Orijinalini görmek için tıklayınız : Hangi Uydu ve Platformu kullanıyorsunuz...
ATmaCA53
12-30-2007, 18:29
Hangi Uydu ve Platformu kullanıyorsunuz...
Türksat ve Hotbird çift çanak kullanıyorum...
Genelde tercihim ettiğim uydu Türksat uydusu...
Turksat uydusunu D-smart üzerinden izliyorum gayet memnunum dıgıturk'e 1000 basar .... ;)
Turksat uydusunu D-smart üzerinden izliyorum gayet memnunum dıgıturk'e 1000 basar .... ;)
Ben de D-Smart' a geçmeyi düşünüyorum ama işin ucunda Aydın Doğan' a para kazandırmak olduğu için yapamıyorum. Vicdanım rahat etmiyor... ???
ATmaCA53
01-01-2008, 15:03
Ben de D-Smart' a geçmeyi düşünüyorum ama işin ucunda Aydın Doğan' a para kazandırmak olduğu için yapamıyorum. Vicdanım rahat etmiyor... ???
çok haklısın bu işin sonu free tv gibi olmazsın sonra ben biraz daha bekliyecek eğer bir yenilikler olursa D-SMARTTA belki ozaman almayı düşünüyorum...
romakudüs
01-01-2008, 23:49
türksat kullanıyorum
Hem türksat hemde digitürk.
Üç mevsim
01-06-2008, 23:03
D Smart alacak olanlar Aydın Doğan'ın, Ak Parti Hükümetine nasıl taklalar attırdığını düşünsünler, ellerini vicdanlarına koysunlar. Onurlarını, Doğan'ın kampanyalarına satmasınlar..
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.