fatih kısaparmak balon baskılı balon Keita Katar'a Transfer Oldu - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Keita Katar'a Transfer Oldu

hipermuhafazakar
07-06-2010, 12:33
http://spordabugun.com/images/taraftaricust.png
http://image.samanyoluhaber.com/Images/News/2010421/133243.jpg

G.SARAY'DA ŞOK TRANSFER

Galatasaraylı taraftarlar flaş transferler beklerken, Takımın yıldız ismi Abdul Kader Keita Katar'a satıldı.

Abdul Kader Keita 8.150.000 euro karşılığında Katar'ın Al Sadd kulübüne satıldı. Keita 200.000 euro alacağından da vazgeçti.

Keita, Katar'a da Al Sadd'a yabancı değil. Fildişili forvet, 2002-2005 yılları arasında Al Sadd'da forma gilmiş ve 71 maçta 23 gole imza atmıştı. Keita Al Sadd'dan Lille'e, Lille'den Lyon'a, Lyon'dan da 2 Temmuz 2009'da Galatasaray'a gelmişti. Keita böylece 5 yıl aradan sonra Al Sadd'a geri dönmüş oldu.

RESMİ AÇIKLAMA
Sarı kırmızılı kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklama şöyle:

"Duyuru: Keita Al Saad SC.'ye transfer oldu

Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı oyuncumuz Abdul Kader Keita'nin €8.150.000 bedelle Katar Al Sadd S.C.'ye transfer olması konusunda anlaşmaya varılmıştır. Ayrıca oyuncu €200.000 tutarinda alacaklarindan vazgececektir.

Abdul Kader Keita'ya bugüne kadar Galatasaray'a vermiş olduğu hizmet için teşekkür eder,bundan sonraki futbol yaşamında başarılar dileriz."

06.07.2010 09:02:17

hipermuhafazakar
07-06-2010, 12:38
TSL'den üst düzey kalitede topu topu 3-4 oyuncusu varken Galatasarayın en değerli oyuncusunu satmaları ne kadar transfer özürlü olduklarını gösteriyor..Keita 3 kişilik bir oyuncuydu, delip geçerdi savunmaları, galiba en çok asist yapan oyuncuydu yada 2. asistçiydi..Oynadığı zaman tek başına maçları çeviriyordu ve tartışmasız takımın en iyi en değerli oyuncusuydu off of şimdi gidip kimi getirecekler..o getirdikleri adamla hangi kupaya kadar ilerleyecekler..gidip hangi kalitesiz adamı alacaklar takıma..keita'yı satmışlar bu transferi düşman yapmaz yaa :(

AMCA
07-06-2010, 12:53
Adnan polat yanlış yapıyor. Keita gibi hırslı bir oyuncu zor bulunur. Telafisi zor olan bir iş yaptılar. Adnan Polat 'ın koltuğu sallanıyor....

Hüdaverdi
07-06-2010, 12:54
Severdim bu futbolcuyu.Haldun'da gitti,bakalım transfer işlerini kim haletcek ?

İntifada
07-06-2010, 13:11
iyi paraya gitmiş...
ama galatasaraya ve keitaya yazık olmuş...
galatasray çok iyi bir futbolcusunu kaybetti...
Keitada para uğruna katara gitti hemde daha bu yaşta ve bu yetenekte.

EpiVaTeS
07-06-2010, 13:30
Bu kadar gerizekalı bir yönetime sahip olduğum için üzülüyorum...

EZEL
07-06-2010, 13:30
Niye aldın niye sattın madem satıyorsun aldığın fiyata yakın bir fiyata niye satıyorsun takımın en iyi oyuncularını :@ Böyle salak yönetim görmedim .

Menderesay
07-06-2010, 13:43
Bencede yanlış bir hamle keita şık çalımlarıyla asistleriyle,hırsıyla takıma renk kazandıran bir isimdi bir gs'li olarak bu sene gs'nin yaptığı transferleri hiç hoşuma gitmedi bakalım ligde ne yapabilecekler...

EpiVaTeS
07-06-2010, 13:49
Ne transferi yapmışız...
Beleş Serdar beleş Batdal beleş Musa 4 oyuncuya karşılık çağlar...

Kusura bakmasın bu yönetim geçen sene nasıl iyiyse bu sene o kadar kötü...

.:Ay_Yıldız:.
07-06-2010, 13:52
Elano'yu baş tacı edersin Keita gibi adamı satarsın. Seneyede bi halt olmaz Galatasaray'dan. Takımdan soğudum yeminle!

hipermuhafazakar
07-06-2010, 14:20
Samiyendeki Bursaspor maçında (0-0) nasıl oynadığını görmüşmüydünüz Keita'nın ?

Antalyaspor'a 2-0 yeniliyorken 3-2 maçı GS'nin nasıl kazandığını gördünüzmü Keitayla ? Ahmet Çakar maçı alan zaten Keita demişti.

Gene Ankaragücü (3-0) , Atletico Madrid (1-1) , Beşiktaş (3-0) daha nice maçlarda nasıl oynadığını görmüşmüydünüz ?

Abartmıyorum belkide son 10 yıldaki en iyi transferdi, rakip savunma oyuncularının içinden geçerdi, at gibiydi tutulamazdı, bunu fenerli Lugano bile demişti durdurmak zor diye..Takımın tartışmasız en faydalı oyuncusuydu..

Bu transferin mantıklı bir açıklamasını biran önce yapmalıdır GS'li yöneticiler yoksa o stad bir daha yerle bir olur.

Ertuğrul ÖZGÜL
07-06-2010, 14:40
Yanlış üstüne yanlış yapıyorlar...

Beylerbeyi
07-06-2010, 15:35
Elano'yu baş tacı edersin Keita gibi adamı satarsın. Seneyede bi halt olmaz Galatasaray'dan. Takımdan soğudum yeminle!

;D;D

Fener'e gel :)

ALmi´
07-06-2010, 15:51
Gs elindekilerin kıymetini bilmiyor be kardeşim. Gs için üzüldüm , bizim için sevindim :) Çok iyi oyuncuydu Keita.

Sukût-u_Hayal
07-06-2010, 16:00
HALDUN ÜSTÜNEL GERİ DÖN !!!

:(