Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbul Mitingi
Abdullah KAÇ
07-09-2007, 04:17
Arkadaşlar gidebilen tüm arkadaşlarımızı mitinge davet ediyoruz.
15 Temmuz Pazar günü AK Parti İstanbul mitingine hepimiz davetliyiz.
fatihmangal
07-09-2007, 04:24
Baskan ben gorevlıyım orda beklerız hepınızı
miting bildiğim kadarı ile Zeytinburnu Kazlıçeşme meydanında olacak bende Zeytinburnunda oturuyorum ama o gün Trabzonlular olarak dayanışma pikniğimiz var birde ailece Şile gezimiz var üstüne üstlük bir miting çıktı ne yapacağım bilmiyorum bu mitingi ileri alma şansımız yok mu? bir gün bana yeter:))
Hasan ERBEK
07-09-2007, 12:16
şimdiden hayırlı uğurlu olsun.
ben 12 temmuzda memlekete gidiyorum :(
keşke 10 temmuzda falan olsaydı
ya 21 temmuzda değilmiydi istanbul mitingi neyse zeytinburnunda süper oradayım inşallah ;)
zeynep_akcin
07-09-2007, 14:54
ordayız inşallah hep birlikte....%80 le gelişimizi erkenden kutlayacağız inşş... ;)
mehmet çiftçi
07-10-2007, 01:54
orada olmayı çok isterim
Hasan ERBEK
07-10-2007, 10:29
aynen katılıyorum sana kardeş.o büyük coşkuyu yaşamak isterdim.
arkadaşlar istanbul mitingi tam olarak nerde ve saat kaçta?
günü benim için çok ters bi zaman ama gelmeye çalışıcam bn gelemesemde babamlar gelicek ...
tam olarak yer ve saat biri söylerse çok sevinirim.... :)
mitingle ilgilii bir sorunum war bende akp üyesiyim
we aynı zamnda da kantin iletiyorum elimde kalan 30 40 koli su war bunları da orda satmak istiyorum müracat nereye yapmmam gerekk bu konuda bilgi veriseniz sevinirimm
altan akdeniz
07-10-2007, 23:51
hayırlı olsun istanbul ayağa kalkar heralde
akradyo-djyavuz
07-12-2007, 13:39
15 Temmuzda Milli İrade Mitingi'nde buluşuyoruz.
15 temmuz saat 5te ıns bende ordayım...
benim gibi anadolu yakasında oturanlara duyuru:
üsküdar iskelesinden ücretsiz vapur kalkacaktır.kadıköyde de olabilir.onu araştırın isterseniz ama ben üsküdarda oturduğum için ordakini biliyorum
izmir de ALLAH ın izniyle gövde gösterisi yaptık izmirdeki en kalabalık parti mitingini yaptık darısı istanbulun başına muhteşem olmalı en az 1 milyon inşallah
ARKADAŞLAR MİTİNG 15 TEMMUZ SAAT 17.00 DE
ZEYTİNBURNU KAZLIÇEŞME MEYDANINDA ;)
akradyo-djyavuz
07-12-2007, 17:15
Mitinge gelmeyen Ce Ha Pes li Olsun.... :o ;D
ya öyle deme bir işimiz çıkarsa çok kötü hissederim kendimi =)
ben de dört gözle bekliyorum. inşallah çok güzel olacak
akradyo-djyavuz
07-12-2007, 20:02
O gün bayram düğün. Düğün mazaret kabul etmez 5 senede veya 4 senede 1 kere büyük miting yapıyoruz. Ben eminim sen de geleceksin..
izmir de ALLAH ın izniyle gövde gösterisi yaptık izmirdeki en kalabalık parti mitingini yaptık darısı istanbulun başına muhteşem olmalı en az 1 milyon inşallah
İmirdeki mitingi gördüm bir avuçtu
lütfen arkadaşlar KENDİM ÇIPLAK GÖZLE GÖRDÜM
o sözde muhteşem İzmir fotoğrafları(!) % 100 fotomontaj
O gün bayram düğün. Düğün mazaret kabul etmez 5 senede veya 4 senede 1 kere büyük miting yapıyoruz. Ben eminim sen de geleceksin..
geleceğim evet ;)
oradayız...bu arada 4000 kişilik gemi kalkacağına dair duyum aldım...bilgisi olan var mı?
nerden kalkıyormuş gemi???
nerden kalkıyormuş gemi???
ya tam bilgim yokki...ama böle bişi var galiba...beşiktaştan veya üsküdardandır büyük ihtimal...
hmm aaa bir kız bahsediyordu dogruu olabilir :-\
meryem sanırım ondan özel mesajla bilgi isteyebilirsin ;)
sen istesenede bizi bilgilendirsen nasıl olar :)
BENDE GELMEK İSTERDİM O ÇOŞKU VERİCİ MİTİNGE...AMA NE YAZIK MESAFE ÇOK UZUN ...İSTANBULDA OLANLAR SAKIN KAÇIRMASIN DİYORUM...HEPİNİZE HAYIRLI MİTİNG LER...
SELAM VE DUA İLE...
DURMAK YOK YOLA DEVAM...
sen istesenede bizi bilgilendirsen nasıl olar :)
olur tamam ama meryem şuan yok bende birazdan gidecegim yarın bilgilendirsem olur herhalde ;)
İmirdeki mitingi gördüm bir avuçtu
lütfen arkadaşlar KENDİM ÇIPLAK GÖZLE GÖRDÜM
o sözde muhteşem İzmir fotoğrafları(!) % 100 fotomontaj
sen sanırım partileri karıştırdın chp nin mitinginde olmayaydın ogün he iyi düşün ;)
2 mitingide gördüm CHP ninki daha kalabalıktı ve çoşkuluydu
üstelik hepsi İZMİR dendi
ama AKP dışarıdan 1000 tane otobüs getirdi onları da gördük
çevre ilçelerden ve köylerden :(
hiç gerek yoktu
Ömer_Furkan
07-12-2007, 22:31
kaybolmazsakk bizde oradayıs inşallahh...
MEHMET ZAHİT
07-13-2007, 15:24
KEŞKE İYİ Bİ ORGANİZASYON YAPIP BİRLİKTE GİTSEYDİK PANKARTLARIMIZLA FALAN.!!! ;)
arkadaslar mitingin saatini de söleseniz çok sevinirim
ya arkadaşlar 2002 yılında orda mitinkteydim ama çok kalabalıktı ezilme tehlikesi oluyor dikkat edin kendinize bende çok gitmek istiyorum ama çok kalabalık olacak sakin olun lütfen izdiham yaşanmasın kalbimiz akpartiyle....
MİTİNG 17:00
MİTİNG 17:00
kuzen sen hangi teşkilattansın be herşeyi biliosun ;D
AKPARTİ KUSEN BUNU BİLMİYOMUSUN SONUNA KADAR ;)YA BENİ MİTİNGE GÖTÜRSENE KORKUYORUM BİR MİLYON KİŞİ AZ DEĞİL YERYERİNDEN OYNIYCAK ;D
Ömer_Furkan
07-13-2007, 21:51
üsküdar meydanı dolup taşmıstı efettt...ama artık üsküdar meydanı die bişey kalmadı ;D
BİZDE ORDAYIZ 250 KİŞİLİK GRUPLA GELİYORUZ ;D OTUBÜS KALDIRCAZ GELMEK İSTEYEN VARSA BİZLE BAŞ VURSUN BANA
Biraz önce Ak parti sarıyer teşkilatını aradım...Hisarüstünde olcağım için üniv.den 8-10 arkadaşla gelceğiz...dedi hisarüstünden 2 otobüs kaldırcaklarını söylediler...Buna benzer teşkilatlardan hemen hemen her yerden otobüs kaldırılcak galiba...Kendinize uyan mekandan mitinge katılabilirsiniz...
Bilginize...
arkadaslar Zeytinburnunda oturuyorum miting alanı Kazlıçeşmeye yaklasık 10 dakikalık 2 kmlik yürüme yolum var şimdi saat 00.10 ve hazırlık yapılıyor playback olarak Tayyibimin sesi calınıyor kolonlardan cokda net ses geliyor yürü be Tayyibim kim tutar seni
zeynep_akcin
07-15-2007, 13:45
biz miting alanına doğru yola çıkıyoruz arkadaşlar birazdan......Rabbim bizleri utandırmaz inşş.......hadi bismillahhhhh.....
istanbul mitinginden haberleri bekliyoruz
beni duyan yok mu?
yoksa çok bağırmaktan halsiz mi? düştünüz
izlenimlerinizi bekliyorum
arkadaslar miting süperdi o kalbalığı görmeliydiniz miting alanına ulasmadan yollarda tüm teşkilatların miting aracları karsılastı ve süper bi konvoy oldu.sivil araclar korna çalarak destek verdiler yoldaki insanlarda el sallayarak.o insan selini görmeliydiniz.marmara denizindeki o vapurlar bile akp bayraklarıyla süslenmişti ve süper bi görüntü vardır.gercekten anlatılmaz yasanırr
arkadaslar miting süperdi o kalbalığı görmeliydiniz miting alanına ulasmadan yollarda tüm teşkilatların miting aracları karsılastı ve süper bi konvoy oldu.sivil araclar korna çalarak destek verdiler yoldaki insanlarda el sallayarak.o insan selini görmeliydiniz.marmara denizindeki o vapurlar bile akp bayraklarıyla süslenmişti ve süper bi görüntü vardır.gercekten anlatılmaz yasanırr
meydan nasıldı peki?
akradyo-djyavuz
07-16-2007, 00:35
Şimdiye kadar herhalde meydanın naısl olduğunu çoğu kişi görmüştür. Başbakan süperdi ve coşkuyu yükseltti. Katılım çok yüksekti ve tamamen doldurdu alanı. Pankartlar başroldeydi.. DAha detaylı yazıyı dinlendikten sonra yazarım artık..
arkadasım meydan süperdi denizdeki o vapurlar akp bayraklaryla süslüydü...meydan zaten bayraklardan görünmüo...
ta kendisi!
07-16-2007, 02:07
Bir de çağlayanda bir topluluk! vardı biliyosunuz. İşte ordan bize yapılan göndermelerden birkaçı.DİKKAT!
-Hey ampül hasan sana sesleniyorum saadet süt, sen kireç suyuna kanma!
-Ey kazlıçeşmedeki narkozlular
-O imam hatibin arka kapısından top oynayarak çıktı size hayrı olmaz!
-Sen milli görüş gömleğini çıkardın tayyo 2 gömleği giydin....
( başbakanımızın asilliğini bir kez daha hissetri bu cümleler bana)
zeynep_akcin
07-16-2007, 12:30
meydan süperdi.....inanın o kadar duygulandıkki ağlamamak için kendimizi zor tuttuk.....o ne muhteşem bir kabalıktı....çok şükürr.....
hani bir laf vardır ya anlatılmaz yaşanır diye işte buda onlardan birisiydi eşimle birlikte gittim
zihniyet ve neaket belli binlerce insan otobüslerin bizi almasını bekliyorduk ve insanlar saygı gösteriyolardı yer veriyor öncelihk tanıyolardı otbüsten indik yolumuza devam ediyorduk 500 mt kafdar yürüdük önce deniz göründü sonra meydan yavaşça kendini göstermeye başladı aman allahım oda ne binlerce insan bayraklar denizde bulunan vapurlar ayrıca limandan çıkıp oraya demr atan gemiler
eşime birden kızarcasına bir tonla gördünmü bak geç kaldık erken gelelim dedim sana sonunculardanız dedim
ama birden arkama baktımki sanki aşağıda meydanda kimse yok herkez yeni geliyor insan seli 20 metrelik yolu kaplamış üzerimize doğru geliyor birden içimde bir heyecan bir çoşku
hemen meydana doığru indik meydana girmek nafile iğne atsan yere düşmüyor
kalabalığın arasına dalık ilerledik elimizde bayraklar başbakanımızın gelmesini bekledik kendileride kocaelide miting deydi babamlarda oradaydı haberleşiyoduk
okadar işnsana rağmen rahat bir şekilde ilerlemiyi başardık insanlar nezaketle yol veriyor sıkışma olmasın diye genç erkek guruplar hemen yol açıyor
sonra bir gurup kız arkadaşların yanlarına geldik platforma yakın bir yere artık görüş açımıza girmişti konuşma alanı şarkılar eğlence çoşku en üst düzeyde idi bağıran ağlayan sızlayan küfreden ellerinde sıgara içki olan kimsecikler yoktu
ve konuşmalar esnasında bir anons geldi
işte beklşenen an gelmişti
öncelikle sy Abdullah GÜL konuşmasına başadı coşku büyüktü iğne gibi sözler birilerine mutlaka batmaktaydı
ve o an geldi sy Recep Tayyip ERDOĞAN dedi anonscular ve o büyük coşku marşlarımız gök yüzüne yükselen balonlar
ve konuşmasını dinladik birde en güzel olaylardan birtanesi kos kocaman bir TÜRK bayrağımızı miting alanını dolduran la birlikte üzerimizde taşıdık bir baştan diğer başa kadar gerçekten güzel bir duygun idi ama ben katılan sayısını az buldum okadarı yetmezdi ist miting inde
ama olsun
dedik ya anlatılmaz yaşanır bizler millete meydanlarda değil sandıkta verecez cevabı
sonuçta engüzel slogan
durmak yok yola devam dı
MİTİNG SÜPERDİ ORGANİSAZYONDA HARİKA TÜM TEŞKİLAT TAKİ ARKADAŞLARIMA TEŞEKKÜR EDERİM DURMAK YOK AKP İLE YOLA DEVAM
hani bir laf vardır ya anlatılmaz yaşanır diye işte buda onlardan birisiydi eşimle birlikte gittim
zihniyet ve neaket belli binlerce insan otobüslerin bizi almasını bekliyorduk ve insanlar saygı gösteriyolardı yer veriyor öncelihk tanıyolardı otbüsten indik yolumuza devam ediyorduk 500 mt kafdar yürüdük önce deniz göründü sonra meydan yavaşça kendini göstermeye başladı aman allahım oda ne binlerce insan bayraklar denizde bulunan vapurlar ayrıca limandan çıkıp oraya demr atan gemiler
eşime birden kızarcasına bir tonla gördünmü bak geç kaldık erken gelelim dedim sana sonunculardanız dedim
ama birden arkama baktımki sanki aşağıda meydanda kimse yok herkez yeni geliyor insan seli 20 metrelik yolu kaplamış üzerimize doğru geliyor birden içimde bir heyecan bir çoşku
hemen meydana doığru indik meydana girmek nafile iğne atsan yere düşmüyor
kalabalığın arasına dalık ilerledik elimizde bayraklar başbakanımızın gelmesini bekledik kendileride kocaelide miting deydi babamlarda oradaydı haberleşiyoduk
okadar işnsana rağmen rahat bir şekilde ilerlemiyi başardık insanlar nezaketle yol veriyor sıkışma olmasın diye genç erkek guruplar hemen yol açıyor
sonra bir gurup kız arkadaşların yanlarına geldik platforma yakın bir yere artık görüş açımıza girmişti konuşma alanı şarkılar eğlence çoşku en üst düzeyde idi bağıran ağlayan sızlayan küfreden ellerinde sıgara içki olan kimsecikler yoktu
ve konuşmalar esnasında bir anons geldi
işte beklşenen an gelmişti
öncelikle sy Abdullah GÜL konuşmasına başadı coşku büyüktü iğne gibi sözler birilerine mutlaka batmaktaydı
ve o an geldi sy Recep Tayyip ERDOĞAN dedi anonscular ve o büyük coşku marşlarımız gök yüzüne yükselen balonlar
ve konuşmasını dinladik birde en güzel olaylardan birtanesi kos kocaman bir TÜRK bayrağımızı miting alanını dolduran la birlikte üzerimizde taşıdık bir baştan diğer başa kadar gerçekten güzel bir duygun idi ama ben katılan sayısını az buldum okadarı yetmezdi ist miting inde
ama olsun
dedik ya anlatılmaz yaşanır bizler millete meydanlarda değil sandıkta verecez cevabı
sonuçta engüzel slogan
durmak yok yola devam dı
ne güzel özetlemişsiniz...okurken tüylerim diken diken oldu...bir an kendimi orada hissettim...
ben gidemediğim için çok üzgünüm ama biz cevabı sandıkta vericez ...
ne güzel özetlemişsiniz...okurken tüylerim diken diken oldu...bir an kendimi orada hissettim...
ben gidemediğim için çok üzgünüm ama biz cevabı sandıkta vericez ...[/b]
[/quote]
bizler her AKP li için oradaydık her birimiz %33 temsil ediyordu
inşallah sy başkanımızın da dediği gibi %41 ile temsil edeceğiz
anatolia
07-16-2007, 14:46
bende bu büyük coşkuyu tv karşısından izledim gerçekten harika bir mitingti
-hatice-
07-16-2007, 14:49
bende oradaydım !!!
bence orada olmak büyük bir kazançtı ,bi ayrıcalıktı!:)
birbirne saygı duyan çok hoş bi kalabalıktı. ben platformu görebilecek kadar yakında olma şansını elde edemedm!:(
ama bi ara vinçin üstüne çıktım meydana bi baktım tüylerim ürperdi
bulunduğum yer sahile çok uzak olmasın arağmen sahile kadar uzanan yerler boşluk olmayacak şekilde insan dolu idi
bu insanların hepsi tayyip erdoğan ı o kadar benimsemişlerdi ki herkes
-ahh keşke başbakanımı görebilsem yakından!!!
deyip durdu!
ve herkes bayrak sallıyor,herkes sloganlar atıyordu. insanlar artık devletin başında kimi görmek istediğini açık açık söylüyor hemde azınlık olamayacakk kadar büyük bi çoğunlukla
dünkü kalabalığa gözlerini yumanlar ,kulaklarını tıkayanlar 23 temmuz sabahı hiç bişey yapamayacaklar(inşallah)
bu kusursuz mitingde emeği geçen herkesi tebrik ediyorumm
ha bide mitinge 5 aydır göremediğim akrabalarımla 2 aydır görüşemediğim tanıdıklarımla karşılaştım yani bu miting ne derece büyük oldu anlayınn......
maşallah oraya gidipte kalabalığa karışan tüm akparti forum üyelerine teşekkür ederiz
19 temmuz perşembe organizasyon gümüşhanede olacak herkesi beklerim
ibrahim44
07-16-2007, 22:05
bende oradaydım hepimizin sesi kısıldı HER ZAMAN OLDUĞUN GİBİ YİNE MÜKEMMELDİN RECEP TAYYİP ERDOĞAN
super bır mıtıng oldu hala etkısındeyım tebrıkler...
zeynep_akcin
07-18-2007, 00:36
evet çok güzeldi...seslerimiz kısıldı bizimde.....
EpiVaTeS
08-10-2007, 14:50
böyle bir miting gordumu İstanbul tarihinde bende oradaydım kalabalığı gorunce tuylerim diken diken oldu ALLAH ım Ne muthis bir kalabalıktı .....
bende tv den izledim çok büyük kapsamlı ve güzel bir miting olmuş şehir dışında olduğum için gelemedim ama tv de gördüğüm en büyük mitingdi
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.