Orijinalini görmek için tıklayınız : "Kim bu ufaklık? {7}" (Nusret)
Duygu'Seli~
03-07-2008, 18:06
Evet.. Dün çok yorulduk o nedenle artık her güne sadece bir ufaklığımızın fotoğrafını koyacağız.. ::) Bu günkü ufaklığımız bir erkek..Hakkında çok fazla bir bilginiz olduğunu sanmıyorum çünkü kendinden pek fazla bahsetmeyen alçakgönüllü bir üye kardeşimiz.. ;D ;D daha fazla ipucu veremiyorum çünkü hakkında yeterli bilgimiz yok :-\ ::) bol şanslar.. ;)
http://img512.imageshack.us/img512/1649/pisfbliuyusfbliuyusuyusbu4.png
Nusret
Abi, nasıl tanıdın ya...
Hüdaverdi
03-07-2008, 18:09
Şidamm
:) Gördüğüm yüzleri unutmam da ben. Neyse bugün 10 beğeniyi kurtardık. Hamdi bey gibi adamım ben ya :D
Resme koyduğu isime bak... ''pisfbliuyusfbliuyusuyusbu4''
Tabii ki tanırlar...
Duygu'Seli~
03-07-2008, 18:13
Nusret
Abi, nasıl tanıdın ya...
Yahu ağzında laf durmuyor yaa.. >:( biraz daha bekliyecektim..ne cevaplar gelcek diyee.. >:( >:(
Nusret
Abi, nasıl tanıdın ya...
Yahu ağzında laf durmuyor yaa.. >:( biraz daha bekliyecektim..ne cevaplar gelcek diyee.. >:( >:(
Pat diye bilince çok şaşırdım. Refleks refleks. Hem doğru cevap çıktıktan sonra neden milleti uğraştırıyorsun ki..
Yahu benim resmimde de benim adım yazıyormuş :-\ Yalçın bey kopye mi çektin sen yoksa? :D
Hıfz-ı lisan
03-07-2008, 18:16
Tabii ki tanırlar...
;D ;D
Duygu'Seli~
03-07-2008, 18:17
Tabii ki tanırlar...
:P sen değiştir dedin bende en uygun olaraktan o ismleri buldum..Hem senden başka fbli mi yok.. ;D ;D Alla alla >:( >:(
Tabii ki tanırlar...
:P sen değiştir dedin bende en uygun olaraktan o ismleri buldum..Hem senden başka fbli mi yok.. ;D ;D Alla alla >:( >:(
Bana ithafen yazdığın mesajların genelin de ''uyus'' kelimesini kullandığını hatırlatmak isterim...
Neyse ya sağlık olsun. Ben kendime 10 beğeni vereyim de :P
Bi daha ki sefere tanırsam söylemem tamam.
Başka resim varsa koyalım. Bu arada resim sunan kişiler ikinci kez resim gönderebilirler duyguya.
Hüdaverdi
03-07-2008, 18:24
8. yarışmayı bekliyoruz :)
ak üye mi,aktif üyemi,kıdemli üyemi köklü üyemi bunları yazarsan hoş olur yaw :D
NOT: Bu resim, sünnetimden birkaç gün sonra çekilmişti...
" Godummu oturursun" der gibi bir haliniz var ? :)
" Godummu oturursun" der gibi bir haliniz var ? :)
:D :D :D
Duygu'Seli~
03-07-2008, 18:32
Tabii ki tanırlar...
Bana ithafen yazdığın mesajların genelin de ''uyus'' kelimesini kullandığını hatırlatmak isterim...
Yalan mı yani..Uyus değilmisin şimdi Allah için bak elin vicdanında söyle.. :P ne yapıyım yaa..Sen ismi değiştirmeyi unutma demişsin..Bende ne yazıyım dedim bunlar çıktı ortaya.. :-\ tamamen refleksif bir durum.. ;D ;D
Tabii ki tanırlar...
Yalan mı yani..Uyus değilmisin şimdi Allah için bak elin vicdanında söyle.. :P ne yapıyım yaa..Sen ismi değiştirmeyi unutma demişsin..Bende ne yazıyım dedim bunlar çıktı ortaya.. :-\ tamamen refleksif bir durum.. ;D ;D
Yahu ben ismi değiştirmeyi unutup gönderdim resmi. Daha önce de yaptığın unutkanlıktan dolayı hatırlatmak istedim. Kensi ismimi yazsaydın, daha zor olurdu bulması... :D
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.