Orijinalini görmek için tıklayınız : Harry Potter serisinin finali 2 filmle yapılacak
Los Angeles Times, serinin son kitabı olan Harry Potter-Ölümcül Takdis’in iki ayrı film olarak çekileceğini, kararın yapımcılar tarafından bugün açıklanacağını yazdı. Gazetenin haberine göre, final serisinin ilki Kasım 2010, ikincisi Mayıs 2011’de gösterime girecek.
Hüdaverdi
03-16-2008, 18:49
Yav kadın çıktı ilk önce çocuklar için yazdı daha sonra bir eser yaptı milyoner oldu,aslında hayal gücümüzü kullanırsak bizde böyle para kazanırız :D
Bu filmi her endense sevmedim,izlerim ama oda arkadaş izlemek isterse izlerim,izlemek için heves atmıyorum pek :P
Nedense beyenmedim,sanırım fazla hayal ürünü olduğu için veya görsel efekti fazla olduğu için.
Yaşanmış olayları konu alan filmleri sevdiğim içinde olabilir mesela baba serisini 2 gün önce bir daha izledim :D
Bakalım son 2 filmide izlerim belki,ama ordaki kız güzel baya :)
Maşallah maşallah :)
Kitapları çok daha başarılı, yönetmeni değiştiğinden beri filmleri bence biraz düşüş yaşadı ama mutlaka izleyeceğim ay karizmayıda sanki yıprattık biraz Nazen Harry Potter i çok seviyormuş flaş flaş :D Ne yapayım bir hayal perest olarak bana uyuyor konu üstelik artık Hogwarts'ta yaşayacağım :P
ben de sevmem bu filmi ama lisedeyken fena takmıştım.. her kitabını birer gecede bitirmiştim..gençlik işte.. şimdi sadece popüler bi film haberini eklemek lazım diye ekledim
Hüdaverdi
03-16-2008, 19:07
Eklenmeli tabi :)
+1 hatta :D
Arkadaşımın birisi fena taktı bu filme,söylediğine göre kitabı okumak filmi izlemekten daha zevkli,ve yine söylediğine göre kitapta geçen bir çok olayın filme yansımadığını iddia etti.
Arkadaşımın yalancısıyım :D
Arkadaşımın birisi fena taktı bu filme,söylediğine göre kitabı okumak filmi izlemekten daha zevkli,ve yine söylediğine göre kitapta geçen bir çok olayın filme yansımadığını iddia etti.
Arkadaşınız doğru söylüyor bu durumda sizde aklandınız yalancı değilsiniz :D
Hüdaverdi
03-16-2008, 19:09
Arkadaşımın doğrucusuyum o zaman :D
faruk_09
03-16-2008, 19:22
1. FİLMİNE BAKMIŞTIM İNSANI BAĞLIYOR KENDİNE AMA DİĞERLERİNİ İZLEMEDİM...
+ için sağolasın
faruk_09
03-16-2008, 23:30
Los Angeles Times, serinin son kitabı olan Harry Potter-Ölümcül Takdis’in iki ayrı film olarak çekileceğini, kararın yapımcılar tarafından bugün açıklanacağını yazdı. Gazetenin haberine göre, final serisinin ilki Kasım 2010, ikincisi Mayıs 2011’de gösterime girecek.
BİLGİLENDİRME İÇİN SAOL +1 DE BENDEN
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.