fatih kısaparmak balon baskılı balon Genel Merkez Projeleri - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Genel Merkez Projeleri

hasansarı
07-05-2007, 04:37
Genel merkez Bünyesindeki Projelerde Sizler de yer Alınız.
Genel Merkez AR-GE Başkanlığı olarak seçimlerden sonra tüm yurtta kurulmak üzere GENÇBEYİNLER ekibi oluşturularcaktır.

Amacı, Yürkiye'nin Gençlik ile İlgili tüm konularına Gençlik Politikaları üretmek olacak olan bu ekip ileriki dönem çalışmalarını, rapor, dergi, internet dergiciliği ve basın yoluyla ülkemiz gençliğine duyuracaktır.

Bu alanda akademik olarak ve sosyal boyutlu olarak katkı koymak isteyen tüm arkadaşlarımı seçimden sonra bekliyorum.

Hasan SARI
AR-GE
hasansar@hotmail.com
0505 654 54 48

unlu
07-05-2007, 11:43
başkanım MTTB İLGİLİ GENEL MERKEZİMİZ NE DÜŞÜNÜYOR ACABA

hasansarı
07-05-2007, 15:50
MTTB ile ilgili olarak, Genel Merkez' de bu oluşumun içinde görevli Genel Başkan Yardımcısı arkadaşımız var.

erdil karataş
07-05-2007, 19:37
her zaman hazırız başkanım.

murselyavuz
07-06-2007, 01:18
biz elimizden geleni yapmaya hazırız...
yeterki birşeyler yapalım
ayrıca biz trabzon olarak MTTB hakkında o kadar istekliydikki, o kadar uğraştık ama maalesef bir sonuç alamadık....
bize geri döneceklerini söylediler 1 yıldır bekliyoruz dönmelerini...

visal
07-06-2007, 03:49
başkanım zaten hepimiz böyle çalışmalar gerçekleştirmeyi,bunlar içinde yeralmayı bekliyoruz dört gözle..
inşallah lafda kalmaz hiç bişeyy,sonuna kadar yardıma hazırız inşallah..

KaLpsiz
07-06-2007, 04:04
başkanım zaten hepimiz böyle çalışmalar gerçekleştirmeyi,bunlar içinde yeralmayı bekliyoruz dört gözle..
inşallah lafda kalmaz hiç bişeyy,sonuna kadar yardıma hazırız inşallah..

+1 katılıyorum ;)

NURmc
07-07-2007, 01:02
s.a. eğitime gerçekten çok ihtiyaç var genç beyinleri islami terbiye çatısı altında eğitmenizi öneririm zira kendisine faydası olmayanın ne vatanına nede milletine faydası olur. menfaatlerin herşeyin önüne geçtiği ahirzamanda milletimizin ihlası, rıza-i ilahiyi, fedakarlıgı öğrenmesi gerek kanısındayım

c-duz
07-07-2007, 04:31
merhaba,
elimden ne geliyorsa yapmak isterim.

saygılarımla

Kevsere
07-07-2007, 16:13
Katılmak dileğiyle.....

tuncel
07-07-2007, 20:30
başbakan olmak istiyorum ;D yoksa gelmem :P

hasansarı
07-08-2007, 10:16
Başbakan olmak için doğru adrestesin. Ne duruyorsun hala? ;)

hasansarı
07-08-2007, 13:34
Merhaba arkadaşlar,

Youtube'u ele geçirmek için aklıma bir fikir geldi.
Aşağıda size 15 kadar etkili Ak Parti video linklerini yolluyorum.

Yapacağımız şey, kendi grubumuzdan ve yakın çevremizden bunları kendi adlarına alacakları
yeni bir isimle youtube'a upload etmelerini istemek.
Şuan çok eksik oldugumuz youtube'u bu şekilde lehimize çevireceğiz.

Toplam 40 sayfa civarında olumlu yada olumsuz bizimle ilgili video var, bu da toplamda 800 eder.
Biz 350 arkadasın 150 tanesini bu işe sevketsek, herbiride faklı başlıklarla bu 15 videoyu siteye
eklese 2250 eder. Böyle bir durumda herhangi bir şekilde kim siyasi bir içerikte video arasa
bizim videolarımız karşısına çıkacaktır.

Büyük internet sitelerinde (hotmail, internethaber, haberturk) gibi, reklamlarımız çıktıgı bu dönemde
bunu başarabilirsek, eksik bir yanımız kalmayacaktır.

Ayrıca sizlere toplu olarak son zamanlardaki önemli resim ve slaytları da gönderiyorum, eksiği olan varsa
tamamlamış olur.

bunun yanında diğer videoları da tekrar tekrar yükleyerek bu önemli görecde yer alamanızı bekliyorum sizlerden arkadaşlar.

DURMAK YOK YOLA DEVAM

Ak Parti Reklam filmleri
http://www.youtube.com/watch?v=fHxe5P2i2LA
http://www.youtube.com/watch?v=reR4Diqz7vA
http://www.youtube.com/watch?v=xnj-snrKgys
Gençlik Marşı
http://www.youtube.com/watch?v=WRX5FW6pWMA
Turkiyem
http://www.youtube.com/watch?v=Kn_XCVrbqNk
Olumune kankayız
http://www.youtube.com/watch?v=9B-L8KetPmg
Deniz Baykal'dan duyulmamış sözler
http://www.youtube.com/watch?v=GFDq0RE99Kc
Ak Parti Rap şarkısı
http://www.youtube.com/watch?v=vEFnlP5H7hs&mode=user&search=
Deniz Baykal'dan duyulmamış sözler
http://www.youtube.com/watch?v=GFDq0RE99Kc
İstiklal Marşı
http://www.youtube.com/watch?v=6iAcVVsIthA
Yeniden Türkiyem
http://www.youtube.com/watch?v=DsAYxWfHSLI
Rap şarkısının farklı videosu
http://www.youtube.com/watch?v=QMsjZ-L1FsA&mode=related&search=
Diğer
http://www.youtube.com/watch?v=jCD11THp9c4&mode=related&search=
Baykal Eriyor (Rap fonunda)
http://www.youtube.com/watch?v=DBgKWBRPru4
İcraatlerle ilgili bir video
http://www.youtube.com/watch?v=IunDdHWrh-k

coztel
07-08-2007, 21:21
EMRİNİZDEYİZ AMA NASIL YARDIMCI OLABIRIZ
CEVAPLARSANIZ SEVINIRIZ

Esra KAÇ
07-08-2007, 21:52
Elimizden geleni yapmak için hazırız

hasansarı
07-09-2007, 00:09
youtube de yeralan ak parti ile ilgili olumlu videoları indirerek sizde yeniden you tube üye olursuuz ve böylece bu videoları yeniden upload edebilirsiniz

Hasan ERBEK
07-09-2007, 11:05
inş. elimizden gelen desteği veririz.

urfalı63
07-09-2007, 16:47
kanımız son damlasına kadar sizinleyiz başkanım şanlıurfa olarak

fati06
07-10-2007, 17:17
her türlü projede elimden gelen desteği fikriyatımla maneviyatımla yanınızdayım
durmak yok yola devam...............

hasansarı
07-10-2007, 17:46
SEÇİM SONRASINA HAZIRLATYIN KENDİNİZİ VE ŞİMDİDEN GENÇLİK POLİTİKALARI ÜZERİNE DÜŞÜNCELERİNİZİ TOPARLAYIN

tozkaldiran
07-10-2007, 19:17
görevden kaçmayız...

mould
07-10-2007, 20:12
bende görev alırım. memnuniyetle... hayırlısı olsun...

Hasan ERBEK
07-10-2007, 20:18
HAZIRIZ.....

SıNDıRGı_GeNÇLiK
07-11-2007, 14:24
herzaman hazırız...

şadiye yıldız
07-11-2007, 15:45
Genel merkez Bünyesindeki Projelerde Sizler de yer Alınız.
Genel Merkez AR-GE Başkanlığı olarak seçimlerden sonra tüm yurtta kurulmak üzere GENÇBEYİNLER ekibi oluşturularcaktır.

Amacı, Yürkiye'nin Gençlik ile İlgili tüm konularına Gençlik Politikaları üretmek olacak olan bu ekip ileriki dönem çalışmalarını, rapor, dergi, internet dergiciliği ve basın yoluyla ülkemiz gençliğine duyuracaktır.

Bu alanda akademik olarak ve sosyal boyutlu olarak katkı koymak isteyen tüm arkadaşlarımı seçimden sonra bekliyorum.

Hasan SARI
AR-GE
hasansar@hotmail.com
0505 654 54 48

Ömer_Furkan
07-12-2007, 16:48
elimizdenn geleni her zmn yaptık yine yaparızzz.sözümüzde durmazsak saadetçi oliyim bu en büyük yeminim :)saygılar başkanımm..

enesaydın
07-12-2007, 18:46
Bu tür proje içinde her zaman yer almak isterim. Ama bi sorum olacak. Acaba projeye katılım için 18 yaş sınırı var mıdır? Bilgilendirmenizi rica ediyorum. Teşekkürler...

ergin
07-12-2007, 19:07
SEÇİM SONRASINA HAZIRLATYIN KENDİNİZİ VE ŞİMDİDEN GENÇLİK POLİTİKALARI ÜZERİNE DÜŞÜNCELERİNİZİ TOPARLAYIN

Avrupa Birliği ile ilgili bir çalışma grubu oluşturulmasını, burda nitelikli arkadaşlarımızın toplanmasını ve fikir üretimi yapılacak bir ortamın oluşturulmasını öneriyorum. Zira müzakere sürecinde buna ihtiyaç olacaktır.

hasansarı
07-12-2007, 20:16
önerileriniz için güzel bir çalışma yaparak, ileride ki tarihlerde bunları bir araya getirerek güzel bir ekip kuracağız.

hasansarı
07-13-2007, 21:42
MESELA BUGÜNLERDE BİZLERE YAPILAN KARAMALARI BAŞLIKLAR ALTINDA ELE ALIP BİR KOMİSYONUMUZ İLERDE BUNLARA KALİTELİ VE BİLİMSEL CEVAPLAR OLUŞTURABİLİR. BELKİ BU SEÇİME YETİŞMEYECEKTİR AMA ÖNÜMÜZDE ÇOK ZAMAN VAR VE HER YENİ GÜN SİYASET İÇİNDE ÇOK ŞEYE GEBEDİR. HAZIRLIKLI OLMAK LAZIM

unlu
07-14-2007, 14:59
MESELA BUGÜNLERDE BİZLERE YAPILAN KARAMALARI BAŞLIKLAR ALTINDA ELE ALIP BİR KOMİSYONUMUZ İLERDE BUNLARA KALİTELİ VE BİLİMSEL CEVAPLAR OLUŞTURABİLİR. BELKİ BU SEÇİME YETİŞMEYECEKTİR AMA ÖNÜMÜZDE ÇOK ZAMAN VAR VE HER YENİ GÜN SİYASET İÇİNDE ÇOK ŞEYE GEBEDİR. HAZIRLIKLI OLMAK LAZIM

özellikle başkanım özelleştirme ,toprak satışı ve terör konusunda bilimsel bir araştırmayla partimizin politikalarını anlatabiliriz. bir kamu yönetimi öğrencisi olarak göreve hazırım

yasarkaytan
07-18-2007, 20:22
Her türlü teknik desteği elimizden geldiğince verebiliriz. Saygılarımızla.

nk1985
07-21-2007, 14:05

Avrupa Birliği ile ilgili bir çalışma grubu oluşturulmasını, burda nitelikli arkadaşlarımızın toplanmasını ve fikir üretimi yapılacak bir ortamın oluşturulmasını öneriyorum. Zira müzakere sürecinde buna ihtiyaç olacaktır.

arkadaşa katılıyorum halkımız avrupa birliği konusunda yeterli bilgiye sahip değil diye düşünüyorum ak parti avrupa birliği konunda bir çok şey yaptı ama bu çoğunlukla haka yanlış anlatılıyor bunu halkımıza iyi anlatmamız lazım
ayrıca hükümetimizin yaptığı uygulamaları halkımıza doğru anlatmamız gerekli

UĞUR
07-25-2007, 19:40
Çevre-Kültür Politikaları ve Gençlik ile ilgili çalışmak isterim.2010 yılı Avrupa Kültür Başkenti İSTANBUL.. İstanbulda yaşıyorum ve çeşitli projelerim var.İlginize..

dilek
07-25-2007, 22:53
Merhaba Hasan Bey inanın bu projede yer almaktan onur ve gurur duyacağım. Ben aktif şekilde AK PARTİ için ÜLKEMİZ için böyle bir projede yer almak istiyorum lütfen bana yardımcı olun.

Bayern
07-26-2007, 03:34
Merhaba,

"Emrinizdeyiz" sozuyle destek verilmesindense, kisilerin somut hangi alanlarda gonullu olabilecegini, bir katki yapabilecegini belirtmesi daha yerinde bir paylasim olacaktir. Ar-ge'den sorumlu arkadasimizin oyle saniyorum ki "emrinizdeyiz" gibi bir cumleden bireylerin yatkın oldugu konuyu, ilgi alanını çıkartabilmesi ve "emrinde" olabilecek insanların ne konuda yardımcı/destek olabilecegini kestirmesi zordur. Yaklasik 4 sayfalik cevaplarda sadece 4 tane somut yanıta rastlayabildim:

1- Ergin'in Avrupa Birliği Çalışma grubu teklifi
2- Hasan Sarı’nın kısaca belirtmek gerekirse dosya hazırlama teklifi
3- Yasar Kaytan’ın teknik destek teklifi
4- Uğur’un Çevre-Kultur ve 2010 yılı Avrupa Kultur Baskenti Turkiye’ye yaptığı atıf

Bence bu dordu haricinde yazılan mesajlar su anda somut olarak birsey ifade etmiyor. Ama yigidi oldursen de hakkini vermek gerekir, diger cevaplar da arkadaki gonul destegini gosteriyor ki hic olmamasindan kat be kat iyidir.

murselyavuz
07-26-2007, 19:17
bence öncelikle internet mevzuuna el atmamız gerekmekte,
görüyorumki maalesef hala internet konusunda çok eksiğimiz var!!!
mesela kendimize özgü bir haber sitesi, mail sitesi açmalıyız...
ve bunlarında reklamını heryerde yapmalıyız...

emine
07-27-2007, 00:47
bende elimden gelen neyse yardımcı olurum

nk1985
07-27-2007, 02:04
bence öncelikle internet mevzuuna el atmamız gerekmekte,
görüyorumki maalesef hala internet konusunda çok eksiğimiz var!!!
mesela kendimize özgü bir haber sitesi, mail sitesi açmalıyız...
ve bunlarında reklamını heryerde yapmalıyız...

kesinlikle katılıyorum özellikle mail sitesi

halka daha yakın olacak her türlü organizasyonlar

UĞUR
07-27-2007, 12:59
Yahoo grup açılsa çok iyi olur.

tavsanli genclik kollari
07-29-2007, 02:32
HASAN BAŞKANIM BİZ TAVŞANLI GENÇLİK KOLLARI OLARAK ÜSTÜMÜZE DÜŞENİ YAPMAYA HAZIRIZI VE SİZİN VERECEĞİNİZ GÖREVİ BEKLİYORUZ.

murselyavuz
07-29-2007, 06:15
arkadaşlar şu an kullanımda buluna bir mail sitemiz vardır...

akparti_universite@yahoogroups.com

ergin
07-29-2007, 21:04
Ben enteresan bir öneride bulunmak istiyorum.
Farklı siyasi parti mensubu genç arkadaşları da davet ederek birlikte her ay olabilir veya belirli zaman aralıklarıyla oturup memleketin sorunlarına ilişkin kafa yorup bu çalışma sonunda ortak bir taslak ortaya çıkarıp bunu siyasi iradeyle paylaşmak. Bunun farklı örnekleri Avrupa Birliğinde gençlik meclisi olarak var.

Zannetmeyin ki her konuda olaylara bakış açılarımız farklı olacak ve tartışacağız. Ak gençlik, tabanda herzaman herkesle uzlaşabilir. Ve farklılıklarımız da zenginliklerimizdir. Ben özellikle genç kuşak DTP li gençlerle, Ülkü Ocakları, Nizamı Alem ocakları ve CHP gençlik kollarıyla böyle bir çalışma içerisinde bulunmaktan mutluluk duyarım. Zira gelecekte yönetenler biz olacağız. Beraberce yaşamayı ve tartışmayı şimdiden öğrenmeliyiz.

Esra KAÇ
07-29-2007, 21:58
Yapalım ama diğer parti mensupları tartışmada bile sınırı aşıyorlar.
Onlara güvenmemiz lazım yada tanıdığımız kişiler varsa onlarla bu tür konuları tartışmalıyız.
Mesela;milli görüşçü arkadaşlarımızın bizlere karşı çok kötü üslüpları vardı şimdi biz bunu yaptığımzıda gene aynı olaylar karşılaşabiliriz.

ergin
07-30-2007, 11:08
Bu memleketi seven veya sevdiğini düşünen. Bunun için harekete geçip, gerektiğinde sorumluluk almaktan korkmayan herkesle oturup görüşürüz. Biz Türkiye sevdalılarıyız.

fbayezit
08-05-2007, 18:23
Hasan başkanım ben İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi İng.Öğretmenlşiği son sınıf öğrencisiyim.. AK Pari gençlik kollarına gönülden bağılı ve dışarıdan en basından beri destek vermeme ragmen henüz AK Genç olamadım inşallah Eylül ayında Buca Gençlik Kolları'nda başlayacağım..Dış politika ile ilgilieniyorum, Ak Gençlkik olarak dış politika ile ilgili ne gibi projeleriniz var, dışarıya açıklık sadece Genel Merkez Gençlik Kollarında mı var yoksa İL veya İlçe kollarında da böyle şeyler mevcut mu?
Fatih Bayezit

murselyavuz
08-05-2007, 23:33
Bu memleketi seven veya sevdiğini düşünen. Bunun için harekete geçip, gerektiğinde sorumluluk almaktan korkmayan herkesle oturup görüşürüz. Biz Türkiye sevdalılarıyız.

ergin kardeş senin önerin gayet mantıklı ama bunu biz yapamayız, yani biz organize edemeyiz...
Genel merkez diğer partilerin Genel merkezleri ile irtibata geçerek bu şekilde açık oturumları olan bir bilgi paylaşım platformu oluşturabilirse çok güzel olur kanaatindeyim...

ayrıca o ortamda insanların yüzleri görünebileceğinden dolayı uslup olarak çok dikkatli olacaklarını düşünüyorum....
zira buradaki tartışmada herşey sanal ve herkes istediği gibi sallayabili, savurabilir, küfredebilir....
ama objektiflerin karşısında o kadar rahat bir şekilde sizin dediğinizi yapamazlar Esra hanım...
Ben bu konuda size katılmıyorum...

fatih_44
08-06-2007, 18:31
elimden ne gelirse yapmaya hazırım başkanım

oguzdesouza
08-07-2007, 12:05
BUNA ÜYE OLMAK İÇİN BİR YAŞ SINIRI VAR MI YANİ 18 VE ALTI GİREBİLİR Mİ ::)

silvermann
08-07-2007, 15:50
bu ulkeye hızmet ıcın kalkınmak için her turlu projelerı yapmalıyız..

EpiVaTeS
08-10-2007, 18:18
bende katılıyorum başkanım bütün kalbimle göreve hazırım....

ergin
08-11-2007, 15:17

ergin kardeş senin önerin gayet mantıklı ama bunu biz yapamayız, yani biz organize edemeyiz...
Genel merkez diğer partilerin Genel merkezleri ile irtibata geçerek bu şekilde açık oturumları olan bir bilgi paylaşım platformu oluşturabilirse çok güzel olur kanaatindeyim...

ayrıca o ortamda insanların yüzleri görünebileceğinden dolayı uslup olarak çok dikkatli olacaklarını düşünüyorum....
zira buradaki tartışmada herşey sanal ve herkes istediği gibi sallayabili, savurabilir, küfredebilir....
ama objektiflerin karşısında o kadar rahat bir şekilde sizin dediğinizi yapamazlar Esra hanım...
Ben bu konuda size katılmıyorum...

Aziz kardeşim;
Maalesef gençlerin düşüncelerine önem verilmediği, önünün açılmadığı ve cesaretlendirilmedikleri bir ülkede yaşıyoruz. Münferit istisnalar kaideyi bozmaz. Biz yapamayız demektense en azından bir deneyelim demeyi tercih ederim. Teknoloji bizim için bir platform ve bunu iyi bir şekilde değerlendirebiliriz. İlla yüzyüze görüşmek zorunda da değiliz.
Asgari müştereklerde buluşmamız, bunların altını çizmemiz gerekli. Matematiksel olarak belirtmek gerekirse, ortak paydamız, kesişim kümemiz nedir? bunu evvela belirleyelim.
Ben farklı farklı siyasi iklimlerde yetişsek te, diğer gençlik kuruluşlarıyla örneğin aşağıdaki asgari müştereklerde buluşabileceğimize inanıyorum.

- Üniversitelerdeki başörtü sorunu. Eğitim alırken başörtüsü yasaklanmalı diyecek pek öğrenci çıkmaz sanırım. Varsa onlarla konuşur, onların tedirginliklerini alnamaya çalışır ve bir noktada buluşuruz elbet.
- Rektör seçimlerinde neden cumhurbaşkanı atama yapıyor? neden diğer öğretim üyelerinin oyları dikkate alınmıyor? Neden rektörlük seçimlerinde öğrencilere fikriniz nedir diye soran olmuyor? Daha demokratik bir üniversite için neler istiyoruz? Bunları konuşabiliriz.

Bu ve bunun gibi bizi ve geleceğimizi yakından ilgilendiren sosyal güvenlik yasası, kamu yönetimi reformu diye adlandırılan reformlarda her kesimden gençlerin de aktif destek ve önerilerinin olabileceğine inanıyorum. Kaldı ki önümüzde sivil anayasanın hazırlanması duruyor. Herşeyi 50 yaşından büyükler bilecek diye birşey yok. Nüfusun ağırlıklı kesimi gençlerden oluşuyorsa, demokratik olarak da geçlerin sesinin biraz daha yükselmesi gerekli.

Bu noktada partide gençlik kolllarında sorumlu arkdaşalrımızın bunlara önderlik yapması gerekli.

speak_
08-12-2007, 18:13
ben rizede celal
bahsettiğiniz bu akademik çalışmada bende bulunmak isterim

aktürkiye
08-13-2007, 18:23
bende çalışmalarınızda size yardımcı olmaktan onur duyarım gerçi henüz gençlik kolunda değilim ama inş bu ay ak gençlikten olacağım.Benimde ayrı bir fikrim var internet üzerindende pek çok şey yapmalıyız fakat internetle uğraşmayanlarada ulaşmak gerek benim önerim ya bir dergi çıkarmak ya da başlangıç olarak bir dergide ak gençlik olarak bir sayfamızın olması...

ZAksu
08-14-2007, 01:51
Ben de hazırım inş. arge de proje üretmede her göreve .AK parti fatih ilçe gençlik kollarındanm

sobio
08-16-2007, 16:39
bizde hazırız görev verildiği takdirde

eypayd
09-03-2007, 04:34
Birlikte olmak dileklerimle...

aktaş
09-09-2007, 03:32
sayın başkanım yeni ufuklar yeni fikirler sürekli değişim bunlar olmasaydı ak partinin diğerlerinden farkı olmazdı size bu

konularda sonuna kadar destek olmak isterim çalışmalarınızda başarılar

eypayd
09-10-2007, 02:46
Başkanım bizler hazırız ama sözde kalmasın lütfen.

scheriff30
09-26-2007, 12:48
başkanım bu kutsal göreve baş koyduğumuz günden beri hep daha ileri gittmek için uğraştık inşallah daha ileriye gideceğiz her zaman göreve talibim

Fen_a21
11-05-2007, 13:58
Başkanım Ben Eski üyelerden biri olarak, bende yer almak isterim. Gereksinim veya görevler nelerdir çalışmalar nasıl yürütülecek bunlarla ilgili bilgiyi nasıl edineceğiz?

mavera
12-06-2007, 14:18
eskileri karistirirken..ak genclik arge baskanimiz hasan bey in bu yazisina rastladim..
acaba bu konu ne oldu, bir gelisme var mi?? bilgisi olanlar paylasirsa seviniriz..
yoksa hasan beyle mi irtibata gecsek..

mavera
12-06-2007, 14:25
eskileri karistirirken..ak genclik arge baskanimiz hasan bey in bu yazisina rastladim..
acaba bu konu ne oldu, bir gelisme var mi?? bilgisi olanlar paylasirsa seviniriz..
yoksa hasan beyle mi irtibata gecsek..
Hasan Sarı yada Genel merkezden başka bir yetkiliyle irtibata geçmek farz oldu, aslında akpartiforum genel merkez için çok faydalı bir platform olabilirde desi var işte
::) ;)

hasan bey bu siteye üyeydi..acaba artik ugramiyor mu neden akparti forum üzerinden irtibata gecemiyoruz ki..
ben geldigimde hasan bey artik sitede aktif degildi, bir sekilde ulasip bu konuda bilgi almam gerekir..

amasralii74.5
01-11-2008, 17:57
BİZDE KATILMAK İSTERİZ Amasradan herkese selam

nvatan
03-07-2008, 14:33
ben ak parti van gençlik kolları başkan yrd teşkilat başkanıyım
adım : nevzat atansefer bu tür projelerde biz de varız

hasan koçal
03-12-2008, 20:29
ayiıp ettim tuncel basbakanlık hedefin yoksa ne işin var ak genclıkle :))

kadir alkan
04-17-2008, 17:27
elimizden geleni yaparız...

akgenclik56
04-20-2008, 02:43
SİİRT AKGENÇLİK BAŞK.YARD. VE AR-GE BAŞKANI OLARAK HERTÜRLÜ GÖREVE HAZIRIM.BAŞBAKANIMIZIN YOLUNDA SİZLERLE İLERLEMEKTEN MUTLULUK DUYARIM.BİR SÖZ VARDIR;İnsan, kendinden başkasını örnek almadıkça ilerleyemez.
TEK VATAN TEK BAYRAK TEK MİLLET
DURMAK YOK YOLA DEVAM
HERŞEY TÜRKİYE İÇİN...

http://img232.imageshack.us/img232/3713/akgenclkwq6.jpg

muhammed35
07-01-2008, 14:35
ÖNCELİKLE
TÜM AKPARTİ GENÇLİK KOLLARINA GÖNÜL VERMİŞ ARKADAŞLARIMI VE SAYIN AR-GE BAŞKANIMIZI GÖNÜLDEN SELAMLIYORUM.
PROJE KELİMESİNİ GÖRDÜĞÜM HER LİNKİ ÖZELLİKLE İNCELİYORUM AMA PEK BİRŞEY GÖREMİYORUM.
ÖZELLİKLE PROJE KONUSU PARTİMİZ VE GELECEĞİMİZ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ.
BU KONU İÇİN İZMİR' İN HAKKINI VERMEDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM FAKAT BİRAZ İLGİYE İHTİYACI OLDUĞU KANISINDAYIM.
BEN ÜZERİNE HAYALLER KURDUĞUM BİR PARTİNİN ÇATISI ALTINDA DAVA UĞRUNA FEDAKÂRLIK YAPABİLEN BİR AKGENCİYİM, UĞRUNDA ERİYİP GİTMEK DEĞİL DİMDİK GÖĞSÜMÜ GEREREK MÜCADELEMİ SÜRDÜRMEK İSTİYORUM. HER DAİM DİKKATİMİZ BU YÖNDE OLACAK.
ÇOK DEĞERLİ AR-GE BAŞKANIMIZ KIYMETLİ ÖNERİLERİNİZİ VE FİKİRLERİNİZİ PAYLAŞMANIZI UMAR HAYIRLI GÜNLER DİLERİM.

MUHAMMED ALİ ÖZGÜR

muhammed35
07-03-2008, 13:17
Ben enteresan bir öneride bulunmak istiyorum.
Farklı siyasi parti mensubu genç arkadaşları da davet ederek birlikte her ay olabilir veya belirli zaman aralıklarıyla oturup memleketin sorunlarına ilişkin kafa yorup bu çalışma sonunda ortak bir taslak ortaya çıkarıp bunu siyasi iradeyle paylaşmak. Bunun farklı örnekleri Avrupa Birliğinde gençlik meclisi olarak var.

Zannetmeyin ki her konuda olaylara bakış açılarımız farklı olacak ve tartışacağız. Ak gençlik, tabanda herzaman herkesle uzlaşabilir. Ve farklılıklarımız da zenginliklerimizdir. Ben özellikle genç kuşak DTP li gençlerle, Ülkü Ocakları, Nizamı Alem ocakları ve CHP gençlik kollarıyla böyle bir çalışma içerisinde bulunmaktan mutluluk duyarım. Zira gelecekte yönetenler biz olacağız. Beraberce yaşamayı ve tartışmayı şimdiden öğrenmeliyiz.

s.a
öncelikle regaip kandiliniz mübarek oldun kardeşim.
dediğin tabiki muhteşem bir atmosfer yaratacak bir konu fakat görüyoruzki alkı selim insanarın bulunduğu büyük mecliste bile hükümete karşı alınan tavırlar çok utanç verici buna karşılık şevkini kırmak istemem tabiki ama kime güvenerek bu hareketi başlatabiliriz asıl problem bu olduğuna inanıyorum ki kaldıda uzlaşma çabası içerisinde bulunacak kesimin bu metotları uygulamak istemleri olsaydı bugüne kadar türkiye bu durumda olmazdı diye düşünüyorum
saygılarımla
muhammed ali özgür