Orijinalini görmek için tıklayınız : "Kim bu ufaklık? {16}" (Parabol)
Duygu'Seli~
03-23-2008, 22:46
Evet uzun bir aradan sonra yeni bir ufaklığımızla tanışma vakti geldi.. ??? Bu ufaklığımız forumun hazırcevaplarından,haksızlığa gelemeyen,lafı makamına ulaştıran bir ufaklık..Küçükkende böyle cazgırmıydı acaba..? ;) Kolay gelsin.. :)
http://img218.imageshack.us/img218/753/fuyguseliido9.png
Kural: 2 cevaptan fazla cevap verenler konudan uzaklaştırılacaktır.. :) Kişinin yakın arkadaşları yarışmaya katılamaz ve yorum yapamazlar..Cevap veren üyeler üyenin doğru kişi olup olmadığını öğrenmek için''doğru mu cevabım,bildim mi?'' diye üst üste mesaj atmasınlar cevaplanmayacaktır.. ??? kurallara uymayanların cevapları dikkate alınmayacak hediye artıları verilmeyecektir.. :)
Hüdaverdi
03-24-2008, 00:33
1- murat kurt
2- Necip Fazıl
ümitli_bekleyis
03-24-2008, 01:03
Aktunahan ::)
Sanki üstünde ki elbiseye benziyor ama ???
Cazgır dendiğinde göre bayan olma ihtimali yüksek.
Hazırcevap oluşu aklıma duyguseli ve anatolia yı getiriyor ::) tabi birde ben geliyorum aklıma ama :)
RDönmezs
03-24-2008, 01:06
nusret
murat kurt
03-24-2008, 01:07
mavera abi
ümitli_bekleyis
03-24-2008, 02:27
Cazgır yazıyormuş orada .Söylediğim isim fazla alakasız olmuş sanki . ::) Resmi de göremiyoruz ki ...
Maaşallah tombiş :D çok tatlı ya
Ak_Kelebek
03-24-2008, 13:23
Aktunahan
Aktunahan
Kıza benziyor ya :o
Ak_Kelebek
03-24-2008, 13:37
Aktunahan
canım ama erkek yazmışyaa duygu ??? yoksa yazmamışda ben mi uyduruorum :D :D
Aktunahan
canım ama erkek yazmışyaa duygu ??? yoksa yazmamışda ben mi uyduruorum :D :D
Yazmışmı ki :-\
Ak_Kelebek
03-24-2008, 13:46
Ya cinsiyet yazmamış ama bence kesinlikle ve kesinlikle bu DUYGUSELİ ! Çünkü forumun cazgırlarından dediğine göre başka bi cevap olamaz :D :D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :D :D
eddi diyorum ilk secim olarak
abi duygu görmeden mesajı sil yeni isim yaz bence.. çünkü ben değilim.. :)
Ak_Kelebek
03-24-2008, 13:52
eddi diyorum ilk secim olarak
abi duygu görmeden mesajı sil yeni isim yaz bence.. çünkü ben değilim.. :)
Hişttt neoluo burda ne silmesi döferim sizi heeee kopya verme eddie >:( >:( >:( :P
yaa sen de her mesajımı görüyon be kelebek.. :D
valla hile yapma derdim yok..
Ak_Kelebek
03-24-2008, 14:10
yaa sen de her mesajımı görüyon be kelebek.. :D
valla hile yapma derdim yok..
senle benden başka sitede at koşturan yok da ondan görüorum :D :D :D
:D :D :D
ikinci hakkımı kullanıyorum.. ümmü seleme.(oyunu bozmayım di mi.. örnek üye.. ???)
Duygu'Seli~
03-24-2008, 16:30
Valla cazgır derken her lafa bir cevap yetiştiriyor..Hazır cevap..Söylenen lafın arasında kalmıyor yapıştırıyor cevabı.. ;) ama ben değilim.. :D :D :D
Duygu'Seli~
03-24-2008, 16:33
Parabol?
??? İşte dildade ablamız verdi gerçek cevabı..Bu her lafa cevap yetiştiren şahıs parabol.. :D :D ben şimdi gideyim başkana söyliyeyim diyim Dildade ablam bildi cevabı diyim sonra versin artılarını biz paylaşalım olar mı..? :( Kardeş payı ::) ::) ::) ::) :)
_hasretim_
03-24-2008, 16:41
ümmü seleme
Parabol?
??? İşte dildade ablamız verdi gerçek cevabı..Bu her lafa cevap yetiştiren şahıs parabol.. :D :D ben şimdi gideyim başkana söyliyeyim diyim Dildade ablam bildi cevabı diyim sonra versin artılarını biz paylaşalım olar mı..? :( Kardeş payı ::) ::) ::) ::) :)
Ben bildim ben bildim ;D ;D ;D
Ak_Kelebek
03-24-2008, 16:55
Dildade sakın artılarını duyguya kaptırma hemen iste bana 1 ayda anca verdi kıyamadı >:( :D :D
Dildade sakın artılarını duyguya kaptırma hemen iste bana 1 ayda anca verdi kıyamadı >:( :D :D
Ben eminim zaten hemen verecektir eli titremeden :D
Ak_Kelebek
03-24-2008, 17:01
Ayşegül hanım aynı söylemlerinizin akabinde benim artılarım hemen gelmişti duygu hanıma haksızlık yapıyorsunuz halbuki ben size günde en az on artı veriyorum :D ;D
Ooo duygu hanım sizi mi tuttu hıh >:( >:( tama sustum :'( :'(
ohooo o kadar erkeğe benziyormuyum ya ::)...forumun tüm erkek üyeleri sayılmış...aşkolsun yani duygu cazgırmıyım ben >:( :D :D
Duygu'Seli~
03-24-2008, 22:46
ohooo o kadar erkeğe benziyormuyum ya ::)...forumun tüm erkek üyeleri sayılmış...aşkolsun yani duygu cazgırmıyım ben >:( :D :D
Değilmisin..? :o ;) :D :D :D :D
Ben iki bayan ismi verdim biri duyguseliydi asla cazgır değilsiniz bence duygu abartmış. :)
Beril öylemiymişsin?
Duygu'Seli~
03-24-2008, 22:53
Beril öylemiymişsin?
Yahuu cazgır derken,yani cazgırdan kastım olarak aslında demek istediğim şey.. :( böyle herşeye beş beş cevap veriyo yani ona mahsuben biraz öyle gördüm yazdım.. :( :( :( Berilllllll.... Bakma bunlara aramızı bozup bana artı verme diye yapıyorlar kuzum.. :( :( :(
Beril öylemiymişsin?
Yahuu cazgır derken,yani cazgırdan kastım olarak aslında demek istediğim şey.. :( böyle herşeye beş beş cevap veriyo yani ona mahsuben biraz öyle gördüm yazdım.. :( :( :( Berilllllll.... Bakma bunlara aramızı bozup bana artı verme diye yapıyorlar kuzum.. :( :( :(
O kadar lafın üstüne bide artımı verecek... aa daha neler :D :D
Duygu'Seli~
03-24-2008, 23:11
Beril öylemiymişsin?
Yaaaaaaa :'( :'( :'( :'( :'( kötü niyetle bişe söylemedim kineeee :'( :'( :'(
Beril öylemiymişsin?
Duygu parabolun gönlünü alırım ama 5 artı vermen lazım bana. :-X :)
Duygu'Seli~
03-25-2008, 02:20
Beril öylemiymişsin?
Asıl sen benim gönlümü almak için artı ver..Ben sana darıldım.. :( :( vermem artılarımı öyle ben..Hıhhh
Beril öylemiymişsin?
Asıl sen benim gönlümü almak için artı ver..Ben sana darıldım.. :( :( vermem artılarımı öyle ben..Hıhhh
O zaman anlaşalım. 3 sen bana 2 ben sana artı vereyim :) ben ne yaptım hem darılacak, hem suçlu hem güçlüsün
Duygu'Seli~
03-25-2008, 02:52
Olmaz..Sen bana 5 tane ben sana üç tane vercem..Parabolu kışkırttınız küstü.. :( banane ver artılarımı affederim..Yoksa etmem.. >:( :( :( :( :( :( İtiraz edersen 10 artıya çıkartırım bak.. ;) ;D ;D ;D
Duygu bunlar aramızı bozmak istiyor kuzucum ::)...Artılarını kıskanıyorlar ondan yapıyorlar 8)
Duygu bunlar aramızı bozmak istiyor kuzucum ::)...Artılarını kıskanıyorlar ondan yapıyorlar 8)
:P
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.