:51
Eğer bu sesleri çıkaran bir şahıs elime kesici bir alet alıp , korkutarak yakalardım.Ardından bir odaya kilitlerdim.Malum şimdi durumum " Kilitçi " lakabına uysun ama değil mi ? :D

:-[ O zaman bu gün bize gel Eda evde hakketen ablamla ikimizden başka kimse yok..Şaka diye açtım ama.. :-\ :'( :'( :'( :'( :'( :'( yastığın yanına bıçakla yiğenim oyuncak silahını koydum.. :-\ :'( :'( Hakkaten korkuyorum.. :'( :'( :'(

Korkma ben varım : )Hem Ablan da varmış bak ne güzel .Tam olarak yalnız sayılmazsın ;)

YavuzSultanSelim
03-03-2008, 00:52
ben boğazını sıkmazdım :D

dildade
03-03-2008, 00:53
Cesaretimi toplar evi aramaya başlardım..Kimse bulur boğazını sıkardım..
Bir kaç kere de yaptım yani :P

YavuzSultanSelim
03-03-2008, 00:54

kim girmiş dildade abla :D

dildade
03-03-2008, 00:57

kim girmiş dildade abla :D
Önemli bir şey değil o zamanlar ahşap ve 100 küsür yıllık bir evde oturuyorduk ve devamlı merdivenlerden göremediğim arkadaşlar inip çıkıyordu ben de merdivenin başına oturup sabaha kadar nöbet tutuyordum sabah namazını kılıp hava aydınlanınca da uyuyordum :-X

romakudüs
03-03-2008, 01:00
gereçkten bir yabancı evimdeyse yakalarsam artık oratda netür bir vahlet olur bilemem ama yabancı yokda ben enteresan sesler duyuyorsam yastığın altına kafamı sokar ayetel kürsi okumaya başlarım yedi tane okuana kadar zaten uyurum ;D

eddie
03-03-2008, 14:18
aslında bişey yapmam bilgisayarın başına otururum "zaten salaktın iyice salaklaştın" derim kendime... ;D ama şıklarda o olmayınca en sondakini işaretledim..

gulsen_yeni
03-03-2008, 17:05
DUA EDERİM NAPCAM BAŞKA :)

Beritan
03-03-2008, 17:19
cesartetimi toplar beni korkutan şahısın yanına giderim.. gerisi elimde olan araç ve gereçlere bakar :D

oguzdesouza
03-03-2008, 19:06
Alırım elime bıçağı Allah ne verdiyse hücuuuuuuuum. :D :D

Hüdaverdi
03-03-2008, 19:09
Cesaretimi toplar evi aramaya başlardım..Kimse bulur boğazını sıkardım..:D

Zaten evde tek olmayı severim,özellikle ışıklar gittiğinde...
Mumu yakar kitap okurum veya yatar şarkı dinlerim :D
Çocukken korkardım sanırım şimdiacısını çıakrtıyorum :D

Ama odamda yatamam asla,gece olsun gündüz olsum ne vakit olursa olsun uyuğumda karabasan geliyor bana :D
Hep dua ederim geldiğinde zor gider,bir keresinde küfür ettim küstü bana 3 ay gelmedi :D
Geçenlerde kulağını çınlattım uğradı,sağolsun unutmamış beni :D

sumeyra
03-03-2008, 19:33
Ben evden kaçarım
Hemide ses çıkarmadan ;D

Hıfz-ı lisan
03-03-2008, 19:36
10. kata kolay kolay hırsız girmeyeceğine kendimi inandırıp mutlaka çıkar bakardım :) ..sonra kimdi aceb diye sorularla uğraşmakta var ;D en iyisi bakmak =)

Nazende
03-03-2008, 19:38
Evde yalnız kalmayı çok seviyorum
aslında benzer bir durumda yaşadım sayılır şıklarda olmayan bir tutum olacak ama,evde biri varmış gibi yüksek sesle birine seslenirim "anne bu sesler nee" diye sonra sesimi değiştirip cevap veririm abartıp gürültü yaparım,birisinin olduğundan eminsem kendimi odaya kilitleyip polisi ararım tabi tüm bunları yaparken bayılmamak için mücadele veririm ::)

Enfal
03-03-2008, 19:54
"Gece Yarısı Evde Tek Başınasınız.." Ya illa biri mi girmek zorunda evime. Evde tek başımayken ses duyarsam nerden geldiğini anlamaya çalışırım. Evi bırakıp niye kaçayım.Zaten gelen hırsızsa buna izin vereceğini de sanmıyorum. Seçenekler çok tuhaf.Zorla insanı paronayak yapacak cinsten.

sumeyra
03-03-2008, 19:55
"Gece Yarısı Evde Tek Başınasınız.." Ya illa biri mi girmek zorunda evime. Evde tek başımayken ses duyarsam nerden geldiğini anlamaya çalışırım. Evi bırakıp niye kaçayım.Zaten gelen hırsızsa buna izin vereceğini de sanmıyorum. Seçenekler çok tuhaf.Zorla insanı paronayak yapacak cinsten.

??? ???

Duygu'Seli~
03-03-2008, 20:02

Ankete katılmak gibi bir zorunluluğunuz yok arkadaşım..Hoşunuza gitmedi ise yorumunuzu kendinize saklayınız.. ;)

Üç mevsim
03-04-2008, 15:54
Önce 2.şıkkın sonra da 5. şıkkın gereğini yapardım.

Enfal
03-04-2008, 20:29

Ankete katılmak gibi bir zorunluluğunuz yok arkadaşım..Hoşunuza gitmedi ise yorumunuzu kendinize saklayınız.. ;)

Hayır anlamadım yani niye yorum yapmayayım.Evet senin de dediğin gibi arkadaşım ankete katılmak gibi bir zorunluluğum yoktu ve ben kendi irademle katılmak isteyip katıldım.Hoşuma gitmediyse yorumumu kendime neden saklayayım ki.Yapmayın ya neden eleştiriye açık olamıyoruz. Eğer bu ankete sadece anketten hoşnut olanlar katılabilir diye bir not yazsaydı o zaman yorum yapmazdım ama şu anda böyle birşey yok ve ben hoşnutsuz olduğumu belirttim diye neden böyle tepki aldım onu anlayamıyorum. ???

Gölge
03-04-2008, 21:18
Cesaretimi toplar evi aramaya başlardım..Kimse bulur balkondan aşağıya atardım .... :D

Müntesip
03-05-2008, 15:14
mutfaktan annemin benim içiin kullandıgı oklova'yı alırdım sonra aramaya baslardım :))

Ak_Kelebek
03-05-2008, 15:14
son şık cesurumdur o yüzden eğer bi ses duyduysam elime ne varsa o an yanımda ama kafa yarar cinsten ;D bişi olmasına dikkat ederek bütün odaları tek tek dolaşırım karşıma ilk çıkanında kafasına daannnn ;D :D ;D :D Ya evdekilerden biriyse :o geçmiş ola ;D;D

Duygu'Seli~
03-05-2008, 15:16
son şık cesurumdur o yüzden eğer bi ses duyduysam elime ne varsa o an yanımda ama kafa yarar cinsten ;D bişi olmasına dikkat ederek bütün odaları tek tek dolaşırım karşıma ilk çıkanında kafasına daannnn ;D :D ;D :D Ya evdekilerden biriyse :o geçmiş ola ;D;D

::) ::) ::) Allah ailedekilere yardım etsin o zaman.. ;D ;D

_hasretim_
03-05-2008, 15:18
2.sık ve sonuncu sunu yapardım elime ne gelirse atardım sonrada kacardım

:D :D ;)

Ak_Kelebek
03-05-2008, 15:18

::) ::) ::) Allah ailedekilere yardım etsin o zaman.. ;D ;D

Evde ben yalnızken sinsi sinsi dolaşmakta neymiş DANNNNNNNNN ! ;D :D ;D

unnamed
03-06-2008, 16:34

duyguseli bu kadar korkmana gerek yok şunu hatırlatmak isterim insan korktuğu zaman daha çok korksun diye şeytan ona vesvese verir böyle bi durumda yapacağın ilk şey dua oku(ayetel kürsi) Cenab-ı Hakka sığın ;)

Duygu'Seli~
03-06-2008, 19:42

duyguseli bu kadar korkmana gerek yok şunu hatırlatmak isterim insan korktuğu zaman daha çok korksun diye şeytan ona vesvese verir böyle bi durumda yapacağın ilk şey dua oku(ayetel kürsi) Cenab-ı Hakka sığın ;)

::) Allah razı olsun..haklısın..Ama bazen insanın elinde olmuyor nedense.. :-\ :)

Liberal_Demokrat
05-14-2008, 14:33
Gece yarısı evde tek başıma kalamıyorum zaten. Örneğin karanlıkta yatamam. Ama garip sesler çok duyarsam, evden kaçardım. Ki başıma geldi de. Bir defasında gece evde tek başımaydım. Birden garip sesler duydum. Hiç unutmam. Çığlıklarla evden kaçmıştım.

NuR-eFSaN
05-14-2008, 14:38
Geçen yaz bu durumla bas basa kaldım 1 hafta boyunca ailem memlekete gitmişti bende çaliştiğim için akşamları besmele ile eve girerdim . . .

Uyku vaktım gelince evin bütün odalarının kapsını kitler öle uyurdum birde ışığı yakardım evde dısardan görenler bu evdekıler hala uyanık diye düşünsünler diye yani . . .

BaDe_EsNa
05-14-2008, 14:44
ben olduğum yerde kalıyorum hareket edemiyorum felak nas ayetel kürsi... küçük çapta bir hatim indiriyorum :D
sonra annemleri arıyorum gelin korkuyorum diye zaten evde yalnızsam telefon yanımda hazır bulunur mutlaka

Eşref
05-14-2008, 14:47
Ben evde ses duyarsam, tavana vururum. Kesin üst komşunun işidir.

politikaci
05-14-2008, 14:49
önce besmele çeker sonra direk evden kaçarım :D

Kafes
05-14-2008, 17:51
Yataga girer uyumaya calisirdim..

Necip Fazıl
05-14-2008, 17:57
DUA ederdim heralde çünkü ALLAH'a sığınmak en iyisi bence...

EpiVaTeS
05-14-2008, 18:00
Geceleri ne yaparım
Otobüsün ön koltuğunda kahve içer bilgisayarda yorum yazarım herhalde
sonra biri su ister bir bardak yanına bir şişe bırakırım bidaha istemesin diye... ;D

Necip Fazıl
05-14-2008, 18:20
Evde tek başına filmini izlerdim :D :D

NuR-eFSaN
05-14-2008, 18:22

:D :D Çığlık falan izlesen daha iyi :P

Necip Fazıl
05-14-2008, 18:26

:D :D Çığlık falan izlesen daha iyi :P

hee izleyeyim daa sonra bol bol çığlık atayım daaa :D :D

Kafes
05-14-2008, 18:29

iste bu ;D +

Necip Fazıl
05-14-2008, 18:30

iste bu ;D +

TEŞEKKÜRLEEEEEERRRRR

murat kurt
05-14-2008, 18:48
küçükken hayal kurardım hırsız eve gelsin ben onu çakımla yakalayayım(bıçaklamak suretiyle)ve mahallenin kabadayısı olayım,hapse gireyim...

Utanç verici ama ,paylaşalım dedik...

Kafes
05-14-2008, 18:49
küçükken hayal kurardım hırsız eve gelsin ben onu çakımla yakalayayım(bıçaklamak suretiyle)ve mahallenin kabadayısı olayım,hapse gireyim...

:D :D :D cok guzel bir hayalmis, tebrikler +

BaDe_EsNa
05-14-2008, 18:50

hayale bak hapise girmek :D
başka kuracak hayal mi bulamadınız acaba sorması ayıp olmazsaa :-[

murat kurt
05-14-2008, 18:55

tuhaf bir çocuktum

Kafes
05-14-2008, 18:55
benim en buyuk hayalim de ben olucektim ve arkamdan insanlar aglayacakti, herkes degerimi o zaman anlayacakti :D

ama artik boyle bir hayalim yok, cunku insanlarin olaylari nasil algiladigini daha iyi biliyorum..

konuyla alakasiz oldu mazur gorun :P

BaDe_EsNa
05-14-2008, 18:59

tuhaf bir çocuktum

hııı belli zaten :D :D

murat kurt
05-14-2008, 19:01
benim en buyuk hayalim de ben olucektim ve arkamdan insanlar aglayacakti, herkes degerimi o zaman anlayacakti :D

ama artik boyle bir hayalim yok, cunku insanlarin olaylari nasil algiladigini daha iyi biliyorum..

konuyla alakasiz oldu mazur gorun :P

3 gün ağlarlar 4.gün biter

tayyipleyiz
05-14-2008, 19:09
Bir ses varsa gelen de vardır ... ;) Bize düşen geleni karşılamak ve en iyi şekilde ağırlamak olsa gerek ... :D Ne de olsa biz misafirperver bir milletiz ... :)

Kafes
05-14-2008, 19:14
Bir ses varsa gelen de vardır ... ;) Bize düşen geleni karşılamak ve en iyi şekilde ağırlamak olsa gerek ... :D Ne de olsa biz misafirperver bir milletiz ... :)

bu da guzeldi :D +

Hıfz-ı lisan
05-14-2008, 20:07
:)

Demokrat
05-14-2008, 20:17
Mutfakta birimi var diye söylenirdim yada kedidir, kedi diye kendimi avuturdum :)

oturanboğa
05-14-2008, 20:17
bir gece bütün arkadaşlar toplaştık babannemlerin evinde ferfene yapıoz..(ferfene bizim köyde bi adetmiş,,biz onu şehire adapte ettik felfix yaptık,,kızlar toplanır sabaha kadar güler oynarmış)...babannemler evde yok...8 arkadaş evde yalnızız(ne yalnızlık)....saat sabaha karşı 4 buçuk falan....hepimiz yorulmuşuz...bi de haftaiçi okul mokul..sabahlıyacak hal kalmamış...ama uyumuyoruz....

sonra....edi sabah namazını kılarken balkondan sesler duymuş...balkona biri tırmanmış resmen...babannemlerin evi de önceden sabıkalı...kiracı vardı orda..balkondan hırsız girmişti...
edi bi geldi balkona biri tırmandı diye...bi tırstık bi tırstık...
evde açık cam var mıydı yok muydu bilmiyoruz...
7 cüceler gibi arka arkaya dizildik de evde hırsız aradık.....çok komikti...sonra baktık ki evde hırsız mırsız yok...benim elimde merdane..edinin elinde terlik...halimiz görülmeye değerdi

Ak-Cengâver
05-14-2008, 20:31
dua ederdim, ve elime ekmek bıçağını alıp kim var diye evi arardım, eğer ne olduğunu anlayamazsam meraktan ölürüm ben :D çok oldu bana böyle, bizim ev dublex yukarıdan bazı geceler garip garip sesler geliyo ;D :D

Necip Fazıl
05-14-2008, 20:33
dua ederdim, ve elime ekmek bıçağını alıp kim var diye evi arardım, eğer ne olduğunu anlayamazsam meraktan ölürüm ben :D çok oldu bana böyle, bizim ev dublex yukarıdan bazı geceler garip garip sesler geliyo ;D :D

Meraktan öldüğün oldumu hiç :D :D

Demokrat
05-14-2008, 20:35
17 agustos depreminde evde tek basimaydim, depremde sakaryadaydim, birde bana sorun bakalim evde tek basina 45 saniye nasil bir ömüre bedel oluyor diye o günden sonra evde tek basima oldugum zaman bir garip olurum...

Kafes
05-14-2008, 20:36
bende evde tek basimaydim deprem oldu..

sonra uyudum :D

oturanboğa
05-14-2008, 20:37
bende evde tek basimaydim deprem oldu..

sonra uyudum :D

iyi uykular :D :D :D ben ölmeyi tercih ederim :D :D

Necip Fazıl
05-14-2008, 20:38
Niye ölmedin o zaman :D :D

oturanboğa
05-14-2008, 20:39
Niye ölmedin o zaman :D :D

hayır deprem oluyo sonra da yatıp uyuyosun..bu da bir başkadan beklenirdi :D :D :D

Necip Fazıl
05-14-2008, 20:39
çabuk unutmak içindir.

Kafes
05-14-2008, 20:40
oyle yaptim valla sonucta baska ne yapabilirdim ki? bir sey degismeyecek ;D

Necip Fazıl
05-14-2008, 20:41
öleceksem de uykuda öleyim diyosun yani acı hissetmem belki :D :D

oturanboğa
05-14-2008, 20:42

ama haklısın..bi keresinde biz de ediyle oturuyoduk gece...yalnız değildik ama herkes uyuyodu...deprem oldu...biz kimseye haber verme ihtiyacı hissetmedik..biraz daha çene çaldık ve yattık...

Kafes
hayir ya aslinda deprem bana olumu cagristirmiyor elhamdulillah

sadece depremin bitmesini bekledim o sirada da uyumak en guzelydi

Kafes

ama haklısın..bi keresinde biz de ediyle oturuyoduk gece...yalnız değildik ama herkes uyuyodu...deprem oldu...biz kimseye haber verme ihtiyacı hissetmedik..biraz daha çene çaldık ve yattık...

evet oyle oluyor gercekten :)

Necip Fazıl
05-14-2008, 20:44
zaten olseydin de seni yatıracaklardı merak etme :D :D

Sukut-u Hayal
05-14-2008, 20:45
Forumdayken bisey olursa farketmem bile :D ;D

merve
05-14-2008, 20:57
Bütün ışıkları yakarım :'( :'( :'(

Necip Fazıl
05-14-2008, 20:59
belki ışığa geliyodur. :D :D

merve
05-14-2008, 21:09
belki ışığa geliyodur. :D :D

ışıga gelmez :(

ya aslında gelebilir :-\ :'( :'( :'(

Necip Fazıl
05-14-2008, 21:17
ya gelirseee :D

ATmaCA53
05-14-2008, 21:52
ALLAHTAN başka hiç kimseden korkmam, tuncay özkan, deniz baykalda gelse korkmam :D :D , kan emici drakula gelsede alsaha korkmam benden kan isteyecek ben drakulaya kan vermiyeceğim oldumu şimdi, gelsin benim kanımı emsin ben nasıl olsa 0 Rh + kullanıyorum... :D ;D ;D :D

fatos_erd
05-14-2008, 22:13
Önce bakardım etrafa birini görünce bağırırdım e heralde sonrada kelime-i şehadet getirirdim..

By_ÇAKIR
05-16-2008, 08:38
Cesaretimi toplar evi aramaya başlardım..Kimse bulur boğazını sıkardım.. :D