Orijinalini görmek için tıklayınız : İmkansız Diyen Mutlaka Yanılır
Akmehmet_Akif
05-06-2008, 23:00
İnalım arkadaşlar inanın.İmkansız diye birşey yok şampiyon olacağımız imkansız deyil.İmkansız diye birşey yok.
İyiler mutlaka kazanır.
evet Besiktasin sampiyon olmasi da imkansiz degil ;D
politikaci
05-06-2008, 23:20
ama ona kesin imkansın gs febe yenilsede bjk yensede şampiyon olamaz maalesef canım
ama ona kesin imkansın gs febe yenilsede bjk yensede şampiyon olamaz maalesef canım
:'( :'( :'(
Kırık_Çocuk
05-06-2008, 23:22
şampiyonluk çok da önemli değil gs dan fazla 2 tane var elde.Önemli olan seneye de avrupayı sallayacak mıııı
Bu mesajım bana yakışmayan bir içeriğe sahip olduğundan yine benim tarafımdan silinmiştir.
Sivas şampiyon olsun istiyordum ben :(
Akmehmet_Akif
05-07-2008, 00:28
MAÇ SİVASIN Hakkıydı.Yenseydi ilk 3 takım 73 puandı.
5 gol kesin ofsayt.1-0 KEN MAÇ haken sivasın penaltısını vermedi
RDönmezs
05-07-2008, 00:39
1 maç kaldı dereyi görmeden paçaları sıvamayın..
Akmehmet_Akif
05-07-2008, 18:34
bizimkiler şimdiden kafasında liği bitirmiş ihtimal var gençlerbirliği oftaş yenerse bizde Trabzonu inşallah şampiyonuz imkansız deyil.
Demokrat
05-07-2008, 19:03
Evet umut fakirin ekmegi misali benimde umudum var..eger önümüzdeki 5 takim diskalifiye olursa Trabzon büyük ihtimalle! sampiyon..
O zaman ne diyoruz..bizler inandik, sizde inanin bizim icin o 5 takimi ihrac edin 8)
biz 6s değiliz ki renkdaşlar=)
lobi yapalım işi bağlayalım..
6s de biz değil bizim denizli maçında yaşadığımızı yaşamaz.ne anasının gözü onlar :D
Akmehmet_Akif
05-14-2008, 21:10
şampiyonluk çok da önemli değil gs dan fazla 2 tane var elde.Önemli olan seneye de avrupayı sallayacak mıııı
Fener sallar, Cimbom ise sallanır.
+1
politikaci
05-14-2008, 21:13
hiç bize bjk liiym diye uydurma fener hayranlısı benimn bildiğim ÇARŞI taraftarı kendi takımından başka kimseye övgü yapmaz sanane hem galatasaraydan . yeter be her fırsatta gsyi küçük düşürüyorsun bunu fenerliler bile yapmıyor .. birdaha takımım hakkında lütfen anti birşey söyleme yeter be
politikaci
05-14-2008, 21:20
valla senin yüzünden beşiktaşdan soğudum be
hiç bize bjk liiym diye uydurma fener hayranlısı benimn bildiğim ÇARŞI taraftarı kendi takımından başka kimseye övgü yapmaz sanane hem galatasaraydan . yeter be her fırsatta gsyi küçük düşürüyorsun bunu fenerliler bile yapmıyor .. birdaha takımım hakkında lütfen anti birşey söyleme yeter be
Evet, çok haklısın arkadaşım. Sanırım cimboma biraz haksızlık yaptım. Ama inan bunun sebebi bazı cimbomluların Chelsea maçı tutumudur. O maçtan sonra onlara inat, bu sezon feneri destekleyeceğimi ifade etmiştim.
Chelsea maçı öncesinde yaptığım bir yorum. Ve "Oturanboğa" nın bana olan sözler. Okursanız beni daha iyi anlarsınız. ;)
http://www.akpartiforum.com/index.php?topic=38151.0
Akmehmet_Akif
05-17-2008, 16:51
hocam lütfen kitleyin hatta silin burayı
Akmehmet_Akif
05-21-2008, 17:16
Lütfen bu konuyu kitleyin ğödükçe içim yanıyor artı vericem lütfen
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.