fatih kısaparmak balon baskılı balon Güzel sözler yazalım hadi ak genclik - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Güzel sözler yazalım hadi ak genclik

DadaşAkp
05-07-2009, 16:53
güzel söz yazalım hadi ak genclik buyrun

Feride
05-07-2009, 16:57
Zaten forumda yeterince güzel sözler bölümleri mevcut.. bir de buraya yazmaya gerek var mı ki acaba..?

DadaşAkp
05-08-2009, 14:58
var var sen yaz :w:

Sevban
05-08-2009, 15:13
Adam dediğin güzel söz söyleyen değil,söylediğini yapandır...!

Konu boş kalmasın kardeşim... :)

DadaşAkp
05-08-2009, 15:15
Adam dediğin güzel söz söyleyen değil,söylediğini yapandır...!

Konu boş kalmasın kardeşim... :)

hey delikanlı adamın hali başkadır teşekkür ederim:çiçek:

ishakyilmaz
05-08-2009, 15:19
Yasin Kardeşim forumda tertipli ve yaygın bir konumuz mevcut.Bunun üzerine bu şekilde konu açıp forumu abur-cabur kulanmak faydadan ziyade zarar verir.Heycan ve sinerjini farklı projelerle buluşturmalısın.O kabiliyet sende mevcut.;1

DadaşAkp
05-08-2009, 15:25
Yasin Kardeşim forumda tertipli ve yaygın bir konumuz mevcut.Bunun üzerine bu şekilde konu açıp forumu abur-cabur kulanmak faydadan ziyade zarar verir.Heycan ve sinerjini farklı projelerle buluşturmalısın.O kabiliyet sende mevcut.;1

teşekkür ederim helal olsun sana abicim malum ilkez bir abim beni bu şekilde uyardı sevindim ben bunu istiyordum taktirle karşılıyorum seni uyarmak en güzelidir bir anda kilit vurmak olmadı bir anda konu silinmedi teşekkür ederim ilginiz için abicim ben bunu istiyordum burukluk kalmadı :evet: anlatabildiysem eğer abicim