fatih kısaparmak balon baskılı balon Her söylediğin doğru olmalı fakat... - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Her söylediğin doğru olmalı fakat...

El Emin
06-25-2010, 12:28
http://www.resimcity.com/data/media/136/www.resimcity.com_bediuzzaman_said_nursi.jpg

Her söylediğin doğru olmalı, fakat her doğruyu her yerde söylemek doğru değildir.
Bediüzzaman

Ukbâ
06-25-2010, 12:29
Asrın sözü diyelim kardeşim..

Teşekkürler. Duruşta bile asalet var maşAllah.

İnsanın tüyleri diken diken oluyor.

El Emin
06-25-2010, 12:40
Asrın sözü diyelim kardeşim..

Teşekkürler. Duruşta bile asalet var maşAllah.

İnsanın tüyleri diken diken oluyor.

Evet hayatta beni etkileyen tek bakış diyebilirim.6-8 yaşları arasında iken hizmet evlerine gidiyorduk hem elifba dersi hem risale sohbeti felan...Büyük boy Said Nursi hz.lerinin fotoğrafı vardı her baktığımda çok tuhaf hislere kapılırdım ve bakışları beni çok etkilerdi.İçimde hem rahmet hem merhamet hemde korku fırtınaları kopuyordu.Sonuçta asrın müceddidi.:gül:

Secret man
06-25-2010, 12:45
Vayy cok güzelmiş gercekden....

Ukbâ
06-25-2010, 12:47
Evet hayatta beni etkileyen tek bakış diyebilirim.6-8 yaşları arasında iken hizmet evlerine gidiyorduk hem elifba dersi hem risale sohbeti felan...Büyük boy Said Nursi hz.lerinin fotoğrafı vardı her baktığımda çok tuhaf hislere kapılırdım ve bakışları beni çok etkilerdi.İçimde hem rahmet hem merhamet hemde korku fırtınaları kopuyordu.Sonuçta asrın müceddidi.:gül:

Katılıyorum sevgili kardeşim.

Çalıştığım mekanda bile bu duruşun altında bir satır söz ile süslenmiş çerceveli resmin altında olmak çok gurur verici.

İnsanın içine sızan sızdığı vakit içini ferahlatan bu his yumağını hissetmek ayrı güzel. Acizane bizlerde ifade etmiş olduğunuz mekanlarda bulunduk risalenin o engin ufkundan nemalandık mevlam bizleri o cemaatin bir neferi olarak daim kılsın inşaAllah.

El Emin
06-25-2010, 13:05
Katılıyorum sevgili kardeşim.

Çalıştığım mekanda bile bu duruşun altında bir satır söz ile süslenmiş çerceveli resmin altında olmak çok gurur verici.

İnsanın içine sızan sızdığı vakit içini ferahlatan bu his yumağını hissetmek ayrı güzel. Acizane bizlerde ifade etmiş olduğunuz mekanlarda bulunduk risalenin o engin ufkundan nemalandık mevlam bizleri o cemaatin bir neferi olarak daim kılsın inşaAllah.

inşaALLAH.:gül:

Ak_Kelebek
06-25-2010, 14:34
Kesinlikle çok güzel bir söz Eyvallah kardeşim.

El Emin
06-25-2010, 14:38
Kesinlikle çok güzel bir söz Eyvallah kardeşim.

:gül::gül::gül: eyvALLAH ablam ne demek.