fatih kısaparmak balon baskılı balon Kadıköy'de tarihi gece !.. - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kadıköy'de tarihi gece !..

ibrahim44
12-12-2007, 12:34
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_gi_Sevinc_FB036.jpg

Kadıköy'de tarihi gece !..

Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Fenerbahçe, Avrupa'daki en önemli maçında CSKA'yı ağırlıyor. Tek hedef kazanıp, gruplarda en çok puanı alan Türk takımı olarak 2. tura çıkmak.

Bir üst turu garantileyen İnter'in ardından 8 puanla 2. sırada bulunan Kanarya, iddiası kalmayan CSKA'yı yenerek gruptan çıkmaya kararlı. Daha önceki 4 katılımında bu başarıyı elde edemeyen Fenerbahçe bu gece tarihinde bir ilke imza atmak istiyor.

Grupta 7 puanla 3. sırada bulunan PSV Eindhoven, bugün İnter'le berabere kalır veya yenilirse Fenerbahçe kaybetse de gruptan çıkacak. PSV ile yaptığı 2 maçta 1 beraberlik ve galibiyet alan Kanarya, rakibine karşı ikili averajı bulunuyor. Fenerbahçe'de derbide G.Saray'ı 2-0 yenen 11 kişilik kadroda sadece Uğur'un yerine Vederson'un oynaması bekleniyor. Lugano kart sınırında.

MUHTEMEL 11'LER ŞÖYLE:

STAT:Şükrü Saracoğlu
HAKEMLER: M. Simeno Trefoloni, Sandro Rossomando, Luca Maggiani

FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Edu, Lugano, Roberto Carlos, Deivid, Selçuk, Aurelio, Vederson, Alex, Semih
TEKNİK DİREKTÖR: Arthur Zico

CSKA MOSKOVA: Akinfeev, İgnashevich, Odiah, A.Berezutski, Semberas, Ramon, Aldonin, Zhirkov, Caner, Ramon, Janczyk
TEKNİK DİREKTÖR: Valeri Gazzaev

ligtv

tozkaldiran
12-12-2007, 12:35
haydi kanaryam bitir artık şu işi.....

MaU_95
12-12-2007, 14:45
haydi kanaryam bitir artık şu işi.....

Beşiktaşımızın başına gelen inşallah Kanaryamızın başına gelmez....

tozkaldiran
12-12-2007, 15:12
inşallah...

HOGE_MERA
12-12-2007, 15:17
Fener artık Edirne'yi aşmıştır. Avrupa'nın marka takımları arasındadır. İnşaAllah eski günlere dönmez de rahat bir maç izleriz. 6S maçındaki tarife uygulansın. ;)

oguzdesouza
12-12-2007, 17:06
Bence bugün farka bile gidebiliriz.CSKA'nın en iyi adamları kadroda yok.Zaten Fenerbahçemiz formda inşallah DURMAK YOK YOLA DEVAM

Beritan
12-12-2007, 17:18
Fener artık Edirne'yi aşmıştır. Avrupa'nın marka takımları arasındadır. İnşaAllah eski günlere dönmez de rahat bir maç izleriz. 6S maçındaki tarife uygulansın. ;)

okurken eğer 6s yi görmeseydim belki desteketim...gerçekten oguzdesouza dediği gibi benim içinde durmak yok yola devam......... ;)

murat kurt
12-12-2007, 19:13
inşaallah bitiririz

kadıköyde ..

müthiş olacak keşke istanbulda olaydım

HOGE_MERA
12-13-2007, 12:48

okurken eğer 6s yi görmeseydim belki desteketim...gerçekten oguzdesouza dediği gibi benim içinde durmak yok yola devam......... ;)

Senin desteğin olmadan da tur atladı Fener.. :P
6S, Uefa kupasını aldığı zaman ben herkes gibi ben de sevinmiştim. İnşaAllah tekrar kazanır. Ama 6-0 ı unutmak imkansız.