fatih kısaparmak balon baskılı balon GERESTTEN ŞOOK AÇIKLAMA!!! - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : GERESTTEN ŞOOK AÇIKLAMA!!!

politikaci
04-30-2008, 19:25
Galatasaray'ın eski çalıştırıcısı Eric Gerets, Olympique Marsilya'da çok mutlu olduğunu anlatırken, myfreesport.fr adlı internet sitesinde yayınlanan söyleşisinde, "Galatasaray'da yaşadığınız tecrübe, Marsilya'da ileri adım atmanızı sağladı mı?" şeklindeki soruyu, "Kesinlikle. Kutsal bir deneyimdi. Gerçekten tanınmamış bir kulüptü. Marsilya öyle değil. Türkiye, tamamen bir macera. Türkiye'de 2 yıl çalıştığımız zaman, istediğimiz her yere gidebiliriz" sözleriyle yanıtladı.

Gerets, Marsilya'da elde ettiği başarının, kendisine reklam olduğunu, dolayısıyla kendisiyle ilgilenen bazı kulüpler bulunmasını normal karşıladığını belirterek, "Ancak bu konuda konuşmanın anlamı yok. Haziran 2009'a kadar süren bir kontratım var. Marsilya'da kalmak istiyorum. Ancak bunun için bana takım lazım. Eğer benden takımı şampiyon yapmam bekleniyorsa, bunu becerebilecek futbolcular da alınmalı" dedi.

Gerets, önümüzdeki sezon şampiyonluk için Lyon takımıyla dişediş mücadele etmeyi şimdiden hasretle beklediğini ifade etti.

Sukut-u Hayal
04-30-2008, 19:33
Galatasaraymi taninmiyordu :o

fütüvvet
04-30-2008, 19:36
BEN HEP DERİM
GAVURA GÜVEN OLMAZ DİYE..

politikaci
04-30-2008, 19:49
marsilyayı çok tanıyoruz biz ya aaaa ayıp etti şimdi 10 şamp ligi kupası var 5 uefa kupası 6 süpğer kupası varrrr barcelonaya 8 lik fark atmış vayyy tanıyoruz demek :D :D :D e saftirik gerets sen bizden oraya gitmeseydin marsilyadan haberimi<z olmucaktı. hani gerets marsilyada haberleri çıktı ya :D :D :D :D :D

ibrahim44
04-30-2008, 22:35
Vous êtes-vous servi de votre expérience à Galatasaray pour avancer avec l'OM ?

Certainement. Ce fut une sacrée expérience... [Il tire une bouffée de son cigare] C'était vraiment l'inconnu. Marseille, ce n'est pas l'inconnu. La Turquie, c'est l'aventure pure. Et quand on a travaillé deux ans en Turquie, on peut aller n'importe où

Bu açıklamaları yapmış Fransızca bilen varsa açıklamasını yapsın çünkü haber hürriyet uzantılı

Mcht_Ln
04-30-2008, 22:45
Çok büyük teknik adam çookk.

ibrahim44
04-30-2008, 22:57
Erik Gerets'in Fransa'da yayınlanan bir röportajından bugün haber çıkartmış Doğan Haber Ajansı. Haber Erhun Geyisi imzalı. Başta Hürriyet ve Milliyet gazeteleri olmak üzere tüm spor sitelerinde "Gerets'den tartışılacak açıklama" başlığıyla verilmiş haber ve altında o "tartışılacak" açıklama için Erik Gerets'e hakaret yağdırıyor okuyucular. Yarın da birçok gazetede "Erik Gerets Galatasaray için tanınmamış kulüp dedi" diye çıkacaktır bu haber.
Gerets ne demiş? Muhabirin çevirisiyle: Galatasaray'da yaşadığınız tecrübe, Marsilya'da ileri adım atmanızı sağladı mı?" şeklindeki soruyu, "Kesinlikle. Kutsal bir deneyimdi. Gerçekten tanınmamış bir kulüptü. Marsilya öyle değil. Türkiye, tamamen bir macera. Türkiye'de 2 yıl çalıştığımız zaman, istediğimiz her yere gidebiliriz" sözleriyle yanıtladı.
Peki Gerets röportajın orijinalinde ne demiş?
"Certainement. Ce fut une sacrée expérience... [Il tire une bouffée de son cigare] C'était vraiment l'inconnu. Marseille, ce n'est pas l'inconnu. La Turquie, c'est l'aventure pure. Et quand on a travaillé deux ans en Turquie, on peut aller n'importe où."
Peki bunu nasıl Türkçe'ye çevirebiliriz?

"Kesinlikle. Bu müthiş bir deneyim oldu… (Purosundan bir nefes çekiyor) Gerçekten belirsizlikti benim için (Ya da hiç yaşamadığım bir deneyimdi). Marsilya ise öyle değil. Türkiye tamamıyla macera. Ve Türkiye’de iki sene çalıştıktan sonra, her yere gidebilirsiniz."

Erik Gerets, Galatasaray için mi tanınmamış kulüp demiş; yoksa yaşadığı deneyim için mi? İşin gramerine gelirsek C'était vraiment l'inconnu'deki "c'etait"; (tr: di) "une sacrée expérience" için (tr:kutsal bir deneyimdi)'yi tanımlamak için mi kullanılmış? Görünen o ki Paris'ten bildiren elbette ki sular seller gibi o dili bilen muhabire göre öyle değil!.. Mevzunun Galatasaray'ın tanınıp tanınmadığı-komik olur- olmadığını, Erik Gerets'in zorda kalmasına dair olduğunun altını çizeyim...

Haberi http://acetobalsamico.blogspot.com/ adlı siteden buldum

Eşref
04-30-2008, 23:18
Arkadaşlar. Bir insan "Galatasaray tanınmamış bir kulüp" dedikten sonra hiç "Türkiye'de çalıştıktan 2 yıl sonra istediğiniz kulübe gidebilirsiniz" der mi? Tanınmamış bir kulüpten mi istediği yere gidecekmiş? Bırakın Allah aşkına! Galatasaray'ı çekemeyenlerin komplosu bu. Hem gözlemlediğim kadarıyla Gerets böyle bir söz edecek biri değil. Feldkamp söyler bu adam söylemez. İçiniz rahat olsun.

ibrahim44
04-30-2008, 23:20
Yanılgıya düşüp Geretse hakarette bulunan arkadaşların mesajları silinmiştir

AK_Türk
05-02-2008, 15:11
Yanılgıya düşüp Geretse hakarette bulunan arkadaşların mesajları silinmiştir

cok tesekkurler aciklama icin

oturanboğa
05-02-2008, 15:12
ben ne yazdığımı hatırlamıyorum yaa...hakaret mi etmişim... :D

politikaci
05-02-2008, 15:13
O AVRUPA FATİHİ CİMBOMA TANINMIYO DİYEREK EN BÜYÜK HAKARETİ YAPMIŞTIR...