fatih kısaparmak balon baskılı balon kemal Kavrukoğlan'ına başörtüsü hediye! - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : kemal Kavrukoğlan'ına başörtüsü hediye!

Hüdaverdi
11-09-2010, 17:28
http://www.timeturk.com/resim/tr/2010/11/09/kilicdaroglu-na-basortusu-hediye.jpg

Kılıçdaroğlu'na başörtüsü hediye!

CHP grup toplantısı protestoyla başladı, Kılıçdaroğlu protestoya 'Herkes haddini bilecek, CHP şov grubu değildir' sözleriyle yanıt verdi. CHP liderine kürsüye çıktığında bir kadın tarafından başörtüsü verildi.

CHP'nin grup toplantısında Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu kürsüye çıktığında bir sürprizle karşılaştı.

Kılıçdaroğlu, konuşmasına başlayacağı sırada bir partilinin protesto sesleri yükseldi. Partiden ihraç edildiğini yüksek sesle dile getiren partili, CHP'ye dönmesi sağlanmadığı takdirde demokratik eylem gerçekleştireceğini ifade etti.

CHP lideri protestocuya kürsüden yanıt verdi. Kılıçdaroğlu, "Değerli milletvekilleri ve itiraz eden değerli arkadaşım, beni dinler misin; Cumhuriyet Halk Parti’nin grubu, şov grubu değildir, herkes haddini bilecek. Varsa bir sorununuz, geleceksiniz, kapımız sonuna kadar açık" dedi.

Kılıçdaroğlu, konuşmasını yapmak üzere kürsüye çıktığında da, kadın bir partili tarafından kendisine bir başörtüsü tülbent verildi. Kadına teşekkür eden CHP lideri, boynuna attığı başörtüsüyle grup konuşmasına başladı.

timetürk

Gönülden
11-09-2010, 17:42
Bu ne şimdi :) özgürlükçü Kılıçtaroğlu mu..
Kim verdi başörtüsünü acaba...veren kişiye sonrasında tepki gitmişmidir...malum bunlar genel başkanlarının konuşmasını bile şahsi fikirdir diye lanse ediyorlar..

Hüdaverdi
11-09-2010, 17:46
Canım benim ne çok yakışmış.
Ankara da yaşasam bizzat gidip bir sonraki grup toplantısında çarşaf verirdim.
Acaba giyemiydi yoksa kürsünün önüne mi serip poz mu verirdi merak ediyorum ;D
+
Haftaya askılı veya mini berilir mi kendisine ;D

akobalı-akkurt
11-10-2010, 00:59
Başına niye takmamışki...

oysa oy patlaması yapardı...

ha ha ha...

az kaldı çarşafa da girer, nur sertel le ,arıtmanı tavukçu prof. a kumada yapar...

haci önder saw da haca gidecekmiş, hatta siyasetden ayrılıp hac organizasyon işlerine başlayacakmış...

.

bu zihniyet asil ve kutsal millete işkence dir, işkence..

unnamed
11-10-2010, 13:46
iyi dolasın kafasına...
yakışır kemalime...

EpiVaTeS
11-10-2010, 13:54
başına taksaydı daha çok reklam yapardı...

unnamed
11-10-2010, 13:55
takmışta yakışmamış abi...
bize öyle dediler...