fatih kısaparmak balon baskılı balon İnterneti en çok ne için kullanıyoruz? - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İnterneti en çok ne için kullanıyoruz?

Hüdaverdi
08-28-2008, 08:54
İnterneti en çok ne için kullanıyoruz? başlıklı haber vardı samanyoluhaberde,ona göre bu konuyu açtım,tabi bir kaç ekleme yaptım seçeneklere.Bakalım siz ne için kullanıyorsunuz :-*
En fazla 2 şık işaretleyebilirsiniz.

Haberide sunayım...

EN ÇOK GAZETE VE DERGİ OKUMAK İÇİN KULLANILIYOR

Araştırma, Ocak-Mart döneminde hane halkı bireylerinin yüzde 76'sının gazete ya da dergi okuma, yüzde 74'ünün e-posta gönderme, yüzde 69,7'sinin anlık ileti gönderme ve yüzde 65,2'sinin ise müzik indirme ya da dinleme için interneti kullandığını ortaya çıkardı.

Aynı dönemde hane halkı bireylerinin yüzde 7,2'sinin internet üzerinden mal veya hizmet siparişi verdiği ya da satın aldığı, bu oranının 3 ay ile 1 yıl önce internet kullanıcılarında yüzde 2,7, bir yıldan uzun internet kullanıcılarında ise yüzde 1,7 olduğu belirtildi. İnternet üzerinden hiç mal veya hizmet siparişi vermeyen ya da satın almayan hane halkı bireylerinin oranının ise yüzde 88,4 olduğu belirlendi.

Araştırmaya göre, Nisan 2002-Mart 2008 dönemini kapsayan son 12 ayda internet üzerinden mal veya hizmet siparişi veren ya da satın alan hane halkı bireylerinin yüzde 30,4'ü internet üzerinden elektronik araçlar aldı, bunu yüzde 25,2 ile ev eşyası, yüzde 23,4 ile kitap, dergi, gazete, yüzde 18,2 ile giyim ve spor malzemeleri izledi.

Hüdaverdi
08-28-2008, 08:56
Ben normalde haber okumak için girerim,tabi bunun yanında ak foruma giriyorum bir tek.
Bir foruma daha üyeyim ama ona pek girmem,sadece merak ettiğim bazı dini konuları araştırmak için girdiğim bir site.Gayette faydasını gördüm.Kısacası ak forum ve haberler için :-*