Orijinalini görmek için tıklayınız : iskender evrenesoğlu
kendini mehdi sanan videolardaki gibi komik bir insan.. Allah ıslah etsin..
paylaşayım dedim:
http://www.youtube.com/watch?v=ipDA3BxD-MY&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=zc-3fTBFosA&feature=related
en süperi de bu konuşması: :P
http://www.youtube.com/watch?v=kio9hsGiP3k&feature=related
ay inanmiyorum bu ne Allah askna..
ıhhhh dediği an var ya orda vahiy geliyo... :D :D :D :D :D
:D :D :D :D
annadim zaten
ama ikinci videoda duraksayip durmasi da o sirada Allah dan haber mi aliyor
evet evet.. ama bu adamın çok müridi var hee.. öyle hafife almayın yani... diğer videoları da izleyin
ben koptum.. nur tvsi var yanlış bilmiyorsam.. ama nur cemaatiyle bir alakası yok
BaDe_EsNa
04-29-2008, 20:24
:D youtubedan video izlerken bazen takılıo ya öle sandım ilk sonra baktım kımıldıyo dedim adam uyudu :D ciddi ilk böyle sandım sonra meger adam vahiy(!)alıyomuş :D eee yuh ya gülmek istemiyorum aslında bunlar yüzünden islamiyetten soğuyan ya da islamiyeti yanlış anlayan çok insan var :(
hadi ya yazik valla insanlara kafayi yemis olmalilar :(
hepimiz antimihriz.. :). bu beyefendinin cemaatine mirh cemaati deniliyo
Yine mi ya. Önceleri bir Hasan Mezarcı bilirdim.
Son zamanlarda acayip artış oldu bunlarda.
Necip Fazil
04-29-2008, 20:26
Adamın uğraşları boşuna değilmiş demek ki, Ak Sözlüğe girmeyi başardı ... ;)
VesseLam
Adamın uğraşları boşuna değilmiş demek ki, Ak Sözlüğe girmeyi başardı ... ;)
VesseLam
:D :D :D
BaDe_EsNa
04-29-2008, 20:27
insanlar boşluktalar bilgisizler bir arayış içindeler bunlara kanıyorlar malesef :(
Necip Fazil
04-29-2008, 20:27
Hasan Mezarcı ile arasında çok fark var ... Hasan Mezarcı, iğneler ile aklı başından alınmış bir kardeşimizdir. Onun için dua etmemiz gerekiyor. Bu mahlukat ise, makam delisidir.
VesseLam
Hasan Mezarcı ile arasında çok fark var ... Hasan Mezarcı, iğneler ile aklı başından alınmış bir kardeşimizdir. Onun için dua etmemiz gerekiyor. Bu mahlukat ise, makam delisidir.
VesseLam
hasan mezarcı işkenceler yüzünden mi o hale geldi gerçekten.. ben bunu duymuştum ama hadi canım demiştim
Hıfz-ı lisan
04-29-2008, 20:30
yazık.. :(
murat kurt
04-29-2008, 20:31
Hasan mezarcı iyileşti mi bilen var mı?
Necip Fazil
04-29-2008, 20:32
Samanyolu Tv'de bir dizi vardı, fazlada eski sayılmaz " Yağmurdan Sonra " isminde. Onu takip edenler billecektir. İnsanların nasıl kullanıldıklarını. Hasan Merazcı'da ceza almadan önce, salih bir insandı, fakat sonrasında bu safsataları savunur oldu. Bir insanı 180 derece tersine döndürecek şey nedir sizce ?
İnsan 40 yaşına geldiği zaman gerçek bir kamilliğe sahip oluyor, bu yaştan sonra yol değiştirmekte ancak, delilikle mümkündür. Hasan Mezarcı'nın kanına girip, sonra kendi yayın organlarında Müslümanlara sövercesine show yaptırılması basit bir olay değildir.
VesseLam
Samanyolu Tv'de bir dizi vardı, fazlada eski sayılmaz " Yağmurdan Sonra " isminde. Onu takip edenler billecektir. İnsanların nasıl kullanıldıklarını. Hasan Merazcı'da ceza almadan önce, salih bir insandı, fakat sonrasında bu safsataları savunur oldu. Bir insanı 180 derece tersine döndürecek şey nedir sizce ?
İnsan 40 yaşına geldiği zaman gerçek bir kamilliğe sahip oluyor, bu yaştan sonra yol değiştirmekte ancak, delilikle mümkündür. Hasan Mezarcı'nın kanına girip, sonra kendi yayın organlarında Müslümanlara sövercesine show yaptırılması basit bir olay değildir.
VesseLam
sağolun aydınlandık.. Allah razı olsun
Necip Fazil
04-29-2008, 20:35
Belkide kimbilir ... Kullanıldı ve bir köşeye atıldı ... Onun akibetini ancak Reha Muhtar'ın, Ali Kırca'nın patronları bilebilir ;)
VesseLam
Ya öylemiymiş.Ben tam olarak bilmiyorum bu olayı küçüktüm. Ama abimler bu adamın böyle olmasına çok şaşırmışlardı. Sadece sarılar giymiş bir adam olarak hatırlıyorum Hasan Mezarcı'yı
_Yeniden_
04-29-2008, 20:48
Allah'ım senin yolundan sapmaktan yine sana sığınırım...
murat kurt
04-29-2008, 21:14
Belkide kimbilir ... Kullanıldı ve bir köşeye atıldı ... Onun akibetini ancak Reha Muhtar'ın, Ali Kırca'nın patronları bilebilir ;)
VesseLam
O iki provakatör sunucunun patronlarından aşağı kalır yanı yok.Dün nasıl çalışıyorlarsa bugün de farklı kurumlarda "çalışmaya" devam ediyorlar..
hasan mezarcıya yapılanla mematiye yapılan aynı.. :o yeni dank etti..
maviinsan
07-31-2008, 14:08
Bir sitede okumuştum. İSkerder Ali Mİhr'in 11. cumhurbaşkanı olacağı yazıyordu ;D
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.