fatih kısaparmak balon baskılı balon Hakan Şükür Belediye Başkan adayı - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hakan Şükür Belediye Başkan adayı

Gölge
01-16-2009, 17:19
http://www.haber10.com/images/news/152371.jpg

Ak Parti İstanbul Bakırköy'de Ünlü Futbolcu Hakan Şükür'ü belediye başkanlığına aday gösterdi.

Ak Parti ,İstanbul'da CHP'nin Kalesi ilçelerden Bakırköy'de Dünyada en çok tanınan türk olma özelliğini taşıyan Hakan Şükür'ü aday gösterdi.
samanyoluhaber

Beritan
01-16-2009, 17:25
vayyy kendisini saadette görmek isterdik ama seçimini yapmış:)
neyse şaka bir yana hayırlı olsun:)

FarukARSLAN.
01-16-2009, 17:29
Bunu, başbakanımızın Bahçelievler'de ki toplu açılış töreninde öğrenmiştim aslında.. Hakan Şükür'de burada ama o ne alaka diye sorunca neredeyse herkes 'E Bakırköy'ü o olacak ya kardeşim' diyordu :w:

E alır inşallah kardeşim (:

Hayırlısı olsun partimiz adına...

Gölge
01-16-2009, 17:43
http://www.haber10.com/images/news/152413.jpg

Ak Parti İstanbul Bakırköy'de Ünlü Futbolcu Hakan Şükür'ü belediye başkanlığına aday gösterdi. Haberi kısa sürede yalanlandı.

Ak Parti İstanbul Bakırköy'de Ünlü Futbolcu Hakan Şükür'ü belediye başkanlığına aday gösterdi.Haberi kısa sürede yalanlandı. Ak Parti İstanbul Bakırköy belediye başkan adayı Oğuz Satıcı olarak açıklandı.

http://www.haber10.com/images/source/haber10.gif

Gölge
01-16-2009, 17:43
Şimdi bu haberlerden hangisine inanalım biz ???

Beritan
01-16-2009, 17:44
gölge bence ilk iş başlığı değiş..;1
yanlış habermiş he :ayutandım::w:

FarukARSLAN.
01-16-2009, 17:45
Vuvvvvv.. :D
Ne polemik bir partiyiz yahu (:

Üç mevsim
01-16-2009, 17:54
Tam da şimdi, yahu futbolcunun ne işi var Belediye Başkan Adaylığında diyecektim...

Gölge
01-16-2009, 18:03
Bende sevinmiştim Hakan Şükür belediye başkanı olacak diye :şaşkın: başlık kalsında reyting yapalım biraz :D

Beritan
01-16-2009, 18:07
:yehoo::yehoo::yehoo: zaten hakan şükür gelse bizim partiye gelirdi( şaka olsun diye diyorum sakın ciddi cevap vermeyin);;)

Gölge
01-16-2009, 18:11
Hakan Şükür Fethullah hocanın talebesidir o yüzden saadet partililer Fethullah hocayı sevmezler Hakan Şükür olsa olsa Ak partiden aday olur bende şaka dedim ona göre cevap vermeyin :D

FarukARSLAN.
01-16-2009, 18:13
Tam da şimdi, yahu futbolcunun ne işi var Belediye Başkan Adaylığında diyecektim...

Bıraktı ki :w:

Efkâr-ı Mütemadi
01-16-2009, 20:41
heheh, Hakan Şükür olsa bile Bakırköyü alması imkansız. Bakırköy yine chpde kalıcak.
:(

Beritan
01-16-2009, 20:47
Hakan Şükür Fethullah hocanın talebesidir o yüzden saadet partililer Fethullah hocayı sevmezler Hakan Şükür olsa olsa Ak partiden aday olur bende şaka dedim ona göre cevap vermeyin :D

kim demiş sevmezler:karizmatik:

FarukARSLAN.
01-16-2009, 20:55
heheh, Hakan Şükür olsa bile Bakırköyü alması imkansız. Bakırköy yine chpde kalıcak.
:(

Maalesef bana da öyle geliyor.. Bakırköy genelde rum ve ermenilerin olduğu bir semt.. Bu yüzden chpye eğilimleri var.
Ve bunun için ben popüler birini çıkarmalıyız diye düşünüyorum aday olarak..

Hakan Şükür futbolcu iken dahi siyasetin içinde idi.. Bi Nihat Doğan'dan daha yararlı olurdu mesela..

Ama ne ise.. Hayırlısı olsun partimiz adına..

reyAKbay
01-16-2009, 22:06

Bir sanatçının (ki sanatçı mıdır değil midir tartışılır,bahsettiğim şahıs Nihat Doğan) nasıl işi varsa demek ki futbolcunun da olabilir imiş...

Efkâr-ı Mütemadi
01-18-2009, 15:55
Maalesef bana da öyle geliyor.. Bakırköy genelde rum ve ermenilerin olduğu bir semt.. Bu yüzden chpye eğilimleri var.
Ve bunun için ben popüler birini çıkarmalıyız diye düşünüyorum aday olarak..

Hakan Şükür futbolcu iken dahi siyasetin içinde idi.. Bi Nihat Doğan'dan daha yararlı olurdu mesela..

Ama ne ise.. Hayırlısı olsun partimiz adına..

Ateş Ünal Erzen in Bakırköyü güzelleştirmek adına yaptıgı bi çalışma görmedim.. Aynı tas aynı hamam.. Bir de AKP belediyelerine bakıyorum, chpliler bile diyor Belediyecilikte kesinlikle önde oldugumuzu.. Chpli olan çoğu tanıdıgım yerel secimlerde AK Partiye oy atacak.. :güzel:

ak-seskom
01-22-2009, 11:22
Hakan Şükür ve Partimiz Bakırköy ilçe başkanlığı için Tüm desteğimizi vermeye hazırız. Hayırlısı olur inşallah.