fatih kısaparmak balon baskılı balon İmkansız imkanlar... - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İmkansız imkanlar...

AKmetalci
08-19-2007, 21:56
Bazen insan ruyalara dalar gördüğü rüyaları gerçek sanar.Gün bittiğinde yine aynı rüyaları diler sıcak yatağında oysaki o rüya bir kez görme şansı vardır.Gördüğü o rüya öyle etkilemiştirki onu hep o rüya ile uyumak ister.Ama dünyada hiç bir mutluluğu bir kez daha yaşamadığı gibi o rüya yıda bir kez daha yaşayamamıştır.Günler günleri kovaladı ve rüyaları gerçek oldu.Rüyasında gördüğü o anları yaşamaya başladı.Kendiside ilk başta inanamamıştı.Bıraktı kendisini hayatın akışına rüyanın tadına.Her gece tekrar aynı rüyayı göreyim diye dua ederken,şimdi yaşadığı rüya bitmesin diye dua etmeye başladı.Ama bir baktı ki ulaştığı o rüya aslında çok uzağındaymış.Çok istiyordu ellerini uzattığında dokunmayı.Ama olmuyordu rüzgarda savrulan bir yaprak gibi savruluyordu umutları.Ezan sesiyle bulduğu huzuru,onu düşünerek pekiştirmişti.O yeşil gözleri nasıl unutabilirdi.Ama o yeşil gözler başkasına baktığını hissetti.Bir anda yanan ateşi söndü.Küçük kıvılcımlarla yaşamaya çalışıyordu.Haykırmayı çok istiyordu ama başaramıyordu.Çöllere düşen bir yağmur damlası gibi yok olmaya başlamıştı kıvılcımları.Onu kadere teslim etti.Hiç dokunamayacağı ama hem rüyalarında yaşatacağı yeşil gözlü'yü unutmayacağına söz verdi.Bir gün olurda o rüya kollarında olursa.Bebeğine sarılan bir çocuk misali,sevgisiyle büyütecek.

ak_kiz
08-19-2007, 22:44
herkesin hayatında gördüğü sadece kendinin bildiği rüyaları olur.benim de oldu bi rüyam.aslında bi gecelik de değildi.uyudu rüyası başladı uyanmaya yakın bitti sandı üzüldü ağladı hayatın ne acımasız olduuna bi gece sonra tekrar yattı uykuya daldı ve rüyası bıraktıı yerden devam ediyodu.ve bunu kendinden başka kimse bilmiyodu.tekrar tekrar uyudu uyandı gördüklerinin rüya olmadıına inanmaya başladı çünkü hiç bi rüya her gece tekrar tekrar görülmezdi ve her defasında ayrı bi luluk vermezdi insana.bu bi rüya değildi.artık hayatı ikiye ayrılmıştı rüyası ve gerçek hayatı.gerçek hayatta mutlu oldunu sandıı anlar aslında rüyasının etkileriydi bunu yeni öğrendi.kalbi hiç bilmedii hiç öğrenmedii bi şekilde çarpıyodu artık. rüyası bitmesin die çok yalvardı allaha ve istedii de oldu sanırım.
benim rüyam bi günlük değil her gece uyuduğumda aynı rüyayı görüyorum ayrı bi mutluluk alıyorum.bu rüyanın bitmesini isteseydim çoktan biterdi gerçek hayatıma alsaydım rüyamı çok kısa sürerdi ben ne bitmesine ne de kısa sürmesine izin verdim.dedim ya ben bu rüyayı her gece görüyorum ona sarılıp onunla uyuyorum ama bunu kimseye sölemiyorum bu güzellii sadece ben biliorum

Feyza
08-19-2007, 22:44
ellerinize yüreğine sağlık ;)

flower
08-27-2007, 16:54
ellerınıze saglıkkk