Orijinalini görmek için tıklayınız : "Kim bu ufaklık? {3}" (tuba_89)
Duygu'Seli~
03-07-2008, 02:09
Arkadaşlar rica ediyorum yarışma kurallarını okumadan yorum yapmayın..İkinci fotoğrafta istenmeyen şeyler yaşandı..Dilerim tekrar yaşanmaz..Kurallara uymayanlar yarışmadan men cezası alacaktır.. Bol şanslar diliyorum.. :)
Saygılarımla..
http://img86.imageshack.us/img86/5271/898989cj4.jpg
ipucu veriyor musun mesela kiz mi, erkek mi diye 8)
romakudüs
03-07-2008, 02:13
sizin küçüklüğünüz olabilirmi? :o
Duygu'Seli~
Bir kaç ipucu verebilirim elbette.. Ufaklığımız bir kız çocuğu :) ayrıca çokta tanımayan kendi halinde bir üye.. ;)
Ayşe_Berra
Eda olabilir mi?
ne o arti ister gibi bir durumumu var 8)...
Duygu'Seli~
03-07-2008, 02:14
::) hayır..Ben bu kadar güzel değildim küçükken.. :-\ :) :) :)
romakudüs
03-07-2008, 02:15
jokerim varmı?
Duygu'Seli~
Eda olabilir mi?
Hayır ablacım :-*
romakudüs
ne o arti ister gibi bir durumumu var 8)...
heheheh
Duygu'Seli~
jokerim varmı?
herkesin 2 cevap hakkı var.. ;)
Yavuz sultan selim :-\
ben o arkadasi erkek biliyordum :D :D
ümitli_bekleyis
03-07-2008, 02:16
:D :D
Duygu'Seli~
03-07-2008, 02:17
:D :D ;D ;D ;D
İp ucunun kız olduğunu görmemiştim Yavuz'dan özür diliyorum ve ikinci hakkımı kullanarak ümmü seleme diyorum.
romakudüs
03-07-2008, 02:17
abi isim erke isimi
o zaman bende ilk tahmin hakkimi kullanayim efser adli üye olabilir mi su anda konuyu takip ediyorda, daha yorum yazmadi..ya tutarsa 8)
romakudüs
03-07-2008, 02:18
nazendemi
Duygu'Seli~
03-07-2008, 02:18
İp ucunun kız olduğunu görmemiştim Yavuz'dan özür diliyorum ve ikinci hakkımı kullanarak ümmü seleme diyorum.
::) ::) hayır..
o zaman bende ilk tahmin hakkimi kullanayim efser adli üye olabilir mi su anda konuyu takip ediyorda, daha yorum yazmadi..ya tutarsa 8)
::) malesef abicim o değil.. onun yüzü güleç değil hem ağlamaklı.. ;D ;D
Ayşe_Berra
03-07-2008, 02:19
Anatolia ??? ???
Duygu'Seli~
03-07-2008, 02:19
nazendemi
hayır.. :)
Anatolia ??? ???
Değil abla.. :)
bizimkisi yüzsüzlük olacak ama biraz daha ipucu alabilir miyiz :)
ben değilim ben küçükken sarışındım ;D
romakudüs
03-07-2008, 02:21
ben bir forumu dolanıyım
kamusal mışşş olabilir mi?
Duygu'Seli~
03-07-2008, 02:21
En yeni üyelerimizden..Forumda kendi adıyla bir kaç kişi daha bulunuyor..Tatlı kendi halinde herşeye olumlu yaklaşan pozitif bir kardeşimiz.. ::) ayrıca evinde ilginç bir bitki yetiştiriyor..İyi gözlemleyin konuları .. ;D ;D
::) ::) hayır..
::) malesef abicim o değil.. onun yüzü güleç değil hem ağlamaklı.. ;D ;D
duygu sana inat sırıtan bi resim koyucam avatarıma :P ;D :-*
Duygu'Seli~
03-07-2008, 02:22
henüz bulan olmadı..daha çok düşünün..20 beğeni alacaksınız..Düşünsenize..Ben olsam bulmuştum..Dile kolay tam 20 beğenii :D ;D ;D
ümitli_bekleyis
03-07-2008, 02:22
Sallama hakkımı kullanıyorum :D _ Hasretim _
gamze abla olabilirmi "hasretim" sesli34 ün eşi ???
henüz bulan olmadı..daha çok düşünün..20 beğeni alacaksınız..Düşünsenize..Ben olsam bulmuştum..Dile kolay tam 20 beğenii :D ;D ;D
sen bana özelden ismi yaz begenin yarisini sana vereyim :P :P
Hüdaverdi
03-07-2008, 02:25
RDönmezs
Duygu'Seli~
03-07-2008, 02:25
gamze abla olabilirmi "hasretim" sesli34 ün eşi ???
::) hayır.. ;D
ümitli_bekleyis
03-07-2008, 02:26
Nar :D ?
ya kardelene cevap gelmedi duyguseli kardeş.. tutturduysam isterim 20 beğenimi haa.. zaten + fakiriyim ;D
RDönmezs
sizde iyice alistiniz ha :)..cocuk resim arsivini sitenin hizmetinemi sundu ne :) hem resim bir bayana ait ;)
duygu arkadas kac yaslarinda onu söyle bari :)
Duygu'Seli~
03-07-2008, 02:27
2. cevap hakkını kullananlar lütfen terar kullanmasınlar yasaktır..Hadi bulun bulmazsanız artılar bana kalacak.. :D :D :D ;D ;D ;D
Nar :D ?
Hayır..hakkın doldu eda..Bekle.. ;D
ya kardelene cevap gelmedi duyguseli kardeş.. tutturduysam isterim 20 beğenimi haa.. zaten + fakiriyim ;D
hayır.. ;D
RDönmezs
sizde iyice alistiniz ha :)..cocuk resim arsivini sitenin hizmetinemi sundu ne :) hem resim bir bayana ait ;)
;D ;D ;D
İkinci tahmin hakkımı Saklı_Kent' ten yana kullanıyorum...
Duygu'Seli~
03-07-2008, 02:28
Küçük..genç yani daha..18 vardır.. :) :)
ümitli_bekleyis
03-07-2008, 02:28
Peki Duygu Merakla bekliyorum :D Hadi bakalım.
duygu yeni üye diye kandırmıyosun dimii :-\ bütün herkesi saydık eğer yeni üye değilse hıfzı lisanve tuğba 007 olabilirmi :-* lütfen onlardan biri olsun :-*
Duygu'Seli~
03-07-2008, 02:29
İkinci tahmin hakkımı Saklı_Kent' ten yana kullanıyorum...
Dıdıttttttt..Hayır bilemediniz..O değil..Hakkın bitti.. ;D ;D
Küçük..genç yani daha..18 vardır.. :) :)
yeni üyemi, eski üye mi ::) ::)
Duygu'Seli~
03-07-2008, 02:30
Bakın yeni derken şunu söylemek istedim..Yani çok yeni değil ama pek fazla mesajı yok..Sessiz az yorumda bulunan şeker bir kız.. :)
Duygu'Seli~
03-07-2008, 02:31
iyi düşünmeden karar vermeyin :)
RDönmezs
Nazende :D
Ayşe_Berra
Ya kim ya, çok merak ettim. Sanırım benimde hakkım doldu ::) ::)
Duygu'Seli~
Değil.. :)
Bakın yeni derken şunu söylemek istedim..Yani çok yeni değil ama pek fazla mesajı yok..Sessiz az yorumda bulunan şeker bir kız.. :)
memleketi neresi peki :D...evet milletin haklarinin bitmesini bekliyorum ;D ;D
nazende nin mesaj sayisi seninkiyle, benimkini topla 10 la carp belki yetisir :D
Duygu'Seli~
03-07-2008, 02:32
;D memleketine dikkat etmedim abi.. ;D ;D biraz daha yardım edersem Dolunay başkan gebertir beni.. ;D ;D ama sanırım karadeniz gibi bişeydi.. :-\
ümitli_bekleyis
03-07-2008, 02:33
:D Çatlatırsın insanı.Resim bende açılmadı.Keşke açılsaydı.En azından bu kadar sallamazdık :D
duygu bana cevap vermedin dördüncü sayfaya bakarmısın >:(
Ayşe_Berra
Ya hakkım doldu, ama sümeyra sanırım. ;) ;)
Duygu'Seli~
bu arada arkadaşlar boş durmak yok..Dileyenler fotoğrafını yollasın bana özelden.. :) bekliyorum ;)
:D Çatlatırsın insanı.Resim bende açılmadı.Keşke açılsaydı.En azından bu kadar sallamazdık :D
eda sanki acilinca taniyacaksin..aaa bu benim cocukluk arkadasim saziye filan ;D ;D
Duygu'Seli~
03-07-2008, 02:34
Ayşe abla sümeyra abla 18 yaşında mı.. >:( >:( ;D ;D
Efser değil dedim ya.. ;D
Duygu'Seli~
03-07-2008, 02:35
hadi pes edin artık litfen..Artılar bana kalsın.. ;D ;D
daha yeni basladik ya :)..son soru arkadas su anda online mi :D
duygu yeni üye diye kandırmıyosun dimii :-\ bütün herkesi saydık eğer yeni üye değilse hıfzı lisanve tuğba 007 olabilirmi :-* lütfen onlardan biri olsun :-*
RDönmezs
03-07-2008, 02:36
tuğba_007
salladım :D
Duygu'Seli~
03-07-2008, 02:36
daha yeni basladik ya :)..son soru arkadas su anda online mi :D
Dur bakıyım.. ;D ;D ;D
Ayşe_Berra
03-07-2008, 02:37
Ne bileyim yaş söylediğini görmedim de, karadeniz diyince atladım.
Aklıma bi kişi daha geldi ama, suskun prenses???
Ayşe_Berra
03-07-2008, 02:37
Amma sallıyoruz ya, ne kadar zevkli :D :D
Duygu'Seli~
03-07-2008, 02:38
Yok. :-\ ama sabah yolladı daha resmi.. ;D ;D ismi yarım yazılmış hatta ama gerçek ismimi bilmem..bu kadar ipucu yeter.. ;D
Duygu'Seli~
03-07-2008, 02:39
Ablaaaaa >:( >:( birdaha söyleme.. prenses değil ama bilsende dolunay başkan artıları vermez..iki hak var.. ;D ;D ;D
esmanur diye biri var o mu...
RDönmezs
03-07-2008, 02:40
Duygu tuğba dedim odamı değil laa kim bu :D
Duygu'Seli~
03-07-2008, 02:40
yok eddie o değil..Bu arada isim yarım değil tammış pardon :) ve onun isminden aynı olan bi sürü üye gördüm bern..Bi sürü derken 2 3 tane ;D
Biliyorum iki hakkımı doldurdum, eğer doğruysa artıları da istemiyorum. Azize
Duygu'Seli~
03-07-2008, 02:41
Hayır Rıdvan değil..hakkın doldu.. 8) ;D
Duygu'Seli~
03-07-2008, 02:42
Biliyorum iki hakkımı doldurdum, eğer doğruysa artıları da istemiyorum. Azize
hayır o değil ama söylemeyin başka yaa >:( >:(
Ayşe_Berra
03-07-2008, 02:42
Ablaaaaa >:( >:( birdaha söyleme.. prenses değil ama bilsende dolunay başkan artıları vermez..iki hak var.. ;D ;D ;D
Tamam sustum :-X :-X
neyse bende son hakkimi kullanayim tugba89 diyorum :)
RDönmezs
03-07-2008, 02:43
yaa 2 tane çok az anayasayı değiştirek hadeee :D
3 olsun 3 3 3 :D :D
ümitli_bekleyis
03-07-2008, 02:46
eda sanki acilinca taniyacaksin..aaa bu benim cocukluk arkadasim saziye filan ;D ;D
Birşeyini benztip sallardık en azından abi :D
evet mesela lisede benim ismail diye bir arkadasim vardi onun bir yasindaki resminide görsem, 70 yasindaki resimde görsem tanirim nereden mi burundan :D
Hüdaverdi
03-07-2008, 02:49
hala bulunamadı mı ???
Duygu'Seli~
03-07-2008, 02:53
neyse bende son hakkimi kullanayim tugba89 diyorum :)
Bildiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :o :o :o :o inanmıyorum.. :-[ :-[ :-[ gitti artılar.. :'( :'(
Duygu'Seli~
03-07-2008, 02:54
Feride ?
O yeni değil ki.. ;D mavera bildi.. :-\ :'( :'( :'(
Ayşe_Berra
03-07-2008, 02:54
Helal be Ahmet abi..Valla tebrik ederim ;) ;)
Duygu'Seli~
03-07-2008, 02:55
Gitti artılar.. :( :-[ :'( :'( :'( sağlık olsun..tebrik ederiz..Yarın ödül verilecektir.. :'( :'(
tesekkürler arkadaslar..bosuna gazeteci olmadik önce sorulari sordum, sonra arastirmayi yaptim ikinci hakkimi beklettimki diger yarismacilar elensin diye en sondada bitirici darbeyi vurdum 8)
Feride ?
O yeni değil ki.. ;D mavera bildi.. :-\ :'( :'( :'(
Neyse yabancıya gitmedi.Tebrikler bakalım :)
ümitli_bekleyis
03-07-2008, 02:56
evet mesela lisede benim ismail diye bir arkadasim vardi onun bir yasindaki resminide görsem, 70 yasindaki resimde görsem tanirim nereden mi burundan :D
Abi buram buram Karadeniz kokuyor bu espiri :D Bu arada tebrikler .İp ucu falan derken bildin .Helal olsun .
Aslında benim aklıma gelmişti ama hakkım kalmamıştı... ;D ;D ;D
Şaka bir yana, tebrik ederim abi...
Hüdaverdi
03-07-2008, 02:58
tebrikler :)
+ lar nasıl veriliyor merak ettim ;D
bir soraki yarışma ne zaman ?
Duygu'Seli~
03-07-2008, 02:58
:'( :'( :'( bizede bir artı gelir değil mi..?? azcık artımız var zaten.. :-[
Tesekkürler arkadaslar, darisi sizin basiniza bakayim bende söyle resim arsivimi karistirayim söyle ufaklik resmim varsa yollayim yada benim cocugun resmini yollasam olur mu oda tip demis burnumdan düsmüste 8)
Ayşe_Berra
03-07-2008, 03:00
Bir sonraki ne zaman?
Yani belli aralıklarla mı yapılıyor ??? ???
Zaten bu yarışmayı kazanmak bir Trabzonsporlunun hakkıydı, tekrar tebrikler.
Ayşe_Berra
03-07-2008, 03:00
Tesekkürler arkadaslar, darisi sizin basiniza bakayim bende söyle resim arsivimi karistirayim söyle ufaklik resmim varsa yollayim yada benim cocugun resmini yollasam olur mu oda tip demis burnumdan düsmüste 8)
Valla senin küçüklüğünü bilmem ama bence o kadar sana benzemiyor...
Tebrikler,
ben bu istikrarsızlıkla gidersem kendi resmimi bile tanıyamayacağım :D
Duygu kendimi bir an milli piyango biletine para isabet etmis birisi sandim..hani onunda cevresinde bizide görürsüncüler olur ya 8)
Duygu'Seli~
03-07-2008, 03:03
Duygu kendimi bir an milli piyango biletine para isabet etmis birisi sandim..hani onunda cevresinde bizide görürsüncüler olur ya 8)
::) ::) ::) ::) ;D ;D
ümitli_bekleyis
03-07-2008, 03:04
Duygu protsto ederim seni bak.Hem de sana gönderdiğim o bol artılı resimle :D
Ya ben şimdiki resmimi göndermek istiyorum yani avatarımdakini bakalım kimler tahmin edecek :D
_tuba_89
03-07-2008, 12:17
En yeni üyelerimizden..Forumda kendi adıyla bir kaç kişi daha bulunuyor..Tatlı kendi halinde herşeye olumlu yaklaşan pozitif bir kardeşimiz.. ::) ayrıca evinde ilginç bir bitki yetiştiriyor..İyi gözlemleyin konuları .. ;D ;D
ne güzel atmışın yaa :D :D :D
Üye numarası :11 ;D
evimdeki ilginç bitki ne acaba merak ettim valla :D :D :D
Teşekkürler ::)
mavera Artıların hayırlı olsun :)
_tuba_89
03-07-2008, 12:18
Bu arada karadeniz nerden çıktı :D ;D
Tesekkürler tuba hanim..acikcasi ben yastan ve bu isimden nick fazla var demesinden sizin oldugunuzu anladim 8)
Duygu'Seli~
03-07-2008, 15:27
Ne atması yaa :P seni tua68 ile karıştırdım..Hatta yanlışlıkla ismi eksik yazılmış dedim sonra düzelttim.. ;D ;D tua68 evinde bambu besliyor..Seni o sanınca ilginç bitki besliyor dedim..Sus mavera duymasın.. >:( kızar şimdi..Gerçi kazandı artıları ama.. :-[ inşallah diğer resimleri kimse bilemicek.. >:( >:( >:( ;D ;D ;D
Ne atması yaa :P seni tua68 ile karıştırdım..Hatta yanlışlıkla ismi eksik yazılmış dedim sonra düzelttim.. ;D ;D tua68 evinde bambu besliyor..Seni o sanınca ilginç bitki besliyor dedim..Sus mavera duymasın.. >:( kızar şimdi..Gerçi kazandı artıları ama.. :-[ inşallah diğer resimleri kimse bilemicek.. >:( >:( >:( ;D ;D ;D
Hadi diyelim tua68 le karistirdin be güzel kardesim sen bana karadenizli dedin sen tua nin sondaki 68 yazisini görmüyor musun o herhalde onun yasi yada, dogum yili degil, memlekeitnin plaka kodu..
68 de aksaray olduguna göre, aksaray ne zamandan beri karadenizde 8)
Duygu'Seli~
03-07-2008, 15:33
Hadi diyelim tua68 le karistirdin be güzel kardesim sen bana karadenizli dedin sen tua nin sondaki 68 yazisini görmüyor musun o herhalde onun yasi yada, dogum yili degil, memlekeitnin plaka kodu..
68 de aksaray olduguna göre, aksaray ne zamandan beri karadenizde 8)
Ben karadenizli diye hatırlıyorum dedim abi..Karadenizli demedim ki.. >:( ;D ;D ;D aşk olsun be o kadar yardımcı olduk..Artı vereceğinize kızıyosunuz.. >:( :P ;D ;D diğer resimler gelsin zaten bidaha size ipucu yok.. :P ::) ::)
RDönmezs
03-07-2008, 21:34
hala bulan olamadımı :D
Hüdaverdi
03-07-2008, 21:38
hala bulan olamadımı :D
7. sayfada bulan oldu :)
adalet nerde
03-07-2008, 21:56
Arkadaşlar rica ediyorum yarışma kurallarını okumadan yorum yapmayın..İkinci fotoğrafta istenmeyen şeyler yaşandı..Dilerim tekrar yaşanmaz..Kurallara uymayanlar yarışmadan men cezası alacaktır.. Bol şanslar diliyorum.. :)
Saygılarımla..
http://img86.imageshack.us/img86/5271/898989cj4.jpg
başbakanımızın torunu diyeceğim ama olmama ihtimalide yüksek.
Üç mevsim
03-08-2008, 15:28
Mavera senden korkulur. Gözünden tanıyorsun bebeği ;) ;)
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.