Orijinalini görmek için tıklayınız : Kaç kardeşiniz Var? Ne ne kadar Memnunsunuz ?
ben tekınden memnun tekınden degılım ;D
EpiVaTeS
04-19-2010, 13:59
Msn türkçesi ile niye açarız şu başlıkları yahu...
Türkçemizi katletmeyelim gençler...=((
:saygılar::evet:
İntifada
04-19-2010, 14:00
tek çocuğum ve çok mutluyum :)
el alışkanlığı kusura bakmayın ;D
Erhan KARACA
04-19-2010, 14:31
Beş kardeşiz en büyüğüm kardeşlerimi diktatörlükle yönetmeye çalışıyoruz (:
genelde evde olmadıgım için mutlular (:
Ak_Kelebek
04-19-2010, 14:32
aile içinde 2 kardeş ama internet ortamında yani forum içinde bir çok kardeşim var ve hepsinden son derece memnunum :)
vaktileyl
04-19-2010, 14:37
toplamda 4 kardeşiz hepsinden memnunum Allah eksikliklerini göstermesin :)sayılarını arttırsın bunuda annem duymasın:w:
toplamda 4 kardeşiz hepsinden memnunum Allah eksikliklerini göstermesin :)sayılarını arttırsın bunuda annem duymasın:w:
:hihi2:
bi tanecik kardeşim var ama 10 kardeşe bedel neler çekiyorum,bi ben bide ev ahali bilir:)
EpiVaTeS
04-19-2010, 14:45
Üç kardeşiz...=)
Biri Askerde...
Biriyle iyi geçiniyoruz...
Askerdeki gelsin onlada iyi geçiniriz...=)
5 kardeşiz.
Abimle arkadaş gibiyiz.
Bir ufak kız kardeşim ile hayat felsefelerimiz oldukça tezat.
Ondan ufak kız kardeşim kişiliği yeni yeni oluşmakta rehber olmaya çalışıyorum.
En ufak kardeşim, dünyada sahip olduğum en değerli varlığımdır.
3 kardeşiz 1 ablam 1 kız kardeşim var çok memnunum halimden:w: sadece bir erkek kardeşim daha olmasını isterdim .
Kur'ânTalebesi
04-19-2010, 15:22
Beş kardeşiz en büyüğüm kardeşlerimi diktatörlükle yönetmeye çalışıyoruz (:
genelde evde olmadıgım için mutlular (:
Aynen, 5 kardesiz ve en büyügüm. Bizimkiler ise evden gitmemi dört gözle bekliyorlar. Mutluluga daha eremediler :)
Kardeslerim arasinda en küçügü nezdimde en degerli olanidir, 11 yasinda olsa da daha minnacik gibi gelir bana :) Durumundan sikayetçi, kendini delikanli gibi hissediyor ama bebekmis gibi davraniyorum. Fakat ben gâyet memnunum :)
0000000000
04-19-2010, 15:33
Üç kardeşiz en büyükleri benim , hayatı onlar ile yaşamak beni tamamlayan en büyük faktör.
Sukût-u_Hayal
04-19-2010, 16:37
2 kardeşiz bi kaç tane daha olsa fena olmazdı ;D
biz futbol takımı gibiyiz...ve çok memnunum....çok arkadaşa gerek olmuyor...:saygılar:
3 Kardeşiz 2 abim var en küçük benim (: valla ben çok memnunum karışan yok hayatıma herşey bana ait ohhh ... Ama ablamın olmasını çok isterdim
:)
5 kardeşiz..
En büyüğümüz ve en küçüğümüz ile gayet iyi anlaşırım.
Diğer ikisiyle hayata bambaşka pencerelerden baktığımız için birbirimizi çok da anlayamayız.Ama bu aramızdaki saygının olmadığını ya da yok olduğu anlamına gelmez.
Rabbim acısını göstermesin hiçbirinin.
Ne olursa olsun Aile işte.. Tartışma da olsa , gülünç zamanlar da olsa kimse yerini alamıyor o sıcaklığın , o samimiyetin, o içtenliğin.
Allah kimsenin başından eksik etmesin ailesini, sevdiklerini.
5 kardeşiz..
Diğer ikisiyle hayata bambaşka pencerelerden baktığımız için birbirimizi çok da anlayamayız.Ama bu aramızdaki saygının olmadığını ya da yok olduğu anlamına gelmez.
Ne olursa olsun Aile işte.. Tartışma da olsa , gülünç zamanlar da olsa kimse yerini alamıyor o sıcaklığın , o samimiyetin, o içtenliğin.
Allah kimsenin başından eksik etmesin ailesini, sevdiklerini.Makbule geçti, bilgilendirme için teşekkürler.
Sıradaki gelsin:)
Sukût-u_Hayal
04-19-2010, 18:20
5 kardeşiz..
Allah kimsenin başından eksik etmesin ailesini, sevdiklerini.
ben seni hep 2 kardeş biliyordum :)
Ne güzel kalabalık bir aile değerini bil :)
ben seni hep 2 kardeş biliyordum :)
Ne güzel kalabalık bir aile değerini bil :)
Muhabbet edip , konuyu dağıtmayayım diyorum ama neden böyle bir kanıya vardın canım? :)
Uzaktan 2 kardeşmişiz gibi mi görünüyordum? :hihi2:
Beylerbeyi
04-19-2010, 19:28
4 kardeşiz, en büyükleri benim.. 2 kız 2 erkek.. halimden memnunum çok şükür ama 4-5 kardeş daha olsaydı fena olmazdı (:
Cihan_ŞümuL
04-19-2010, 19:33
biz futbol takımı gibiyiz...ve çok memnunum....çok arkadaşa gerek olmuyor...:saygılar:
yani 11 mi ?
yoksa yedekler de var mı?
Ertuğrul ÖZGÜL
04-19-2010, 19:34
yani 11 mi ?
;1;1;1;D
5 kardeşiz benim dışımda hepsi kız içlerinden en çok iki ufak bücürü severim. Canlarım seda ve hatice(.:Ay yıldız:.) büyümediler gitti..
4 kardeşiz, en büyükleri benim.. 2 kız 2 erkek.. halimden memnunum çok şükür ama 4-5 kardeş daha olsaydı fena olmazdı (:
Bence yeter o kadar toprak ya fazla kalabalıkta iyi değil :)
Ertuğrul ÖZGÜL
04-19-2010, 19:38
4 kardeşiz 2 kız 2 erkek....
kardeş sayısına gelince nasip böyleymiş ama fazla olsada olurdu... hel bi ikizim olsa....
Beylerbeyi
04-19-2010, 19:47
Bence yeter o kadar toprak ya fazla kalabalıkta iyi değil :)
evet en iyisi 3 veya 4 (:
ben bebişleri çok seviyorum, hele hele yanakları az tombiş olanlar. ısır ısır doymazsın.. 5 yaş üstü olunca değişiyorlar. 5 yılda bir çocuk yapmalı (:
Sukût-u_Hayal
04-19-2010, 19:55
5 kardeşiz benim dışımda hepsi kız içlerinden en çok iki ufak bücürü severim. Canlarım seda ve hatice(.:Ay yıldız:.) büyümediler gitti..
Hatice benimde kardeşim oluyor ee o zaman biz seninle kardeşmiyiz :hihi2:
Hatice benimde kardeşim oluyor ee o zaman biz seninle kardeşmiyiz :hihi2:
Yok sen teyze kızısın, kuzen oluyorsun..
.:Ay_Yıldız:.
04-19-2010, 20:07
Bu kadar paylaşılmaz bir kardeş miyim neyim ben ya.. :)
Tek çocuk rahatta olsam yine de isterdim bir kardeş :(
Özgür Çağrı
04-19-2010, 20:24
2 kardeşiz geçinip gidiyoruz vallahi :) Ama keşke 5-6 kardeş olsaydık yokluk yoksulluk olurdu biraz ama yinede isterdim fazla kardeş
Beylerbeyi
04-19-2010, 20:29
küçükken kasap olan komşumuz vardı, ara sıra dükanına giderdim. dükana giren her 2 kişiden birine amca derdi. sen öylesine mi amca diyorsun yoksa gerçekten senin amcaların mı bu kadar kişi diye sormuştum.. 32 amcasının olduğunu söyledi. mübarek dedesi insan değil seri üretime geçmiş makine gibiydi ;D
o 32 kişilik aileden 11 kişilik 2 futbol takımı ve 5 er kişiden oluşan 2 basketbol takımı çıkardı.. tam 32 yapıyor :)
Ömer Bekir
04-19-2010, 20:34
3 kardeşim..2 yaş büyük abla var;evli..Kendisi ile evlenmeden önce aram çok iyiydi,şimdide çok iyi..İki arkadaş gibiyiz..Birde 15 yaşında erkek kardeşim var,hayatında benden çok örnek almaya çalışıyor..Bilmediklerini veya anlamadığı şeyleri bana sorar..Her ne kadar okul dersleri çok iyi olmasada;bir evlat böyle olur denilecek kadar bilgiye sahip..Evdeki birçok boş vaktimi onunla oturup sohbet ederek geçirmeye çalışırım..
yani 11 mi ?
yok torunlar ilk on biri tamamladı..:saygılar:
Üç kardeşiz, en küçüğü benim. Abim'i çok severim, eve geldiği zamanlar sabahlarız, Ablam'a aramız iyidir şükürler olsun, fazla muhabbet etmesekte severiz birbirimizi;)
5 kardeşiz :) 4 kız 1 erkek
abim uzakta görev icabı onu çok özlüyorum 2 ablam var evli iyi anlaşırım ikisylede ve bir kız kardeşim var çat pat idare ediyoruz :D:D
Delilin NuR
04-23-2010, 20:15
Hımm söylesemmi acaba ... :)
.:Ay_Yıldız:.
04-23-2010, 20:17
Aslen 4 kardeşiz. 2 kız 2 erkek. Ama forum ahalisinden 5 tane kardeşim var benim. Pazarsineği,Paradise,Sukut-u hayal,Fırat,M-U-R-A-T. Etti 8 kardeş.5 kız 4 erkek:)
Defne Naz
04-23-2010, 21:06
Hiç kardeşim yok keşke olsaydı bir tane ya:(
Leyl-i efruz
04-24-2010, 19:29
3 Kardeşiz.. En büyükleri benim..Pek iyi bir muhabbetimiz oldugu söylenemez :)
_кιяιктєѕтι_
05-10-2010, 21:34
5 kardesiz....
3 ewLi...
geriye kalan ben ve kiz kardesim...
aramiz..idare eder....:w:
Ruh-i zar
05-10-2010, 21:41
4 kardeşiz..
Çok memnun olduğum söylenemez:)
En büyükleri benim diğerleri yaşça benden epey küçük bir nevi 2. anne gibiyim evde bazen ağır geliyo..:)
Ne gerek vardı bu kadar çocuğa diye kızıyorum annemlere:p
akgurbetci
05-10-2010, 21:44
7 kiz kardestik biri rahmetli oldu, 6 kiz kardes kaldik, en kücükleri benim, 4'ü evli, 9 yasinda ilk kez teyze oldum, suan 9 yigenim var, Allaha sükürler olsun memnunum... büyük ailenin derdi büyük olsa dahi sevincide bir o kadar büyük oluyor...
_кιяιктєѕтι_
05-10-2010, 21:48
7 kiz kardestik biri rahmetli oldu, 6 kiz kardes kaldik, en kücükleri benim, 4'ü evli, 9 yasinda ilk kez teyze oldum, suan 9 yigenim var, Allaha sükürler olsun memnunum... büyük ailenin derdi büyük olsa dahi sevincide bir o kadar büyük oluyor...
ne güzel bnmde..5 tane yigenim var......:ayutandım::saygılar:
akgurbetci
05-10-2010, 21:53
ne güzel bnmde..5 tane yigenim var......:ayutandım::saygılar:
masAllah seninde genis ailen varmis demek ;1 Allah basimizdan eksik etmesin onlari insaAllah ;1
_кιяιктєѕтι_
05-10-2010, 21:56
masAllah seninde genis ailen varmis demek ;1 Allah basimizdan eksik etmesin onlari insaAllah ;1
ewet öyle.....:çiçek:...amin ecmain insallah..(:
ak sevda
05-14-2010, 21:48
eee aranızda en kalabalık aile benim demek ki:güzel: 12 kardeşiz;1 erkek kız eşit dünyalar tatlısı
6 tane yeğenim var.:evet:
Hayatımdan çok memnunum hele bir yeğenlerim bize geldiğinde dünyanın en mutlu insanı oluyorum.:evet:
ak sevda
05-14-2010, 21:49
bizim burda herkes öyle:w:
eee aranızda en kalabalık aile benim demek ki:güzel: 12 kardeşiz;1 erkek kız eşit dünyalar tatlısı
Hayatımdan çok memnunum hele bir yeğenlerim bize geldiğinde dünyanın en mutlu insanı oluyorum.:evet:
Maşallah ama şaşırmadım..
Az değil mi kardeşim
bizim burda herkes öyle:w:
İstisnalar var bizim dört
ak sevda
05-14-2010, 21:58
komşular daha çok olanlar var ama ne yapalım annem yeter dedi.
Bazen düşünüyorum da benim bir kreşte çalışmam lazımdı;1
12..: ) 12 demek..
Enteresan cidden..Ben bi taneyle zor baş ediyorum..: D 12 tane olsa ne yapardım bilmiyorum.. Gerçi kalabalık aile iyidir heralde ama 12 + 2 = 14 ; )
Fikir beyan edemiyorum bu sayısal tablo karşısında: D Allah mutluluğunuzu daim etsin ne diyelim: )
akgurbetci
05-14-2010, 22:26
ak sevda kardes bir futbol takimi kurabilirsiniz yani arti yedek oyuncu (:
saka bir yana Allah sizi bibirinizden ayirmasin insaAllah... bazen öyle bir an olur ki sadece ailesi yaninda olur insanin ne dost ne arkadas kimse kalmaz sadece aile vardir...
Özgür Çağrı
05-14-2010, 22:27
Hay maşaallah başbakanımızın ailenize özel bir ödül vermesi lazım bence ;1
benimde 4 tane karındaşım var,kardeş sorarsanız çooooookkk sayılamayacak kadar.
karındaşlardan ikisi her daim yanımızda,diğeride p.tesi geliyor(askerde).çok seviyorum hepsinide onlar bu yazıyı görmesede...
saka bir yana Allah sizi bibirinizden ayirmasin insaAllah... bazen öyle bir an olur ki sadece ailesi yaninda olur insanin ne dost ne arkadas kimse kalmaz sadece aile vardir...
Artık ilk taraftarıda siz olursunuz sanırım..
akgurbetci
05-14-2010, 23:11
Artık ilk taraftarıda siz olursunuz sanırım..
elbette 6 kiz kardes 4 eniste 9 yegen baslangic iyin yeterli olsa gerek ;ı: (: (:
elbette 6 kiz kardes 4 eniste 9 yegen baslangic iyin yeterli olsa gerek ;ı: (: (:
Size şimdi birde rakip takım lazım.. 11 kişilik bir aile çıkar inşallah..
akgurbetci
05-14-2010, 23:23
Size şimdi birde rakip takım lazım.. 11 kişilik bir aile çıkar inşallah..
InsaAllah (: dört gözle bekliyoruz rakibimizi.
ak sevda
05-19-2010, 22:24
amin. inşaallah Rabbim kimseyi ayırmasın.
Fotbolu ailece pek sevmeyiz ama iyi fikir bi düşünelim:hmm
ak sevda
05-19-2010, 22:28
12..: ) 12 demek..
Enteresan cidden..Ben bi taneyle zor baş ediyorum..: D 12 tane olsa ne yapardım bilmiyorum.. Gerçi kalabalık aile iyidir heralde ama 12 + 2 = 14 ; )
Fikir beyan edemiyorum bu sayısal tablo karşısında: D Allah mutluluğunuzu daim etsin ne diyelim: )
amiiiiin amiiiiiiiiiiiiiiiin. Rabbim sizinde mutlulığunuzu daim eylesin.
Sizi bir hafta misafir edyim istersen inanın kalabalık aileyi çok seveceksiniz
bir tane olunca çok nazlı oluyor bizim küçük gibi
akgurbetci
05-20-2010, 13:01
amin. inşaallah Rabbim kimseyi ayırmasın.
Fotbolu ailece pek sevmeyiz ama iyi fikir bi düşünelim:hmm
Amin. ;1
4 kız kardeşiz....
ve çok memnunum... :)
herşeyi onlarla gönlünce yapabiliyorsan bu harika...
Ak Asude
06-11-2010, 17:38
Biz 4 kardeşiz hepsinden çok memnunum en küçükleri olsam bile.
Mülteci023
01-29-2011, 14:31
Beş kardesiz benden büyügü ablam kadim dostum :)
bi küçüğüm imam olcak insallah :)
onun küçüğü garibim dördüncü sinifa gidior ingilizce dersini yeni görüor diye aglior
onun küçüğü ilkokul birinci sınıfta masabasinda yazi yazarken (yazmaya calisirken) uyuyup kalior :)
Hepsinden memnunum Allah hepsine uzun ömürler versin inşAllah :)
:saygılar:ben tekınden memnun tekınden degılım ;D
Özgür Çağrı
03-21-2011, 00:56
Valla benim bir tane abim var oda yanımda değil ...
7 kardeşiz 5'i evli bir ben bir ablam var onunla da sürekli tartışma halindeyiz.:D
Üç kardeşiz..Biri evlendi biri askerde ev bana kalmış...
Canım sıkılıyor yav..Odalar boş tek tabanca takılıyorum..
Aslında hamdolsun her gün misafir arkadaşlar falan geliyor ayrı ayrı pek yalnız kalmıyorumda kötü yine yav..
Aile 10 kişi olacak o zaman eğlence var..Off varya onlar yemek yiyince iştahın açılır bolca yersin..;D Ben annem babam bir birimize bakıp duruyoruz sofrada :hihi2::hihi2:
Ama çok olunca kalabalık tantana kötü oluyor bir yandan ..
Hiç gelemem gürültüye patırtıya iki yeğenim geliyor ev sanki savaş alanı...:hihi2:
Allah yardımcın olsun ak sevda abla..Zor iş galiba ..:hihi2:
İntifada
05-03-2011, 23:53
tek çocuğum soruları alayım...
SuleyMann
08-30-2018, 12:58
9 kardeşiz. En küçüğüyüm. Çok kötü bir durum:hihi2:
tayyipreyis
11-13-2018, 12:06
Onda olsa 2'de olsa hepsini severim.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.