Orijinalini görmek için tıklayınız : Gelinlik..
Duygu'Seli~
01-18-2008, 03:07
Öğretmen derste şunları anlatıyordu:
- düğünlerde gelinler neden beyaz giyer bilir misiniz? bu onların en mutlu günü olduğu için!
Arka sıralardan bir ses yükselir;
- damatların neden siyah elbise giydiklerini şimdi anladım.
ümitli_bekleyis
01-18-2008, 03:09
:D Hadi oradan :D +
Bir + da benden olsun... ;D ;D
Duygu'Seli~
01-18-2008, 03:17
:D Hadi oradan :D +
Saol Eda.. :-* :-*
Bir + da benden olsun... ;D ;D
Hayret ne düştü kafana Nusret..Bak geçtim seni yine.. 8) 8)
Seninle yarış yapsaydım sana (+) vermezdim...
Bir de bu senin kilitlenen forum mafyası konusu benim nasıl gözümden kaçtı. Hayret...
Ama benim gözümden kaçsa, Eda' nın gözünden kaçmaz... ;D :D ;D :D
ümitli_bekleyis
01-18-2008, 03:46
Evet ona bende çok şaşırdım ::) :) Nasıl kaçtı gözünden Nusret?Performansın düştü galiba bu gece ;)
Evet ona bende çok şaşırdım ::) :) Nasıl kaçtı gözünden Nusret?Performansın düştü galiba bu gece ;)
Son 40 saate 2 saat uyku uyudum. Uykusuzluğun yol açtığı bir düşüklük olabilir... Yoksa kaçırmazdım. Hele hele Duygu' nunkini hiç kaçırmazdım...
ümitli_bekleyis
01-18-2008, 03:52
Evet anlaşılmıştır ;) Yoksa bu fırsatı kaçırmazdın :)
Duygu'Seli~
01-18-2008, 03:52
Ben düşürdüm onun performansını Eda..Bundan sonra benim konularımı kilitlemesin diye.. >:( >:( Bir bana gıcıklık ediyor..Başkasınınkilerden çok benimkini görüyor..Az evvel sordum bak böyle böyle bir konu var mı yollıyım mı diye..Bana yok diyecekti sonrada kilitleticekti konumu..Ama ben çaktım hemen..Yollamadım.. 8) 8)
ümitli_bekleyis
01-18-2008, 03:55
:D Allah iyiliğinizi versin.Gece gece güldürdün duygu beni.Demek senin için hain planlar yapıyor Nusret kardeş.İyi ki çakmışsın.Bir de diline düşmek var ;)
Duygu'Seli~
01-18-2008, 03:58
:D Allah iyiliğinizi versin.Gece gece güldürdün duygu beni.Demek senin için hain planlar yapıyor Nusret kardeş.İyi ki çakmışsın.Bir de diline düşmek var ;)
Bende o göz var mı Eda bak bir.. 8) 8) görebiliyormusun bacım.. ?? ;D ;D ben daha hain planlar kuruyorum..Bir gün o msnesini,pcsini hatta odasını havaya uçuracak bir virüs yollıycam ona.. 8) 8) Nese..DERİN DEVLET BUNLAR ANLAMAZSIN.. 8) 8)
Ben düşürdüm onun performansını Eda..Bundan sonra benim konularımı kilitlemesin diye.. >:( >:( Bir bana gıcıklık ediyor..Başkasınınkilerden çok benimkini görüyor..Az evvel sordum bak böyle böyle bir konu var mı yollıyım mı diye..Bana yok diyecekti sonrada kilitleticekti konumu..Ama ben çaktım hemen..Yollamadım.. 8) 8)
Yuh artık diyorum, başka da birşey demiyorum... Demek bana sordun, ben sana yok deyip kilitletecektim ama sen farkettin de eklemedin öyle mi?
ümitli_bekleyis
01-18-2008, 04:01
O göz var mı bilmem.O gözlükleri çıkarırsan göreceğim 8) Nusretten mi özendin gözlük ( hani resimde vardı çocuğun gözlüğü :D )
Konunu da sohbet odası yaptık.Neyse son cümlemdi.Sustum ;)
:D
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.