fatih kısaparmak balon baskılı balon Gül Cumhurbaşkanı olmazsa!!! - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Gül Cumhurbaşkanı olmazsa!!!

ergin
08-09-2007, 13:16
Gül cumhurbaşkanı olmazsa sadece ve sadece Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı olur. Ve fakat bu durum Ak parti için sonun başlangıcı olur.
Gül ve Erdoğan dışında bir aday da AK partinin sonu olur. Zira Ak partinin %12 oranında oyunu artırmasında en önemli etken, cumhurbaşkanlığı seçinde Gül'ün maruz bırakıldığı mağduriyettir.
Türkiye'nin aydınlık geleceği için Tek parti "AK PARTİ", Tek aday "ABDULLAH GÜL".
Saygılarımla....

kardelen007
08-09-2007, 13:27
tek aday abdullah gül olmalı ya...bunu anlatmakda zor olur işte eğer olmazsa...

loneliness
08-09-2007, 13:30
eğer ki eşi kapalı olmayan birisi çıkarsa ak parti çok şey kaybeder....
sonu olur belkide
çünkü bana göre enbüyük projedir başörtünün çankayaya çıkması

zeynep_akcin
08-09-2007, 13:32
Gül cumhurbaşkanı olmazsa sadece ve sadece Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı olur. Ve fakat bu durum Ak parti için sonun başlangıcı olur.
Gül ve Erdoğan dışında bir aday da AK partinin sonu olur. Zira Ak partinin %12 oranında oyunu artırmasında en önemli etken, cumhurbaşkanlığı seçinde Gül'ün maruz bırakıldığı mağduriyettir.
Türkiye'nin aydınlık geleceği için Tek parti "AK PARTİ", Tek aday "ABDULLAH GÜL".
Saygılarımla....

kesinlikle katılıyorum...gül den başka bir aday akpartinin sonunu getirir.....ben kendi adıma abdullah gülden başkasını düşünemiyorum aksi olmaz inşallah....çünkü çok insan kırılır

kobbal
08-09-2007, 13:45
bence türkiyeyi bu duruma getiren ve başbakana büyük destek sağlayan kişi kim
belkide onuda yöneten birisi var sen burada istediğin kadar konuş
ben size bişey anlatsam hayatta inanmassınız ama bir fotoğrafın tek tarafına bakma biraz gözünü aç kardeşim allaha emanet

Onlybullet34
08-09-2007, 14:03
Gül aday olucak inşallah olur gibide çünkü ne demişti "meydanların sesini görmemezlikten gelemeyiz"

a_yiğit06
08-09-2007, 14:58
Gül aday olması lazım çünki akpartide biliyorki gülden başka aday akpartiyi çıkmaza sokar...gül kesinlikle aday

Hasan ERBEK
08-09-2007, 17:25
TÜRKİYE ÇANKAYADAN GÜLECEK

ak_gfb
08-09-2007, 22:17
ABDULLAH GÜL EĞER ADAY OLMAZSA OYLARDA MÜTHİŞ BİR DÜŞÜŞ OLUR.

sedef
08-09-2007, 22:20
yine gülü seçtirmediler diye yine bir oy patlaması yaşarız

Mcht_Ln
08-09-2007, 22:24
Arkadaşlar biz bunları düşünüyorsak eminim ki Başbakanımızda düşünüyordur.Benim kaygım yok adayımız Sayın Gül'dür..

kardelen007
08-09-2007, 22:30
Arkadaşlar biz bunları düşünüyorsak eminim ki Başbakanımızda düşünüyordur.Benim kaygım yok adayımız Sayın Gül'dür..
inş kardeş

loneliness
08-09-2007, 23:57

buna pek de öyle gelmiyor.. akparti milletvekilleri dahi güle karşı çıkmaya başlamışlar..
doğan medya tamam ortalığı karıştırmak istiyor olabilir ama sağ görüşlü medyada ses yok bu beni rahatsız ediyor...

ateş olmayan yerden duman çıkmaz...

furkan38
08-10-2007, 09:55
sizler önce yalakalıgı bırakında firasetli bir şekilde abdullah gülün cumhurbaşkanlıgını ilan edin etmesseniz vay halinize

ergin
08-10-2007, 10:24
CV'sine bir bakalım Abdullah Gül'ün
İngilterede Yüksek Lisans
Doç. Dr. (İktisatçı-Akademisyen)
İslam Kalkınma Bankasında çalışmış
Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi, Batı Avrupa Birliği Asamblesi ve (NATO) Kuzey Atlantik Asamblesi Türk Grubu Eski Üyesi
5 dönemdir millet vekili
Eski Devlet Bakanı
Eski Dışişleri Bakanı
Eski Başbakan Yardımcısı
Eski Başbakan

Böyle bir derin akademik ve siyasi kariyer inanın bana başbakanda bile yok. Şunu Deniz Baykal bile çok iyi biliyor ki, mecliste cumhurbaşkanlığına liyakata göre bir seçim yapılsa en önde Gül çıkar. Köşk'ün hakkını sadece Gül verir. E o zaman problem ne?

Derin bürokrasi, derin kurumlar...
------------------------------------
Anayasamız öyle saçma sapan ki,
MADDE 1. – Türkiye Devleti bir Cumhuriyettir.

MADDE 6. – Egemenlik, kayıtsız şartsız Milletindir.

Türk Milleti, egemenliğini, Anayasanın koyduğu esaslara göre, yetkili organları eliyle kullanır.

Egemenliğin kullanılması, hiçbir surette hiçbir kişiye, zümreye veya sınıfa bırakılamaz. Hiçbir kimse veya organ kaynağını Anayasadan almayan bir Devlet yetkisi kullanamaz.
-------------------------------------

Hem cumhuriyetiz, hem egemenlik hiç bir kuruma devredilemez hem de bizim oylarımızla seçilmeyen derin kurular bizim adımıza egemenliğimizi kullanır.

Madem ki milletin üzerinde bir güç yok. Madem ki egemenlik kayıtsız şartsız milletin. Öyleyse neden cumhurun işaret ettiği kişiyi cumhurun başına layık görmüyorsunuz. Bu nasıl cumhuriyetçiliktir. Bu nasıl halkçılıktır. Bu nasıl anayasaya bağlılıktır.

Açık açık söyleyelim o zaman. Siz cumhuriyet resepsiyonlarına eşinin başı örtülü diye davet edilmeyen birini başkomutan olarak görmeyi içinize sindiremiyorsunuz. Siz dindar birini cumhurbaşkanı olarak içinize sindiremiyorsunuz. Ak sakallı bir köylünün oğlunun cumhurun başı olmasını içinize sindiremiyorsunuz.

Cumhuriyete özde bağlılık millete sadakatle olur.
Cumhuriyete özde bağlılık millete iradesine saygı duyarak olur.

Bir simitçi , bir öğretmen, bir hakim veya bir başbakan. Hepsi bir oya sahip. İster fakir, ister zengin, herkes bir oya sahip. Bundan güzel ne olabilir.
Yaşasın cumhuriyet ve kahrolsun cumhuriyete özde bağlı olmayanlar!!!

EpiVaTeS
08-10-2007, 14:06
samimi olarak soyluyorum eger Abdullah Gül herhangi bir şekilde aday olmazsa bizim fanatik tayyipciler haric cogu kisiye bunu anlatamayız artık bu bir onur meselesi oldu onun icin Abdullah GÜL dışında bir adaya soguk bakıyorum cevremde sırf GÜL için bir sürü insan oy verdi...ve bunlar öyle bir durumda oy felan vermez kanaatimce.....

aydınlık_yarınlar
08-11-2007, 13:56
Vallahi Gül köşke çıkmaz herhangi bir kaktüs çıkarsa oyumuda hakkımıda helal etmemmm ve partiden üyeliğimi silerim...

Benide_Kapatın
08-11-2007, 14:00
BEN AÇIK SÖYLİYEYİM OLMASINI İSTERİM AMA BENİM İÇİN FARKETMEZ

GÜL OLMASA DA "DARBELİ MATKAP" KAFALARDAN BİRİSİ OLMASIN DA....

HER KONUDA GÜVENİYORUM SAYIN BAŞBAKANA VE GÜL'E...

AMA GÜL OLMASADA BENİM GÖRÜŞÜM DEĞİŞMEZ...

AMA ŞÖYLE Bİ REALİTE VAR ARTIKKK

SAYIN "ABDULLAH GÜL" BU GÖREVİ İSTEMESE BİLE ADAY OLMAK ZORUNDA....

akzeinebu
08-11-2007, 14:02
eğer syn Gül cumhurbaşkanı olmassa ak parti geri adım atmış olur, demokrasi kaybetmiş olur, herşeyden önemlisi deniz baykalın istediği olur, yapmak istediklerini elde etmiş olurlar inş. Çankayada GÜLler açacak ;)

bahadır3461
08-11-2007, 14:16
son günlerde yaşananları hayretle izliyorum,abdullah gül şöyle böyle harika bir cv ama aday olmasın...neden?...yanıt yok...çünkü hayrünisa hanım ın başı örtülü....şeriat gelecek,cumhuriyet elden gidecek(!)...bu gibi lafların yanında beni dahada çok üzen başbakanımızın can yoldaşı abdullah beyin arkasında tam manasıyla durmaması oluyor,keşke kenetlenmiş olarak görebilseydik ikisini...tabi bunların hepsini tayyip erdoğan da düşünüyordur,biliyordur belkide bizim anlayamayacağımız bazı durumlar vardır ama şahsi fikrime göre 7 seneden uzun süredir bu ülkeye sadece kriz ve acı vermiş olan sezer in ardından çankaya ya abdullah gül den başkası yakışmaz(tabii başbakanın aday olmayacağı göz önünde bulundurularak)....çankaya nın gerçek bir gül e artık ihtiyacı var....

silvermann
08-11-2007, 17:33
ya gercekten gul cumhur baskanı oılmadsa benım goruslerıme gore halk uzulur ve halk artık bır defa gulu koskte gormeyı hayal ettı
bence ulke adına uzucu bır olay olur dıye dusunuyorum

baskan16
08-12-2007, 00:08
CUMHURBAŞKANI ABDULLAH GÜL OLMAZSA SOKAĞA ÇIKACAK YÜZ KALMAZ BİZDE

yassin
08-12-2007, 00:42

Bu mesaj bizim baskan kılıca ait sanırım:)

baskan16
08-12-2007, 00:55

baskan kılıç ta kim kardeş kimseyi kestiğimiz yok :) :) :)

Kevsere
08-12-2007, 01:03
ARKADAŞLAR YANILIYORSUNUZ!!

ASIL GÜL ADAY OLMAZSA DOĞRU OLAN OLMUŞ OLUR

NEDEN Mİ?

ASLINDA TAA EN BAŞTAN TAYYİP BEY ADAY OLACAKTI.NORMAL SİYASİ BEKLENTİ VE SİYASİ MAAZİ HEP BOYLE OLAGELMİŞTİ.FAKAT BAYKALIN SAKIN SEN ADAY OLMA ,EĞER SEN ADAY OLURSAN ÜLKE KRİZE GİRER MUHALEFET BASKISI NEDENİ İLE SAYIN TAYYİP KENDİNDEN FERAGAT EDEREK SAYIN GÜLÜ ADAY GÖSTERDİ.

FAKAT SÖZÜN DE LAFINDA ASLA DURMAYAN SAYIN BAYKAL GÜLÜN ADAYLIĞINADA KIYAMET KOPARINCA SEÇİME GİDİLDİ...

YANİ TAA İLK BAŞTAN HAKKI OLAN CUMHURBAŞKANLIĞI SAYIN GÜLE VERMEK ZORUNDA KALAN TAYYİP BEYE BU GÖREVİ VE BU HAKKI SAYIN GÜLÜN İADE EDECEĞİ KANATİNDEYİM...

MUHALEFETİN BASKISI OLMASAYDI NEDEN TAYYİP BEY BEN ADAYIM DEMESİN KENDİSİNİN NE ÖZRÜ VAR DA GÜLÜ SEÇSİN?? ÖYLE DEĞİL Mİ ARKADAŞLAR

Kevsere
08-12-2007, 01:07
ARKADAŞLAR YANILIYORSUNUZ!!

ASIL GÜL ADAY OLMAZSA DOĞRU OLAN OLMUŞ OLUR

NEDEN Mİ?

ASLINDA TAA EN BAŞTAN TAYYİP BEY ADAY OLACAKTI.NORMAL SİYASİ BEKLENTİ VE SİYASİ MAAZİ HEP BOYLE OLAGELMİŞTİ.FAKAT BAYKALIN SAKIN SEN ADAY OLMA ,EĞER SEN ADAY OLURSAN ÜLKE KRİZE GİRER MUHALEFET BASKISI NEDENİ İLE SAYIN TAYYİP KENDİNDEN FERAGAT EDEREK SAYIN GÜLÜ ADAY GÖSTERDİ.

FAKAT SÖZÜN DE LAFINDA ASLA DURMAYAN SAYIN BAYKAL GÜLÜN ADAYLIĞINADA KIYAMET KOPARINCA SEÇİME GİDİLDİ...

YANİ TAA İLK BAŞTAN HAKKI OLAN CUMHURBAŞKANLIĞI SAYIN GÜLE VERMEK ZORUNDA KALAN TAYYİP BEYE BU GÖREVİ VE BU HAKKI SAYIN GÜLÜN İADE EDECEĞİ KANATİNDEYİM...

MUHALEFETİN BASKISI OLMASAYDI NEDEN TAYYİP BEY BEN ADAYIM DEMESİN KENDİSİNİN NE ÖZRÜ VAR DA GÜLÜ SEÇSİN?? ÖYLE DEĞİL Mİ ARKADAŞLAR

baskan kılıç ta kim kardeş kimseyi kestiğimiz yok :) :) :)

sedef
08-12-2007, 01:15
aday olmalı ve olacakda bunca çekilen sıkıntılar sırf birileri istemiyor diye göz ardı edilemez

baskan16
08-12-2007, 01:56
tayyip erdoğan icra makamında olomalı hoş abdullah gül de aslında aday olmamalıydı ama bir kez aday gösterildi buradan dönüş olursa oyumuz yyüzde 10 düşer çünkü abdullah bey partimiz içinde diğer partilerin tabanlarından bile sempati toplayan bir büyüğümüz

abdullah gül inş cumhurbaşkanımız olacak

RDönmezs
08-12-2007, 02:02
Abdullah GÜL 11.cumhurbaşkanıdır bu kadar basit telaş yok tamam.!

Kevsere
08-12-2007, 02:49
MADEM SAYIN GÜL TAYYİP+%10. O ZAMAN TAYYİP GİTSİN GÜL KALSIN DAHA DOĞRU DEĞİL Mİ??

SAYIN TAYYİP'E NAZARAN MADEM SAYIN GÜL DAHA FAZLA TUTULUYOR..O ZAMAN SAYIN GÜLÜ NEREYE GONDERİYORSUNUZ ARKADAŞLAR??? O LAZIM GONDERMEYİN...SAYIN TAYYİP CUMHURBAŞKANI OLMALI:=))

baskan16
08-12-2007, 02:54
MADEM SAYIN GÜL TAYYİP+%10. O ZAMAN TAYYİP GİTSİN GÜL KALSIN DAHA DOĞRU DEĞİL Mİ??

SAYIN TAYYİP'E NAZARAN MADEM SAYIN GÜL DAHA FAZLA TUTULUYOR..O ZAMAN SAYIN GÜLÜ NEREYE GONDERİYORSUNUZ ARKADAŞLAR??? O LAZIM GONDERMEYİN...SAYIN TAYYİP CUMHURBAŞKANI OLMALI:=))

değerli arkadaşım şeçim meydanlarındaki mitingleri izlemedin sanırım myk üyesi öznur çalıkın anektodunuda okumadın .istersen sokağa çık tanıdık tanımadık ak partiye oy vermiş 100 kişiye sor hemen hemen hepsi ak partideki adayın abdullah gül olması gerektiğini söyeleyecek.bu saatten sonra yüzde 99 adayımız

'' bu hareketi beraber kurduğumuz abdullah gül kardeşimizdir''

yasinkirac
08-12-2007, 02:57
seçimden sonra başbakanım aday olmayacagını birkez daha söyledi.geriye tek isim kaldı.oda abdullah gül.oda olmassa nolur ak partinin oyları icraata felan bakmaksızın %20nin altına iner.bizim milletimizin özelliğidir.yapılan icraat çabuk unutlur.eski liderleri özlerler.inşallah bu durum olmaz

Kevsere
08-12-2007, 03:00
BENİM KANATİM SAYIN GÜL SON BİR AÇIKLAMAYLA TAYYİP BEYE CUMHURBAŞKANLIĞINI BIRAKACAK....BU BENİM TAHMİNİM,ÖNGÖRÜM.. ..HEP BERABER İZLEYECEĞİZ ;D

yasinkirac
08-12-2007, 03:05
BENİM KANATİM SAYIN GÜL SON BİR AÇIKLAMAYLA TAYYİP BEYE CUMHURBAŞKANLIĞINI BIRAKACAK....BU BENİM TAHMİNİM,ÖNGÖRÜM.. ..HEP BERABER İZLEYECEĞİZ ;D
keşke öyle olsa evet başbakanım bu 4 buçuk seneyi geçen iktidar dönemimde çok yoruldu.bunu anlamak çok kolay bir insanın yüzüne bakınca fark ediliyor.eski siyasetçilere bakalım 4 senede bu kadar yıpranan varmı resmen gözlerinin altı torba oldu.sayın gül bir kere fedakarlık yaptı ikincisini yaparmı yapar fakat bu medya 10 günde milleti ayaga kaldırır tayyip cumhur oluyo diye.bence 2 aday çıkacak biri gül biri bayan milletvekillerinden olacak ortamı yumuşatmak için.tahminin mine çubukçu.fakat tabiki başka senoryolarda var.heyacanla o günü bekliyorum :)

vakit
08-12-2007, 03:53
gül gül.gül olmazsa olmaz

furkan38
08-13-2007, 11:17
ne degişir

MD1907
08-13-2007, 16:17
İnşallah Gül cumhurbaşkanı olur ve türkiye sezerden sonra güler yüzlü, cana yakın ve halkla iç içe bir cumhurbaşkanı görür. yeter artık bu sezeri istemiyoruz bu kadar yıl sadece veto etmeyi becerdi başkada bişe yok.

Abdullah Gül Akpartinin halen cumhurbaşkanı adayıdır bunda kimsenin şüphesi olmasın.

11.cumhurbaşkanımız Allahın izniyle Abdullah Gül'dür. Çankaya Gül'lensin diye.. 8)

kobbal
08-13-2007, 16:39
ben 11. tarafı değilim aslında
sadece 11. değil bundan sonraki cı,umhurlarda abdullah gül gibi olur ve haklının yanında olur
içimizden biri olması dileğiyle

cemil_meric
08-13-2007, 17:46
Selam arkadaşlar...
Bu husustaki acizane şahsi görüşümü başka bir başlık altında belirtmiştim.
Tekrar olmaması için linki veriyorum: www.akpartiforum.com/index.php?topic=8782.0 (http://www.akpartiforum.com/index.php?topic=8782.0)

AkSa
08-13-2007, 19:58
Gül tek aday olmalıdır. Aksi halde bu sistem devam eder ve Ak partide Mumcu Ağar, ve geçen seçimlerin kayıp edenleri gibi % 1.5 lara kadar düşer.
Bizler ak partiyi şer güçlerin elini öpmesi için seçmedik. Devleti yönetip çetelerden ve eşkiyaslardan temizlesin,demokrasi ve hukuku asıl anlamı ile egemen kılsın diye seçtik. Varlık nedenini sürdürmek istiyor ise gerekirse tekrar seçime gidip halka seçtirsin ama asla taviz vermesin. Çünkü şer güçleri, Abdullah Gülü yemek de doyurmaz.

ergin
08-15-2007, 16:20
Gül Aday olmuş ve konu kapanmıştır.