Orijinalini görmek için tıklayınız : <<Kisme yok miiii!! :D:D>>
fatos_erd
07-11-2008, 14:18
İbadetlerini tamamiyle yapan dini bütün bir adam uçurumun kenarına gider.. Ve kendi kendine şöyle der; "Allah'ım burdan biri düşse paramparça olur ve parçalarını kimse bulamaz." diyerek haline şükreder.. Bu arada ayağı kayar ve hızla aşşağıya düşerken bir dala takılır ve yardım istemeye başlar..
-Kisme yok miiii?? ..diye bağırır..
Sadece sesinin yankısını duyar.. Bunu sürekli tekrarlar ve yine sadece sesinin yankısını duyar..Bu arada tutunduğu dal kırılmak üzereyken can havliyle " Kisme yok mii" diye yine yardım ister.. Ve nihayet yardım çağrısına bir cevap gelir..
- Eyy kulum ben seni imtihan ettim sende bu imtihanı başarıyla geçtin.. şimdi o dalı bırak ve bana gel..
Adam tekrardan bağırır;
- Başka kisme yok miii???
Ak_Kelebek
07-11-2008, 14:49
:D :D çok güzeldi yaaa ;D emeğine sağlık ...+
bilgi müdavimi
07-11-2008, 14:52
İbadetlerini tamamiyle yapan dini bütün bir adam uçurumun kenarına gider.. Ve kendi kendine şöyle der; "Allah'ım burdan biri düşse paramparça olur ve parçalarını kimse bulamaz." diyerek haline şükreder.. Bu arada ayağı kayar ve hızla aşşağıya düşerken bir dala takılır ve yardım istemeye başlar..
-Kisme yok miiii?? ..diye bağırır..
Sadece sesinin yankısını duyar.. Bunu sürekli tekrarlar ve yine sadece sesinin yankısını duyar..Bu arada tutunduğu dal kırılmak üzereyken can havliyle " Kisme yok mii" diye yine yardım ister.. Ve nihayet yardım çağrısına bir cevap gelir..
- Eyy kulum ben seni imtihan ettim sende bu imtihanı başarıyla geçtin.. şimdi o dalı bırak ve bana gel..
Adam tekrardan bağırır;
- Başka kisme yok miii???
Erzurum Şivesiyle konuşulmuş.Erzurum ve Azeri şivesi demek istedim.İkisi de aynı :)
Çok güzelmiş.emeğine sağlık :-*
fatos_erd
07-11-2008, 16:13
Bişey unuttunuz gibi sankim ::)
fatos_erd
07-11-2008, 16:27
Iııı teşekkür ederim ama beğenim artmamış.. ;D
fatos_erd
07-11-2008, 16:46
bende bir artı :) (+)
Teşekkür ederim kardeşim..
Supraliminal
07-11-2008, 18:50
güzeldi teşekkür ederim
suskun_prenses
07-11-2008, 19:34
çok güzelmiiş +1 saol
arkadaşlar bu fıkra küfre kayabilir ve kayıyor sanırım onun için güleceğim şeylerde daha dikkatli olalım inşaALLAH :-*
arkadaşlar bu fıkra küfre kayabilir ve kayıyor sanırım onun için güleceğim şeylerde daha dikkatli olalım inşaALLAH :-*
cok dogru diyorsunuz :-*
fatos_erd
07-26-2008, 22:52
Yok ya arkadaşlar burda küfre kaçacak bişey yok.. Artılar için tesekkürler..
özgürtutsak
07-26-2008, 22:54
çok güzeldi hehehe :D :D
fatos_erd
08-12-2008, 17:54
Beğendiğinize sevindim.. ( Laf aramızda güncelleme :D)
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.