fatih kısaparmak balon baskılı balon İzlediğiniz Görüntüler İşgal Topraklarından değil. DİYARBAKIR'dan ! - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İzlediğiniz Görüntüler İşgal Topraklarından değil. DİYARBAKIR'dan !

Ammar
01-19-2012, 20:18
"İzlemekte olduğunuz Görüntüler İşgal Topraklarından değil" DİYARBAKIR'dan !

islami medyanın görmediğini, kartel medyası görse görse böyle görür.
_s3TJEVnGls#!

İntifada
01-19-2012, 21:14
teyze kendinden geçmiş

cartman
01-19-2012, 21:22
Kartel dışındakiler nası gormuyor anlamıyorum ..

Ammar
01-19-2012, 23:49
ben çok iyi anlıyorum geçen sene tahminen 1 milyon kişi katıldı ( inş. Bu senen daha fazla katılır. ) yine görmediler. hatta verenlerde şöyle bir paragrafla resimsiz geçiştirdi. oda sadece net haberinde geçtiler tv ve basılı medyada geçmediler. tabi bazı kardeşlerimiz net haberide olsa geniş yer verdiler Allah razı olsun.

buda 2011 mitingi

Z3XRDLunvYY

Ebuzer
01-20-2012, 00:42
Oyşş o ne kalabalık la..

BeldeiTAYYIBe
01-20-2012, 01:11
Nasrallah'in resmi olmasaydi daha iyi olurdu....cünkü bu tür organizasyonlarin hertürlü hiziblesmenin üstünde olmasi, birlik olmak namina daha evladir.

haberin verilis seklide süper.
Burasi gazze degil diyarbakir diyor...
herhalde diyarbakir, paris veya roma olacak hali yok ya..

werret
01-20-2012, 01:14
Nasrallah'in resmi olmasaydi daha iyi olurdu....
Merak etme, bu seneki mitingde olmaz. ;D

BeldeiTAYYIBe
01-20-2012, 01:16
Niye?
onun yerine Hameneyin resminimi koyacaklar?:)

Hüdaverdi
01-20-2012, 01:17
İzleyemedim ne var ? Kutlu doğum mu ?
Hani şu ''ne yapıyor bunlar böyle'' gibisinden başlıklı haber ?
Aha ermeni yürüyüşünü kutsal ilan eden basın bu işte alkışlayın la İslamcılar ;D

Özgür Çağrı
01-20-2012, 01:21
Niye?
onun yerine Hameneyin resminimi koyacaklar?:)

yok cübbelinin resmini koyacaklarmış ;D

Ammar
01-20-2012, 01:45
Halk istediğini taşır yeterki islami olsun. Nasrallah'ın posterlerini platform yetkilileri asmıyor. dernek isimlerini bile asmıyorlar...

Kazlıçeşme'de Cübbelinin olur :)

BeldeiTAYYIBe
01-20-2012, 01:50

Düz yolda yürürken simsek carpmasi bu söylediginden daha yüksek bir ihtimal...

EZEL
01-20-2012, 01:54
Kitle imha silahları ile yokediceksin hepsini ...

Ammar
01-20-2012, 01:56
Düz yolda yürürken simsek carpmasi bu söylediginden daha yüksek bir ihtimal...

niye öyle diyorsun kardeşim Diyarbakırın havası ayrı istanbulun ayrı istanbul kutlu doğumunda Cübbeli fotosunu taşıyan birini geri çeviecek değiller ya ! hem kaldırı hem tekbir getirir. mustazafların öyle takıntıları yoktur. "Gülen" HOCA efendininkini bile getirseler sorun olmaz bekleriz :)

werret
01-20-2012, 02:02
Cübbeli Ahmet, Hamaney'i ve Nasrullah'ı tekfir etmiyor muydu ?

Cübbeli Ahmet'in en sevdiğim özelliklerinden birisi Şia karşıtı olmasıdır.. ;D

BeldeiTAYYIBe
01-20-2012, 02:02
niye öyle diyorsun kardeşim Diyarbakırın havası ayrı istanbulun ayrı istanbul kutlu doğumunda Cübbeli fotosunu taşıyan birini geri çeviecek değiller ya ! hem kaldırı hem tekbir getirir. mustazafların öyle takıntıları yoktur. "Gülen" HOCA efendininkini bile getirseler sorun olmaz bekleriz :)

Cübbeliye yukaridaki ihtimali verdim ya....
F. Gülen hocaefendinin resmini asma ihtimali, yerküredeki üc okyanusun icinde bir damla kadardir...:)

Kusura bakma bunlar benim düsüncelerim.
Ben yapmazlar demiyorum...yalniz ihtimal vermiyorum .:)
Hakkini helal et.

Ammar
01-20-2012, 02:08
Cübbeli Ahmet, Hamaney'i ve Nasrullah'ı tekfir etmiyor muydu ?

Cübbeli Ahmet'in en sevdiğim özelliklerinden birisi Şia karşıtı olmasıdır.. ;D

o cübbelinin sorunu

mustazafların mezhep takıntıları yoktur. biri cübbeliyi kaldırır biri nasrallahı. zaman mezhepsel farkları konuşma zamanı değil dünyanın her yeride müslümanlar inliyor !

Cübbeliye yukaridaki ihtimali verdim ya....
F. Gülen hocaefendinin resmini asma ihtimali, yerküredeki üc okyanusun icinde bir damla kadardir...:)

Kusura bakma bunlar benim düsüncelerim.
Ben yapmazlar demiyorum...yalniz ihtimal vermiyorum .:)
Hakkini helal et.

değerli kardeşim o posterleri yetkililer asmıyor zaten oraya gelen halk getiriyor. kendi liderlerini yada kendi hocalarını asmıyorlarki cübbeli yada fethullah gülen söz konusu olsun diyorum mesela sen alsan eline f.gülen posterini mitinge gelsen neden geldin mi diyecekler ! hayır demiyecekler... atlas okyanusunu karıştırmaya gerek yok ki :)

Yıldırım
01-20-2012, 02:29
ben çok iyi anlıyorum geçen sene tahminen 1 milyon kişi katıldı ( inş. Bu senen daha fazla katılır. ) yine görmediler. hatta verenlerde şöyle bir paragrafla resimsiz geçiştirdi. oda sadece net haberinde geçtiler tv ve basılı medyada geçmediler. tabi bazı kardeşlerimiz net haberide olsa geniş yer verdiler Allah razı olsun.

buda 2011 mitingi

Z3XRDLunvYY

Bir milyon düşündüğün kadar az bir rakam değil.
Bende gördüm geçen senenin resimlerini ve videolarını...değil bir milyon 500 bin bile etmez...

Sizin haber sitelerinden çıkan haberlerden haberim var bazıları bir milyon diyor fakat bir o kadarda 400 bin civarı diyen var...
Meydan belli o meydanın alacağı insan sayısıda belli.

Ammar
01-20-2012, 02:42
Bende gördüm geçen senenin resimlerini ve videolarını...değil bir milyon 500 bin bile etmez...

Sizin haber sitelerinden çıkan haberlerden haberim var bazıları bir milyon diyor fakat bir o kadarda 400 bin civarı diyen var...

için rahat olsun diye işine yarasın diye 500 bin olsun.

400 bin denilen bir önceki sene idi ve salavatmatiklerle alana girenler tek tek sayılmıştı.

hade 500 bin olsun. görülmemesi için az mı ? mesela 500001 olsaydı haber yapacaklarmıydı ! malum islami medya !

Mavera
01-20-2012, 02:49

birak 500 bini 100 bin olsun ne farkederki.. o insanlar oraya Peygamber sevdasiyla gittiler o yüzden rakam takintisina takilmamamiz gerekir..
kaldiki bu rakamlar siyasi mitinglerde de sisirilir diyelim kazlicesmeye biz 200 bin getirelim 1 milyon deriz, o yüzden büyütmemek gerekir..
ben bu gibi organizasyonlari degerli buluyorum, orada o kalabaligi herkesin partisi dedigimiz ak parti bile toplayamiyor o acidan saygi duymak gerekir..

Fırat
01-20-2012, 03:37
Bir defa gittim baktım bacılar sanki podyuma çıkmış arzı endam ediyor bir aşağı bir yukarı gidip geliyorlar. Tepem attı daha gitmedim o günden sonra..

Ammar
01-20-2012, 04:38
Bir defa gittim baktım bacılar sanki podyuma çıkmış arzı endam ediyor bir aşağı bir yukarı gidip geliyorlar. Tepem attı daha gitmedim o günden sonra..

nerede yapmışlar onu ? merak ettim !

eleştireler dikkate alınır ! :)