fatih kısaparmak balon baskılı balon Gül: ÜZÜLDÜM - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Gül: ÜZÜLDÜM

Meftun
11-14-2007, 11:28
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Suudi Arabistan Kralı Abdullah'ı otelde ziyaret ettiği için medyadan ve muhalefetten gelen eleştirilere üzüldüğünü söyledi.

Muharrem Sarıkaya'nın Sabah Gazetesi'ndeki köşesine taşıdığı yazıda, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün, TOBB Üniversitesi'ndeki Ankara Forumu yemeğinin ardından gerçekleştirdiği sohbette Suudi Arabistan Kralı'nı otelde ziyaret etmesiyle ilgili olarak, medyadan ve muhalefetten gelen eleştirilerle ilgili sitemde bulunarak çok üzüldüğünü belirtti.

Anlatıldığına göre, kendisinin Kral Abdullah'ı otel odasında ziyaretine ilişkin de özetle şu bilgiyi vermiş:

"Kral Abdullah'ı uğurlamak ve anlaşmaya imzayı koymak için Swissotel'e giderken Başbakan'ın (Erdoğan) da orada olacağını bilmiyordum. Tesadüf oldu. Hatta, otele gittiğimde Kral aşağı kadar inip beni karşıladı. Uzun yıllar Türkiye'ye gelmeyen Kral bir yıl içinde iki kez geliyorsa, bu geldiğimiz noktayı göstermek açısından çok önemli. Son dönemde Türkiye'yi ziyaret edenlere bir bakın. Bunlar görülmüyor; bazı şeylere takılıp kalınıyor. Bunlara üzülüyorum."

14 Kasım 2007, Çarşamba
zaman

ak_mavish
11-14-2007, 11:29
üzmeyin Gülümüzü >:(

scheriff30
11-14-2007, 12:16
ülkemize gelen her cumhurbaşkanı düzeyinde karşılamayı yapacak mutlaka cumhurbaşkanımız bu karşılamalar neden dokunur anlamam ne güzel söylemiş atalar her yiğidin bir yoğurt yiğişi vardır diye

loneliness
11-14-2007, 12:51
Onlar ne anlar Protokolden Onlar için protokol Çankaya ya oturup ordan başka bir yere gitmemek... Bu ülke yararına çalışmamak..

Meftun
11-14-2007, 13:13
Onlar ne anlar Protokolden Onlar için protokol Çankaya ya oturup ordan başka bir yere gitmemek... Bu ülke yararına çalışmamak..

bir de kırmızı ışıkta durmak....bu aralar buna fena taktım o atatürkçü çocuk sağolsun :D

oguzdesouza
11-14-2007, 19:59
Ülkeye hizmet getirmek için toplantı yapmak da suç oldu.

Üzmeyin biricik GÜLümüzü

GÜLseven
11-14-2007, 20:04
GÜL gibi insan,şunlar için üzülmeye değer mi ki ne anlarlar ki onlar senin yaptığın güzelliklerden...