fatih kısaparmak balon baskılı balon Hükümet TEKEL'e el attı - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hükümet TEKEL'e el attı

Ertuğrul ÖZGÜL
01-29-2010, 12:06
Türk-İş Başkanı Mustafa Kumlu, TEKEL işçileriyle alakalı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı görüşmeden umutlu ayrıldı. Kumlu, "Başbakan talimat verdi hafta sonuna kadar çalışma yapılacak." dedi.

Başbakan ile süren 2 saatlik görüşmenin ardından Resmi Konut'ta açıklama yapan Kumlu, "Sayın Başbakan'a, 18.00'den şu saate kadar 45 gündür sokaklarda soğukta ayazda Türk-İş'in önünde eylem yapan arkadaşların sıkıntılarını anlattık. Başbakan, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile Devlet Bakanı Hayati Yazıcı'ya talimat verdi." diye konuştu.

Bakanlarla da konuyu müzakere ettiklerini vurgulayan Kumlu, "Ne yapılabilir konusunda çalışma yapıyoruz. Hafta sonuna kadar bu çalışmanın neticesini görünce oturup yeniden değerlendireceğiz. İki saatlik görüşme bile bu işin nasıl yürüdüğünü gösteriyor. Umutluyuz. Olumluyuz deyip olumsuzluk olursa yanlış anlaşılır. Bizim ve Başbakanın bir şey söylemesi mümkün değil. Çalışmanın içeriğini paylaşamayız." şeklinde konuştu.

Eylemlere ilişkin bir soruya Kumlu, "Neticeyi almadan oradaki insanlara bir şey söyleyemeyiz. O çalışmayı gördükten sonra onlarla durum bu. 4-C'den geri adım var mı? 4-C midir 4 B midir? Arkadaşların başka kurumlara aktarılmasını istiyoruz. Bu hafta sonuna kadar çalışma yapılacak." ifadelerini kullandı.

(CİHAN)

Ertuğrul ÖZGÜL
01-29-2010, 12:07
http://img189.imageshack.us/img189/2872/resim1055121.jpg

ALmi´
01-29-2010, 22:09
Pöf bu da bi çözüme ulaşsın artık .

Sokak Kedisi
01-29-2010, 22:12
Başbakan'ın tek yaptığı ayak diremekten başka bir şey değil. Ama zafer direnişin, tekel emekçisinin olacak.

ALmi´
01-29-2010, 22:37
Sokağın kedisi her yorumunda kasedi başa alıyormuş gibi birbirine yakın cümleler yazıp ve okumak sana da dahil olmak üzere kimseye zevk vermiyordur değil mi?
Sıkıcı oluyor.
Arada olaylara farklı bir pencereden bakta senin de hayatında bi değişiklik olsun.

Sokak Kedisi
01-29-2010, 22:40
Asla AKP penceresinden bakmam bakamam. Bu benim vicdanıma mantığıma ters.Akp mantığı ile baksam gerçekleri değil, çarpıklıkları savunmuş olurum.

ALmi´
01-29-2010, 22:44
Ama ne kadar ilginçtir. O hiç beğenmediğiniz pencereye bakıyorsunuz tam da şuan.

'Ak parti forum' .. (;

Sokak Kedisi
01-29-2010, 22:46
O pencereye bakmam, o pencereden bakacağım manasına gelmez. Tabi sizler, pek içinizde sizinle aynı pencereden bakmayanı pek barındırmazsınız. Turan Çömez olayında olduğu gibi.

ALmi´
01-29-2010, 22:58
Bu forumda sadece ak partili'ler yok.Önce bi adam akıllı göz gezdir foruma sonra konuş.Bizim edebiyle adabıyla eleştiri yapanlara bir garezimiz yok.Ama her şey adap'la.

Şimdi bak bakalım forumda sadece ak partili'ler mi var, öyle gel .

Ak Koza
01-30-2010, 00:08
Sokak kendisi önce sen edebli olmayı öğren sonra bize öğretmeye kalkışırsın tamam mı arkadaşım

Sokak Kedisi
01-30-2010, 02:00
Ben gayet edebliyim. Sadece AKP diyorum diye edepsiz oluyorsam, sorgulamanız gereken siz edepsiz misiniz yoksa edep-siz misiniz bunu sorgulayın.

ALmi´
01-30-2010, 02:22
Şimdi sırayla yazmış olduğun tüm mesajları göstertme bana.Dersin ki ak parti'nin şu şu hataları var ama düzgün cümleler ile.Sorun akp demen falan değil.Benim birçok tanıdığım hala da akp der ak parti destekçileri olmalarına rağmen.

Ben sana ne dedim git forumu gez gör sonra gel.Demekki çokda akl-i selim sözler sarfetmemişsin ki mesajın silinmiş.
Hakaret için burdaysan hiç girme bu foruma kardeşim.

Sokak Kedisi
01-30-2010, 02:28
Kusura bakma arkadaşım da ben AKP üslubu ile konuşuyorum. Sizin AKP lideriniz değilmi idi ananı da al git diyen sonra laf soyleyip ... üç nokta diyen, B

Sokak Kedisi
01-30-2010, 02:30
Ben AKP ÜSLUBU ile konuşuyorum. Senin liderlrinin konuşma şekline bak sonra bana laf et mesela başbakanın hiçbir başbakana yakışır şekilde konuşuyor mu ya başbakn yardımcıı bülent arınç? Önce kendi partine bak oldu mu CİVANIM DELİKNLIM.

ALmi´
01-30-2010, 02:33
En sevmediğim şey ; başlık dışında konuşulan, sırf muhalefetlik etmek için o konudan o konuya atılarak konuşmaktır.
Bak bakalım başlık ne..Ona uygun ''saygı çerçevesi' içerisinde olmak şartı ile yorumunu yap..

Birde arada değişiklik olarak, elini vicdanına doğru götür ve bu hükümetin hiç mi olumlu işler yapıp yapmadığını düşün..

ALmi´
01-30-2010, 02:33
En sevmediğim şey ; başlık dışında konuşulan, sırf muhalefetlik etmek için o konudan o konuya atılarak konuşmaktır.
Bak bakalım başlık ne..Ona uygun ''saygı çerçevesi' içerisinde olmak şartı ile yorumunu yap..

Birde arada değişiklik olarak, elini vicdanına doğru götür ve bu hükümetin hiç mi olumlu işler yapıp yapmadığını düşün..

Sokak Kedisi
01-30-2010, 02:49
Düşünüyorum. Yaraya merhem diye bir tane iyi bir şeyini bulabilir möiyim diye düşünüyorum relımı vıcdnıma koyup, dusunuyorum da bulamıyorum kı bulmıyorum ıste. Ulkede neyı tutsak ınsanın elınde klıyor. Mmeleketın her yerınden bır bozukluk bır curumusluk cıkıyor.

ALmi´
01-30-2010, 02:59
Irk ayırımı yapmayıp, kişiye insan olduğu için değer verdiği için mi?
Zamanında 'üst' rütbede olanların çevirdiği dolapları bir bir çıakrıp içeri tıktığı için mi?
Bugüne kadar kimsenin yapamadığı şeyi , israil başbakanının yanında ayak ayak üstüne atıp azarlayıp ortamı terkettiği için mi bulamıyorsunuz bir tane olumlu iş ?

Sokak Kedisi
01-30-2010, 03:09
Madem o kadar adalet demokrasi düşkünü ise senin erdoğsn o halde dokunulmazlıkları kaldırtsın neden kaldırtmıyor cunkı kaldırtsa ılk once o ve avanesı gumburtuye gıdecekte o yuzden. Bırak u ast-üst muhabbetlerını

ALmi´
01-30-2010, 03:11
''Ne anlatırsan anlat, anlattığın karşındakinin algıladığı kadardır''

Hayırlı geceler.

Sokak Kedisi
01-30-2010, 03:11
okadar cok demokrası sevdalısı ıse tayyıop o halde dokunulmazlıkları kaldırsın neden kaldırmıyor. Cunkı kaldırsa ılk once kendısı ve avanesı gumburtuye gıdecek de o yuzden. dokunulmazlıgın arkasına sıgınuıpğ saga ola saldırmayı marıfet syıor. Bıraksın bu ast ust muhabbetın ıde ılk once cıksın dokunulmazlıugını kaldırtıp kendını yargılatsın ama nerde onda o delıkanlılık.

Kadızâde Rûmi
01-30-2010, 03:18
okadar cok demokrası sevdalısı ıse tayyıop o halde dokunulmazlıkları kaldırsın neden kaldırmıyor. Cunkı kaldırsa ılk once kendısı ve avanesı gumburtuye gıdecek de o yuzden. dokunulmazlıgın arkasına sıgınuıpğ saga ola saldırmayı marıfet syıor. Bıraksın bu ast ust muhabbetın ıde ılk once cıksın dokunulmazlıugını kaldırtıp kendını yargılatsın ama nerde onda o delıkanlılık.

Kimse sonsuza dek başbakan olamaz. Merak etme, zamanı gelir, onun da dokunulmazlığı kalkar. O zaman şayet bir suç varsa, hesabını verir. Lütfen bir parça Atatürkçü olun da onun getirdiği demokrasiye, milletin özgür iradesini saygılı olun. Partimiz gökten zembille indirilmedi. Seçimle başa geldi. Bunu aklınızdan çıkarmayın.

münih
01-30-2010, 03:47
Maşallah grevciler devletten üstün çıktı. Herkes açlık grevi yapsında haksızlar hakkına kavuşsun bari.

Sokak Kedisi
01-30-2010, 04:02
Bu gidişle oyle olacak zaaten. Nerede ise butun kuruluslar eylem de grevde fakat hala daha hukumet uc maymunu oynuyor onları secen ıkısınca mıllı ırade mavraları sıkan hukumnet halkı ısıne gelmeyınce hıce sayıyor.

İntifada
01-30-2010, 04:20
Bu gidişle oyle olacak zaaten. Nerede ise butun kuruluslar eylem de grevde fakat hala daha hukumet uc maymunu oynuyor onları secen ıkısınca mıllı ırade mavraları sıkan hukumnet halkı ısıne gelmeyınce hıce sayıyor.

Nedense rant kapısı kapanan eylem yapıyor.Eylem emekçileri alıştı oturduğu yerden 1500 lira almaya mevsimlik çalışmak koyuyor adamlara
doktorlşar özel muayenehanelerini çalıştırıken bi yandanda devletten aldıkları maaş 2 lisinden birisini tercih edeceği için eylem yapıyor
Eczanelere ellerinden süper rantları gidiyor diye eylem yapar sen onu bunu konuşacağına bi söyle bakalımo cehape binasının önünde çoluğuyla çocuğuyla bekleyen karşıyakalı işçilere ne olacak?
Sarıyerde Küçülüyoruz deyip çıkarılan ama yerlerine kendilerinden 15 kişi fazla cehapeli alınan işçileri konuş.
Karneleri konuş kuyrukları konuş karaborsaları konuş